سلام دوستان
تا رنج 1 میلیون خرید چه تبلتی رو پیشنهاد میدین ؟
فک کنم برند ASUS تو این رنج قیمت بهترین گزینه ها رو داره
Printable View
سلام دوستان
تا رنج 1 میلیون خرید چه تبلتی رو پیشنهاد میدین ؟
فک کنم برند ASUS تو این رنج قیمت بهترین گزینه ها رو داره
اگه تبلت سیم کارت خور نمی خوای LG G pad 8.3 بهترین تبلت تو این رنجهنقل قول:
پردازنده قوی - صفحه نمایش خوب و با کیفیت - رابط کاربری ال جی - عملکرد عالی باتری - 2گیگ رم
کسی نداره این تبلت رو(مدل LTE) نظر یده؟ یا کسی نشنیده که با مخابرات ایران مشکل داره یا نه؟نقل قول:
ممنون
این تبلت و خیلی از تبلت های دیگه اینطوری اند. ( این تبلت رو مطمئن نیستم )نقل قول:
شنیده بودم باید فرکانسش رو از 5.8 بیاری رو 2.4.
قبلاً یه تاپیک با همین موضوع زدم، که چه جوری می شه این فرکانس رو پایین اورد،
هیشکی جواب نداد.
ولی اکثر موبایل فروش ها بلدن.
مطمئین؟ آخه فرکانس WiFi به LTE چه ربطی داره؟ مگه دو تا آنتن مجزا ندارن؟نقل قول:
من شنیده بودم مدل LTE این تبلت که Snapdraggon 800 هم روشه برای مکالمه و اس ام اس توی شبکه GSM ایران مشکل داره... خواستم مطمئن بشم
یازم ممنون
تبلت تا 1 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
کاش یه مقدار کاربری تون رو توضیح میدادیدنقل قول:
Hyundai P700 3G
Lenovo IdeaTab A3000 - 16GB
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T3110 - 16GB
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB
مدلهای بالا همه 7 اینچ ، سیمکارت خور و تو رنج بین 500 تا 800 هستن و از نظر مشخصات به قیمتشون می ارزن
اگر مدلهای بدون سیمکارت بخواید با مشخصات بالاتر و قیمت نسبتا پایینتر مدلهای
Sony Xperia Tablet S - 32GB
Sony Xperia Tablet Z - 16GB
نقل قول:
گاهی بازی گاهی وبگردی گاهی صحبت کردن گاهی چت کردن ...
کلا چیزهای روزمره ...
سامسونگ دوام باتری بهتری داره مخصوصا برای بازینقل قول:
ایسوس هم برند خوب و شناخته شده ای هست ولی مدلی که نوشتم حافظه داخلی 8 گیگ داره که برای نصب بازی ممکنه نیاز به کارت حافظه داشته باشید
ضمن اینکه اگر یه مقدار ( حدود 150 تومن ) بذارید روی پولتون میتونید Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 - 16GB بگیرید که از هرلحاظ واقعا عالیه
صفحه 8 اینچ با کیفیت عالی
cpu چهار هسته ای 1.6
رم 2 گیگ
حافظه داخلی 16 گیگ
که از نظر مشخصات سخت افزاری عالی هست
من این مدل رو دارم ( البته تازگی گرفتم) و راضیم
مدل Lenovo IdeaTab A3000 - 16GB رو هم دارم که اونم برای کارای روزمره عالیه ( من زیاد اهل بازی نیستم) و قیمتش هم الان حدود 600 هست
به نظر من، LG G Pad 8.3 بهترین انتخاب شما خواهد بود.نقل قول:
فقط تنها مشکلش اینه که، سیمکارت بهش نمی خوره :n29:
نقل قول:
من فکر میکنم قابلیت سیمکارت خور بودن یه مزیت خیلی مهمه که نمیشه به راحتی ازش گذشت. بدلیل اینکه همه جا اینترنت داری :n01:
چون کاربری که می خوان تبلت بگیرن، ( مهدی :n02: ) فقط گفتن تا یک تمن تبلت چی خوب هست، شاید ایشون ازنقل قول:
سیمکارت اصلاً نخوان استفاده کنن یا شاید هم فقط می خوان از سیکارت استفاده کنن. چون ایشون هیچ شرایطی
مطرح نکردن، خب بالاخره باید همه ی مدل ها رو بذاریم دیگه...
مثلاً دوستم می خواست تبلت بگیره، بهش همین رو پیشنهاد دادم، بعد که خرید گفت : ( ببین می تونی شیار سیمکارتش
رو پیدا کنی، من که هر چی گشتم پیدا نکردم )
برای این که این پست اسپم نشه:
A6000 کیفیت صفحه نمایش و رابط کاربری خوبی نداره، اماSamsung Galaxy Note 8.0 که دوستمون معرفی کردن،از هر نظر تبلت بسیار خوبیه.
اگه حتماً می خواین تبلتتون سیمکارت خور باشه، با کمی افزایش بودجه، Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 بهترین
انتخاب شما خواهد بود
سلامنقل قول:
تو سایتای ایرانی دیجی کالا که دیگه معروفه.از اینجا میتونی اطلاعات کاملی بدست بیاری.
من یه پست زدم که دوستان برای خرید تبلت تا 500 تومن که سیم کارت خورد بودن منو راهنمایی کردن .
الان می خواستم بدونم تبلت اگه سیم کارت بهش نخوره ارزون تر می شه . ممنون می شم زیر 500 تومن بدونم سیم چیز به درد بخوری جهت بازی بچه سراع دارید راهنمایی بفرمایید.
باتوجه به این که شما گفتید زیر 500، خیلی از موارد حذف میشه.نقل قول:
SmartTouch Trend TB7820116 با قیمت 400 تومان ( بلوپوث نداره، کفیت صفحه نمایش خوب )
Innovel I801B، با قیمت 499 تومان ( کیفیت صفحه نمایش، متوسط )
بهترین تبلت برای بازی تو این رنج : Lenovo IdeaTab A3000 - 16GBنقل قول:
صفحه نمایش 7 اینچی
پردازنده 4 هسته ای
باتری نسبتا خوب
تراکم پیکسلی پایین (البته بد نیست)
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من یخوره رو بودجه ت بزار lenovo َ3000 رو بخر.
حدود 560 تومن.
دو سیمکارته،3G و ...
بقیه مشخصاتشم دوستان گفتن.
برای بچه Lenovo A1000 بگیر 350 هزار تومانه سیم کارت خور برند امریکایی کمپانی IBM که توی چین ساخته می شه ...نقل قول:
تبلت متفاوت ME175KG ایسوس را وارد بازار ایران میکند
ایسوس تبلتهای اندرویدی متنوعی را روانه بازار نموده و همین موضوع باعث شده که نام این کمپانی در بین بهترین تولیدکنندگان تبلتهای اندرویدی قرار گیرد. پس از تولیدات موفق این کمپانی، ایسوس با ارائه مدل ME175KG تبلت خاصی را روانه بازار کرده است که علاوه بر مشخصات فنی بسیار مناسب، قابلیت پشتیبانی از دو سیمکارت را نیز دارد. یکی از اصلیترین قابلیتهای این تبلت که منجر به استقبال کاربران از آن شده، امکان مکالمه تلفنی با آن است.
ین تبلت در دو رنگ سفید و مشکی عرضه می شود و 338 گرم وزن دارد. طراحی ارگونومیک آن در قسمت پشتی استحکام بالایی را در برابر ضربه به این تبلت می دهد و میتواند به خوبی از سختافزار داخلی آن محافظت کند. نمایشگر ME175KG از نوع IPS LCD با رزولوشن ۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل و زاویه دید گسترده 178 درجه است. این تبلت 7 اینچی یکی از برجسته ترین محصولات از لحاظ ظاهری در میان تولیدات ایسوس به شمار می رود. شما میتوانید روی آن ویدئوها را با کیفیت HD و حتی Full HD پخش کنید.
فناوری های منحصر بفرد صوتی ایسوس شامل Sonic Master و Audio Wizard در این تبلت نیز وجود دارند.
این تبلت از یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در جلو و یک دوربین ۰.۳ پیکسلی در پشت بهره میبرد.
چیزی که شما را شگفت زده می کند، عملکرد باتری است بطوریکه این تبلت میتواند تا 30 روز در حالت استندبای بدون نیاز به شارژ باتری دوام بیاورد. در ضمن شما می توانید تا 36 ساعت از مکالمه با این تبلت لذت ببرید.
ME175KG ایسوس با پردازنده قدرتمند چهار هستهای با فرکانس پردازشی 1.2 گیگاهرتز تجهیز شده است که در کنار آن یک پردازنده گرافیکی Adreno 305 قدرت اجرای اکثر بازی های با گرافیک سنگین را در سیستم عامل اندروید نسخه 4.3 فراهم می کند. همچنین ایسوس یک درگاه حافظه خارجی با پشتیبانی از کارت حافظه تا 64 گیگا بایت در این دستگاه تعبیه کرده است.
حافظه RAM یک گیگابایتی علاوه بر فضای ذخیره سازی این تبلت که 8 گیگابایت است یک حافظه خارجی 8 گیگابایتی به عنوان هدیه، در دسترس شما خواهد بود.
مشاوره ی جدید
تا 1.800 بهترین گزینه؟
تا جایی که من میدانم، lenovo A 1000 سیم کارت نمیخورهنقل قول:
سه مدل هم داره، صفحه LCD و LED و همچنین با رم 1 و 512 عرضه میشود.
از نظر کیفیت و ... هم با وجود قیمت پایینش، بسیار مناسب هم هست.
تـا 1.800، Sony Xperia Tablet Z گـزینـه ی بـسیـار خـوب و مناسـبیه و بـا افـزایـش بـودجـه، بـه 1.900،نقل قول:
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 گزینه خوبی هســت. البته بخــاطر لــگ هـا و بـاگ هـای بـی دلیل،
من، مدل سامسونگ مذکور رو پیشنهاد نمی دم ولـی از نظر کیفیت صفـحه نمایش و دوربـیـن، مـسلماً
حرف اول رو می زنه.
سپاس :n16:نقل قول:
متعجبم که چرا کاربر فعال نمیشی :n02:
دیگه باید چیکار کنم بفهمی عاشقت شدم :n26:
سیمکارت خورشم موجوده :n24:نقل قول:
منو دوست نداری!!:n14:نقل قول:
:دی آیپد هم خوبه حداقل خیالت تا 3-4 سال راحته و همه نرم افزار ها و بازی ها رو میتونی نصب کنی بدلیل پشتیبانی خوب apple
من باشم مدل 32 گیگابایتی رو میگیرم ... مدل 4G سیمکارت میخوره خیلی جاها gprs بدرد میخوره و فقط تو خونه اینترنت نداری
البته مدل جدیداش یکم گرونن...
لگ نداری
جنس بدنه عالی
صفحه نمایش خوب
یکی از بهترین باتری ها بین تبلت ها رو همین آیپد داره
خوشگل هم هست با بدنه قوی
مشکل کجاست؟ پلتفرم iOS که تنها نصب نرم افزار بصورت مجانی و کرک شده، جیلبرک کردن iOS هست که اونم یه سری بدی و دسترس داره.
سپاس :n16:نقل قول:
خدا شاهده خواستم شماروهم بگم که باید فعال شی :n02:
آندروید بیشتر دوست دارم :n27:
اهوم اهوم :n02:نقل قول:
چرا اندروید بیشتر دوست داری؟
اندروید ظاهرش قشنگ تره
کلی شخصی سازی و کاستوم رام
ویجت ها و ...
در مقابل iOS پایداره
و بی چون و چرا آپدیتش میاد...
البته من باشم مجبورم و باید اندروید بخرم بخاطر اینکه میشه راحت نرم افزار کرک شده نصب کرد
نقل قول:
آندروید محیط بازی داره و راحت میشه توش همه کار کرد ... کلا آندروید رو میپسندم :n16:
از لحاظ کارایی و زیبایی IOS حرف اول رو می زنه. اما بخاطر محدودیت ها و کرک ها که البته قابل حله، اکثرا به سمت اندروید هجوم اوردن.نقل قول:
البته اندروید، محیط دنج تر و باز تری داره.
++
Asus Transformer Book T100T هم تلبت خوبیه . با سیستم عامل ویندوز 8.1.
دوست عزیز خیالتون راحت، سیمکارت می خوره.نقل قول:
تا جایی که من میدانم، lenovo A 1000 سیم کارت نمیخوره
send with my Xperia TX tapatalk
بهترین تبلت برای نوشتار و نت برداری که سرعت پاسخگویی سریع هم داشته باشه کدومه ؟
مدل Lenovo Ideapad A1000-T سیم کارت میخوره که آن هم مدتی است که در بازار نیست.نقل قول:
سایر مدلهایی که فعلا ازش در بازار موجود است، سیم کارت نمیخوره.
مثلا مدل A1000 F
شما که بودجه مشخص نکردین...نقل قول:
به نظرم Microsoft Surface Pro 2 with Keyboard - 128GB انتخاب خیلی خوبیه. با قیمت 4.500 تومان.
این تبلت هم تراز لپ تاپه و میشه بعنوان یه لب تاپ ازش استفاده کردنقل قول:
با خرید این تبلت گران قیمت شما با یک تیر 2 نشون میزنید :n02:
دوست عزیز شما کاربریتو مشخص کنی خیلی بهتر میشه راهنمایی کردنقل قول:
بهترین گزینه از نظر من برای اکثر کاربریها همون n5100 سامسونگ یه به قولی note 8 هست با قیمت حدود 1.200
این تبلت همه چی تمومه
بقیه اش دیگه پول دور ریختنه
تبلت 8 اینچی برای کتاب خوندن مناسبه؟ یعنی تمام کتاب رو پوشش میده یا نه هی باید زوم کرد؟
شما که بودجه مشخص نکردین.نقل قول:
تو قیمت های 2.000 آیپد هست که برای کتاب خوندن، زیاده ( قیمتش )
تو رنج 1.000 تومان، LG G Pad 8.3 هست، که تبلت بسیار خوبیه نسبت به قیمتش ( 1.000 تومان )
تا قیمت 600 تومان، تلبت Lenovo IdeaTab A3000، گزینه ی خوب و معقولیه برای کتاب خوندن.
و در همین رنج، تبلت فراسو هم هست که من خیلی توصیه نمی کنم.
تو رنج های پایین تر هم تبلت های Smart Thuch نسبت به قیمتشون، کارایی های زیادی داره.
++
نیازی به زوم کردن نیست، مخصوصاً با خرید آیپد مینی 2، که با تراکم پیکسلی بیشتری نسبت به بقیه
تبلت ها ظاهر شده.
fone pad7 چطوره ؟ برای مطالعه .نقل قول:
انتخاب خیلی خوبیه.نقل قول:
کی گفته این لگ و باگ داره؟خیلی هم عالیهنقل قول:
الان دارم با مدادش مینویسم مثل هلو!!
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
من نمی گم این رو.نقل قول:
افرادی که خریدن میگن.
شاید تو همه تبلت هاش اینجوری نیست.
تو دیجیکالا هم این موضوع رو مطرح کرده و جز نکات منفی قرار داده.