ببخشيد مزاحمتون ميشم دینقل قول:
از لحاظ واحد های درسی در مقطع کارشناسی علوم با مهندسی کامپيوتر چه تفاوت هايی دارند؟
تغيير رشته پس از اخذ علوم به مهندسی يا تغيير رشته پس از يکی دو ترم خوندن (با شرط معدل) به چه صورت هست؟
Printable View
ببخشيد مزاحمتون ميشم دینقل قول:
از لحاظ واحد های درسی در مقطع کارشناسی علوم با مهندسی کامپيوتر چه تفاوت هايی دارند؟
تغيير رشته پس از اخذ علوم به مهندسی يا تغيير رشته پس از يکی دو ترم خوندن (با شرط معدل) به چه صورت هست؟
مثل اینجا چه جوری پست میدی سوال میکنی خب اونجا هم سوال کن بگو فلان فلان چی خوبه . یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن حتما کارت راه میوفته .نقل قول:
رفیق خیلی کمک کردی اگر گفتی چرا این تایپکی که دادی 919 تا صفحه داره یعنی از اول بخونم به نظرم موقع کنکور سال بعد تمام می کنمش .
ولی بازم فدات
راستی بچه کجایی
تهران
من بچه گرگانم !
تو سایت گزینه 2 برو اونجا تخمین رتبه دارهنقل قول:
گزینه 2 زیاد دقیق نیست به نظرم تخمین رتبه اشنقل قول:
تو سایت گزینه 2 برو اونجا تخمین رتبه داره
به قلمچی اطمینان بیشتری دارم
کسی اگه خواست درصداشو بزاره اینجا تا براش با قلمچی تخمین رتبه کنم
من درصدای تخمینی رو تو گزینه 2 زدم حدود 10.000 شد :دی الان تو قلمچی بذارم سه رقمی میشه ؟ :دینقل قول:
من رفتم سایت گرینه 2 اما ارور داد فکر کردم کلا مشکل داره:44: من نمیتونم به کسی پیام خصوصی بدم میشه شما آیدیتونو واسه من پیام بذارید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
سایتش به احتمال زیاد هـک شده .نقل قول:
سلام به همگی...دوستان من یه مشکل دارم گفتم اینجا مطرح کنم بهتر باشه....من امسال پیش دانشگاهی را تموم کردم و سال پیش هم دیپلم ریاضی خودمو گرفتم و امروز هم رفتم کنکور ریاضی دادم ولی هیچ امیدی به قبول شدن توی شهر خودمون ندارم((ساکن تهرانم)) 16-15 تیر هم میخوام کنکور آزاد بدم ولی توی آزاد ریاضی انتخاب نکردم و رفتم زبان.....الان هم دنبال این هستم تا کنکور فنی شرکت کنم و کلا از ریاضی بکشم بیرون.....حالا چندتا سوال دارم لطف کنید ج بدید :11:
1- من میتونم با دیپلم ریاضی کنکور فنی شرکت کنم ؟؟؟؟
2 - زمان ثبت نام کنکور فنی چه زمانیه ؟؟؟
3- اگه نشد که کنکور فنی بدم زبان را برم خوبه ؟؟؟ توی آزاد 5تا گزینه رشته را هم مترجمی زبان زدم.......
4 - بازار کار مترجی زبان چطوره ؟؟؟؟ درآمد داره یا نه ؟؟؟؟
ممنون از همه
نه ولی فک کنم 4 رقمی شهنقل قول:
من درصدای تخمینی رو تو گزینه 2 زدم حدود 10.000 شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان تو قلمچی بذارم سه رقمی میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلمچی آمارش دقیق تره به نظرم
سلامـــــــــــ چه خبر ؟ :D (این تیکه ی اون داداشه تو سهمی برای یه دوسته )نقل قول:
بالاخره خوب یا بد تموم شد :)
راستی منم یادم نمیاد بعضیارو چی جواب دادم ...
حالا جالبیش اینه شماره گوشیمو که باید پائین پاسخنامه مینوشتم هم یادم نمیومد :D
به به !نقل قول:
چه خوبه بچه های قدیمی دارن یواش یواش سر و کلشون پیدا میشه:31:
منم یادم نمیاد ، و اصلا هم دوست ندارم که یادم بیاد:31:
من اين فرم پايين رو کامل پر نکردم مشکلی پيش ميآد؟
میگم تو چک میکنی جوابارو که 11 ام میاد ؟ :31:نقل قول:
محمد که میگه نمیکنه ...
منم دودلم ... یه جورایی میترسم یه جورای هم هیجان دارم ... نمیدونم والا :D
نه مشکلی پیش نمیاد به احتمال زیادنقل قول:
من اين فرم پايين رو کامل پر نکردم مشکلی پيش ميآد؟
اون فرم بیشتر جنبه ی اینو داره که بعدا نتونید یگید این برگه ی من نیست و کس دیگه پرش کرده
وگرنه تصحیح و اینا همه کامپیوتریه .
نه چک نمیکنم ، چون فرقی تو نتیجه که نداره ! بذا خوش باشیم این یه مدتو :31:نقل قول:
دوستان زودی راهنمایی کنید
رفیقم امروز کنکور داده یادش رفته پایین برگه مشخصاتو بنویسه و امضا کنه براش مشکلی پیش میاد؟
بنده خدا خیلی ریخته تو هم یه سال کلی زحمت کشیده
اون دو تا پست بالاتر نوشتمنقل قول:
دوستان زودی راهنمایی کنید
رفیقم امروز کنکور داده یادش رفته پایین برگه مشخصاتو بنویسه و امضا کنه براش مشکلی پیش میاد؟
بنده خدا خیلی ریخته تو هم یه سال کلی زحمت کشیده
نه مشکلی پیش نمیاد
کنکور خوبی بود؛ این درصدهای احتمالی من هست :
ادبیات 35 الی 50
عربی 5 الی 10
معارف 75 الی 100
زبان 90 الی 100
ریاضی 10 الی 20
فیزیک 50 الی 60
شیمی 70 الی 90
زیست 70 الی 90
البته حداکثر ها رو خیلی خوش بینانه گفتم؛ مخصوصا در مورد زیست و فیزیک امیدوارم درصدهای حداقلم رو بگیرم
منطقه دو هستم؛ امیدوارم رتبه زیر 2300-2200 بیارم بتونم برم پزشکی :41:
اگر بتونم پزشکی قبول بشم 20 میلیون تومن تا آخر امسال برای همه کارهای نیکوکاری هزینه میکنم
بچه ها برای من دعا کنین که فردا وقتی کلید سوالات میاد ببینم حداکثرهایی که پیش بینی میکنم رو زده باشم.
به حضرت ابولفضل قسم من امسال خیلی زحمت کشیدم و با اینکه از پدر بیمارم مراقبت کردم تا خوب شد؛ کلی از وقتم رو از دست دادم . به خاطر ناموس مردم رفتم سه روز بازداشتگاه بعدشم دادستان پرونده های سه سال پیشم رو نشون داد و گفت برات کیفرخواست محرومیت از تحصیل صادر میکنم و بهت اجازه دانشگاه رفتن نمیدم :41:
با اینهمه سختی که تحمل کردم و این همه کتاب که خوندم به خدا این حق من نیست که زیست و شیمی رو 70 بزنم :41: یا معارف که سرط به سطر کتاب ها رو حفظ کرده بودم زیر 90 بزنم :41:
تو فکرش نرو منم یه جورای مشکل شما را داشتم بیماری پدر انصراف دانشگاهو وسربازی تا معافی ولی توکلت به اون بالایی باشه همه چی حل میشه :10:نقل قول:
راستی رفیق گفتی کمک می کنی 20 میلیون خوب . ما دعات می کنیم این رتبه را بیاری در عوض یک ذره از این پول را این جا بین کاربرا شیرینی قبولی بده اوکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگر رتبه دل خواهت را اوردی ما منتظریم تا شیرینی بدهی
در ضمن کلید سوالات یک شنبه می دهند
بابا ما فکر کردیم مطلب توش هست این که باید بخری و ازش استقفاده بکنینقل قول:
ولی بازم یک سوال نگاه کن همون سی دی مهندسی معکوس کنکور است اگر اره اون را دارم حالی ندارم بخونم یا نگاهش بکنم
همون درس هایم را بخوانم بهتره . ولی به نظرم سی دی خوبی هست .
در ضمن مینا 67 شما چه رشته ایی شرکت کردید و ایا سوالات خوب بودند یا نه
و خودتان چی حدس می زنید
چه رتبه ای می ارید
و از کجا هستید
دوستان شما کدومتون بیشتر از من روزشماری کنکور رو کردین :
این عکس رو ببینید از گوشی خودم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وسط صفحه که نوشته Days left واسه روز نشون میده که 1 روز مونده بود به کنکور یعنی 2 روز پیش گرفتم این عکسو ( اونی هم که نوشته 6 Tir در اصل باید 7 تیر باشه که 1 روز عقبه )
حالا توضیح بدم که اونی که نوشته 1 Days left ، یک روزی بود 200 Days left .یعنی هر روز این ویجت رو صفحه گوشیم بود تا همین الان که هنوز هم هست . واالله دلم نمیاد پاکش کنم . یه حسی دارم فک میکنم دلک واسش تنگ میشه ! به روزای کنکور عادت کردم . کتابامو دلم نمیومد جمع کنم . نمیدونم شما هم همچین حسی دارین ؟
اون گوشه بالا سمت راست که عکس ساعت هست ، کوک میکردم که ساعت 5 صبح پاشم . دلم تنگ شده ...
منم همین احساسو دارم . خیلی اون روزا رو دوست داشتم . میدونم عجیبه ولی ازشون لذت میبردم . من همیشه روزی 4 ساعت صبح ها درس میخوندم . ولی امروز که از خواب پا شدم و دیدم درس ندارم انگار یه چیزیو گم کردم . فک کنم باید برم یه دور دیگه کتابام رو دوره کنم:31:نقل قول:
بابا ایول به شما . به جای کتاب خواندن برید یک چیز دیگر بخوانید مثلا رمانی کتاب تاریخی . یا اصلا زبان برنامه نویسی یاد بگیرید
منم یه هفته درس خوندم
تازه داشتم به درس خوندن علاقه مند میشدم
اوایل سال به خاطر یه آدم بی پدر مادر قید کنکورو زدم
بهتون توصیه میکنم به حرف هیچکس گوش ندید از همون اولسال شروع کنید به خوندن همون درس های پیش + مباحث آسون و متوسط پایه رو کامل مسلط بشید یه نتیجه عالی میگیرید
گول تبلیغات رو هم نخورید
من یه هفته برا کنکور خوندم ولی لذتش از کل 12 سالی که درس خوندم بیشتر بود کاش از اول سال همینکارو میکردم
2 ماه آینده مشخص میشه که امسال میرم دانشگاه یا نه اگه علوم کامپیوتر چمران یا نرم افزار غیرانتفاعی قبول شم میرم
اگه قبول نشدم میمونم یه سال پشت کنکور
راستی دعا یادتون نره،دعاتون میکنم(گرو کشی):38:
التماس دعانقل قول:
شما چطور زیست رو 70 زدیدی:24: انصافا سخت ترین زیست تاریخ کنکور بود خیلی زده باشم 50 تا 60 ولی ریاضی رو می دونم بالای 50 زدم:46:نقل قول:
ادبیات 35 الی 50
عربی 5 الی 10
معارف 75 الی 100
زبان 90 الی 100
ریاضی 10 الی 20
فیزیک 50 الی 60
شیمی 70 الی 90
زیست 70 الی 90
شما نمیدونی که من چقدر برای زیست زحمت کشیدم از همه نوع سوالات قبلا حل کرده بودم. خداییش نباید 70 باشه اصلا لیاقتم کمتر از 90 نیست امیدوارم حداقل یه 80 زده باشم :41:نقل قول:
من آزاد پزشکی رو هم شرکت کردم دوستان
برای دندان پزشکی تهران درصدام باید چطور باشه ؟
به خصوص زیست
عزیز ازاد پزشکی کی شرکت کردی . مگر دانشگاه ازاد ازمونش برگزار شده است
منطقه 1 خواهشا!!
یکی این درصد ها رو تخمین بزنه:
تجربی:ادبیات 10-دینی20-عربی0-زبان90-ریاضی 3-زیست10-شیمی3-فیزیک3
زبان:ادبیات 10-دینی 20-عربی 0-ربان عمومی 80-ربان تخصصی 50به بالا
بچه های میگن نتیجه رو اول مرداد میزنن انتخاب رشته هم 17-18 شد
درصدا رو بگید ببینیم همه چیکار کردیم
سلام دوستان سلام زندگی سلام آزادی.....درود..... :دی
بلاخره این کنکور هم تمام شد
اولا یه غلط رسم الخطی تو فیزیک بود بسیار تاثیر گزار..... نوشته بود طول پاره خط نوسان "1cm0" به جای "10cm"...
ادبیات مثل بقیه ی کنکور ها بود...... خیلی سخت نبود.... عربی فقط متنش سخت بود بقیش ساده بود..... دینی مثل همیشه بود...ساده تر بود..... انگلیسی خیلی سخت بود.... به ویژه passage هاش خیلی چرت بود.... یعنی من که انگلیسیم بد نیس 20 دقیقه طول کشید!!!! در حالی که سخت ترین انگلیسی ها رو تو 12 دقیقه حل میکردم....
در کل عمومیش همون چیزی بود که فکر میکردم....
اما اختصاصی...
زمین : جواب ندادم:دی
ریاضیش:سخت بود....یعنی وقت گیر بود.....اگه وقت بیشتری داشتیم بهتر میشد....
زیست: این هم سخت تر از قبل بود.... گرچه فقط یک سفید دارم ولی خیلی ها رو با شک زدم....
فیزیک:لعنتی خیلی ساده بود....درسی که توش قوی بودم ساده اومد البت یکی دو تا سوال مشتی هم توش بود اما غالبش ساده بود....سوال های فرمول دار داشت...بشکه ی پاسکال تو عمرم فکر نمی کردم که بیاد ولی اومد!!! :دی
شیمی:بد نبود...از همیشه 10 درصد سخت بود.....ولی به اندازه ی سنجش سخت نبود....
درصد های احتمالی:
ادب: 50-60 عربی:50 تا 60 دینی:50-60 انگلیسی:80 تا 100 (چه قدر دقیق!!!)
زمین:با یقین صفر:دی ریاضی:50-60 زیست:70 تا 85 فیزیک:70 تا 80 شیمی: 70تا 80
ولی جدا میگم این سخت ترین آزمون سراسری تجربی بود.....
زیست رو باید بالای 90 بزنی زیر 90 شانس کمی داری.نقل قول:
بقیه درس ها هم همینطور.
امسال دندانپزشکی و پزشکی دانشگاه آزاد خیلی سخت و داروسازی هم فوق العاده سخت تر از سال های قبل قراراه باشه چون تا پارسال خیلی از بچه ها میرفتن هند و اوکراین و مالزی برای این رشته ها ولی قیمت دلار دو برابر شده و شهریه های اونجا برای ایرانی ها عملا دوبرابر شده و خیلی از والدینی که برنامه ریزی کرده بودن با 50-60 میلیون تومن فرزندشون بره مالزی و هند بخونه الان مجبورن بالای 100 میلیون تومن خرج کنن به همین خاطر همه دانشگاه آزاد رو ترجیح میدن که ارزونتر تموم میشه.
رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد امسال مثل سال های قبل نیست و خواهیم دید که بدون آوردن درصدهای خوب نمیشه قبول شد.
چطوری؟ خوبی؟؟؟؟ میگم برو همون کامپیوتر رو بخون:دینقل قول:
کلا همه ی درسا رو خوب بزنی یعنی تقریبا همشون بالای 80.... ولی مطمین نیستم ....:دی ولی بالا زدن سادس.... من پارسال هیچی بلد نبودم همش رو 40 زدم:دی تازه دینی و ادب و عربی 60 زدم:دی
ولی خدایی در حق ما اجحاف(اجهاف:دی) شد....امتحان ما خیلی سخت بود ولی امتحان شما نسبت به سالای قبل ساده تر بود:27:...حداقل ریاضیش ساده تر بود:9:.... راستی زبان چرا نیامدی؟؟؟ چه زبان تخصصی سخته!!!! کلا فک کنم 50 هم نزنم:دی
salam barobax .pozesh ,mitalabim be khatere fingilish azade riazi va pezeshki daghighan key hastesh? hala dge bayad be omide azad bashim
bacheha gozine 2 felan tarhe takhmin rotbasho azad karde bara hame
سلام
کسی اینجا تخمین رتبه زبان نداره؟؟؟
سلامکسی اینجا تخمین رتبه زبان نداره؟؟؟