دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان هردوشون خوبن؟!
کدوم سطحش بالاتره؟
دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان هردوشون خوبن؟!
کدوم سطحش بالاتره؟
من از همه شنیدم صنعتی اصفهان خیلی بهترهنقل قول:
خود فارغ های نرم افزار میگن کلا کامپیوتر امیرکبیر از شریف بهتره...نقل قول:
من یه نفر رو می شناختم 110 شد نرم امیر کبیر زد.
خود اصفهان چطوره؟ نسبت به بابل - تبریز و ...نقل قول:
ویرایش انتخاب رشته کیه؟ میشه بعضی از رشته هایی که انتخاب کردی حذف کنی؟
اطلاعيه سازمان سنجش اعلام كرد:
رتبه داوطلبان ملاك واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان و كرمان:
رتبه داوطلبان ملاك واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان و كرمان
خبرگزاري فارس: سازمان سنجش آموزش كشور با صدور اطلاعيهاي شرايط واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان، شهيد باهنركرمان و مازندران را اعلام كرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، سازمان سنجش آموزش كشور با صدور اطلاعيهاي شرايط واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان، شهيد باهنركرمان و مازندران را اعلام كرد.
متن كامل اين اطلاعيه به شرح ذيل است:
بدينوسيله به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون سراسري سال 1390 كه علاقمند به انتخاب رشته در دانشگاههاي شيراز، كردستان و شهيد باهنركرمان هستند ميرساند به علت محدوديت ظرفيت خوابگاه در اين دانشگاهها به تعداد محدودي از پذيرفتهشدگان آن دانشگاهها خوابگاه داده ميشود. همچنين دانشگاه مازندران فاقد هرگونه امكانات خوابگاهي است.
ملاك تخصيص خوابگاه به پذيرفتهشدگان غيربومي اين دانشگاهها رتبه داوطلبان است كه به ترتيب از رتبههاي برتر آغاز ميشود. بديهي است، اين دانشگاهها براي ساير پذيرفتهشدگان هيچگونه امكانات خوابگاهي در اختيار ندارند.
متقاضيان جهت اطلاعات بيشتر در مورد وضعيت خوابگاههاي اين دانشگاهها به پايگاههاي اينترنتي اين دانشگاهها مراجعه كنند.
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
بله،اعلام کردن 24 تا 25 ولی تو سایت نوشته 25 تا 26.نقل قول:
:18::18:
از بابل که فک کنم بهتره اما تبریز رو مطمن نیستمنقل قول:
هم میشه اصلاح کرد هم میشه حذف کرد.فکر کنم از 24فرصت ویرایشو بدن.
25 مرداد؛ آخرين مهلت ارائه سوابق تحصيلي كنكوريها به مركز سنجش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدای ایران : در بخشنامهاي كه از سوي عبدالامير عُرفي رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش به ادارات كل آموزش و پرورش استانها صادر شده، آمده است: با توجه به اعلام نتايج آزمون سراسري سال 90 از سوي سازمان سنجش آموزش كشور و نيز مراجعه برخي از داوطلبان به مناطق آموزش و پرورش در خصوص «سوابق تحصيلي»، ضروري است پس از بررسي سوابق داوطلبان، اطلاعات خواسته شده به يكي از روشهاي ارائه شده حداكثر تا تاريخ 25 مرداد 90 به مركز سنجش آموزش و پرورش ارسال شود.
بر اساس نخستين روش تشريح شده در اين دستورالعمل، ابتدا بايد سوابق داوطلب در «سامانه احراز هويت تحصيلي» (ساهت) بررسي شده و چنانچه داوطلب در اين سامانه داراي سابقه باشد و فرم شماره 3 را نيز همراه با نمرات دريافت كرده باشد، اطلاعات مورد نظر شامل «شماره پرونده، كد ملي، كد دانشآموزي، كد منطقه اخذ ديپلم، كد مليت (ايراني، كُد «يك» و اتباع بيگانه، كُد «دو»)، كد نوع ديپلم و كد منطقه مراجعه شده» درج شود.
همچنين بر اساس روش دوم ارائه شده در اين دستورالعمل، چنانچه داوطلب مشمول اعمال سوابق تحصيلي باشد، اما تاكنون سابقهاي در سامانه ساهت نداشته است، ضروري است تا ضمن وارد كردن سابقه تحصيلي وي در اين سامانه، اطلاعات مورد نظر در روش نخست در فايل «اكسل» نيز درج شود.
دخمل که نیستم!:31: باید 24 برم ببینم چی می شه:5:نقل قول:
بدیش اینه من باید از مشهد بکوبم برم:41:
حالا شما نمی دونی قرار بریم اونجا چه کنیم؟آزمون مصاحبه است فقط امارگیری چی؟
یه بدبختی دیگه هم داره که باید بین 10 تا اول باشه انتخابش اینجوری خیلی محدود می شیم بخصوص من که انسانی هم شرکت کردم:41:
خود اصفهانم از دانشگاههایی که گفتی بهتره ولی نسبت به فردوسی و شیراز پایین ترهنقل قول:
بچه ها چی شد آخرش این اوضاع تفکیک تو دفترچه بع نفع پسراس یا دخترا؟؟؟
یعنی ممکنه ....؟
پس یعنی امکان داره مثلا رشته ای که با 1000 قبول میشدیم سال پیش امسال با 2000 قبول شد؟؟؟؟:31::31:
یه سوال داشتم از کسایی که جنوبی هستن.بوشهر بهتره دانشگاهاش یا بندر عباس؟
تو اون رشته هایی که دختر وپسر تعدادش مشخص شده خیلی به نفع پسرهاست البته نه در این حد که شما گفتی. ولی تو اون رشته هایی که دختر وپسر مشخص نشده پسرا سختتر قبول می شننقل قول:
بچه ها کردم تموم شد!
دانشگاههای تاپ مثل شریف تعداد مشخص نکردن و این باعث میشه پسرا به سختی خیلی زیادی اونجا قبول شن :27:نقل قول:
پس خیلی خوشحال نباشید :21:
انتخاب کردم تموم شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیشم دارو تهران بهشتی مشهد و اصفهان و شیراز و تبریز زدم.
موضوع حل شدش الان!
راستی الان که میگه سایت شلوغه نمی شه شما کی رفتید تو سایت؟دقیق 60 دقیقه وقت گزاشتن برای انتخاب رشته یا کمتر از این حرفاست؟
خب می دونی که من بوشهرم... بوشهر از نظر من بهتره :دینقل قول:
هوای بوشهر بهتره یعنی گرماش کمتر یکم....
از نظر شهر جو خوبی داره.... یعنی بسیار شهر امن و سالمیه... (البته من بندر عباس رو نمی دونم)
دانشگاه خلیج تو رشته های مکانیک و مهندسی شیمی بسیار قوی هستن و حرفای زیادی برای گفتن دارن...
جو دانشگاه با اینکه یکم سیاسی هست هم بیشتر مناسبه برای درس
خوابگاه و امکانات رفاهیش به اندازه کافی هست...
استاداش بد نمره میدن :دی این از معایبه :21:
حراستش یکم گیر هست ولی در کل قابل تحمله
80 % دانشجو هاش بچه های استان فارس و شیراز هستن...:20: اما حتی دانشجو از تبریز هم توش دیدم
از نظر شهری خب بندر عباس یه سرگردن تو تجارت و کار بالاتره و ارتباطش با تهرون بیشتر..اما بوشهر واسه تهرون هر روز 2 تا پرواز و چندین اتوبوس داره.. بوشهر شهر نسبتا گرونیه خصوصا تو خونه و ...
دانشگاه تو منطقه شهریه اما از مرکز شهر بوشهر فاصله داره(بوشهر به 2 قسمت بزرگ تقسیم شده که بینشون یه پایگاه هواییه:دی:8:
یه سوااااااااااااااال
من یکی از انتخاب هام رو اشتباه زدم.وقت ویرایش داره؟
بلی 24 و 25 مردادنقل قول:
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
کلا 20 دقیقه نیم ساعت بیشتر طول نمی کشه , سایت هم خیلی روون و خوب بود.نقل قول:
فقط دقت کنید با ویپی ان و این چیزا نرین که ممکنه گیر بده...
از فایرفاکس استفاده کردی ؟نقل قول:
اره خوب شد گفتی من اونموقعی با چیز بودم نزاشتش.
خیلی ممنون از راهنمایی.همون هواپیما داشته باشه خیلی خوبه با اوتوبوس من تا قزوین برم مردم تا اونجا که جسدمم نمی رسه!:31:خب با این حساب بوشهر رو قبل از بندر عباس میزنم.بازم خیلی ممنون برای راهنمایی:11:نقل قول:
تبریز ادرس دانشگاه بین المللیشو کجا نوشته؟
جدی مجازی از آزاد گرونتره؟نقل قول:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
مگه تا چه رتبه ای مجاز به انتخاب رشته ست؟121 هزار فکر کنم مجاز نباشه اشتباه نمیکنین شما؟نقل قول:
کسی در مورد دانشگاه شهید رجایی میدونه؟شبانش فقط فرهنگیا میتونن بزنن؟
دوستان تا کی فرصت انتخاب رشته هست؟
من هنوز هیچ تصمیمی نگرفتم درست!!
نقل قول:
خوب اصفهان سومین شهر پر جمعیت ایرانه و یه شهر توریستیه. شهر خوبیه.
خوب البته بگما شما چه بخوایی چه نخوایی مطمئن باش نمیشه همش باهواپیما رفت :41:نقل قول:
ولی خوش بختانه رویال سفر رو گذاشتن برا این موقع :8:
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
تا دوشنبه بود فکر کنمنقل قول:
فقط نندازین روزای آخر دیگه فردا تممومش کنید بره :10:
ایشالا همون انتخاب دومت رو میاری ولی حقش بود بهشتی رو بالاتر از تهران بزنی . دندون بهشتی بهتر از دندون تهرانه . موفق باشینقل قول:
نقل قول:این دو تا رو کسی پاسخ نمی ده؟!نقل قول:
بعد راجع به دانشگاه علم و فرهنگ می تونین یه مقدار اطلاعات بدین ؟(رشته ی معماری)
[QUOTE=felainy;6355149]به بین الملل که فکر نکن.با کمی ارفاق تا 30000 شاید بگیره.
خوب اگه قبول نمیشم چرا میزنن رتبه آوردم، ببخشید، میخوان وعده سره خرمن بدن؟ دلیلی داره؟
برا رشته ریاضی حرف شما رو قبول ندارم. درسته حالا امسال نفرات اول دخترا بیشتر هستن تو ریاضی، ولی کلا پسرا معمولا تو رشته ریاضی هم بیشتر هستن و هم رتبه های بهتری رو میارن. تجربی عکس این مطلب براش صدق میکنه.نقل قول:
به نظر من درستش هم همینه که برا رشته ریاضی پسرا بیشتر قبول شن و از طرفی تجربی دخترا بیشتر، که اینجا یکم اشتباه کردن در ظرفیت های رشته تجربی . البته رشته های علوم پزشکی اکثرا ظرفیت براش مشخص نکردن.( که همون 40 درصد برا هر دو جنسیت و 20 درصد آزاد که همیشه همینطور بوده)
بچه ها اینجا کسی نمیدونه آخرین رتبه ی قبولی دختر رشته ی علوم تغذیه تو دانشگاه شیراز ، اصفهان یا کرمان چنده؟؟؟:11:
کسی لینک یادگار ماندگار سال 88 نداره؟
چه رشته ای ؟نقل قول:
رشته ی تجربینقل قول:
نقل قول:کد:http://kabloo.persiangig.com/karshenasi.rar
کد:http://kabloo.persiangig.com/pezeshki.rar
سلام ، دوستان میتونید لطف کنین دانشگاه های زیر رو به طور نسبی در رشته فناوری اطلاعات مرتب کنید . ممنونم .
سمنان ، شاهرود ، تحصیلات تکمیلی زنجان ، صنعتی همدان ، صنعتی کرمانشاه ، ارومیه ، فسا
دوستان میدونم تصمیم اخر رو نهایتن خودم باید بگیرم اما منو یه راهنمایی بکنید
به نظر شما عمران شبانه رجایی(یا عباسپور) رو بزنم یا مدیریت دانشگاه تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟