نیکبخت:ایران نبودم ، مانکن می شدم,مشکلم خوش تیپی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- علیرضا نیکبخت واحدی از ناگفته های فوتبالی اش سخن می گوید.
خودش پذیرفته که اشتباه داشته اما می گوید همیشه بیش از اندازه در دید بوده . اینکه خوش تیپی اش و اینکه دوست داشته شیک بگردد برایش مشکل ساز شده است. می گوید این طور نبوده که از شهرستان بیاید و یکباره دیدن صدها میلیون پول ، او را جو زده کند . می گوید عده ای نمی توانستند ببینند که علیر ضا خوش تیپ است و حتی رفتنش به یک مهمانی خانوادگی می تواند این قدر برایش شایعه ساز شود که فوتبالش به حالت تعلیق در بیاید. علیرضا در گفت و گویی صریح با مجله نوروزی خبرآنلاین از چیزهایی می گوید که شنیدنش خالی از لطف نیست. ستاره سابق فوتبال ایران حالا در دوران تعلیق و در حالی که بدنش آماده تر ازهمیشه به نظر می رسد ، این جملات را می گوید.
خیلی ها اعتقاد دارند که زمانی کلاس کاری علیرضا نیکبخت واحدی به گونه ای بود که می توانست در اتتلیکو مادرید بازی کند. اما حالا باید بنشیند در خانه و بازی های لیگ ایران را هم از بیرون نگاه می کند.
من در کلاس فوتبالم هیچ شکی ندارم. ولی خب اشتباه زیاد داشتم. خیلی چیزها را پشت سر گذاشتم و از نظر فوتبالی خیلی عقب افتادم. در نرفتنم و قراداد نبستم، افراد دیگری هم دخیل بودند اما آنها را بخشیدم. من اولین بازیکنی بودم که می توانستم در اسپانیا قرارداد ببندم. بازیکنی بودم که در سال 77 تیم مونشن گلادباخ از من دعوت کرد، اولین سال حضورمن در تیم استقلال بود. من بارها اشتباهاتم رو تکرار کردم و همین تکرار اشتباهات بود که باعث شد که الان در این سطح بازی کنم.
ولی با همین اشتباهات ، بهترین سالهای فوتبالت نابود شد.
بله. همانطور که قبلا گفتم خصوصیت علی نیکبخت این است که خیلی زود می تواند بقیه را ببخشد. ولی خب فوتبال ایران است و هر اتفاقی امکان دارد در آن بیفتد.
وقتی اول فصل به قم رفتی و وزن کم کردی ، خیلی ها باورشان نمی شد علیرضا بتواند بازی کند. اما تو وزن کم کردی و یک نیم فصل موفق را داشتی.
واقعا برگشته بودم که بازی کنم. دیدید که تلاش زیادی هم داشتم. این قدر خوب که خیلی ها شگفت زده شده بودند. خیلی انگیزه داشتم. می خواستم به خیلی ها ، خیلی چیزها را ثابت کنم.دوست داشتند که بگویند نیکبخت در استیل آذین نابود شده اما من نشان دادم هنوز هستم.
ولی این طوری نشد. علیرضا الان دوباره محروم است.
بله. این اتفاقاتی که برای من افتاد ممکن است برای خیلی ها بیفتد ولی مقصر اصلی جریاناتی که برای من پیش آمد اول خودم بودم و بعدش هم دوستانم بودند که ادای دوست را درمی آوردند. موضوعات زیادی برای من پیش آمد. به خاطر اینکه علی نیکبخت محبوب بود، لباسهای خوب می پوشید، ماشین خوب سوار می شد، حرف خیلی پشت سرش بود. به خاطر همین هم مشکلات زیادی برایش پیش آوردند. من حتی برای مطبوعاتی ها سوژه شده بودم. ولی برای من دیگر مهم نیست. اتفاقات خبر نمی کند. من از همان خوش پوش بودم و نمی توانم سبک زندگیم را عوض کنم.
این خوش تیپی را از بچگی داشتی؟ خیلی ها می گویند علی وقتی به پول رسید ، زندگی اش تغییر کرد. سالی 400 میلیون تومان برای بازیکنی 20 ساله...
خوب حتما لیاقتش را داشتم که این همه پول گرفتم. هر بازیکنی که لیاقتش را داشته باشد خوب پول می گیرد. عرضه اش داشتم و آمدم پیشرفت کردم. مگر چندتا جواد زرینچه ،علی دایی ، عابد زاده قرار است باشند؟ ستاره کسی است که مردم دوستش داشته باشند. من خوب بازی کردم ، محبوب شدم و به پول رسیدم. مردم به من احترام می گذارند و این مهم است. من از اول هم خوب می پوشیدم ، مهمانی می رفتم و سعی می کردم که روی فرم باشم. این حرف ها کدام است؟ چرا چون خوش تیپ بودم ، باید زیر فشار قرار می گرفتم. شاید اگر جایی غیر از ایران به دنیا می آدم باید مانکن می شدم چون من خوش تیپم و خوش تیپی را دوست دارم.
چرا زندگی خانوادگی شما اینقدر پر رنگ شد؟
خب این به خاطر لطف روزنامه هاست. به خاطر همین موضوع است که من از مطبوعاتی ها گلایه دارم. چیزهایی در مورد من نوشته شد که درست نبود. ما در فوتبالمان نمی خواهیم افراد محبوب داشته باشیم. الان چه کسی از احمد عابدزاده خبر دارد؟ چرا کسی نمی خواهد مقام بالای افراد را ببیند؟ من بارها گفتم که امیر قلعه نویی واقعا بامعرفت است که دنبال شایعه هارا نگرفت. خداراشکر می کنم هنوز محبوبیت خودم را دارم. همین الان دیدید که در خیابان ، خیلی از مردم با دیدنم اظهار لطف کردند.
شاید این قضایا به خاطر اخلاق تند نیکبخت باشد. اینطور نیست؟
تا حالا فوتبالیست های خیلی زیادی با من دوست بودند و حتی زندگی کردند. حتی یک بازیکنی بود که ما با هم بد بودیم به خاطر یک جریانی که برایمان پیش آمده بود. الان او بهترین دوست من است چون به شایعه ها که اخلاق من تند است گوش نکرد.
خیلی ها زمانی که پیراهن شماره 10 را به شما دادند موافق این قضیه نبودند.
من افتخارم این است که که جا پای بازیکنای برجسته ای مثل مجتبی محرمی، رضا شاهرودی گذاشتم. و حقم هم همین بود.
بهترین بازیکنی که بازی هایش می پسندید کیست؟
من فوتبال جواد منافی و رضا شاهرودی را خیلی دوس دارم. البته مجتبی محرمی را هم جزء بهترین بازیکنان ایران می دانم.
یکی از اتهاماتی که همیشه به شما درباره دعوت به تیم ملی می زدند این بود که نیکبخت نمی تواند از کشور خارج بشود یا دعوت نمی شود. چرا اینقدر شایعه در مورد شما زیاد است؟
من قبلا هم گفتم که من خیلی آدم بخشنده ای هستم ولی کسانی که این شایعه ها رو برای من ساختند باید در آن دنیا جواب پس بدهند. حتی به من زنگ زدند و از من معذرت خواستند. من همه را بخشیدم. مگر می شود به اتوبوس تیم ملی رفت و تلو تلو خورد؟ این شایعات را نمی دانم چطور برایم ساختند. کارشان نامردی بود .
دوران طلایی شما چه وقت بود؟
به نظر خودم دوران طلایی من در پرسپولیس بود. در استقلال خوب بودم اما در پرسپولیس شکوفا شدم و رسیدم به اوج پختگی.
خیلی ها معتقدند که شما قبل از اینکه به پرسپولیس بروید در استقلال دوران طلایی داشتید. پشیمان نیستید که از استقلال به پرسپولیس رفتید؟
من پشیمان نیستم که از استقلال به پرسپولیس رفتم. خیلی ها برای دردسر درست کردند سر این قضیه ولی خوب گذشت و تموم شد. الان توهین به من نمی کنند ولی میگویند که حیف شد که از دوران طلایی استقلال رفتی. من از نظر رفتاری مشکلی نداشتم ولی شاید یک جاهایی اشتباه کردم که الان باید جایگاه فوتبال من اینجا باشد. اشتباه کردم که دعوت اسپانیارا قبول نکردم. خودم مقصر اصلی هستم. من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت باشد . به خاطر همین اسم کسی را نمی آورم.
فکر کنید که الان سال 78 است. اگر قرار باشد 5 کار انجام بدهید چه کار می کنید؟
اولین کاری که می کنم یک مشاور خوب انتخاب می کنم که به 4 تای بقیه بیارزد. کسی مثل آقای ابوالفضل جلالی. او برای علی کریمی پدری می کرد. من علی را خیلی دوست دارم. راستش اگر کسی مثل ابوالفضل جلالی در کنارم بود الان زندگی ام طوری دیگر رقم می خورد.
حمید استیلی را بیشتر در قهرمانی پرسپولیس موثر می دانی یا اقطبی؟
پرسپولیس را بچه ها و تماشاگرانش کردند. آقای استلی خیلی زحمت کشیدند در حالی که آقای قطبی از وسط راه به تیم ملحق شدند. از اول که کنار تیم ما نبودند. قطبی وقتی آمد که تیم بسته شده بود. می دانید که من و استیلی خیلی با هم خوب نیستیم و در استیل آذین شرایط طوری رقم خورد که فوتبالم داشت تمام می شد اما هیچ وقت نمی توانم حقایق را نگویم.
رابطه شما با خانواده تان چطور است؟
رابطه ام با خانواده م خیلی خوب هست ولی خب در این رابطه هم عده ای شایعه سازی کردند. عده ای می گویند که چرا در مورد خانوادم کم حرف میزنم. دلیلی ندارد که من از خانوادم حرف بزنم. پدر من از فوتبال متنفر است ولی من خیلی خانوادم را دوست دارم. من مثل خیلی ها راحت فوتبالیست نشدم. پدر من نمی گذاشت تمرین بروم. زمانی که من به تیم ملی نوجوانان دعوت شدم پدرم اطلاع نداشت. اگر آن سختی ها نبود علیرضا نیکبخت هم نبود. من واقعا خیلی خوشحالم که خواهر و برادر متواضعی دارم و از این قضیه خیلی خوشحالم. خیلی جاها بوده که خانواده م از میل و خواستشان به خاطر من گذشتند.
الان خانواده تا چقدربه شما افتخار می کنند؟
خانواده من خیلی به من افتخار می کنند. هر دو خواهر و برادرم به اینکه علیرضا برادرشان است افتخار می کنند اما هیچ وقت پز نمی دهند که علی برادرشان است. دوستم دارند اما از این برادر سوء استفاده نمی کنند. حتی وقتی می روم مشهد ، به کسی نمی گوید که علیرضا آمده تا شادی فکر نکنند که دارند پز پسرشان را می دهند.
بدترین بازی ای که از طرف تماشاگرها مورد توهین قرار گرفتید کدام بازی بود؟
بازی با ملوان بود که خیلی به من توهین شد. طوری که از فوتبال بیزار شدم. البته فوتبال است دیگر. من روزی که از استقلال به پرسپولیس رفتم ، خیلی فحش شنیدم. اوایل همه احساسی بودند و توهین ها شدت داشت اما بعد توانستند اینم مسئله را درک کنند. مثل خود من که اوایل فکر می کردم امیر قلعه نویی باعث شد از استقلال بروم اما بعدها فهمیدم کسان دیگری در آن باشگاه بودند که می گفتند نیکبخت نباشد. مشکل هم دقیقا همین بود که علیرضا شیک می پوشید و خوش تیپ بود. فکر می کنم باید از امیر قلعه نویی بابت سوء ظنم عذرخواهی کنم.
فوتبال علیرضا نیکبخت؟
من تا 37 یا شاید هم 40 سالگی فوتبال بازی خواهم کرد. توانایی اش را دارم و حتی می توانم خیلی بیشتر از این هم بازی کنم. اما دیگر گفتم تا این سن. خیلی حرف برای گفتن دارم که باید در زمین بگویم شان. من نیم فصل قرار بود برگردم به استقلال که این مشکل برایم ایجاد شد.
شوخی می کنی؟
نه ، من الان 30 ساله هستم و می بینی با تمرین هایی که داشتم ، دوباره آماده هستم و بزودی که مشکلم حل شود ، بر می گردم و می توانم بهترین سال های فوتبالم را جبران کنم. راستش من تا به حالا دو بار می توانستم برگردم استقلال شاید هم روزی دوباره برگشتم به این تیم.
راستی چرا در استیل این قدر چاق شده بودی؟
چون انگیزه خاصی نداشتم و اصلا روی فرم نبودم و تمرین هم نمی کردم. من از محمود یاوری خیلی تشکر می کنم که به من اعتماد کرد. و همچنین از حسن آذرنیا. این ها بودند که علیرضا نیکبخت را احیا کردند. آقای یاوری طوری با من برخورد کردند که من واقعا فکرش را نمی کردم.
حرف آخر؟
من مثل بازیکن های دیگر نیستم. چاپلوسی نمی کنم، دم مربی را نمی بینم ولی رفیق ناباب زیاد دارم. من به فوتبال برمی گردم و شاید خیلی ها از این قضیه ناراحت بشوند. خیلی ها فکر می کنند که فوتبال علیرضا نیکبخت تمام شده. ولی من خیلی قوی و رو فرم به فوتبال برمی گردم. از بین بازیکنان فوتبال الان عاشق علی کریمی هستم. اوایل با شیث خیلی رفیق بودم اما او در آن سال خیلی اذیتم کرد. فکر می کنم نباید با او خیلی نزدیک می شدم. یا مثلا محمدرضا مامانی که اوایل با هم خیلی بد بودیم ، الان بهترین دوست من است.
کد:
http://www.sport.persianv.com/view/009288.php#more
روبرتو آیالا و انتقاد از مارادونا؛ حمایت «موش» از باتیستا
روبرتو آیالا و انتقاد از مارادونا؛ حمایت «موش» از باتیستا
آیالا معتقد است که تمام برنامه ریزی های مارادونا در جریان دیدار تیم ملی آلمان مقابل آرژانتین که با شکست 0-4 آلبی سلسته همراه بود، اشتباه بوده است
سایت گل- روبرتو آیالا اسطوره فوتبال آرژانتین به شدت به انتقاد از شیوه های مربی گری دیگو آرماندو مارادونا در جریان رقابتهای جام جهانی پرداخته و او را دلیل شکست دردناک آرژانتین در مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی دانسته.
«موش» که در دسامبر گذشته در سن 37 سالگی برای همیشه از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، در لیگ های آرژانتین، اسپانیا و ایتالیا جامهای متعددی کسب کرده بود. ستاره سابق تیمهای میلان و والنسیا 115 دیدار ملی نیز برای تیم ملی آرژانتین برگزار کرد و تنها زانتی بازیهای ملی بیشتری نسبت به او انجام داده است. آیالا معتقد است که تمام تاکتیک های «ال دیگو» در جریان دیدار تیمش مقابل آلمان اشتباه بوده.
آیالا در صحبتهایی در این رابطه به ال پائیس گفت:« او در آخرین بازی، کاملا برنامه ریزی اشتباهی انجام داده بود. خاویر ماسچرانو نمی دانست که کجا باید برود. آلمان رو به جلو حرکت کرد و به خواسته اش هم رسید. این انتقاد نیست ولی اگر مارادونا در یک دیدار دوستانه مقابل آلمان به پیروزی می رسید، اوضاع متفاوت بود.»
آیالا در ادامه درمورد باتیستا، مربی جدید تیم ملی آرژانتین و برنامه های او صحبت کرد و از «ال چکو» تمجید کرد:« برنامه باتیستا مراقبت از فوتبال و شکست دادن تیمها است و سیستم بارسلونا را دنبال می کند. البته نمی توان سیستم بارسلونا را به طور کامل تقلید کرد، چون ما تنها مسی را داریم. ژاوی، اینیستا و تمام بازیکنان بارسلونا، که می توانند هر تیمی را ویران کنند را در اختیار نداریم. فرهنگ فوتبال بارسلونا در طول سالها بازی در کنار هم رشد و توسعه یافته.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2011/03/31/2419263/%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7
2011/3/31
گفتگو با ناصر حجازی;بیست سالم بود که زن گرفتم
مجله نوروز > ورزش - به دلیل اینکه جوان و لاغر بودم خیلی ها نمی توانستند باور کنند که من به جای عزیزی درون دروازه ایستادم.من تازه به تیم ملی رسیده بودم و باورش برای خیلی ها سخت بود.
محمود مولایی / وضعیت جسمانی ناصر حجازی خوب است. اسطوره استقلال که به دلیل عفونت ریه 15 ماه تحت درمان بوده، خبر میدهد که تنها 3 ماه دیگر از مدت درمانش باقی مانده است. میگوید بعد از طول درمان امیدوار هستم که به سلامتی کامل دست یابم و اینکه... «میخواهم تا آخر عمر در استقلال بمانم.» استقلال برای حجازی یادآور تاج است؛ جایی که خاطرات بسیاری برایش رقم زد و همچنان برای حجازی زمینهساز خاطره است. او اما به سالهای دور میرود، به روزهای اول حضورش در تاج و صفحات اندک روزنامه و مجلههایی را یادآور میشود که خاطراتش را زنده نگه داشتند. حجازی همان است که روزی جانشین عزیز اصلی درون دروازه تیم ملی شد و در مقایسه با اصلی «جوجه» لقب گرفت...
*چرا جوجه، با آن اندام کشیده و بلند؟
(خنده) نه، اتفاقا جوان که بودم، خیلی لاغر و نحیف بودم و خیلیها نمیتوانستند باور کنند که بازیکن جوانی مثل من به جای عزیز توی دروازه ایستادم. عزیز خیلی دروازهبان بزرگی بود و من تازه به تیم ملی دعوت شده بودم. خب، دیگر سن که بالا میرود فوتبالیست هم کم کم از دنیای بازی فوتبال خارج میشود.
*چه کسی لقب جوجه را به شما داد؟
کاپیتان تیم ملی مدام به من میگفت جوجه. بازی تیم ملی با شوروی بود و من تازه به تیم ملی رسیده بودم و توی گل ایستادم. مهاجمان حریف مدام توپ میفرستادند روی دروازه ما و من گل میخوردم. همان موقع به کاپیتان تیم ملی گفت که جوجه هستی و نمیدانم شاید فکر میکرد که باید مثل عزیز اصلی دروازهبانی کنم.
*ظاهرا خیلی به شما برخورده بود و به یکی از مجلات آن دوران گفته بودید که شاید از فوتبال کنارهگیری کنید.
خب، صحیح نبود. دلخور شده بودم و دوست نداشتم که در اوایل بازی فوتبال حرفهایم اینجوری اسم در کنم. هنوز مشهور نشده بودم و نمیخواستم مردم پشت سرم از این حرفها بزنند. هنوز هم دوست ندارم از این بازیکن نام ببرم و به طور کلی خیلی از آن سالها گذشته است. ولی رایکوف به من اعتقاد داشت و اطمینانش باعث شد که بتوانم توی تیم ملی دوام بیاورم.
*آن سالها که مشهور شده بودید و در دنیایی که نامه نگاری مسئلهای جدی بود، با طرفدارانتان مکاتبه میکردید. جواب نامهای که در دنیای ورزش چاپ شده بود، برایم جالب بود. اینکه به مخاطبی نوشته بودید: «حالا ما که نون و بوقلمون نداریم ولی در سفرمان نون و پنیر پیدا میشود...» نکته این بود که شما با آن هوادار قرار گذاشته بودید که سفرهای را در دفتر مجله پهن شود و به اتفاق آن فرد و تحریریه مجله دور هم بنشید و از نان و پنیر لذت ببرید. چطور این اتفاق میافتاد؟
قدیمیها به اینگونه رفتار عادت داشتند. یعنی صمیمی بودند و فرقی نمیکرد که من حجازی با یک هوادار معمولی چنین مناسباتی داشته باشم. سعی میکردم رفتار خوبی با طرفداران فوتبال داشته باشم و به آنها احترام بگذارم.
*در آن دوران در سال چقدر نامه از سوی دوستدارانتان داشتید؟ خیلی زیاد. نمیتوانم بگویم که دقیقا چقدر. یادم است که گاهی نمیرسیدم به تمامی نامهها جواب بدهم. به خواهرم میگفتم که اینقدر حجم نامهها زیاد است که نمیتوانم پاسخ برخی نامهها را بدهم، خسته میشوم و صد تا دویست تا نامه زیاد است. خواهرم میگفت که اگر جواب ندهی، کار خوبی نمیکنی و خیلی وقتها خودش این کار را میکرد.
*معمولا چه کسانی نامه میزدند و بیشتر محتوای آن چه بود؟
معمولا دخترخانمها نامه میزدند. تعداد نامههای دخترخانمها خیلی زیاد بود.
*خانمتان نسبت به این موضوع حساس نمیشد و با این قضیه چطور کنار میآمدید؟
قبل از ازدواج این اتفاقها زیاد میافتاد و مثلا میخواستند من را ببیند و از این چیزها. وقتی ازدواج کردم، این نامهها کمتر شد. البته خانمم حساس میشد و مگر میشود که خانمها به این مسائل حساس نشوند؟ اما کاریاش نمیشد کرد و البته مشکل خاصی هم نبود. الان خیلیها به من زنگ میزنند و اصلا نمیدانم شماره موبایلم را از کجا آوردهاند.
*ظاهرا اولین بار که برای تیم ملی بازی کردید، دوستانتان کوچه را چراغانی کرده و برایتان جشن گرفته بودند. این در حالی بود که مادرتان از این موضوع خبر نداشت و وقتی مادرتان وارد کوچه شد، دوستانتان به شوخی گفته بودند که عروسی ناصر است. و مادرتان از این موضوع خیلی عصبانی شده بود؟
دقیقا همین طور است. خدابیامرز نمیدانست که ماجرا چیست و البته مخالف ازدواج من بود. میگفت نباید زود ازدواج کنی و من هم آن موقع فکر کنم 20 ساله بودم.
*در زندگی سنتی آن دوران این موضوع عجیب نبود؟
چرا. ولی مادرم دوست داشت که به بلوغ کامل برسم و بعد ازدواج کنم. میگفت ماشین و خانه هم باید داشته باشی. البته من آن موقع یک پیکان داشتم و دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی هم بودم.
*چطور همه این کارها را با هم انجام میدادید، در حالی فوتبالیستهای امروزی سخت است که همدرس بخوانند و هم بازی کنند؟ آن موقع تعداد فوتبالیستهای تحصیلکرده و دکتر و مهندس تیم ملی زیاد بود. مسئله تحصیل برایشان مهم بود و من هم در چنین شرایط درس میخواندم. الان تعداد فوتبالیستهای تحصیلکرده متاسفانه کم شده است؛ یا اینکه بیشتر بازیکنان تربیت بدنی میخوانند و مدرک تربیت بدنی دارند. با اینکه الان تعداد دانشگاهها زیاد شده و یک جوان به راحتی میتواند به دانشگاه برود، متاسفانه فوتبالیستهای بیسواد زیادی داریم.
*قبل از اینکه اولین فرزندتان به دنیا بیاید، مدام مصاحبه میکردید و میگفتید که فرزندتان پسر است. با امکانات آن موقع چطور پیش بینی کرده بودید؟
خیلی دوست داشتم این اتفاق بیفتد. یعنی آن موقع همه دوست داشتند که پسر داشته باشند تا نامی در آینده از خودشان به جای بگذارند. من هم دوست داشتم نام حجازی پایدار بماند و خوشحالم که آتیلا به دنیا آمد. از اتیلا راضی هستم و روز به روز بهتر هم میشود. اتفاقا تازه صاحب فرزند دختر شده است.
*البته نوه پسری از سعید رمضانی و آتوسا حجازی دارید و از اینکه نوه پسریتان فامیلیاش حجازی نیست، ناراحت نیستید؟
دیگر فرقی نمیکند. وقتی بمیرم، دیگر برای ناصر حجازی چه اهمیتی دارد؟
*یکی از کسانی بودید که مخالف حضور کرش در تیم ملی بودید و آیا دلیل خاصی هم دارید؟ مخالف کرش نیستم. مطمئن هستم که اگر به ایران بیاید، موفق نمیشود. مخالف ساختاری هستم که بر فوتبال ما حاکم است و نمیشود کاری هم کرد. فوتبال ایران دولتی است و تا زمانی که دولتی باشد، فوتبال ما به جایی نمیرسد. در اینجا مدیر باشگاه نمیتواند خودش تصمیم بگیرد، چون برایش تصمیم میگیرند و او هم نمیتواند تبعیت نکند. میگویم فوتبال ما باید به بخش خصوصی واگذار شود و موافق خصوصی هستم؛ وگرنه مخالف کروش نیستم. *بعید است فوتبال ایران به این زودیها به این ایدهالها برسد... همین مدیران باشگاه استقلال و پرسپولیس الان به راحتی کار میکنند، چون هیات مدیره ندارند ولی به محض اینکه آدمهای دولتی وارد هیات مدیره شوند، معلوم نیست تصمیمگیری دز این 2 باشگاه به کدام سمت خواهد رفت.
*الان در استقلال چه مشکلی وجود دارد، از عملکرد کادرفنی راضی هستید؟
به نظر من، مظلومی ارنج خود را بد میچیند. تغییرات زمانی داده میشود که تیم بد بازی کند. ولی وقتی تیم خوب نتیجه میگیرد، نباید به ترکیب دست زد. در بارسلونا معمولا بازیکنانی در ترکیب اصلی قرار میگیرند که همه انتظار دارند. در آرسنال هم همین طور است و ما باید از آنها یاد بگیریم.
*مثل اینکه طرفدار بارسلونا هستید؟
طرفدار این تیم نیستم ولی بازی بارسلونا را میپسندم. از ونگر هم خوشم میآید که به جوانها بها میدهد و سعی میکند جوانهای بااستعداد را بازی دهد. رایکوف هم همین طور بود و من همیشه از این کارش لذت میبردم. در فوتبال امروز ایران هم باید چنین وضعیتی وجود داشته باشد. *درباره مصاحبه مجتبی جباری علیه استقلال و تصمیمی که باشگاه در مورد این بازیکن گرفت، چه نظری دارید؟ هیچ نظری ندارم و نمیخواهم هیچ صحبتی کنم.
*اگر بخواهید تیم ایدهآل خود را انتخاب کنید، چه کسانی را در ترکیب قرار میدهید؟
من سیستم 3-3-4 را برای تیم خودم در نظر میگیرم. منصور رشیدی دروازبان است. دفاع راست حسن نظری و دفاع چپ شاهرودی یا میناوند خواهد بود. اکبر کارگرجم و یحیی گلمحمدی دفاع میانی خواهند بود. 3 هافبک تیم علی جباری، علی پروین و محمد صادقی هستند. همایون بهزادی، علی دایی و حسن روشن را هم سه فوروارد تیمم خواهند بود. بعد از انقلاب خیلی از بازیکنان به اروپا رفتند و آنجا بازی کردند، اما بهترینهای من همینها هستند که نام بردم.
*در ایام عید چه برنامهای دارید؟ توی سرما نمیتوانم جایی بروم و برای سلامتیام ضرر دارد، وگرنه میرفتم شمال. انشاءالله هوا که گرم شد، به وین مسافرت میکنم.
کد:
http://www.sport.persianv.com/view/009351.php
پس از قهرمانی پورتو؛ ویلاس بواس، مورینیوی جدید: ثابت کردیم بهترین تیم پرتغالایم
پس از قهرمانی پورتو؛ ویلاس بواس، مورینیوی جدید: ثابت کردیم بهترین تیم پرتغالایم
سایت گل – پورتو با برد دو بر یک مقابل بنفیکا توانست در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابتهای پریمیرا لیگا، قهرانی خود را در لیگ پرتغال قطعی سازد.
پورتو با 71 امتیاز در صدر جدول است و بنفیکا با 55 و براگا با 40 امتیاز در ردههای دوم و سوم هستند، ضمن آن که صعود بنفیکا به لیگ قهرمانان هم از همین حالا قطعی شده.
آندره ویلاس بواس که او را «مورینیوی جدید» میخوانند گفت: «به خانه بنفیکا آمدیم تا ثابت کنیم بهترین تیم پرتغالیم.
بسیار خوشحالم که عضوی از این گروه عالی باشم. بازیکنان شایسته تمام اعتباری هستند که از این دستاورد به آنها میرسد. ما نشان دادیم که بهترین تیم پرتغالایم، اما مردم هنوز ما را زیر سوال میبرند. حالا روشن شد کدام تیم بهترین است؟»
رسانهها نوشته بودند بنفیکا تیم بهتری است و ویلاس بواس میگوید این تنها باعث انگیزش بیشتر پورتو شد: «انتقادات مداوم تنها به ما انگیزه بیشتری میدهد. ما مصمم هستیم که کلاس خود را همچنان به همه نشان دهیم. هنوز قهرمانیهای بسیار بیشتری مانده که باید به دست بیاوریم.»
پورتو روز پنجشنبه در یکچهارم نهایی لیگ اروپا به مصاف اسپارتاک مسکو میرود و در 20 آوریل هم در نیمهنهایی جام حذفی پرتغال با همین بنفیکا بازی میکند. پورتو دیدار رفت این بازی را در خانه دو بر صفر باخته.
آندره ویلاس بواس را بسیاری مورینیوی بعدی مینامند، چرا که او هم مانند مورینیو سابقه بازی کردن در سطح بالا را نداشته، و باز هم مانند مورینیو بابی رابسون او را کشف کرده و به دلیل تسلطش به زبان انگلیسی او را در پورتو دستیار خود کرده بود.
این مربی 33 ساله دارد در پورتو به افتخارات بزرگی دست مییابد.
http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2011/04/04/2425332/%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85
پی نوشت : این نام رو به خاطر بسپارید .
تولد 3 میلیون یورویی روبرتو کارلوس؛ بوگاتی، کادوی تولد رویایی
تولد 3 میلیون یورویی روبرتو کارلوس؛ بوگاتی، کادوی تولد رویایی
رئیس باشگاه آنژی جشن تولدی رویایی برای روبرتو کارلوس گرفت
سایت گل- روبرتو کارلوس، ستاره 38 ساله باشگاه آنژی مخاچ قلعه، در روز جشن تولدش یک «بوگاتی ویرون» از سلیمان کریموف، رئیس باشگاه آنژی هدیه گرفت.
موی داغستان در گزارشی اعلام کرد که کریموف که در سال 2004 به دنبال خرید باشگاه رم بود، جشن تولدی رویایی برای روبرتو کارلوس در یکی از هتل های روسیه ترتیب داده و بعد هم هدیه 1.8 میلیون یورویی اشت را که سوئیچ یک «بوگاتی ویرون »بود به او داد.
شنیده می شود که کارلوس پیش از این به دنبال خرید «ویرون» بود که قابلیت حرکت با سرعت 434 کیلومتر در ساعت را دارد. او به دنبال آن بود تا این اتومبیل را به برزیل برده تا در شهر مادری اش، سائوپائولو سوار آن شود.
در این جشن تولد میهمانان ویژه ای نیز حاضر بودند که در این میان می توان به کوین کورانی، بازیکن آلمانی دینامومسکو اشاره کرد.
طبق گزارشهای منتشره، رئیس باشگاه آنژی به بازیکنان این تیم وعده داده که در صورتی که آنژی در 4 سال آینده قهرمان لیگ روسیه شود، آنها هم یکی از همین اتومبیل ها هدیه خواهند گرفت.
آنژی درحال حاضر در رده نهم جدول رقابتهای لیگ روسیه قرار دارد و در 4 دیداری که روبرتو کارلوس برای این تیم برگزار کرده، 5 امتیاز کسب کرده است. البته گویا هواداران روسیه ای استقبال خوبی از روبرتو کارلوس به عمل نیاوردند و درجریان دیدار آنژی مقابل زنیت سنت پترزبورگ بود که یکی از هواداران تیم حریف در اقدامی نژاد پرستانه، یک موز به سمت کارلوس پرتاب کرد.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2011/04/14/2440630/%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-3-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D9%88%DA%AF%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C
By Ghazal Ziari
2011/4/14
پی نوشت:
Bugatti Veyron
Super Sport
431.07 km/h 267.85 mph
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Veyron
ناصر حجازی از مدرسه تا تیم ملی + عکس
ناصرخان بچه خیابان آریانای تهران بود، پدرش آژانس املاک داشت، در سال 1328 آذر ماه پا به دنیا گذاشت. بی خیال درس بود؛بازیگوشیاش بادبادک می خواست و تیر و کمان و فیلم های جنگی و اجرای فنون فیلمها در خانه!
آن زمان فوتبال رونق زیادی نداشت ولی به مرور بچهها به فوتبال علاقهمند شدند. در محلهشان مثل تمام محلات دیگر، هم «توپ» بود و هم «بچههای محل» كه هر موقع دور هم جمع میشدند، میرفتند یك زمین خالی، بازی میكردند. در آن زمان اكثرا هافبك بود که به قول خودش زیاد تكنیكش هم بد نبود!
عکسهای سیاه سفید از روزهای رنگی حکایت میکند.روزهای رنگی با آرزوهای بزرگ. عاشق جمع کردن بچه محلهایش بود حتی به بهانه عکسی شاید؛ دوستیها را دوست داشت خاطره کند با دستی بر شانهای و ژستی کودکانه.
بسکتبالیستهای خوب آن دوره، هم بازی اش بودند؛ داوود حداد، شهمیرزادی، خلخالی و حتی چنگیز وثوقی؛ اما انتخابش برای تیم ملی بسكتبال جوانان هم راضیاش نکرد و بسکتبال فاتح دلش نشد.
ماجرای ورودش به فوتبال از آنجایی شروع شد که روزی با دوستانش به تماشای بازی آموزشگاهی که تیم مدرسهشان در آن شرکت داشته رفتند. در همان روز دروازهبان تیم مدرسه آسیب دید مربی تیم با توجه به بلندی قامت او (185 سانتی متر) و بسکتبالیست بودنش، از او خواسته که به جای دروازهبان، درون دروازه بایستد. که با اصرار مربی و با ترس و لرز و دلهره درون دروازه ایستاده. ناصر حجازی از آن روز به عنوان یک روز بیاد ماندنی و خاطرهانگیز یاد میکند و حتی خودش هم باورش نمیشده که چرا با وجود آنکه برای اولین بار درون دروازه ایستاده، اینقدر خوب توپ میگرفته و زمانی که بازی تمام شد، همه تماشاگرانی که برای دیدن مسابقه آماده بودند، تشویقش کردند.
از همان زمان بود که ناصر حجازی به دروازهبانی روی آورد. تیم فوتبال نادر در دسته دوم باشگاههای تهران اولین باشگاهش بود و از همان تیم به تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان رسید. در سال ۱۳۴۸ به تاج (استقلال) پیوست و در همان سال اول، قهرمانی جام باشگاههای آسیا و جام تخت جمشید را با این تیم به دستآورد.
تا پایان دوران بازیگری خود بهجز یک سال و نیم در بین سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۸ که برای تیم شهباز بازی کرد و مدت کوتاهی پس از جام جهانی ۱۹۷۸ که با تیم منچستر یونایتد تمرین میکرد و ۵ بازی برای تیم ذخیرههای یونایتد انجام داد، در بقیه این مدت دروازهبان استقلال تهران بود و با این تیم چندین دوره قهرمانی در لیگ کشور، جام باشگاههای تهران، جام حذفی ایران و جام باشگاههای آسیا را جشن گرفت. حجازی در دهه ۱۳۵۰ دروازهبان اصلی تیم ملی ایران بود و با این تیم، دو بار قهرمان جام ملتهای آسیا (۱۹۷۲ و ۱۹۷۶) و یک بار قهرمان بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ تهران شد و در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین و المپیک ۱۹۷۲ مونیخ هم شرکت کرد و سهمیه حضور در المپیک ۱۹۷۶ مونترآل و مقام سومی جام ملتهای آسیا ۱۹۸۰ را هم بهدست آورد.
"در سال از طرف دوستدارانش خیلی زیاد نامه به دستش میرسید و به گفته خودش، گاهی نمیرسیده به تمامی نامهها جواب بدهد. معمولا دخترخانمها نامه میزدند و تعداد نامههای دخترخانمها خیلی زیاد بود. خودش میگوید: قبل از ازدواج این اتفاقها زیاد میافتاد و مثلا میخواستند من را ببیند و از این چیزها. وقتی ازدواج کردم، این نامهها کمتر شد. البته خانمم حساس میشد، اما کاری نمیشد کرد و البته مشکل خاصی هم نبود. الان هم خیلیها به من زنگ میزنند و اصلا نمیدانم شماره موبایلم را از کجا آوردهاند.
اولین بار که برای تیم ملی بازی کرد، دوستانش کوچه را چراغانی کرده و برایش جشن گرفته بودند و این در حالی بود که مادرش از این موضوع خبر نداشت. وقتی مادرش وارد کوچه میشود، دوستانش به شوخی گفته بودند که عروسی ناصر است و مادرش از این موضوع خیلی عصبانی شده بود."-خبرآنلاین فروردین 90-
حجازی در پایان دوران بازیگری خود به بنگلادش رفته و پس از مدت کوتاهی دروازهبانی در تیم محمدان، سرمربی این تیم شد و در سال ۱۳۶۹ بازی خداحافظی خود را در همین تیم انجام داد. او در دوران سرمربیگری موفق شد استقلال را به مقام نایب قهرمانی باشگاههای آسیا و قهرمانی در لیگ و جام حذفی ایران برساند. در تیمهای سپاهان اصفهان، ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت، ماشینسازی تبریز، استقلال اهواز، ابومسلم خراسان، نساجی قائمشهر نیز به مربیگری پرداخت که موفقیت چندانی نصیب وی نشد. حجازی در سال 1386 مجدداً هدایت باشگاه استقلال تهران را پذیرفت اما به دلیل عدم حمایت هیات مدیره وقت و دخالت در کار وی، قبل از اتمام نیم فصل از سرمربیگری استقلال کنارهگیری کرد تا به عنوان مدیر فنی نظارهگر عملکرد استقلال باشد. استقلال در همان سال با تیمی که حجازی ساخته بود و تا صعود به مرحله نیمه نهایی وی را در کنار خود میدید، توانست مقام قهرمانی جام حذفی کشور را بدست آورد. وی هم اکنون به عنوان رییس کمیته فنی و مشاور ارشد مدیر عامل باشگاه استقلال تهران فعالیت دارد و در باشگاه گسترش فولاد تبریز نیز با سمت نماینده تام الاختیار مالک باشگاه به این تیم مشاوره می دهد.
دیوید بکام یهودی بوده است! +عکس
به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، در سال های اخیر و در محافل ورزشی- رسانه ای، صحبت از پیوستن دیوید بکام به فرقه کابالا بسیار گفته و شنیده شده است. نشانه های متعددی نیز در این زمینه دیده شده است. این موضوع تا به آنجا پیش رفت که همسرش مجبور شد در گفت و گویی، این موضوع را تایید کرده و عنوان کند خود و فرزندانشان مقید به آموزه های این عرفان برآمده از یهودیت هستند.
اما سوالی که در اذهان وجود دارد، این است که دیوید بکام، یهودی هم بوده است؟ موضوعی که با انتشار تصویری از وی همراه کیپا (کلاه مخصوص یهودیان)، جدی تر شد. اما، این تصویر متعلق به چه زمانی است و کجا که فهم آن، ما را در رسیدن به پاسخ این پرسش، کمک زیادی می کند.
تصویر مورد نظر، مربوط به تشییع جنازه پدر بزرگ ستاره انگلیسی جهان فوتبال است. وی یهودی بوده و بکام در این تصویر، در آستانه ورود به کنیسه قرار دارد. این زمینه نگاری موجب شد تا بر این گمانه دامن زده شود که وی نه تنها کابالیست، که پیرو دین یهودیت نیز به مشار می رود. ریشه خانوادگی این بازیکن فوتبال، این شائبه را تقویت کرده که اصالتا یهودی بوده و اکنون، در زمره کابالیست ها به شمار می رود.
کیپا که بکام در این تصویر از آن بهره برده، در عبری به معنای گنبد است. برخی آن را یاماکا یا یرمولک نیز می نامند. در دین یهود استفاده از این کلاه بسیار توصیه شده است. براساس آموزه های یهودیت، مرد سر ناپوشیده نباید تورات را بلند خوانده یا به موضوع مقدسی فکر کند. ورود سر ناپوشیده مردان به کنیسه نیز جایز نیست. به همین دلیل، در سنت یهودی، استفاده از کیپا و کلاه های مشابه آن بسیار دیده شده است.
نکته قابل توجه دیگر، رنگ این کلاه است. آبی، رنگ مقدس و مورد احترام کابالیست ها است که دیوید بکام در زمره پیروان این آیین به شمار می رود.
در سال های اخیر، رهبران این فرقه برآمده از یهودیت، تلاش فراوانی در بهره مندی از دیپلماسی مشاهیر در بسط و ترویج تفکرات خود داشته اند. وجود ستاره هایی مانند دیوید بکام و ...، نقش وافری در ترویج مولفه و نشانه های کابالا داشته است.
آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی
کریستین رونالدو بعلت برقراری رابطه نامشرع با پیشخدمت یک رستوران صاحب یک پسر شده بود.
به گزارش مشرق، بعد از بازیهای جام جهانی 2010 خبری مبنی بر برقراری رابطه نامشرع ستاره پرتغالی رئال مادرید با پیشخدمت یک رستوران توسط رسانه های مختلف منتشر شده بود.
اما فردی اطلاعاتی در مورد مادر واقعی این پسر بچه نداشت تا اینکه اخیرا این بچه به همراه ایرنا شایک در پرتغال دیده شدند.
سپ بلاتر باز هم رییس فیفا شد
سپ بلاتر باز هم رییس فیفا شد
این فرد سوییسی البته تنها نامزد ریاست فیفا بود.
سایت گل – سپ بلاتر، رییس فیفا برای بار چهارم به ریاست فیفا برگزیده شد. او در رأیگیری امروز فیفا این عنوان را کسب کرد. این در حالی است که هفتهها بود که فیفا درگیر جنجال شده بود.
این فرد سوییسی هیچ رقیبی در این انتخابات نداشت، چرا که محمد بنهمام، رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا که تنها رقیب او بود به همراه جک وارنر از سوی کمیته اخلاقی فیفا به حالت تعلیق درآمدند.
بلاتر هم در مرکز ماجرای فساد و رشوه بود اما کمیته اخلاقی اتهامات او را رد کرد.
بلاتر پس از رأیگیری گفت: «از شما برای اعتمادتان ممنونم و از ته دل از شما تشکر میکنم.
اگر خدا به من زندگی، انرژی و نیروی ادامه مسیر را بدهد، ما چهار سال پیش رو داریم که کار خود را ادامه دهیم.
خوشحالم که توانستیم امروز دوباره اتحاد خود را نشان دهیم. این اتحاد نقطه مثبتی برای حرکت به جلو است.»
بلاتر همچنین میل خود برای حل مشکلات فیفا را ابراز کرده: «ما کشتی فیفا را به مسیر درست و به آبهای شفاف و روشن برمیگردانیم. ما زمان نیاز داریم و نمیتوانیم این کار را یکروزه انجام دهیم.
دوست دارم از شما تشکر کنم ولی این چالشی جدید است و آن را میپذیرم. من با شما خواهم بود و ما با هم در آینده کارها را به پیش خواهیم برد.»
این در حالی است که اتحادیههای فوتبال انگلیس و اسکاتلند تلاش کردند نمایندههای فیفا را متقاعد کنند که انتخابات را عقب بیندازند و به دنبال تحقیقی مستقل درباره اتهامات فساد به فیفا هستند.
اتحادیه فوتبال آلمان هم به دنبال بررسی فرآیند رأیدهی قطر 2022 بود، چرا که جروم والکه، دبیرکل فیفا گفته بود قطر میزبانی جام جهانی را خرید.
75 درصد از صاحبان آرا باید خواستار تعویق میشدند تا این اتفاق روی دهد اما این گونه نشد و انتخابات انجام شد.
از 208 کشور عضو، 206 کشور رأی دادند و انگلیس رأی نداد.
بلاتر تا سال 2015 رییس فیفا خواهد بود.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/3693/%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7/2011/06/01/2513559/%D8%B3%D9%BE-%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-%D8%B4%D8%AF
By Hamidreza Keshavarz
2011/6/1
اظهارات بیشرمانه بلاتر درباره شورت فوتبالیستها !
اول از همه ما باید هرگونه نگرانی فیفا درباره تامین سلامت زنان ورزشکار را رد کنیم. بلاتر شخصی با تفکرات جنسی افسارگسیخته است کسیکه در سال ۲۰۰۴ اعلام کرده بود زنان فوتبالیست باید با شورتهای ورزشی اندامی تنگ به میدان بیایند تا محبوبیت این ورزش افزایش یابد. بلاتر گفته بود: شورتهای تنگتر حس زنانه و جذابیت بیشتری ایجاد میکند.
پایگاه شبکه خبری سیبیاس آمریکا در مقالهای با عنوان "دورویی عامل پشت پرده لغو بازی تیم ایران" به بررسی دلایل اصلی لغو این بازی پرداخته و بسیاری از مسایل را فاش ساخته است.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در این مقاله آمده است: روز یکشنبه لحظاتی پیش از آنکه تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد زمین شود تا در بازیهای مقدماتی المپیک لندن ۲۰۱۲ مقابل تیم میلی اردن قرار بگیرد، تیم ملی ایران به دلیل پوشش کامل و حجاب از سوی ناظر بحرینی به دلیل آنچه نقض قوانین فیفا خوانده شده از بازی منع شد و به این ترتیب نتیجه ۰-۳ به نفع تیم ملی اردن اعلام گشت.
بر اساس این گزارش، با آنکه بازیکنان و مقامات ایرانی اعتراض خود را اعلام داشتند به آنها گفته شد که تیم ایران قوانین فیفا را نقض کرده است و این بهانه آورده شد که بازیکنان و مقامات نباید پیامهای مذهبی، سیاسی، تجاری یا شخصی یا هر گونه شعاری را در تیم خود به نمایش بگذارند.
همچنین به تیم ایران گفته شد که داشتن حجاب در هنگام بازی میتواند باعث خفگی شود.
سیبیاس در ادامه این مقاله آورده است: دو مسئله برای این موضوع مطرح است. اولین مورد که ابلهانه نیز هست این است که حجاب باعث خفگی میشود یعنی چیزی که اصلا واقعیت ندارد. اما نکته بعدی این است که تیم ملی فوتبال بانوان ایران پیش از این از فیفا این اطمینان را دریافت کرده بود که لباس بازیکنان دقیقا مطابق با قوانین آن است. آنها حتی در دورهای مقدماتی با این لباس به زمین رفته بودند.
در ادامه این مطلب نویسنده اینگونه ادامه میدهد که پس واقعا ماجرا از چه قرار است و خود به این پرسش پاسخ میگوید.
اول از همه ما باید هرگونه نگرانی فیفا درباره تامین سلامت زنان ورزشکار را رد کنیم. بلاتر شخصی با تفکرات جنسی افسارگسیخته است کسیکه در سال ۲۰۰۴ اعلام کرده بود زنان فوتبالیست باید با شورتهای ورزشی اندامی تنگ به میدان بیایند تا محبوبیت این ورزش افزایش یابد.
بلاتر گفته بود: شورتهای تنگتر حس زنانه و جذابیت بیشتری ایجاد میکند.
نویسنده این مقاله همچنین بر این باور است که بلاتر با گرفتن فرصت تیم ایران برای نشان دادن اصالت خود به صورت حجاب اسلامی به گونهای مخالفت خود با نظام ایران را نشان داده است.
به عقیده وی تصمیم بلاتر فقط به دیدگاه غربی او با توجه به جایگاه زنان در ایران از زمان انقلاب اسلامی در این کشور باز میگردد. اکنون زنان در این کشور بسیار فعالتر و با سوادتر از قبل از دوران شاه هستند.
بر اساس این مقاله دلیل دیگر مخالفت با لباس تیم بانوان ایران حضور جدید هنری کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا در فیفا و دیدگاه ضد ایرانی وی است.
کیسینجر فردی است که از ابراز عقایدش درباره ایران خجالتی ندارد و صراحتا خواستار جنگ علیه ایران شده و میگوید ما باید برای تغییر رژیم از خارج از ایران فعالیت کنیم.
به عقیده نویسنده تمام این ماجرا برای منزوی ساختن ایران است اما بیش از همه آنچه مایه شرمساری است به کیسینجر و بلاتر باز میگردد که از ورزش برای مقاصد سیاسی خود استفاده میکنند.
نویسنده مقاله در پایان تاکید میکند کسانی که با صدای بلند میگویند که ورزش و سیاست باید جدا از هم باشند باید اکنون خشم خود را به تصمیم بلاتر و کیسینجر ابراز کنند چرا که این دو از فوتبال به عنوان ابزاری برای به حاشیه راندن زنان مسلمان استفاده میکنند. ما باید از فیفا بخواهیم تا دورویی را کنار بگذارد و به این سه کلمه توجه کند: بگذارید بازی کنند.
کد:
http://www.sport.persianv.com/view/010689.php
بلاتر: برنامه ای برای برگزاری جام جهانی 2022 در زمستان نداریم
بلاتر: برنامه ای برای برگزاری جام جهانی 2022 در زمستان نداریم
رئیس فیفا در صحبتهایی اعلام کرد که زمان برگزاری جام جهانی 2022 تغییری نخواهد کرد
سایت گل- سپ بلاتر، رئیس فیفا در صحبتهایی اعلام کرد که با وجود نگرانی هایی که درمورد شرایط سخت آب و هوایی قطر در تابستان وجود دارد، رقابتهای جام جهانی 2022 درتابستان برگزار خواهد شد
این درحالی است که شدت گرمای تابستان در قطر بسیار بالاست و ابهامات زیادی درمورد نحوه برگزاری مطلوب این رقابتها وجود داشت و از همین رو صحبتهایی درمورد احتمال برگزاری این رقابتها در فصل زمستان مطرح شده بود ولی رئیس سوئیسی فیفا این احتمال را رد کرده است
بلاتر در صحبتهایی به فاکس ساکر گفت:« این تصمیمی است که خیلی روشن و واضح گرفته شده است. با توجه به مسائل موجود، رقابتهای جام جهانی باید در طول ماه های ژوئن و جولای برگزار شود این بنا به تقویم بین المللی است. پس هیچ تغییری در زمان برگزاری رقابتها نخواهد بود.»
بلاتر ادامه داد:« اطلاعاتی از چپ و راست و بالا و پائین می رسدولی فیفا هرگز درخواستی از سوی قطر برای تغییر زمان برگزاری رقابتهای جام جهانی دریافت نکرده است.»
این روزها قطری ها در حال ساخت ورزشگاه هایی با تجهیزات مدرن در زمینه تهویه هوا هستند تا بتوانند در ماه های گرم تابستان هم دمای هوای داخل ورزشگاه ها را در حد ایده آل نگاه دارند.
این درحالی است که افرادی مثل میشل پلاتینی،رئیس یوفا، فرانس بکن بائور، اسطوره فوتبال آلمان و فابیو کاپلو خواهان برگزاری جام جهانی 2022 در زمستان هستند.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2011/11/25/2773410/%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-2022-%D8%AF%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
By Ghazal Ziari
2011/11/25
جزيره جديد قطر براي جامجهاني 2022 + عکس
جزيره جديد قطر براي جامجهاني 2022 + عکس
راهاندازي اين جزيره دو ميليون متر مربعي براي قطريها 3.5 ميليارد پوند هزينه در بر خواهد داشت و ميتواند پذيراي 25 هزار نفر از تماشاگراني باشد که به اين کشور سفر خواهند کرد.
البته گمانهزنيهايي وجود دارد که ميزباني جام جهاني از اين کشور پس گرفته و يا به زمستان منتقل خواهد شد ولي مسئولان برگزار کننده قطري اعلام کردهاند ميتوانند شرايط آب و هوايي ورزشگاهها را به دماي مطلوب برسانند.
قطر 40 درصد از بودجه آماده سازي خود براي جام جهاني را به راه اندازي جزيرههاي مختلف اختصاص داده است. آنها همچنين برنامههايي براي احداث هتلهاي شناور در آب ارائه کردهاند.
90
رونمایی از پیشگوی جام جهانی برزیل!
پس از هشت پاي پيشگو، حالا گفته مي شود يک فيل در آلمان مي تواند نتايج مسابقات فوتبال را پيشگويي کند.
به گزارش فرهنگ نیوز ، در جام جهاني گذشته يک هشت پا در سراسر جهان شهرت پيدا کرد. شهرت اين هشت پا به نام پال به علت توانايي بود که گفته مي شد در اين جانور وجود دارد و مي تواند نتايج مسابقات فوتبال را پيشگويي کند.
پرس تي وي، حالا در آستانه برگزاري مسابقات جام جهاني برزيل ، از يک فيل آلماني سخن گفته مي شود که همين توانايي را دارد. گفته مي شود اين فيل آلماني تاکنون نتيجه سي مسابقه فوتبال را به درستي پيشگويي کرده است. مي گويند اين فيل، نتيجه مسابقات جام جهاني 2014 و رقابتهاي جام قهرماني اروپا در سال 2012 را نيز به درستي پيشگويي کرده است.:n04:
اين فيل آلماني با آغاز مسابقات جام جهاني که هفته آينده شروع مي شود در کانون توجه بيشتري قرار مي گيرد. تيم فوتبال آلمان در اين رقابتها هم گروه تيم ملي فوتبال کشورهاي پرتغال، غنا و آمريکا است. اين فيل آلماني پيشگويي کرده است مسابقه تيمهاي فوتبال آلمان و پرتغال به تساوي منجر شد اما تيم آلمان درمقابل تيمهاي غنا و آمريکا به پيروزي برسد.
فناوری جدید در فوتبال ؛ بالاخره Video Checking هم به فوتبال خواهد امد
|
رئيس فدراسيون بينالمللي فوتبال امروز درباره مسائل مختلفي به صحبت پرداخت. او درباره محروميت لوئيس سوآرس گفت: کميته انضباطي فيفا مستقل از هر نهاد ديگري درباره سوآرس تصميم گرفته است. آنها سابقه اين ورزشکار را مورد بررسي قرار داده و او را با محروميت چهار ماهه مواجه کردند. فيفا شديدا روي اجراي بازي جوانمردانه در داخل و خارج از زمين تاکيد دارد و هر بازيکني که اين اصل را رعايت نکند با محروميت مواجه ميشود.
به نقل از ايسنا، بلاتر درباره استفاده از تکنولوژيهاي مختلف در فوتبال گفت: فيفا از تکنولوژي خط دروازه راضي است و تصميم داريم به مرور از اين تکنولوژي در تمام بازيهاي ملي و باشگاهي استفاده کنيم. در جام ملتهاي اروپا 2016 فرانسه نيز پلاتيني قرار است از اين سيستم استفاده کند. استفاده از تکنولوژي خط دروازه در برزيل بسيار موفقيتآميز بود و بايد ادامه پيدا کند.
بلاتر همچنين از استفاده از اسپريهاي محو شونده در فوتبال ابراز رضايت کرد. بالاترين مقام فوتبالي جهان در ادامه از استفاده از يک سيستم ديگر در فوتبال براي آينده نزديک خبر داد و گفت: قرار است در فناوري ديگري که در فوتبال استفاده خواهد شد، به مربيان دو تيم دو بار فرصت چک کردن تصاوير بازي در هر نيمه داده ميشود. در واقع اگر مربي به تصميم داور در يک صحنه اعتراض داشته باشد، ميتواند درخواست چک کردن تصوير اين صحنه را بدهد تا داور بار ديگر اين صحنه را ببيند اما مربي نميتواند در جريان بازي اين درخواست را به داور بدهد. او بايد منتظر باشد تا بازي به دليل خطا يا بيرون رفتن توپ متوقف شود و سپس درخواستش را ارائه دهد.
کارلوس کيروش پس از بازي ايران و آرژانتين اعلام کرد در فوتبال نيز بايد از فناوري استفاده شود که داوران بتوانند فيلم صحنههاي مشکوک بازي را دوباره ببينند تا تصميم دقيقتري بگيرند. |
منبع : ورزش 3