برای این اسم بهتر بود یک تاپیک دیگه که اسمش هست adsl مشهد اونو پیدا می کردین واین اسمو رواون می زاشتین چون تو اون تاپیک درباره همه isp ها هم بحث شده
Printable View
برای این اسم بهتر بود یک تاپیک دیگه که اسمش هست adsl مشهد اونو پیدا می کردین واین اسمو رواون می زاشتین چون تو اون تاپیک درباره همه isp ها هم بحث شده
باید مشخص بشه کی اسم رو عوض کرده
اقایان لطـــــــــــــــف کنند عنوان تاپیک را برگدونند
چی گذاشتین ؟
حداقل خوب بود یک نظر سنجی میکردن بعد تغییر میدادین
به این میگن دیکتاتور دیگه...نقل قول:
هر کاری حال کردیم میکنیم به کسی هم ربطی نداره!
نظرسنجی دیگه کیلو چنده؟!
واسا به آرمین بگم ببینم چه کار میتونه بکنه. ناسلامتی ناظره انجمنه
اینم دلیل تغییر عنوان تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:انجمن اینترنت در حال نغییرات هستنقل قول:
به بحث های قبلی بپردازید
با تشکر
خب بحث رو عوض کنیم:-D. الان سرعت تون چقدره من ک ه رسما دانلود رو بوسیدم گزاشتم کنار چون میخاستم ی فایل 30مگیو کروم رو دانلود کنم تو شب یعنی امشب فک میکنین چقدرطل کشید تازه از سافتگزر م بود. 2:11دقیقه! تازه مثلا ای دی اس ال ما همکاریه نتیجه این که. مخابرات فرقی نیکنه چ طرحی دارین و...... یک کلام آشغال. رایتل سگش شرف داره !:n24:
نظــــــــــــرت راجع مال من چیه ؟نقل قول:
....
امشب مزخرف:n21:
ماله من که زیاد بد نبود باهش داشتم آنلاین تو استیم بازی می کردم بدون هیچ لگ
تازه داشتم با سرعت 100 KB هم دانلود می کردم
دیشب عجیب بود !!!
الان نزدیک 2 ساعته اینترنتم قطعه اعصاب نزاشته به 2828 زنگ میزنی میگه برای گرفتن سوریس و .... با 2020 تماس بگیرید با 2020 تماس میگیرم مشغوله آخ آخ اینقدر عصبانیم فقط دلم میخاست جوا بدن دهنشونو .... اشغالای عوضی بدبختی اینه که نتایج کنکورمم میاد و انتخاب رشته و... هم باید با این آشغال بکنم! باز خوبه با مسی هستیم شماهایی که فیبرید :n14: تف تو روح این عوضیا:n24::n24:
در یک کلام مخابرات مشهد ADSL ش آشغاله
آشغال
.
.
.
:n21:
[QUOTE=amin1374;7784653]الان نزدیک 2 ساعته اینترنتم قطعه اعصاب نزاشته به 2828 زنگ میزنی میگه برای گرفتن سوریس و .... با 2020 تماس بگیرید با 2020 تماس میگیرم مشغوله آخ آخ اینقدر عصبانیم فقط دلم میخاست جوا بدن دهنشونو .... اشغالای عوضی بدبختی اینه که نتایج کنکورمم میاد و انتخاب رشته و... هم باید با این آشغال بکنم! باز خوبه با مسی هستیم شماهایی که فیبرید :n14: تف تو روح این عوضیا:n24::n24:
[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5]
در یک کلام مخابرات مشهد ADSL ش آشغاله
آشغال
.
.خدا لعنتشون کنه مال منم از ساعت 11 قطعه
فقط دلم می خواست این تلفن 2020 رو جواب بدن
:n21::n21::n21:
.
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت
[/SIتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت
وککتتنتتن
تتتن
تنن
برای من از ساعت 13 تا ساعت 16:40 قطع بود .
اینترنت بنده هم از ظهر قطع بود بی شرف ها حوالت میدن به 2020 اونم که اشغالی دائمه!
سامانه لعنتی هم که بالا نمیاد...
باید یه کاری کنیم
واقعا اینجوری نمیشه
ریدن تو سرعت
:n24:
این قطعی سراری بوده فکر کنم منم از صبح قطع بودم تازه وصل شده 2020 که همش مشغوله
چرا 2020 >>>>>>>>5ساعته مشغوله:n13:
از ظهر تا حالا هر چی مشتری داشتیم بهشون گفتیم که فردا بیان الان سیستم قطع ـه.کار و کاسبی هم نذاشتن واسه مردم خدایشش.نقل قول:
بعدشم 2020 مشغول نیست , مشغولش میکنند الکی.و الا بگو ای .............. و ....... و..... چرا .....:n02:
در حال دوستان مورد اضطراری پیش اومد نیازی نیست به 2020 زنگ بزنید. به شماره 8416869 هم بزنگید برمیدارند. شماره مستقیمشونه
جیگر دیگه تو چرا باور میکنی.!نقل قول:
اونا کارشون همینه تا کوچکترین مشکلی پیش بیاد میگند مشکل سراسریه. یعنی کل ایران اینترنت ندارند !
در صورتی که من با دوستام تو باقی نقاط کشور تماس گرفتم و گفتــند مثل مرد دارند از اینترنت پر سرعت لذت میبرند بدون هیچ قطعی.
کثافت ها فقط بلدند از کار بقیه ایراد بگیرند ( خودشون پاک و معصوم اند و هیچ گناهی ندارند ) و همیشه میگند مشکل از تهرانه.
سلام دوستان عزیزم
کلا پهنای باند و ADSL تو مشهد مشکل داره . منم الان شرکت دارم و سرعتش خیلی کمتر از بعضی شهرها مثل تهران هست .
تهران مشکلی نداره , هرچی هست تو شهر خودمون هست . تازه تهران بهتر هم شده .
سلام
دوستان برای پیشماره 840 به جز مخابرات از چه شرکت دیگری بگیریم که سرعت و قطعی بهتر و کمتری داشته باشد
باتشکر
از هرجا که دوست داری میتونینقل قول:
انقلاب (شهر مشهد) 840 , 841 , 842 , 843 , 844 , 845 , 846 , 847 , 848 , 849 , 8384 قابل ارائه
نقل قول:
بله باهات کاملا موافقم!
غلط کردن مثل سگ دروغ میگن مشکل از خودشونه
به نظرتون سرعـــــتــــ بهتر نشده !؟
امشب مشخص میشه ولی پینگم که توپ شده ولی با زم شب مشخص میشه!نقل قول:
سلام به همه
این هزینه هر گیگ اضافه چند وقته که زیاد شده؟
شما خابی یا تو غار بودی:n02::n02::n02:نقل قول:
الان -6-7 ماهی هست فک کنم
یعنی الان هر گیگ چند شدهنقل قول:
من برج 3 بود میخواستم حجم بخرم همون 4240 بود چجوری 6-7 ماه شده؟
خب من فک کردم شما خیلی وقته که وارد ندی هنوز رو قیمت 3 تومنی:n02: ولی خ0ب درست حسابی یادم نبوود ولی فک کنم از سال گزشته گرون شدشنقل قول:
یک نکته دیگه اینه که من 800 مگ حجمم رفته ! تو زمانی که قطع بودش نمیدونم چرا باز دزدی کردن!:n13::n21:
بعله سرعتا بهتر شده از سرور داخلی 350-370 میگیرم از خارجیم که از 150 -250 میره ولی بیشتر از 200 به بالاس
آقا اینم از طرح کمپین آشنای اول:
از بعثتی که قبل داشتم بهتره!
نقل قول:
سلام
این کمپین که گفتید ،هزینه و شرایطش چطوره ؟
ممنون
نقل قول:
سلام
شما از کدوم شرکت و چه طرحی استفاده میکنین ؟
سلام بر دوستان عزیز
امروز داشتم تو سامانه 2030 گلدنت ول می گردشتم که ببینم بقیه چه طرح هایی دارند
یک شماره ای زدم دست بر قضا شماره آموزش و پرورش درومد
حالا جالبش این جاست که بخوای شارژش کنی هر گیگ رو 1500 تومان می گیره
میگید نه خودتون امتحان کنید این شماره رو تو دریافت اطلاعات سامانه 2030 گلدنت بزنید می فهمید که چی میگم
تازه یک طرح های عجیب غریب دیگه بود
مثل طرح خانواده رضوی یا نمیدونم کلی طرح بود ولی این لاشی ها فقط به بعضی این رو میدند
داشت یادم می رفت شماره رو بدم اینم شماره:5118670333
بعله چه جالب ولی اینشم جالبه بک ساله 3 گیگ حجم .دینقل قول:
اينترانت 2M يکساله آموزش و پرورش با 3گیگ حجم
[12 ماه]
گیگش مفته50 گیگش میشد 79500
هر گیگی به عبارتی 1590
این اینترنت آموزش و پرورش نامحدود هم داره ؟ شبانه چطور ؟ یکی رو گیر بیاریم بزنه برامون اگر مفته:n02:
ای شیطون , چطوری بجای 2020 اون شماره رو گرفتی ؟:n02: نکنه تو هم کارمند آموزش و پرورشی و دار:n02:ی تبلیغ می کنی !!!نقل قول:
^
^
^
دوستان اگر دقت کرده باشید اینترنت نیست اينترانت است مال اموزش پروش
این یعنی شبکه داخلی خودشون:n02: