ارش جان خب میگفتی چجوری گیربکس ها رو دستکاری کردی؟چون من با اینکه گیربکس رو دستی کردم 137 تا بیشتر نمیره.از بچه های عزیز این تاپیک هر کی میتونه کمکم کنه ممنون میشمنقل قول:
Printable View
ارش جان خب میگفتی چجوری گیربکس ها رو دستکاری کردی؟چون من با اینکه گیربکس رو دستی کردم 137 تا بیشتر نمیره.از بچه های عزیز این تاپیک هر کی میتونه کمکم کنه ممنون میشمنقل قول:
امیر جان اینجا کسی قدر شناس نیس. میرن دانلود میکنن استفاده میکنن اما ی تشکر خشک و خالی هم نمیکنن هنوز ی چیزی هم طلبکارن. موتور رنو 1010 واسه دانلود گذاشتم 60 نفر دان کرده اما دریغ از 1 تشکر. (از این چیزا زیاد دارم واسه دانلود ).واسه همین منم اینجا چیزی نمیذارم. گهگاهی فقط ی سری میزنم تا اگه کار کسی واقعا گیر بود کمکش کنم. همین. الانم این مود رو برات خواهم گذاشت. با اینکه میدونم بدرد همه میخوره و همه هم دان خواهند کرد.
ارش جان شما اقایی.شما بزرگواری.اره میدونم چی میگی.شاید اگه منم بودم بودم ناراحت میشدم.شایدم تو دلشون تشکر کردن:sq_25:بهرحال ادمای بامعرفتم پیدا میشن.من خودم جلو جلو ازت کمال تشکرو بخاطر کمک های قبلی که به بچه های این تاپیک کردی رو دارم.ارش جان فقط این مود رو بگو کی میذاری که دارم میمیرم:31:نقل قول:
من خودم به شخصه خیلی به اینجا سر می زنم اما پست نمی زنم و وارد حساب کاربری هم نمی شوم برای همین نمی تونم تشکر کنم.پیشاپیش ببخشید.
دمت گرم داش ارش.بزار
اینم مد گیربکس.
فقط بخاطر شما سه دوست عزیز.
چیزیه که میدونم مشکل خیلی ها رو حل میکنه.
unzip کنید
بریزید تو پوشه مد. اگه احیانا کار نکرد با مد های دیگتون مشکل داره باید اونا رو پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جون دمت باقلوا:sq_25:
داش ارش یه مدی هست برای داخل ولوو که پرده ولوازم اضافه داره.اونو اگه داری بی ظهمت بزار.ممنون.
حله الان درستش میکنم لولنقل قول:
راستی آکتروس رو برداشتم اصلا حال نداد بهم بازم برگشتم اولین ماشینم رو از راننده گرفتم اسکانیا ولی موتور 560 گذاشتم روش و رنگ شرکت نفتی کردمش :دی
:دی چی بگم :دی زرگری خودت :دی نمیتونم بگم قدر زر زرگر شناسد :دینقل قول:
ارش جان دست گلت درد نکنه.این مد به رانندگی یه صفای دیگه ای داد.مشکل منم تا یه حدی برطرف شد.با ولوو 600 اسب بخار تونستم 144 تا پر کنم.حالا چرا بیشتر ازین نمیشه نمیدونم.ولی هرچی باشه خیلی بهتر از قبلیه شده.بازم ازت ممنونمنقل قول:
آقا دستت درد نکنه.عااااااااااااااالی.:sq_25:نقل قول:
برای اینکه بیشتر کامیونتون پر بکنه نیاز به موتور قوی تر دارید من با اسکانیا با موتور 1300 hp (کار خودم)تونستم تو دنده 11 180 تا پر کنم که البته بیشترم میرفت دیگه جاده اجازه نداد. پس فرمولش میشه :نقل قول:
موتور پر قدرت + این گیربکسی که گذاشتم = سرعتی نجومی.
موتورای مختلف هم موجود هست اگه دوس داری.
بچه ها هرکی تونست با این گیربکس رکورد سرعت بزنه ی خبری بده با عکس .
امیر جان ندارمش. من رو اینجور مد ها کارم نمیکنم چون تو سایتهای دیگه میشه پیداشون کرد. بیشتر رو چیزایی کار میکنم که زیاد روشون کسی کار نکرده. مثلا الان میخوام اگه بشه شاسی ی رنو ها رو تقویت کنم چون خیلی ماشین ردیفیه ولی بش کم لطفی شده تو این بازی.نقل قول:
سرعت ناقابل:sq_13:
ارش برار کارت درسته
سلام به همگی بچه ها سوالی داشتم اگه میشه جواب من بگید با کدو م از دکمه های کیبرد میتونم دنده عوض کنم
با استفاده از دکمه های Shift و Ctrl سمت چپ.نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره رسيدم لول 25 و زدم تو كار SCANIA ...
خيلي خوشدسته ، و قشنگ...
بچه ها کسی تا حالا برا تقویت شاسی کامیونها اقدامی کرده یا نه ؟
اگه مثبته آیا تونستن به جایی هم برسونن ؟
تقویت شاسی؟ مثلا چطور ؟ من یه نومنه دیدم ولی نتونستم دانلود کنم ولی میتونم کاری بکنم . تو بگو مثلا چیکارا من میتونم تعداد محورهای متحرک رو به راحتی بیشتر بکنم بقیه موارد رو بررسی نکردم .
احسنت. همینه .منم فعلایشتر دنبال همینم. میخوام مثلا محورهای متحرک رنو رو بیشتر کنم. اگه میتونی برام ی توضیح بده. یا اگه فایل اموزشی داره بزار دانلود کنم. ممنون میشم.نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:sq_8:
اي آقا...
ماشينا خيلي گروونن.
من پير ميشم بخوام يه ماشين بخرم. تازه 100.000 تا وام هم گرفتم...
چقدر زندگي پر خرجه خداييش :sq_2:
آقا واسه MAN موتور قوی داری؟ الان توی خود بازی قویترینش 680 اسب هست. با این گیربکسی که شما دادی کلا از دنده 9 بالاتر نرفتم! اگر چیزی داشته باشی و آپ کنی ممنون میشم :20:نقل قول:
مسابقات فرمول یکه ؟
همه بالای 190 دارن میرن این روزا . . . .
من چند تا قیلم از آکتروس جدید و سیستم ترمز اتوماتیکش دیدم. فعلا توپ توپم. خداییش فقط آکتروس.
با 80 تا سرعت و مجموعا 46 تن وزن چنان ترمز میکنه که سواری نمیتونه تو این فاصله کم ترمز کنه.
:31:سلام کلیپ های خفن تری هم دارم خواستین بگین براتون آپلود کنم :دینقل قول:
اگه میخوای شاسی کنی واسه رنو نه این امکان ندارهنقل قول:
داره ها ولی خوب نمیشه مثلا من اوردم واسه پریمیوم شاسی های اویکو رو تعریف کردم چراغ و سپر اویکو جایگزین سپر پریمیوم میشد من این کار رو ولی با شاسی آکسور انجام دادم آکسور اتاق معمولی شاسی جفت دیف نداشت من تعریف کردم
فایل آکسور رو برات میذارم تا ببینی کجا رو تغییر دادم ولی برای رنو اگه بخوای این کار رو بکنی باید دوباره با zmodeler براش طراحی کنی . ولی یه جایی فایلی دیدم که شاسی آکتروس رو مثلا میکرد 6X6 اونم خیلی آسونه با ادیت sii مربوط به شاسی میشه ساختش
هنوز که اون یکیشه اگر ببینی که با 90 تا سرعت باردار کله قندی رد میکنه پس چی میگینقل قول:
و در زمن یکی دیگه از امکانات اکتروس جدید
کی بشه بشینیم پشتش:sq_20:
اینم عکس جدید از جادوگر:sq_2:
درود
بچه ها تو این بازی چجوری میتونم اسکانیا و بنز بگیرم؟
تو نقشه این دو مدل ماشین نیست در کدوم کشور باید دنبالشون بگردم؟
بنز توی شهر اشتوتگارت نمایندگی اصلی داره اسکانیا هم توی هانوفر نمایندگی داره .
من همه کلیپهای موجود بر روی یو - ت - یوب رو دیدم. سرچ کردم 45 صفحه بود. همشون رو دیدم.نقل قول:
اما اگر هر کلیپی بزارید میبینم. با تشکر فراوان
در ضمن مدل آکتروس پدرتون چیه ؟
آپلود کن اصلا همشونو آپلود کن.
این new actros منو دیوونه کرده . . . خیلی خوشگله
اینم یدونه از نوع خوشرنگش (حتما ببینید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عزیزم. برات میذارم. الان دیگه میتونی با MANپرواز کنی.نقل قول:
خدمت شما :
ممنون میشم. هر چی اموزش در این زمینه داری یا بلدی بذار تا دان کنم یا بخونم. بازم مرسی.نقل قول: