نه عزیز جان خاموش بود...همون اپدیت کنم بهتره فکر کنم...رام جدید چی هست خوب باشه؟ اپدیت کنم اس مسام و کانتکتم میپره؟
نه عزیز جان خاموش بود...همون اپدیت کنم بهتره فکر کنم...رام جدید چی هست خوب باشه؟ اپدیت کنم اس مسام و کانتکتم میپره؟
می خوام تا چند روز دیگه یه دونه بخرم
موقع خریدن به چه چیزایی توجه کنم ؟
چه چیزایی رو چک کنم ؟
اصل گوشی کجاییه ؟
یه سوال دیگه
تو بسته بندیش باید چه چیزایی باشه ؟
بر و بچز، قیمت USB Otg این گوشی چنده الان؟
یکی تو موبایلستان گذاشته 7 تومن. درسته؟
تو بازار هم همین قیمتها گیرم میاد یعنی؟
نكات قبل از خريد:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6356256&postcount=2908[/HTML]
در مورد كابل هم قيمت خوبيه چون اين قيمت كابل N8 هست كه ميشه حتي خودتون هم بخريدو با يكم سوهان از Micro usb-A به Micro USB-B تبديلش كنين
اره sms , ... میپره.نقل قول:
به نظرم بهترین کار اینه که روت کنی و بک اپ بگیری
یک کاستوم رام 2.3.5 ki3 یا ki8 انتخاب کنی و نصب کنی.
برای فارسی سازی هم بلافاصله بعد از نصب رام اینو از منوی ریکاوری نصب کن.هم زبان فارسی رو اضافه میکنه و هم مثل رام اصلی قابلیت swyp فارسی داره.
برای اموزش های بیشتر هم یک سر به موبایلستان یا اند-روید بزن.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250865
کانتکت نمیپره؟..نمیخوام گوشیم و روت کنم چه رامی بریزم؟ همه رام ها فارسی نوشتن و اجازه میدن یا نه؟
مرسی
اندروید 4 کی میاد واسه اس 2؟
حدود 3,4 ماهه دیگهنقل قول:
اگه نمیخوای روت کنی باید رام اصلی بریزی .جدید ترین رام با ساپورت عربی 2.3.4 I9100JPKI1 ## هست.ساپورت فارسی رو نمی دونم دراه یا نه.از ادرس زیر میتونی دانلود کنی بعدم با ادین فلش بزنی.اموزشش هم توی سایت همسایه.نقل قول:
.کد:http://www.sammobile.com/threads/23-Samsung-I9100-Galaxy-S-II-Firmwares
ممنون رفیقنقل قول:
ولی میگه آدرس مورد نظر وجود نداره
والا صبح كه من نگاه كردم بودش!
پاك شده انگاري!!!!!!!
1) چه جوري ميشه گوشي را( مثل نوكيا ) جوري تنظيم كرد كه مثلا هر سي دقيقه يك بار به طور اتومات لاك شود.(براش زمان تعريف كرد)
2) يه مثلث كه وسطش يه علامت تعجب هست روي گوشي اومده كه توي نوتيفيكيشن در موردش گفته پسورد اكانت جيميل اشتباه وارد شده و اصلا هم پسورد رو قبول نميكنه.......براي remove كردن هم تو تظيمات syncro ميرم اما ميگه بايد گوشي master reset بشه.........راهي نيست تا از شر اين پيغام خلاص شد؟؟؟
3) خود گوشي به صورت نرمال يا با نرم افزار، جايي براي back up از sms و contacts و برنامه هاي نصب شده نداره؟؟؟؟؟(مثل nokia n97) ( البته بدون روت كردن)
فقط جواب 2 رو میدونم
هکر های هلندی سایت گوگل رو -- کردن واسه همین چند هفته پیش گوگل دسترسی رو محدودکرد
اول با یه کامپیوتر برو تو جیمیلت.به سوالا پاسخ بده بعد از اینکه وارد جیمیل شدی همه چی تو گوشیت هم درست میشه
البته جواب ددن به سوالا فقط جنبه امنیتی داره.
نقل قول:
ممنون رفیق
ولی میگه آدرس مورد نظر وجود نداره
برای اینکه بیشتر تو دید باشه و راحت بشه پیداش کرد فرستادمش پست دوم تاپیک.نقل قول:
والا صبح كه من نگاه كردم بودش!
پاك شده انگاري!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها اين قطب نماي ديجيتال كجاس؟
سلام خدمت دوستان گل.
من یه مشکلی پیدا کردم . بعد از اینکه رام اصلی خودم رو به رام 2.3.5 KI4 اروپا آپدیت کردم (فرمت کامل گوشی بعد و قبل نصب رو هم انچام دادم) گوشی کند تر شده و مصرف باطریش بالا رفته ! هنگام بالا اومدن گوشی کلی روی لوگوی S معطل میشه ! بعدم که سرعت پایین تر از قبل و سرعت رو هم که قربونش برم ! تو بازی مثل doodle jump هم ریپ میزنه در حالی که قبلا اینطوری نبوده ! مشکل از کجاست و چی کار میشه کرد ؟!
ممنون
گوشي رو wip data . wipe cache partion . wipe davlik cache كنيد احتمالا درست ميشه
اگه رام رو از ريكاوري نصب كردي بايد قبل از نصب رام جديد يه وايپ مي كردي
اما اگه يه رام خوب كاستوم ميخواي به نظرم batista foxhound 2.3 base 2.3.5 -ki8 رو نصب كن خيلي عاليه تو بخش رامها گذاشتمش
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
سلام به دوستان
من یک مشکل که با اس 2 خودم دارم اینه که در حال مکالمه دایم time of call رو میگه.راستش من در setting/call/call alert/call status tones تیک minute minder رو برداشتم ولی بازم میگه؟
میشه کمک کنید
دوست عزیز با یک خط دیگه گوشی رو امتحان کننقل قول:
سلام به همه
آقا مصرف باطری S2 چه جوریاس؟ دوستم S1 داره وحشتناک راضیه.همیشه هم GPRS ش وصله.خیلی هم با گوشی ور میره!
می خواستم بدونم S2 هم خوب میره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
آپدیت کنین از S1 هم بیشتر نگه میدارهنقل قول:
سامسونگم باطری جدید براش داده که حدودا با کاکرد زیاد 2-3روزی نگه میداره!
[I9100JPKJ2 2.3.5 [Iran | پشتیبانی فارسی | 2011 October
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6573348&postcount=7[/HTML]
نقل قول:
جواب سوال 1 و 3 رو كسي نميدونه؟؟
سلام
بعد از کش و قوس زیاد به این نتیجه رسیدم که این گوشی رو بگیرم
فقط چند تا سوال داشتم
1 - معایب این گوشی چیه ؟
2 - گوشی هم تراز با این گوشی چیه ؟
3 - منتظر اس 3 بمونم یا نه ؟ و اینکه اس 3 سیستم عاملش اندروید 4 هست یعنی چی ؟ یعنی جا میمونیم از جدید بودن و تکنولوژی ؟
1-اول پیشنهاد میکنم این پست رو بخونیدنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یک خرید مطمئن داشته باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6564261&postcount=2
دوم این که مشگل گرم کردن گوشی با آپدیت حل میشه مشکل دیگه ای نداره
2-گوشی هم ترازی با این گوشی فعلا نیومده و در دسترس نی:دی
دو هسته ای های شبیه به این گوشی به هیچ وجه به این گوشی نمیرسن
3- اس 3 حدودا 8 ماه دیگه میاد یا 9 ماه
منتظر چیش بمونید ؟:دی
آندروید هم سیستم عامل این گوشیه و تا دی ماه برای این گوشی هم آپدیت میشود
قاط ضعف اصلی بدنه تمام پلاستیکینقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدم تعبیه کلید اختصاصی دوربین
ضخامت کم گوشی سبب می شود در هنگام ثبت عکس ، نتوان آن را چندان مطمئن در دست گرفت
Gsm ه دیگه!نقل قول:
خود پرسی آندروید تاپیک عکساشو گذاشته
بدنه پلاستیکی هم مشکلی ایجاد نمیکنه نمیخوای باش بری به جنگ استکبار که!:دی
منم به احتمال زیاد تا چند روزه اینده که پولام جور شه یکی میخرم اما از دوستان اگه کسی خواست گوشیشو بفروشه ما خریداریم
اما یه سوال صدای گالکسی اس 2 از ارک بلند تره ؟
و اینکه صفحه اش خیلی بزرگ تر از گالکسی یک هست ؟ اخه من صفحه گالکسی رو به زور یه دست کار میکردم
و اخری یه سوال کاملا بی ربط کسی قیمت این دستبند های بلوتوث دار که به گوشی وصل میشه و موقعی که اس یا زنگ بیاد ویبره و الارم میده رو نداره ؟
کیفیت صداش از نظرم بهترهنقل قول:
ولی صدای بلند تر توی یک محیط یکسان گوش ندادم نمیتونم نظر بدم
صفحش 0.3 اینچ بزرگتره و بستگی به سایز دست داره ولی از سر انگشتان اولی و آخری بیشتر نمیشه
از نظر من نمیتونید اگر دستتون کوچیکه
اون دستنبد ها هم شرمنده اصلا ندیدم :دی
یک سوال خیلی فنی :21:
زبان فارسی رو ساپورت میکنه ؟
ساپورت زبان فارسی به سیستم عامل اندروید ربط داره یا به گوشی ؟؟؟
امضا : کم سواد در موبایل :31:
نه داداشنقل قول:
به رامت ربط داره
ماله من ورژن اروپا بود
رام فارسی ریختم
سلام
دوستان این رام رسمی 2.3.5 که سامسونگ جدیدا داده کسی تست کرده؟ تماما فارسی هم هست! خیلی میگن خوبه! در ضمن میگن تا ما ت.... این عربا هم سوخته که برای ایران 2.3.5 رسمی داده:31:
این قدر به سامسونگ نامه دادن که اخر یک رام 2.3.5 واسه امارات هم داد بیرون.
ولی بازم دم سامسونگ گرم که واسه ایران رام داد بیرون.:thumbsup:
سلام
بچه ها یه سوال فوری فوتی
چی کار کنم این آب و هوای livewallpaper کار کنه؟؟؟
تهران بارون میاد تو گوشی نمیاد:31:
نسخه روت شدش رو هم میذاشتین دیگه.نقل قول:
احساس میکنم باید یه 2.3.5 آپدیت کنم منم :دی
اگه کسی ریخته بیاد بگه اوضاع باطریش چجوریاست اگه خیلی بهتر شده ما هم کم کم بریم تو نخش :دی
بچه ها این رنگ سفیدش اومده تو بازار؟
دوستدار شما یاشار
salam versione 2.3.3 masrafe batrish ziade.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یکی کمک کنه لطفا!!!
من هرچی اپرا مینی رو این نصبیدم اجرا نشده
اگه کسی لینکی از اپرا مینی داره که رو اس2 اجرا شده بذاره لطفا
قیلتره عزیزم. نمیشه نصبیدش.نقل قول:
آخه گفته بودن میشه
نمیدونم والا!
خب من الان چیکار کنم؟!
ینی بجز اپرا هیچ برنامه دیگه ای نیست که از فیلتر رد شه؟