مطمئی؟ گزینه ش بود ولی کار نمیکرد.نقل قول:
Printable View
مطمئی؟ گزینه ش بود ولی کار نمیکرد.نقل قول:
بله مطمئن هستمنقل قول:
ملی فقط پایا دارهنقل قول:
دی بر اساس اینترنت کار می کنه و هر دو شو داره. باید نسخه جدیدشو نصب کنی. پیامکی نیست.
دوستانی که حساب بانک رفاه دارند نسخه ی موبایل رو حتما فعال کنند تمام امکانات اینترنت بانک و داره مثل
کارت به کارت عضو شتاب
پایا و سانا و ...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان کسی اطلاع داره حساب روز شمار بالای 20 درصد کدوم بانکها باز میکنند ترجیحا با حداقل کف پایینتر
ممنون دوست عزیز منم موافقم باشما اما اکثر شعبات ملت میگن که دیگه نمیگیریم و باید از طریق عابر بانک پرداخت بشه این شناسه هم داده نمیدونم اگه بخوام عابربانکی پرداخ ت کنم شناسه که هرماه تغییر میکنه رو باید از کجا بگیرم!نقل قول:
سلام دوستان
من یه کارتم غیر فعال شده مال بانک سامان
باید برم شعبه اصلی که حساب افتتاح کردم فعالش کنم یا هر شعبه دیگه ای هم برم میشه؟
و یه سوال دیگه : من بخوام دسته چک بگیرم مدارک کامل دارم باید واسه درخواست دسته چک باز برم همون شعبه ای که حساب افتتاح کردم یا هر جای دیگه برم میشه ؟
سلامنقل قول:
معمولا چون بانکها سیستم متمرکز دارن هر شعبه ای برید براتون فعال می کنن
در مورد دسته چک فقط باید برید یک شعبه و افتتاح حساب جاری انجام بدید و دسته چک هم از همون جا بگیرید
دوستان موسسه بانکی سراغ دارید زیر ۲۰٪ تسهیلات بدون سپرده داشته باشه؟
سلام دوستان یه سوال دارم..
این سپرده های بانک ها که بهت هر ماه سود میدن و هر موقع هم خواستی میتونی برداشت کنی و واریز کنی رو بهش چی میگن ؟؟
و بیشترین سود رو الان کدوم بانک میده...؟
پدر من حدود 80 تا 100 میلیون پول داره.. میخواد با همین شرایط تو بانک بذاره و فقط سودش رو هر ماه بگیره...
و مثلا شاید یه وقتی مجبور شد یکدفعه 10 میلیون از سپرده اش برداشت کنه..کدوم بانک بذاره..؟
الان یکساله همه بانک ها 22 درصده
به قول یکی از دوستان با 80 تومن یک بلند مدت باز کنه و دو تا حساب بلند دیگه هم با دو تا ده تومنهای دیگه. بانک دی خوبه ممکنه بعد از یک ماه سودهای قبلیتو با همون 22 درصد بزاره بمونه
همه بانک ها بعدمدتی بایه روشهایی سودبیشتری میدن باید اشنا داشته باشین
میشه یکیشونو معرفی کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
اون حساب اسمش سپرده ی پس انداز کوتاه مدتِ روزشمار با سود ... درصد در سال هست
فعلاً که سود روزشمار بیش از 10% در سال ممنوع شده و رقابت هم ممنوع شده
شما به پدرتون بگین در یک یا چند بانک قوی و معتبر , چندین حسابِ سپرده ی بلند مدت با سود 22% در سال ( علی الحساب ) باز کنند .
علی الحساب یعنی این 22% سودِ قطعی نیست و در پایان سال هم باز درصدی به عنوان مابه التفاوت واریز میشه به حسابشون البته درصدش در حد ربع درصد یا نیم درصد یا شاید هم 1 یا 2% هست
مثال:
اگر پول 100م هست , 20 تا حساب بلند مدتِ یکساله باز کنند در سه چهار بانک مختلف مثل ملی و ملت و سپه تجارت و پارسیان و غیره .
سود این حسابها هر ماه واریز میشه به حسابشون در همون بانک
اگر به پول احتیاج داشتند , فقط یک یا دو حساب رو میبندند و سودش حدوداً 10% براشون حساب میشه و بقیه ی حسابها دست نخورده باقی میمونه و همون 22% در سال بهش تعلق میگیره .
البته روشهای زیر آبی هم دارند که سود بیشتری میدند .
باید شخصاً مراجعه کنین به تک تک بانکها و برید پیش رئیس شعبه و بگین100 م دارید و میخواین روزشمار 25% !!! باز کنین
اونوقت رئیس شعبه بلند میشه میگه بفرمائین بفرمائین , خیلی خوش آمدید و یه چیزهائی بهتون پیشنهاد میده
همه ی پیشنهادها رو بررسی کنین و بهترین و معتبرترین رو انتخاب کنین
الان کدوم بانک روز شمار بیشتر میده؟
بانک آینده روزشمار 23 درصد یکساله 27 درصدنقل قول:
آیا شخص دیگری هم اینو تایید می کنه؟نقل قول:
بانک آینده هنوز سودهاش رو کم نکرده. من حسابم روز شمار 19 بود هنوز هم 19 درصد میده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
طرح بهار هستش جدیدا باز میکنه محدودیت داره تو مدت زمان افتتاح ممکنه همین فردا جلوش گرفته بشهنقل قول:
آیا میشه حساب مثلا یکساله بنام پدر یا مادر افتتاح کرد ولی حق برداشت با ما باشه؟
بر عکسش میشه ولی اینو فکر نکنم:n02:نقل قول:
میتونین افتتاح کنین ولی یه وکالت نامه محضری از پدر یا مادرتون بگرین که برای برداشت بانک هم گیر نده و هر کاری میتونین به عنوان صاحب حساب انجام بدین
زنگ زدم ظاهرا برای مبالغ بالاستنقل قول:
فک کنم تو یه قسمت از فرم همچین چیزی باشه توی حسابای کوتاه مدت میشه بلندمدت شایدم باشهنقل قول:
این طرح بدون کف هستش دوست عزیز.هیچ محدودیتی تو مبلغ ندارهنقل قول:
نقل قول:بانک گردشگری هم برای مبالغ بالاتر از 10م، روزشمار 22% سود میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
چک ضمانت یعنی چک حقوقی
اگر متهم بخواد اعتراض کنه به صحتِ چک یا مبلغ بدهی , باید مدارکی ارائه بده که ثابت کنه حرفش درسته که چک سرقتی هست یا بدهی خیلی کمتره یا اینکه بدهی پرداخت شده
خودِ پرونده ی حقوقی زمان بر هست
وکیلها هم فوت و فنهائی بلدند که از حفره های موجود در قانون استفاده و گاهی سوء استفاده میکنند برای کش دادنِ پرونده .
یا اینکه پارتی و آشنا دارند و تاریخ جلسه ها رو طولانی میکنند
اما عدالت اینه که بدهکار بدونِ غرور و لجبازی و هر چه سریعتر بدهیش رو بده قبل از اینکه دیر بشه و به مرحله ای برسه که نه پولی داشته باشه نه بتونه وکیل بگیره نه انکار کنه نه فرار کنه
دیروز مدیر بانکِ مرگزی گفت:
دولت میگه تورم شده 17% , اما بانکها میگن این حقیقت نداره , برای همین حاضر نیستند نرخ سودها رو بیارند پائین
اقا این اینترنت بانک صادرات ریز حساب شش ماهه اول سال و سال قبل رو نمیتونه نشون بده ؟
سایر بانک ها اینطوری نیستن
سلام؛
حداقل مبلغ برای افتتاح حساب در بانک انصار چقدره؟
امروز آخر وقت رفتم، وقت نشد حساب باز کنم. فقط گفتن 20 تومن؛
یه یکی از دوستام گفته بودن 4500 افتتاح حساب و 15 تومن هم برای قرعه کشی!
من نیمخوام توی قرعه کشی شرکت کنم. ولی این متصدی بانک میگه باید 20 تمون بزاری تو بانک
کدوم درست میگن؟!
با 1000 هم میشه بستگی به بانک داره
اصلا نگو چقدر میخوای بزاری فقط بعد از اینکه مدارکت رو گرفتن و گفت چقدر میخوای بریزی بگو انقدر
چون 1000 تمبر میشه و 2 تومن هم کارت
این بانک آینده قابل اطمینان هست؟
سلامنقل قول:
حداقلش قبلا 10 هزار بود برای اکثر بانک ها ولی الان شده 20 هزار
نوع حساب (کوتاه مدت یا قرض الحسنه ) اصلا ربطی به حداقل مبلغ برای افتتاح حساب نداره
حرف اون کارمند درست بوده ولی برای سیستم کمتر از مبلغ 20 تومن تعریف نشده ...
هزینه سایر کارمزد ها هم جدا ازتون دریافت میشه ...
برای شرکت در قرعه کشی هم باید شرایطی که دارند رو رعایت کنید ...
===========
برای مثال در مورد بانک ملی :
شخص حقيقي و يا حقوقي با رعايت مقررات قانوني مي تواند در هريك از واحدهاي بانك ملي ايران به نام خود و يا اشخاص ديگر مبادرت به افتتاح سپرده قرض الحسنه پس انداز نمايد (در حال حاضر حداقل موجودي براي افتتاح حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز 1000 ريال مي باشد)
ولی در عمل همچین چیزی ممکن نیست ...
----------
شرايط شركت در قرعه كشي و اعطاي جوايز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل مبلغ 000ر200 ريال به مدت سه ماه متوالي (90 روز) در طول دوره مربوط به قرعه كشي در حساب مشتري حفظ شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تكميل موجودي در آخرين مهلت افتتاح حساب به مبلغ 000ر200 ريال براي مشترياني كه شرط بالا (بند يك) را دارا نمي باشند.
بديهي است مبلغ مزبور به مدت سه ماه متوالي (90 روز) مي بايست در حساب مشتري حفظ شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حساب در روز قرعه كشي مفتوح باشد.
میشه بگید چطور اینترنت بانک تون را فعال کردین؟توکن گرفتین؟هزینه فعالسازیش چقدر میشه؟نقل قول:
فعال نکردمش ولی شما برای اینکه اینترنت بانک صادرات بگیری باید بری سایت بانک صادرات در قسمت بانکداری اینترنتی تقاضای دستگاه بکنی تا به شعبه ممورد نظرت که انتخاب میکنی بفرستن .قبلا هزینه اش ۱۵ تومن بود الان رو نمیدونمنقل قول:
فعالسازی همه این سرویس ها توبانک هست درخواست میدین دوهفته بعدش دستگاه رو بهتون میدن قیمتشم فک کنم بالای 30-40 تومنه
توصیه میکنم تواین بانک اینترنت بانک روفعال نکنید هزینه بیخودی برید تو وبلاگم دوتا پست درمورد بررسی اینترنت بانک های ایرانی بصورت کامل نوشتم بخونید تصمیم بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول بیخود به این بانکای دولتی ندین
درضمن دوست عزیز اینترنت بانک صادرات خیلی ضعیف هستو از اقتصاد نوین که دارم ضعیف تره .مثلا اقتصادنوین کل ریز حساب ها حتی ۲سال پیش رو نشون میده ولی این حتی قبل از مهر رو نشون نمیده
بانک سینا روی سند منزل وام 80 میلیونی میده
روی کپی ش هم 10 میلیون
سود وام ها هم 27.5 درصد هست
اینترنت بانک مگه دستگاه می خواد؟
سلام به دوستان
میخوام اگه بشه یه وام خرید خودرو بگیرم ! کدوم بانک ها و با چه شرایطی وام میدن ؟! سقفش چقدره ؟!
ممنون
سلام برادرا
آقا ما یک وام تا سقف 10 تومن میخواستیم و البته با بهره کم .
از چه کانالی شروع کنیم و کدوم بانک ؟!
مالی و اعتباری ها که قربونش برم سوبله چوبله میکشن روش .
اگه راهی و ترفندی باشه که بشه با اقساط و بهره کم گرفت عالی میشد .