توی خرید این ادکلن خیلی خیلی (حتی بیشتر از آلور اسپرت:31:) دقت به خرج بده. احتمال خرید اصلش یک به هزار هست:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
رده سنی مناسب بالای 40 ساله:31:نقل قول:
Printable View
توی خرید این ادکلن خیلی خیلی (حتی بیشتر از آلور اسپرت:31:) دقت به خرج بده. احتمال خرید اصلش یک به هزار هست:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
رده سنی مناسب بالای 40 ساله:31:نقل قول:
شما هم که حتما بالای 40 هستی دیگه
چرا چنین فکری به ذهنتون افتاد؟ داداش من هنوز جونم:5:نقل قول:
29
شوخی کردم بابا :31:نقل قول:
ولی باور کن سلیقه ام مثل 40 سال به بالاهاست:31:نقل قول:
نمیدونم چرا ادکلن های مدرن به دلم نمیپسبه
مثلا هر جا میری ادکلن هایی مثل لالیک-آکوا بولگاری-آلور اسپرت و ...... مورده استفاده اکثر مردمه ولی نمیدونم چرا اینا منو ارضا نمیکنن:31:
من هم دقیقا مثل شما هستم مخصوصا در مورد عطر هایی که ذکر کردیدنقل قول:
در مورد کنت کول بلک هم رایحه خوبی داره به نظر من یه مقدار به تلخی میزنه ولی اصلا دوام نداره نهایتا 3 تا 4 ساعت
ای کاش موندگاری بهتری داشت
درست میفرمایید کنت کول تلخ و کمی خنک هست. البته موندگاری این ادکلن در نسخه وینتیج بلک بهتر شده و صد البته بوش هم متفاوت شدهنقل قول:
من از لالیک خوشم نمیاد اما اکوا رو دوست دارم از الورهای شنل هم هیچکدوم رو دوست ندارم اما عاشق این ساویج دیور شدم هر کسی دید قیمت بپرسه واسم دیگه پیدا نمیشه:41: راستی این ادکلن وود که پرفیوم هست و اون عکس قشنگه:31: روداره قیمت بپرس حتما:27:نقل قول:
شما ساویج دیور رو تست کردید؟ چون کم پیش میاد کسی رایحه گرم و ترش و تلخ رو بپسنده:10:نقل قول:
البته من خودم ازش خوشم میاد و 10 میلشو دارم. چشم هم در مورد ساویج و هم پوشن دسکوارد براتون میپرسم. اتفاقا قراره دوباره برم اونجا بلکه اون آرامیس ایمپسیبل و یا اوپیوم اورینت و یا همین پوشن دسکوارد رو بخرم.
به نظرم ادکلن خیلی زده سنی نمیشناسه ولی خب این هالستون بدرده یکی که تیپ اسپرت میزنه نیمخوره.نقل قول:
...............
امروز لجند از مایل جردن رو بو کردم.بویه سنگین و شیرینی داشت که تو نت هایه اصلیش قهوه هست .ولی من
یاده یه عطر گرمی افتادم به اسمه کالکشین.:31:
Angel Schlesser Homme Oriental Edition هم بو کردم.اونم یه بویه گرمه باحالی میداد.جالب بود ولی دوستان
میگن موندگاری نداره:31:
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
نقل قول:
دمت گرم ببین تا چقدر راه میاد شاید ما هم اغفال شدیم:27:
یادش بخیر کالکشن. من فقط یک نوع عطر گرمی استفاده کردم و همین کالکشن بود:31: نمیدونم چرا وقتی میزدم این مگس ها ولکنم نبودن:2: البته اون موقع ها که 17 سالم بود. یادش بخیر:31:نقل قول:
آره بوش خیلی سنگین و شیرینه.منم خیلی خوشم میامد ازش ولی ترجیح میدادم تو هوایه سرد یکی دیگهنقل قول:
بزنه.:31:یه دفعه تو تابستون و گرما یکی زده بود حالم بهم خورد:2:
این مگس هایه اهواز خیلی کنه هستن.این اگویه اهواز خیلی داغونه و شهرو کثافت برداشته.یه سری مناطق
که هنوز گاومیش دارن:41:
دمت گرم ببین تا چقدر راه میاد شاید ما هم اغفال شدیم:27:[/QUOTE]
اره بگو تعداد میخوام:31: اون اپیوم هم بوش گرمه؟
اره بگو تعداد میخوام:31: اون اپیوم هم بوش گرمه؟[/QUOTE]نقل قول:
باشه چشم.
بله گرم هست ولی نه به اندازه اوپیوم اصلی. کمی سبکتر طراحی شده و یه جوریه که میشه برای استفاده روزانه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله چه زمانی رو میگی؟ الان فقط حومه اهواز گاو میش دارن. ولی خدایشش عجب شیری میدن به ملت:31:نقل قول:
اره وضع فاضلاب اهواز خرابه و نمیدونم چرا با این درامد از این استان هنوز به این وضعیته:41:
یک نمونه اوپیوم هم بوشهر تست کرده بودم که تقریبا حد وسط این دوتا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-8 سال پیش:31:نقل قول:
ولی هنوز فاضلاباش خیلی بو میده.اون دوره بر بازار عربا و پاکستانیا خیلی بویه مزخرفی میده.
......................
به به بوشهر که از قدیم چیزایه توپی توش بوده.:31:من نرفتم تا حالا ولی تعریفه هوایه شرجی مزخرفشو
شنیدم.
ادکلنهای آسی میشه تو اون شهر پیدا کرد. یک مغزه بود که محصولات بوند9 - کرید - amouage رو تمام و کمال داشت. حالا کرید رو میشه گیر آورد ولی اون دو تای دیگه.........:41:نقل قول:
من دو سال اونجا درس خوندم و شرجی که چه عرض کنم انگار از آسمون آب جوش میبارید:38:
ولی واقعا مردم خوبی داره و کلی خاطرات خوب و خوش بو از این شهر دارم
با سلام خدمت دوستان خوشبو
تو این گرونی وحشتناک یه ادکلن ترکیه ای به اسم caldion مدل city گرفتم به قیمت مفت 10 تومن گرفتم.
بوی خنک شیرین باحال و خیلی ملایمی داره و ته بوی گل ازش به مشام میرسه که واقعا پوز ادکلنای اماراتی رو به نظر من میزنه.
اینم از ضرب دست من حقیر.:31::5:
سلام دوستان
یه سوالی داشتم . بوی dior homme با بوی dior homme intense خیلی فرق داره ؟ کدومشون بهتره ؟
خیلی فرق میکنه به نظرم.دیور هوم به شدت پوردی محسوب میشه و یاده پنکیک و کرم پودره خانم ها میندازهنقل قول:
منو.
البته ممکنه خیلی ها خوششون بیاد:31:
من باشم اینتنس رو میگیرم.:11:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
مبارک باشه.اتفاقا یجا دیدمش.موندگاریش هم ببین در چه حده اطلاع بده:11:نقل قول:
والا من پوست بسیار خشکی دارم و روی صورتم یه 2 ساعتی موند.
روی لباس بزنم بهتر جواب میده ولی در کل ادوتویلته و انچنان هم قوی نیست علی اقا شما که دیگه استادی خودت اما با این قیمتا دیگه فکر کنم best از لومانی هم نمیشه گرفت .
اما این نکته رو هم بگم که مطمئنم تو هیج جای تهران این رو که من 10 خریدم زیر 15 تومن نمیدن یارو خودشم گفت
اما نکته نهایی این که من اون رو از محله با انصاف ارمنیها خریداری کردم .:27:
کجا؟تو 10 متری ارامنه یه پیرمردی بود خیلی منصف بود که این کارایه زیره 20 تومن رو داشت.دو مدل ویسکینقل قول:
هم اونجا دیدم.:20:
من از خیابان زرکش نزدیک وحیدیه محل ارمنیا گرفتم.
میشه بپرسم منظورتان کجاست؟
10 متری ارامنه .ادرس بده لطفا.
بعدشم در بین صحبتام با یارو جعبه دکلن دوبل ویسکی رو دیدم پرسیدم چنده؟
گفت اینو ندارم.
این ویسکیا الان پیدا میشن به نظر شما و چه بویی دارند؟
ممنون میشم چون خیلی علاقه مندم بدونم.:10:
علی جان دیدی چی شد!!؟ باز رفتم و دو تا ادکلن جدید هم نشونم داد که دودل شدم!
یکیش رانگلر بود. خیلی بوی شیکی داشت. من نمیدونم قیمتش چنده این میگفت 55
تو اطلاعی از قیمتش نداری؟
اونجا چه میکردی؟:31:بابا ما اراکی هستیم ولی اون طرفا فامیل نداریم:27:نقل قول:
10 متری ارامنه نزدیک خیابون معلم هست و خواجه نظام.
دابل ویسکی دوستان میگن بویه نوشابه میده ولی فکر کنم بیشتر منظورشون مشروب بوده.یه بویه خوشمزه
داره ولی بویه نوشابه نیست.بیشتر شبیهه همون ویسکیه:31:
دابل از همه خوشبو تر بود انگار.ولی خب خیلی لایته.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
نقل قول:
ای وای رفتی رانگلر رو تست کردی؟:27:منم وقتی تستش کردم عاشقش شدم.:31:
اینجا تا 1 ماه پیش قیمتش رو داشتم 40 بود انگار 100 میلش.هنوزم دارش.فکر نکنم گرون کرده باشه.وکیوم
نیست ولی استفاده نشده.چون اصلا نمیزاره هیچ ادکلنی رو تست کنی.
خیلی شباهت داره به فتوریتی مردونه که قیمتش نهایت 4-5 تومنه.یجورایی شبیهه اترنیتی هم هست.
ولی بوش جوریه که فکر کنم موندگار نباشه.:5:
اون پوشن دسکوارد رو هم قیمت گرفتم. گفت 125
به نظرت اون رانگلر ارزش خرید رو داره؟
نقل قول:
اون پوشین رو تست کردی؟
رانگلر در حده همون 40 شاید بیارزه.ولی من باشم دنباله فوتوریتی میرم:31:
آره درشو بو کردم. خیلی خیلی بوش خاص بود و رایحه اش رو نمیشه درست تشریح کرد یه جورایی بوی چوب و آمبر رو میشد توش حس کرد. فروشنده گفت این ادکلن شبیح بوش نیست و اگر وندر وود رو تست کرده باشی میشه گفت توی همون مایه هاست ولی قوی تر. هنوز بوش تو مغزم داره وول میخوره:18:نقل قول:
گرم هم بود ولی نه داغ!
یه شیرینی گل مانند خیلی خیلی کم توش حس میشد.
آرامیس چی شد؟اون تا چقدر راه داشت؟نقل قول:
پخشه بویه محصولات دسکوارد خیلی خوبه.ولی موندگاری آرامیس :31:
اون آرامیس رو 87 زده بودنقل قول:
دیگه بحث تخفیف رو باش شروع نکردم ببینم تا چند میده
علی جان به نظر من آرامیس محصولاتش از نظر پخش بو هم خیلی عالی هستن. من وقتی از آرامیسم اسپری میکنم و میرم بیرون شب که بر میگردم هنوز اتاقم بوشو میده. البته من معمولیشو دارم
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
این کلکسیون خودت هست؟نقل قول:
نقل قول:
این آرامیس خیلی خفنه کلا.ولی خب اکثرا سنگینه.
از آرامیس 900 خوشم میاد ولی چون قبلا گرمی اش رو داشتم و خیلی هم شبیه اش بود دلم نمیاد اینقدر پول بدم بگیرمش.:31:
کلکسیون که نیست ولی اگه خدا قبول کنه در راستایه اهدافه امام راحل (ره) گذاشتم.:20:
من اینو اردیبهشت ماه از فروشگاه سپه سه راه ضرابخونه گرفتم 10 تومن....حالا باید یه سر برم اونجا دوباره بپرسم ببینم قیمتش چقد شده...اونجا نمایندگی همه ادکلنای ترکیه ای بود...Caldion jaglerنقل قول:
این ادکلنای ترکیه ای همه شون یه مشکل اساسی دارن اونم این که به طرفه العینی بوشون بعد از یه مدت و در اثر نگهدارزی بد عوض میشه...به طرز خیلی بدی هم عوض میشه...بذار یک سال بگذره همین کالدیون یه هو عجیب بوی الکلش زیاد میشه...جنس موادش مثل این که خوب نیست
ویسکی دابل دقیقا بوی نوشابه کوکاکولا میده...نمیدونم چطور این بورو در آوردن اما خیلی جالب و کامل بوی نوشابه کولا یا بوی این پاستیل نوشابه ای هارو میده...من فقط یه جا دیدم ویسکی دابل رو اونم مغازه همون پیرمرد با انصافه تقاطع انقلاب فلسطین بود..همونجا رو تو فلسطین از سمت میدون انقلاب یه 10 متر بری پایین یه پیرمرد اسباب بازی فروش هست یه خروار ادکلنای شاخ قدیمی داره...ویسکی دابل هم پشت ویترینش دیدم اون گوشه موشه ها روش یه من خاک نشسته ولی آکبنده برچسب واردات هم داره...قیمتشم داره میده 8 تومن...واقعا مفته..نقل قول:
سلام وخسته نباشی
میخواستم از شما بپرسم که چه ادکلنای مشتی تو ادکلنای قدیمی پیر مرد با انصاف دیدی و یادت مونده که واقعا کمیابن و ارزش خرید رو دارند.
ببخشید چون من از قدیمیا چندان سررشته ای ندارم.
ممنون:10:
والا در زمانه ما یک اصلی هست که میگه ادکلنای قدیمی دیگه به نسبت حال حاضر مشتی نیستن اما اون پیرمرده کار دری وری هم زیاد داشت که هیچ کدومشونو تا حالا رنگشونم ندیده بودم...در ضمن اگه بخوای از تو جعبه اش در میاره برات تا تست کنی...نقل قول:
مشتی ترین کار قدیمی که دیدم داشت یک مدل تقلبی و یک مدل اصل از آزارو پور هوم بود که خودش بهت میگه که این تقلبیه و 10 تومنه و این اصله و 49 تومنه...قیمت اصلش رو واقعا داره مناسب میده...
بعدشم کارای معروف دیگه اش اینا بودن
Lomani Le Coupe
Lomani Best
Havaii
Futurity
Dolar
America
Jovan Musc
Jovan Musc black
One Man Show
Single
El Paso
علی جان قبول حق!نقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
راستی انگار خوره ی سی کی وانی ها:46:
قربونت :31:نقل قول:
سی کی وان یه ادکلنی هست که رویه 90 درصد آدما حسه خیلی خوبی میده که اکثرشون هم خانم هستن:46:
علی آقای گل گلاب ما خودمون حسابی دو دل شدیم این دو سه روز تو دیگه این کاره با ما نکن:9::39::9:نقل قول:
ولی فکر کنم موندگاری و پخش خوبی نداشته باشه
بچه ها نظرتون در مورد پلو ابی و بلک چیه به نظرتون کدوم بهتره من پلو بلک رو تست کردم بوی خوب و موندگاری داشت
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
راستی یادم رفت بپرسم داش فرید(اگه اشتباه نکنم) تو رومانس رو هم تست کردی به نظرت کدوم بهتره