خوب پرونده من الان باید از قم ارسال بشه و تا اونجایی که میدونم اواخر اسفندماه به تهران ارسال شده بود ولی تا الان هنوز به نیروی انسانی تهران نرسیده....نقل قول:
همینه که منو نگران کرده!!!
Printable View
خوب پرونده من الان باید از قم ارسال بشه و تا اونجایی که میدونم اواخر اسفندماه به تهران ارسال شده بود ولی تا الان هنوز به نیروی انسانی تهران نرسیده....نقل قول:
همینه که منو نگران کرده!!!
سلام بچه ها منم امروز ساعت 3:30 صبح رسیدم خونمون ما الان در میان دوره هستیم . . . .. من توی بیگلری اردبیل خدمت میکنم واقعا مرکز اموزش قشنگیه . . . . هوای اردبیل همیشه خنکه ولی افتابش سوز ناکه . . . . . فرمانده ها مونم خیلی توپن . . . . . ولی به نظم و انضباط خیلی گیر میدن . . . . .امیدوارم پایان دوره هم بیام و کمی براتون از مرکزمون بگم . . . . . واسه کسایی که هنوز اعزام نشدن میگم که اصلا اونجور که فکر میکنی نیست . . . اونقدر رفیق پیدا میکنی که از 100 تا اینترنتو . . . . فیلمو . . . تفریح بهتره . . . . اصلا ترس نداره /
بچه ها برگ سفید من اومد
زده نیرو: نیروی هوایی ارتش /مرکز آموزش: منطقه هوایی اصفهان
میخواستم ببینم حالا من یگان هم میفتم نیروی هوایی ارتش؟ چه طور هست برا خدمت و پادگان هاش کجاهاست؟
بعد من پدر یکی از دوستام سرهنگ ارتش هست. به نظرتون اگر جای بد افتادم میتونه منو منتقل کنه تهران یا اصلا تو ارتش همچین امکانی نیست؟
سلام به همگی
کسی اطلاعاتی درباره معافیت مفقودی پدر یا برادر داره؟
ممنون
آره واقعانقل قول:
الان تقریبا اصل آموزشی رو دیگه گذروندیم. مرخصی تموم بشه دوباره اون جا بریم دیگه فقط دو هفته تا ماه رمضون مونده و بعدش توی ماه رمضون دیگه سختی خاصی نداره و فقط توی این دو هفته می تونن سخت بگیرن که هر چی هم باشه دیگه برای ما اون چنان سخت نیست
ولی اگه مرخصی نمی دادن شاید نظرم یه چیز دیگه بود :دی
من خودم مرخصی رو حتما باید می اومدم چون یه سری مشکل داشتم که با مرخصی حل میشد
+
آره ایده خوبیه
جالبه من اون موقع پرسیدم که ممکنه نیمه شعبان مرخصی بدن و میان دوره باشه و اینا که اتفاقا خود شما گفتی که آره. که الانم دقیقا همین شد :دی
اگه آموزشی نیروی هوایی ارتش باشی قاعدتا باید بعدش هم توی همون نیروی هوایی باشینقل قول:
ولی باید بگم که اگه شما پارتی داشته باشی هم میشه انتقالی گرفت و هم حتی میشه بعد آموزشی رو توی نیروی هوایی نباشی!
برای ما نیروی زمینی ارتشه. بعد خود فرمانده ما تعریف می کرد که یه نفر پدرش توی نیروی دریایی ارتش بود بعد وقتی امریه اون سرباز اومد توش نوشته بود نیروی دریایی ارتش خیلی راحت! :دی
هتل 01 نبود......کسی 01 نیست اینجا
خیلی پادگان باحالیه
سلام. من افتادم کهریزک بهمون گفتن یه برگه از بانک سپه بگیرید بیارید. اسمشو کسی میدونه؟ رفتم بانک چی بگم؟
کلا نیروی هوایی ارتش چه طور هست؟نقل قول:
تو ماه رمضون اصلا سخت نمیگیرن تو آموزشی؟ من 20 روز از آموزشیم تو ماه رمضون هستش.
راستی این قانون تک پسری که میفتی تو شهر خودت برا کسی که یه برادر کم تر از 18 سال داره اجرا نمیشه؟
رفیق یه مقدار توضیحات میدی راجع بهش؟نقل قول:
من از جایی امریه گرفتم، به احتمال زیاد آموزشیم اونجا باشه.
در کل چجوریه؟ آخر وقت میذارن بیای خونه؟
منم مرخصی م عین شماست ... افتادم گردان ذوالفقار ... امکاناتش خوبه.نقل قول:
یک سوال داشتم می گن نظام وظیفه یک قانونی داره که اگه یک سال از فارقالتحصیلیت گذشته باشه ترخیص نمیشه ایا این درسته ؟ کسی هست که بعد از یک سال ترخیص شده باشه |؟
2- من امریه دارم نوشته تا یک سال بعد از فارقالتحصیلیت نمی تونی کنکور بدی و اگر قبول شی نمی زاریم بریم و بعدش می تونی
حالا من گیج شدم ! یعنی سال اول امریه نمی زاره سال دوم نظام وظیفه یا نه ؟ دوستان عزیز جواب بدید . لطفا
---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
در ضمن دوست عزیزی که 01 قراراه بیفتی من الان 01 هستم و میان دوره. جای نسبتا خوبیه این طور که من شنیدم بهترین پادگان ارتشه ولی بسته به فرماندتون وهنگتون هم داره هنگ 1 بهتره . روزای اول کمی اذیت شدیم حالا که عادت کردیم خیلی بهتره . سوالی اگر داشتی پیام بده اگر نبودم بعدا جواب می دم .
برگه نمخواد که شماره حسابت رو باید ببری بدی به اونهانقل قول:
برو حساب باز بکن و شماره حسابت رو ببر بده به اونها
یادش بخیییییر! 01! بهترین مرکز آموزشی نزاجا! فقط منطقه "تلو " یکم سخت گذشت ! البته اگه سیگاری نباشی اونجام جای خوبیه! :31:
من باید 6 ام ماه دیگه کنکور بدم و تو ی 01 دوره اموزشی ام رو می گذرونم
ایا بهم یک روز مرخصی می دن برم ؟
بله اگه تو یگان بودی میتونستی دو روز برا کنکور مرخصی بگیری ولی چون اموزشی هستی یه روز بهت میدن.نقل قول:
واسه گرفتن کات ورود به جلسه هم مرخصی ساعتی بگیر
نقل قول:
ممنون فقط می ترسم تو تلو باشیم یعنی برای شرایط سخت و تیر اندازی میبرن اردو تو 01 ارتش . اونجام می تونم مرخصی بگیرم؟ روز ازمون می رم کارتم رو می گیرم قبلش نمی دن . بازم ممنون
بچه ها نیروی هوایی ارتش کلا چه طور هست برا خدمت؟
کسی تو این نیرو خدمت کرده؟
کلاً توی ارتش بعد از ستاد مشترک بهترین یگان برای خدمت , نیروی هوایی هست .... برو حالشو ببر
دوستان من خط خوبی دارم و اول شهریورم اعزام میشم . این خط خوب میتونه واسم سودی داشته باشه ؟ اگه داره تو کدوم ارگان ؟ سپاه ؟ ارتش یا نیروی انتظامی ؟
نقل قول:
ممنون از راهنمایی.
در مورد ترخیص بعد از یکسال، همچین چیزی نیست. من یکی از دوستای خودم پذیرش خارج از کشور گرفت یک سال و نیم بعد از فراغت از تحصیلش، نظام وظیفه بلافاصله ترخیصش کرد.
اما اگه سازمانی از شما تعهد گرفته باشه که نمیشه بری، اون به اون سازمان مربوط میشه و طرف حساب شما نظام وظیفه نیست و شما باید مطابق تعهدتون به اون سازمان عمل کنید.
موفق باشید.:10:
سلام دوستان یه سوالی داشتم این برگه کسری خدمت رو باید به پلیس +10 بدم با مدارک دیگه یا در مرحله بعد باید تحویل داد:11:
روز اول اموزشی میپرسن کی ها دست خطشون خوبه یکی از خوش خطها رو میکنن منشی که کارش راحت تر از بقیه هستنقل قول:
کار منشی چی هست ؟ منشی پست هم باید بده ؟نقل قول:
روز اول اموزشی میپرسن کی ها دست خطشون خوبه یکی از خوش خطها رو میکنن منشی که کارش راحت تر از بقیه هست
از چه نظر میفرمایید شما؟ چه مزیتی نسبت به نیروی زمینی و دریایی داره؟نقل قول:
تو هر ارگانی بعضی وقتا نیاز میشه به کسانی که دست خط خوبی دارن....اگه هم پارچه نویسی بلد باشی میتونی بعد از آموزشی شاید شما رو عقدیدتی انتخاب کنه.....نقل قول:
کارش بد نیست.... انجام کارهای دفتری سربازای گروهانتون هست کارش.....خوبه پست هم نداره...نقل قول:
مهدی جان در کل پیشنهاد میکنی تو آموزشی کار قبول کنیم یا نه؟ مثلاً کار با کامپیوتر، منشی شدن، ارشد شدن؟
این کارها مزیتشون اینه که پست ندارن؟
سلامنقل قول:
کار با کامپیوتر ؟
بی خیال عزیز این رو به شماها واگذار نمی کنند
کار قبول کردن یعنی خرحمالی !
میخواد منشی باشی ارشد باشی مسئول آسایشگاه و نمیدونم ارشد نظافت و مسئول فلان و فلان
و در عوض این خر حمالی ها فقط از بعضی چیزها مثل پست دادن معاف هستی
اونم نه هر مسئولیتی تازه
+
اینکه البته ممکن است این موارد در پایان دوره از سوی فرمانده گروهان یک امتیازی براش در نظر گرفته شه
همین و بس
ولی خر حمالی هم داره دیگه
مسئولین سلف مثلا سلف رو همیشه تمیز کنند
ارشد باز یک جور....
منشی هم همینطور
ولی یک قدرتی هم داری از سوی دیگه
ولی من که به شخصه برای هیچ کاری دست بلند نکردم ,سری که درد نمی کرد دستمال نبستم
چه روزگاری بود ....
مسئولیت از چیزهای هست که باید ازش دوری کنی!
اولا تو اموزشی به شما کامپیوتر نمیدن که استفاده کنی...نه پیشنهاد نمیشه تو آموزشی این مسئولیتها رو قبول کنینقل قول:
اما تو یگان که رفتی توضیحاتی دادم من پذیرفتن مسئولیت یه سری نکات مثبتی هم داره (مثلا برای من که تایپم خوب بود کلی از کاراشون را راه انداختم باعث شد که با اینکه شهرستان بودم رئیسم هر هفته اجازه میداد آخر هفته بیام تهران!) و کلا هوای منو داشت
یه جستجو توی پستهای قبلی من داشته باشی توضیح مفصلی دادم راجع به این مسئله
میان دوره اومدم
صافمون کردن ، الآن البته تحملون بالاتر رفته
1 ساعت قبل از مرخصی تاکتیک داشتیم ، اونقدر سینه خیز دادن تو گرما و سنگ داغ و خاک و خار که مثه جنازه هلا اومدیم میان دوره .
تنها چیزی که بهش رسیدم تو این 2 روز میان دوره خواب بود . خواب ، خواب ، خواب ! آموزشی = کمبود شدید خواب !!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن : این بدبختی ها مال نیروس زمینی هست فقط ( چه سپاه ، چه ارتش ) ، بچه های نیرو هوایی عشق و حال میکردن .
رفیق من افتادم نیروی هوایی ارتش. جدا عشق و حال هست؟ بچه های نیروی هوایی چه فرقی دارن با بقیه مگه؟نقل قول:
اگه مشهد و بابلسر افتادی که 100% عشق و حال هست ، ولی نیرو هوایی همدان یا کرمان ( یکی از این دو تا ، دقیق نمی دونم ) میگن اذیت می کنن.نقل قول:
اما فرق ما ( من خودم زمینی سپاه هستم ) با نیروی هوایی !!!
تو نیروی زمینی شما نیروی حمله ای هستی ، یعنی باید بالاترین آمادگی بدنی ، نظم و تکنیک های حمله و دفاع رو داشته باشی . باید بتونی کمتر از 30 ثانیه بند پوتینت رو ببندی یا کفشت رو بتونی واکس بزنی ( برای عملیات چریکی که با واکس زدن سریع کفشت شبیه نیروهای عادی میشی و دشمن نمیفهمه شما داشتی تا چند دقیقه قبل عملیات انجام میدادی و شناسایی نمیشی ) ، باید بتونی با 1 قمقمه آب 4 کیلومتر رو وسط گرما بری ، وقتی دراز کش میدن بدون هیچ معطلی بیفتی روی خار و سنگ های تیزی که تو دست و شکمت میره و نباید داد بزنی ، باید خیز در شب ( معادل سینه خیر هز 30 ثانیه 10-20 سانتیمتر بدون سر و صدا ) رو چندین متر روی تیغ ها و خارهای بیابون لعنتی بری و دم نزنی !!!
قمقمه آبی که بهت میدن 1 سومش برای خوردنه ، 2 سومش واسه اینه که هر وقت گفتن استتار با خاک مخلوط کنی بزنی به صورتت تا شناسایی نشی ! حق نداری کلاه آهنیت رو در بیاری چون نور میخوره به پیشونی لعنتیت و اسنایپت می کنن ، وقتی پات تاول میزنه میگن برو وقتی دمل شد بیا ، بعد میگن برو وقتی زخم شد و خون اومد بیا ، بعد میگن برو خودش پینه میشه و پوستت سفت میشه دیگه نمیزنه . راست هم میگن بنده های خدا ! قسمت های پینه زده پای ما دیگه تاول نمیزنه خدارو شکر ، گرچه اون قسمت ها دیگه حس هم ندارن . تاکتیک و آداب نیروهای زمینی فوق العاده مورد توجه هست ! انواع قدم رو روی باند رژه بدون استثناء باید بزنی !
از بچه های نیرو هوایی انواع قدم رو که می پرسیدم تو فرودگاه 2 نوع بیشتر بلد نبود ، قدم آهسته و قدم موزون . انگار دوستامون 90 درجه کلا ندارن !!!!!!!!!!!!
بعد از آموزشی تو نیرو هوایی میتونی کفش پات کنی ( اینجور که میگن ) ، اداب مادابش هم کشکه . دوره کد چتر بازی و این حرفها هم همش کشکه ، کو امکانات . تاکتیکتون هم که تاکتیک نیرو زمینی نیست که 2 ساعت سینه خیز آهسته بخواین برین یا کمین 4 ساعته بکنین . اردو مردو هم میگن تفریح می کنین !!!
وقت آزاد ما فقط بین ساعت 2 تا 3 هست . به بچه های نیرو هوایی می گفتیم تعجب می کردن !!!
خلاصه دادا هر وقت اونجا بهت سخت گذشت یاد بچه های نیرو زمینی بیفت که بدبخت تر از اونها کسی نیست ! تازه ما سپاهیم ، خیلی وقت ها میبرن مراسم اجرا کنیم همونجا چرت میزنیم . بنده خداها بچه های نیرو زمینی ارتش ، خیلی مردن به مولا !!!
راستی ، بهترین لحظه آموزشی 5 ثانیه قبل از خوابه . با آرامش سرتو میذاری ... با صدای قنداق تفنگ تو در آسایشگاه بیدار میشی ...
ولی ! سختی هاش تا 2 هفته اول هست ، بعد نه اینکه سخت نگیرن ، نه ! بلکه بدنت آماده میشه درد کمتر تحمل میکنی .
توصیه اکید : به هیچ عنوان مسئدولیت قبول نکنین ، وسوسه نشین . من وسوسه شدم ولی قبول نکردم . الآن خدارو شکر می کنم .
نه آقا اموزشی توی نیروی زمینی و هوایی و دریایی و انتظامی دقیقا مطابق با برنامه سین نیروهای مسلح اجرا میشه. اینهایی که فرق هایی که شما گفتی مثل تاکتیک و اینها فرق آموزش کادر برای خلبانی هواپیما و رانندگی تانک هست . :19: :نه برای سربازی که چه هوایی و چه زمینی فقط برای گوشت جلوی توپ دشمن بودن آماده میشه!! اگه می بینید یه جایی مثل 01 نیروی زمینی یا مراکز آموزشی نیروی هوایی این برنامه ها رو با تخفیف اجرا میکنن چون اونجاها هتل هستن و نمیخوان به سربازها فشار بیارن.منی که توی عجب شیر آموزش دیدم فرقش رو با 01 که هر دو هم مال نیروی زمینی هست لمس کردم.
خب ظاهرا نیروی هوایی بدک نیست. من الان آموزشی افتادم نیروی هوایی منطقه هوایی اصفهان.
تو یگان هم صددرصد تو نیروی هوایی هستم؟
من اگر یه پرونده پزشکی جور کنم دو ماه اعزام رو بندازم عقب میتونم سپاه پذیرش بگیرم. به نظرتون ارزشش رو داره این کار رو بکنم؟
آره دادا ، دیگه تا آخر شما نیرو هوایی ارتش هستی . مگه اینکه امریه جور کنی که تو سازمانی جایی بیفتی .نقل قول:
به بچه های نیروی هوایی سخت نمیگیرن ، زیاد خودت رو ناراحت نکن .
فقط مهمترین نکته ای که باید رعایت کنی : حتما ! حتما ! حتما ! با خودت پوتین سبک ببر ، من کوتاهی کردم نبردم چوبش رو خوردم ، با 2 کیلو پوتین باید بالا و پائین بپرم !!
پوتین سبک رو خودم باید بخرم؟نقل قول:
از میدون امام حسین میتونم تهیه کنم؟
مارک خاصی هست؟
من پوتین یارا صنعت خریدم ، سبک و نرم هست ، فقط دقیقا باید سایز پای خودت بگیری ، نه بزرگ نه کوچیکنقل قول:
یک سوال داشتم اگر من بعد اموزشی ترخیص بشم یعنی دانشگاه قبول بشم برم می تونم تو اون دو سال برم بسیجی فعال شم و کسری بگیرم راستی بسیج سالی چند ماه کسری می دن ؟ ممنون
شما اعزامت کیه؟نقل قول:
حداکثر 6 ماه !نقل قول:
ماله ما از تاول و دمل و پینه سیاه و زرد شده ، ولی تا حالا نسوخته .یعنی چجوری ؟ نگهبان آسایشگاه بسوزونه ؟ یا عرق سوز بشه ؟:5:نقل قول: