به نظرتون تندر صفر در ابتدا به غیر از سیستم و روکش به چه چیزایی نیاز داره؟
Printable View
به نظرتون تندر صفر در ابتدا به غیر از سیستم و روکش به چه چیزایی نیاز داره؟
بجز چند مورد بی اهمیت در ظاهر ، هیچ تغییری در موارد فنی نداشته
تندر صفر قبل از مواردی شما نام بردین اول از همه به 4 حلقه لاستیک با کیفیت احتیاج داره
پ.ن : لزومی نداره برای هر سوال یک پست بزنید ، تمام سوالات خودتون را توی یک پست بپرسید:n02:
من دیدم جدیدا ای دو حتی سنسور دنده عقب ندارن
تندر 90 تیپ e2 از همون اولش هم سنسور دنده عقب نداشت
اگر رانندگی نرمال و مجاز نهایتا تا 120 تا سرعت میرین همون لاستیک بارز فابریک هم براتون جواب میده...لوازم جانبی هم به سلیقه فرد بستگی داره یکی مثل من اصلا خرجش نمیکنه،یکی میره دنبال دزدگیر و صندوق پران و توری زیر برف پاک کن و پخش و...کلی خنزر پنزر دیگه که شاید بعضا درآینده زمان فروش هم ارزش نداشته باشه
پس کدوم تیپ ال نود سنسور دنده عقب داله از شرکت؟ صندوق پرون عمل میکنه دیگه نمیخواد با کلید در صندوق عقبو باز کنیم؟
پس کدوم تیپ ال نود سنسور دنده عقب داله از شرکت؟ صندوق پرون عمل میکنه دیگه نمیخواد با کلید در صندوق عقبو باز کنیم؟
دادا کلا آپشنای این مدلی نداره
باید با کلید در صندوق رو باز کنی... اما جای صندوق پران زیر دستی هست که باید خودت ببری یه جا برات اکی کنن
از دوستان لطفا جواب بدید:
4.5 سال از عمر خودروی ما گذشته
نیازی به تعویض آب رادیاتور هست؟
بردم یه مکانیکی میگه مال خودش بذار باشه! یا اگه میخوای با این ایرانیا برات عوض کنم
یه جا خوندم که باید حدود 2 سالی یبار عوض شه. ما در کاشان هستیم (گرم و خشک)
گلاسئول جایی گیر میاد؟
شما چی میریزید؟؟
اتفاقا روی یک سری E2 های پارسفرقون و حتی E1 معروف به آپشنال فکر کنم حدود سال 90-91 بود آپشنهایی مثل سنسور دنده عقب گذاشتند ولی اکثر ماشینا خودشون گذاشتند...صندوق پران را مطمئن نیستم که روی آپشنالها بوده یا نه
صندوق پرون هم باید بندازی رو ماشین بعددیگه بدون کلید از داخل میتونی بازش کنی
تندر هیچ زمان ، هیچ کدوم از مدل ها و آپشن هاش سنسور دنده عقب و صندوق پران نداشته و ندارند
سنسور دنده عقب باید خودتون نصب کنید(بیرون)
صندوق پران هم با نصب دزدگیر و اضافه کردن پمپ حل میشه
خودم سال 89 با نصب دزدگیر 80 تومنی سوکت فابریک صندوق پران را فعال کردم و از روی ریموت و کلید داخل خودرو کار می کنه
این در مورد پارس تند ولی من خودم یادمه یک سری تندر هم پارسفرقون زمان رشد دلار داد بیرون تقریبا با همین آپشنها و به زور مینداخت به خلق اله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما ندیدی ولی من E1 پارسفرقونی با پخش تصویری از پارسفرقون هم دیدم..تعدادشون خیلی کمه
دوستان کسی بخواد سیستم ببنده(در حده گرون)و مشکل نداشتن پارکینگ هم توی محله ی نسبتا بد داشته باشه،واسه دزدیده نشدن سیستم چه پیشنهادی دارین؟یا اصلا نکنم اینکارو بهتره؟
پیشگیری بهتر از درمانه،بنظرم اصلا سیستم نبندی بهتره
دوستان این پست رو هم توجه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز اتفاقا بالاجبار مجبور شدم ترموستات را تعویض کنم و به طبع آب رادیاتور را هم بعد از 3 سال تعویض کردمنقل قول:
شما هم حتما تعویض کنید
قبلا نحوه تعویضش را گذاشتم
فقط حتما بست جنت دو تا بزرگ برای جنت پایین و یکی هم متوسط برای جنت منبع بخرید
برای مایع خنک کننده آب مقطر دو بار تقطیر شده از لوازم پزشکی فروشی ها بگیرید 4 لیترش میشه 3500 تومن همین مقدار کفایت می کنه
ضد یخ هم اگر گلیسول پیدا کریدن که خوبه در غیر اینصورت ایرانول هایپر استفاده کنید
ضمنا توصیه می کنم ترموستات را هم تعویض کنید خیالتون برای چند سال دیگه راحت باشه چون به محض تعویض آب رادیاتور بعدش ترموستات هم براتون بازی در میاره
ببخشید این بست جنت چیه؟
متشکرم دوست مننقل قول:
این بست ها رو باید مجددا بخرم؟ یعنی الان روی خودش نیست؟
ترموستات تعویضش چقدر هزینه داره؟ و چرا باید تعویض بشه؟ مصرفیه و بعد از مدتی باید عوض بشه یعنی؟ ترموستات اصل خریدید؟ چه مارکی؟!
مجددا سپاس :)
بست هاش پرسی هست و یکبار مصرف هستنقل قول:
البته یکبار مصرف نیست برای بستن بست های فابریک ابزار خاصی می خواد که ما نداریم در نتیجه کلا تعویضش می کنیم بره:n02:
ترموستات هم هر 3-4 سال یکبار که آب رادیاتور تعویض میشه باید عوضش کرد وگرنه خراب میشه(مصرفیه) خراب شدنش هم به این صورته که کامل بسته نمیشه و آمپر روی دو خونه بالاتر نمیره که این مورد معمولا بعد از تعویض آب رادیاتور بوجود میاد
قیمتی هم نداره و 30 تومن هست و ایساکویی لیبل دار با کد فنی بگیرید دقیقا با نمونه فابریکی هیچ گونه تفاوتی نداره
تعویضش خیلی کار مشکلی نیست فقط آچار بکس کامل لازم دارید ، من خودم تعویضش کردم حدودا 2-3 ساعت بیشتر طول نکشید(دست تنها هم بودم)
سلام دوستان،یه سوال،من ال نوده صفر تحویل گرفتم دوروزه،داره توی کامپیوتره سفریش مصرف بنزین رو 19لیتر در صد کیلومتر نشون میده چیکار کنم؟ساعتشم تنظیم نیست چطور تنظیمش کنم؟
سواله بعدی و مهتر این که میخوام سیستم ببندم،راهی هست که صندوق رو امن کنم؟صندوق پران بزارم امکان سوختنش هست که کار نکنه؟اگه بسوزه چطور باید بازش کرد؟ممنون میشم به سوالاتم کامل جواب بدین
یکم بالاست ولی توی 3000 کیلومتر اول 13-14 طبیعی هستنقل قول:
سلام دوستان،یه سوال،من ال نوده صفر تحویل گرفتم دوروزه،داره توی کامپیوتره سفریش مصرف بنزین رو 19لیتر در صد کیلومتر نشون میده چیکار کنم؟
وقتی ماشین خاموش هست با دکمه وسط آمپر تنظیمش کنیدنقل قول:
ساعتشم تنظیم نیست چطور تنظیمش کنم؟
تنها راه نصب قفل پیکانی هست ولاغیرنقل قول:
سواله بعدی و مهتر این که میخوام سیستم ببندم،راهی هست که صندوق رو امن کنم؟صندوق پران بزارم امکان سوختنش هست که کار نکنه؟اگه بسوزه چطور باید بازش کرد؟ممنون میشم به سوالاتم کامل جواب بدین
امکان سوخن صندوق پران برابر هست با امکان سوختن پمپ قفل دربها که تقریبا غیر ممکنه
ممنون از راهنماییت دوست عزیز،پس من میله ی صندوق رو برمیدارم که با کلید باز نشه و صندوق پران رو کلیدشو پنهان کار میزارم،اینجوری بهتر میشه درسته؟نقل قول:
فقط صورت مسئله را داری پاک می کنی:n02:نقل قول:
چفت و ضامنش مشکل داره نه کلیدش
در حقیقت اگر کسی بخواد بازیش کنه کافی هست دست بذاره زیر شکاف در صندوق و درب را بکشه بالا ، با کمی فشار درب باز میشه
بهترین لنت جلو و لاستیک مناسب در حال حاضر چیه ؟
سلام به تمامی اساتید محترم
تندر اتومات صفر گرفتم بعد از 200 کیلومتر چراغ چک روشن شد بردمش نمایندگی دیاگ زد و ارورش رو پاک کرد گفت چیزی نیست. دو روز بعد دوباره روشن شد دوباره بردمش نمایندگی اینبار گفت ارور مربوط به سرعت انتقال اطلاعات هست و نگران نباش وباهاش کنار بیا و ما کاری نمی تونیم انجام بدیم. از عزیزانی که اطلاعاتی در این مورد دارن یا آدرسی از نمایندگی خوب تو تهران دارن ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام ! برای منم چند وقت پیش روشن شده بود البته بعد از 15 هزار کارکرد ! تعمیرگاه مرکزی شماره 1 (یادگار) بردم دیاگ زدن گفتن چیزی نیست ولی دیگه از اون به بعد چراغ چک روشن نشده !
سلام ...
ماشین ما مدل 91 هست حدود 29000 تا رفته .
نیاز هست شمع ها تعویض بشن ؟
اگر مثبته , چه مارکی باید بگیرم ؟
در های لوگان رو نمیشه کاری کرد که مثلا سرعت به 10 کیلومتر رسید قفل بشن ؟
مرسی
من بودم عوضش می کردمنقل قول:
ماشین ما مدل 91 هست حدود 29000 تا رفته .
نیاز هست شمع ها تعویض بشن ؟
در بهترین حالت شمع چمپیون بصورت فابریکی روشون نصب شده که شمع بدی نیست ولی 30000 تا بیشتر جواب نمیده
البته دیدم که فابریکی ایکیوم هم روشون نصب شده که معلوم نیست چطوری به این موتور خوروندنش چون چنین کدی برای این موتور توسط شرکت ایکیوم ساپورت نمیشه
فقط NGKنقل قول:
اگر مثبته , چه مارکی باید بگیرم ؟
مدل معمولیش با کد BKR6E دستی 25 تومن هست و 20000 کیلومتر کار می کنه و فوق العاده هست فقط گپش را دستی از 0.8 بذارید روی 0.9
اگر هم مدل بهتر می خواهید همین مدل کد BKR6EGP بگیرید سوزنی پلاتینوم دستی 50 تومن که 35000 کیلومتر حدودا کار می کنه ولی مصرف سوخت نسبت به قبلی حدودا یک درصد بیشتر میشه
چرانقل قول:
در های لوگان رو نمیشه کاری کرد که مثلا سرعت به 10 کیلومتر رسید قفل بشن ؟
وقتی سرعت از 10 کیلومتر در ساعت رد شد دست راست را 30 سانتیمتر به سمت داشبرد دراز می کنید و دکمه قفل دربها را فشار میدین:n02:
از شوخی که بگذریم اکثر دزدگیر ها این قابلیت را دارند
یک هفته پیش لاستیک های ماشین را که بارز الپیدا بود بعد از بیش از 5 سال و 50000 کیلومتر کارکرد تعویض کردم
علت تعویض صدای بسیار زیاد لاستیک های فابریک و عدم تعادل خودرو در روزهای بارونی بود
4 حلقه لاستیک نکسن گل CP672 سایز 205 خریداری شد و زیر ماشین رفت
توی این یک هفته (البته دو روز گذشته ) مورد تست قرار گرفت که در مقایسه با کومهو KR26 که زیر سورن هست بجز نویز کمتر هیچ برتری نداره
نمی خواستم خیلی هزینه کنم و هانکوک اوپتیمو ME02 هم قیمت مسخره ی داشت که از خریدش منصرف شدم و ترجیه دادم این مدل را خریداری کنم
البته کوبش ماشین هم به نسبت بارز بیشتر شده شاید به خاطر که 35 PSI باد به چرخ ها زدن
سلامنقل قول:
قیمت لاستیکی که خریدید چقدر شد؟
ما ماشینمون ماله 89 هست و الان 100.000 تا راه رفته فکر کنم لاستیکاش هم تعویض نشدن هنوز
یک چند وقتی هست احساس میکنم دیگه مثله قبل ترمز که میکنم ماشین واینمیسته به نظرتون مشکل از لاستیکه یا سیستم ترمز نقص داره؟
و برا تعویض لاستیک چه لاستیک هایی را پیشنهاد میدید؟
4 حلقه اش 800 تومن شدنقل قول:
شما شک نکنید که هر مشکلی در رابطه با ترمز ، کشیدن فرمان و فنربندی دارید مستقیم برمی گرده به لاستیک های بی کیفیت بارز
این لاستیک ها فقط برای استفاده 2 ساله هستند(یعنی مسافرکشی سنگین)
برای لاستیک هم من خودم دنبال لیست زیر بودم :
1-Kumho KH17
2-Kumho Ku31
3-Dunlop SP LM702
اولی متاسفانه ظاهرا دیگه تولید نمیشه و موجودی هم مربوط میشه به سال 2014
دومی گیرم نیومد
سومی هم بجاش پر بود از مدل SP600 که گزینه مناسبی نیست
اگر از لحاظ بودجه مشکلی ندارید میشلن بگیرید من تولید هفته آخر 2015 راحت پیدا کردم
بعدش هم کومهو KR26 می تونید انتخاب کنید این لاستیک را یکسال هست زیر سورن دارم در شرایط سخت و سرعت ها و مانورهای سنگین استفاده می کنم و عملکرد عالی بوده(منظور از شرایط سخت برف و بارون با ترمز های شدید و سرعت بالاست) و تنها ایرادش همون نویزش هست که به نظرم از نکسن بیشتره
هانکوک هم گل اپتیمو ME02 در بازار به راحتی گیر میاد که اینم لاستیک خوبی هست و این گل هم فقط مخصوص خاورمیانه هست و هیچ جای دیگه دنیا عرضه نمیشه
در پایان هم اگر از نظر بودجه محدودیت دارید رودستون ، ماکسیس و نکسن گزینه های خوبی هستند مخصوصا که ماکسیس ضمانت 18 ماهه هم داره
البته نکسن و رودستون هر دو ساخت یک تولید کننده هستند ولی نکسن برای عرضه به بازار استرالیا ، کانادا و امریکاست و رودستون برای عرضه در بازار خاورمیانه و هیچ فرقی با هم ندارند
دوستان من باید سرویس 60000 (3 سال) رو انجام بدم
تسمه تایم، آب رادیات و شمع که تو برنامه هست
در هنگام حرکت فرمون کمی به چپ میکشه که اینم باید یه بررسی بشه (مربوط به جلوبندی میشه؟)
گردگیر پلوسها هم بازرسی میخواد
به نظرتون روغن فرمون و روغن ترمز هم نیاز به تعویض داره؟
تسمه تایم باید به تنهایی عوض بشه یا ست کامل؟
کلا سرویس خاص دیگه ای هم لازمه که باید انجام بشه؟
و در نهایت تسمه تایم و ضد یخ چه مارکی بگیرم؟ می دونید که بازار قطعات یدکی جالب نیست
حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم
شمع ngk و آب مقطر تهیه شده :n01:
کشیدن فرمون اگر لاستیک بارز فابریکی زیرش هست 100% از همون لاستیکهنقل قول:
چه بلاهایی که این لاستیک سر من در نیاورد
حتی نزدیک بود کل بلبرینگ های 4 چرخ را بخاطرش عوض کنم
روغن هیدرولیک را بررسی کنید اگر خیلی سیاه شده تعویضش کنید
حسن ال90 اینه که تعویض روغن هیدرولیک مثل سمند مصخره بازی برای هواگیری نداره و بلافاصله با روشن کردن موتور و چرخوندن فرمون خودش هواگیری می کنه
تسمه تایم را هم به نظرم تنها عوض کنید کفایت می کنه ولی بگید هرزگردها و تسمه سفت کن را مکانیک براتون چک کنه مشکلی نداشته باشند
تسمه تایم دو تا انتخاب دارید :
1-ایساکویی بخرید که حسنش اینه که راحت ترین کار هست
تسمه کیفیت متوسطی داره ولی بخاطر جعبه ایساکو قیمتش بسیار بالاتره
2-تمام تسمه تایم ها یکجور هستن فقط تفاوتشون در پهنا و تعداد دندانه هست که شما می تونید یک تسمه عالی در سایز ال90 از مغازه های مطرح تسمه فروشی به قیمت ارزونتر بخرید و تعویض کنید
تسمه تایم از نوع 132 دندانه هست
ضد یخ هم باید تمام سنتتیک استفاده کنید(یعنی بهتره) که از بین ایرانی ها فقط ایرانول هایپر هست که متاسفانه در ظروف 5 لیتری دیدم به قیمت 34 تومن
مورد دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه
دوستان رنگ نقره ای چطوره؟
من رنگ نقره ای ثبت نام کردم الان میگن افتش زیاده و بازار خوبی برای فروش نداره!نقل قول:
نظر دوستان چیه؟
می تونم رنگ را عوض کنم؟
بله بهترین بازار رو سفید داره ! و رنگای دیگه علاوه بر این که ارزونتر معامله میشن ، سخت تر هم فروش میرن !نقل قول:
ولی اگر نقره ای دوست داری به نظرم همینو بگیر !
بهترین کار انداختن یه قفل مخفیهنقل قول:
کلید ساز گفت یه سوراخ نیم سانتی رو صندوق می زنم با کلید مخصوص باز میشه:n26:
ضد سرقت تضمینی طبق ادعای خودش
سلام دوستان
من قصد خرید l90 کارکده دارم . بعضی از دوستان میگن صندلیهاش برای مسافرت زیاد راحت نیست و راننده خسته میشه به خاطر فرم صندلیهاش . من قدم 188 و وزنم 110 هستش
لطفا نظر خودتون رو بگید .
با تشکر
aloooooooooooooooooooo
صندلی های ال ۹۰ طبی هست . قسمت نشیمن گاه سفت و کوتاهه به همین دلیل در رانندگی طولانی مدت احساس خستگی بیشتری میکنید . اما در مسافت های کم بهتر از صندلی های معمولی هست . همینطور نشیمن گاه کوتاه ال ۹۰ قسمت زیر ران پار رو خالی میزاره و به زانو و عضلات پا فشار زیادی وارد میکنه .نقل قول: