[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز واسه گرفتن ایرانسل باید ببینی نزدیک آنتن هستی یا نه!!!!...نقل قول:
در کل مخابرات بگیری بهتره...ارزون تر درمیاد
منظور از ایرانشل چیه؟؟ وایمکس ایرانشل یا EDGE ایرانشل؟؟ من جفتش رو دارم هر دوش شل و وله و هیچکدوم مالی نیست.
:31::31::31::31::31:
به ما چه که تیم صبانت چه کار کرده ؟؟ این یعنی اینقد مهمه که تو سایت گذاشتید؟ بعد یه اتفاق واسه Adsl میفته بعد از 1 ماه خبرش تو سایت درج میشه ،به جای این لوس بازی ها یه فکری واسه مشتریاتون بکنیدنقل قول:
تیم فوتسال صبانت در اولین بازی خود در تاریخ 14/05/1390 در سری مسابقات جام رمضان مشهد با نتیجه ۲ بر ۱ در بلوار فردوسی -سالن شهید بهشتی مشهد از حریف خود پیشی گرفت و برد.
بدینوسیله از مشترکین محترم شهر مشهد دعوت میگردد جهت حمایت از تیم صبانت در برنامه زمانبندی جهت حمایت بیشتر و پرشور تیم صبانت حضور بهم رسانند.
بازی بعدی تیم سه شنبه90.05.18 ساعت 22.30
به قید قرعه به 5 نفر از تماشاگران عزیز صبانت هدیه اعطا خواهد شد.
نقل قول:یه اسپلیتر خوب بگیرید قبل از کابل تلفن که به گوشی وصل میشه بذارید مشکلتون حل میشهنقل قول:
دوست عزیز سرعت شبانه مشکلیه که به صورت دوره ای تو مناطق پیش میاد کاریش هم نمیشه کرد، الان که سرعت شما پایینه خیلی از دوستان سرعت بالا دارن، کلا صبانت روشش به همین صورتهنقل قول:
من پریزی که به تلفن وصل کردم تو یه اتاق دیگست و از یه پریزه دیگه برای مودم سیم گرفتم . الان باید به اون پریزی که تلفن وصله اسپلیتر وصل کنم ؟نقل قول:
جای بهتری برا سوالام پیدا نکردم میخواستم بدونم اگه برم مخابرات بخوام یه کپی از آخرین قبض پرداختیم بگیرم میدن بهم ؟
خیلی جای مناسبی.تاپیک ای دی ال صبانت :31::31::31:نقل قول:
الن 5 یا 6 ماه هست که سرعت شبانه من 7 کیلو بایته......دیگه شارژش نمیکنم....:5:نقل قول:
آخر ماه میگم دسترو جمع آوری بدن...میخوام برم از مخابرات بگیرم.....هم ارزون تره....هم میگن شابنش بهتره....تازه از 2 مجانی میشه:20:
سلامنقل قول:
بله همون طوری که خودتون هم گفتید اسپلیتر رو به پریزی که تلفن وصله ، وصل کنید
بعضی ها اسپلیتر رو ، قسمت ورودی کابل تلفن که وارد خونه میشه قرار میدن ، اینطوری اگر چندین گوشی هم تو اتاق های مختلف باشه هیچ کدوم نویز ندارن ولی اگه این کار انجام نشه باید یه اسپلیتر برای هر گوشی گذاشته بشه
بله میدننقل قول:
کار خوبی می کنید ،نقل قول:
خیلی از دوستای من از مخابرات نامحدود 128 گرفتن البته تو شهرهای دیگه (غیر از تهران) 256 و 512 نامحدود هم میدن ، از مخابرات نامحدود بگیرید هم بد نیست
امکان شارژ الکترونیکی حجم و سرویس
به اطلاع مشترکین عزیز صبانت میرساند از این پس امکان شارژ حجم اضافه و خرید و رزرو همه سرویسها در قسمت شارژ الکترونیکی کاربران اضافه شده است . در صورت نیاز با 83852 تماس بگیرید .
به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....نقل قول:
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
سلام دوستان.
الام دو سه هفته اي هست كه از ساعت 7:15 ديسكانكت ميكنه( وقتي سر 6:45 ديسكانتكت ميكنيم كه اضافه دان كنيم)
ميخواستم بپرسم مال شما هم همينطور شده؟
الان یک سال هست که سرعت شبانه قم اینطوریه ، ما هم منتظریم رسیدگی بشه ،نقل قول:
بازم بابا خطت نویز داره ، 60تارو باید راحت بره ، یه زنگم به 117 بزن بگو خطم نوبز داره :46:نقل قول:
بروبچ عزیز چندتا سؤال :
1- دیگه شبانه تو جاهایی که از ساعت 2 وصل میشن ، هر 1 ساعت دیسی ندارن ؟
2- تکنینی که از ساعت 7 بیشتر وصل باشیم برای شبانه دیگه کار نمی کنه ؟
یه مشکل جدید....تازگی تورنت روی صبانت کار نمیکنه.....!!!! دیگه بلایی هست که سرمون نیارن......
کار من یه عمره فقط تورنته. تا حالا مشکلی نداشتم و ندارم. برای شما هم ممکنه موقتی باشه. کدوم شهری شما؟؟نقل قول:
دوستان شبانه چند هفته ای هست که خیلی خرابه .. (15-20)
کی قصد درست شدن دارند ایشون؟ (دیشب 2.5 سیستم روشن بود فقط 100 مگ گرفت)
من اهوازم.....قبلا مشکلی نداشت...الان هر فایلی که میگیرم حتی یک کیلو بایت دریافت و سند نداره..:41:نقل قول:
..به تنظیماتشم دست نمیزدم......
الان تنطیمات خاصی داره؟؟؟
ولی فکر کنم بسته باشنش..جون دوستمم همینو گفت
به صبانت زنگ زدم گفتند اگه ختت رو آزاد کردیم هیچ شرکتی تا 2 ماه حق دادن اینترنت به شما نداره زنگ زدم بازرسی و مخابرات و دیدم دروغه و مخابرات گفت همه سرکت ها رو بهتون می دیم و هزینه مخابرات با صبا یکی هست .نقل قول:
ماهی 10 هست و با مالیات و آبونمان میشه 11 یا 12 آره ؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
خیلی هم خوش برخورد هستند دوستان مخابراتی و و دیروز گفتم جمع کنید گفت وقت ندارم فعلآ ثبت کنم شنبه زنگ بزن ای نم برخورد و پی چوندن افراد توسط صبانت خطم رو آزاد نکنید باز می رم بازرسی
اینجور که معلومه صبانت اهواز وضع خوبی نداره چون همه شاکین اونجا. شاید پورتهای تورنت رو بسته باشن. اگه میتونی isp رو عوض کن. چون حتی وایمکس یا ایرانشل با اون شلیش فکر کنم بهتر از اینی باشه که شما دارین.نقل قول:
سلام به دوستان
چطوری میتونم mac address رو غیر فعال کنم؟ برای کانکت شدن بصورت bridge mode میخوام
شما حضوری یا تلفنی یا با مراجعه به سایت صبانت و تکمیل فرم اینترنتی میتونی درخواست برداشتن محدودیت مک ادرس رو بدی.نقل قول:
آیا اگه غیر فعالش کنم دوباره میشه فعالش کرد؟
آیا فقط صبانت mac address داره یا بقیه isp ها هم دارا هستند.
اگه غیر فعالش کنم امکان داره کسی یوزر و پسورد و ازش استفاده کنه؟
بله میشه ولی بقیه ی isp ها نشنیدم از این روش برای مهار کاربران دزد استفاده کنن. چون پارسال یه مورد دزدی حجم کاربران صورت گرفت این طرح اجرا شد. برای سوال اخر هم بله احتمالش هست ولی ارزش نداره مک ادرس فعال باشه و فقط با یه سیستم مجبور باشی وصل شی.نقل قول:
ببخشید که من این قدر سوال میکنم .
من سایت صبانت رو رفتم.فرم مک آدرس رو هم دیدم ولی نمیشه تغییر اعمال کرد.اگه امکانش هست که از داخل سایتشون غیر فعالش کرد راهنمایی کنید
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبان......بش بگو قبلا فرم پر کردم(الکی):46:...........نقل قول:
بگو درخواست بسته شدن مک آدرس رو میخوام...سه سووته انجام میدن:5:
سلام آقای ساپورتر ؛نقل قول:
امیدوارم که این مطلب رو با دقت بخونید و به گوش مدیران شرکت برسونید مطمئنا تو این انجمن هزاران نفر این مطلب رو میخونن و به راحتی میشه محبوبیت یک شرکت رو توی نت به حق و به راحتی آورد پایین !
بنده نزدیک 5 ساله که یوزر صبانت هستم و متاسفانه 20-30 نفر رو تا بحال خودم پیگیری کردم و یوزر صبانت کردم !
یکشنبه مورخه 90/5/16 ساعت 12:43 اعلام خرابی خطم رو به پشتیبانیتون کردم و نفری که تو پشتیبانی صبانت نشسته بود انصافا خیلی مودب و محترم بود فرمودند که مودم رو ببرید دم درب ورودی و مستقیم چک کنید اگر چراغ استاتوس روشن نشد پس مشکل داخلی نیست و تا یک ربع بعد اعلام کنید تا فردا صبح نفری که میره مخابرات مشکلتون رو پیگیری و حل کنه
بنده هم سریعا مودم رو بردم دم درب منزل و اونجا هم چراغ استاتوس کلا خاموش بود خلاصه تماس گرفتم با همین آقا و زحمت کشید و اعلام خرابی رو ثبت کرد .
خلاصه با چندین بار تماس مکرر تا امروز هنوز مشکل پابرجاست و علت را مشکل بیرون آمدن خطم از رانژه اعلام کردند و جالب است بدانید که میگویند باید مخابرات اینکارو انجام بده
مطمئنا امروز هم که پنجشنبه هست و نیمه وقت , فردا هم جمعه و تعطیل و باز هم داستان تکراری سرکار بودن یک کاربر بدون درنظر گرفتن حقی که مطمئنا حق اوست .
حالا سوال من اینه که منه یوزر که مرخصی گرفتم تا به کارهای همیشگی ام برسم و اینترنت بعد از آب و غذا ضروریترین و مهم ترین گزینه برایم هست و بدون اینترنت زندگیم مختل میشود باید چکار کنم ؟
چرا وقتی یکهفته مانده به اتمام اکانت هی تماس میگیرید و میگویید که زمان اکانتتون در حال اتمام هست و سریعا شارژ کنید تا پورتتون به کس دیگه ای واگذار نشده ؟
مگر صبانت و امثال شرکت شما با همین هزاران یوزری که دارن ازتون به اصطلاح خدمات میگیرن نشده صبانت ؟
چرا وقتی شرکتی به واسطه کاربرانش پولدار میشه , چرا اینو حق خودش میدونه که به راحتی کسی که بابت یک خدمت ناقابل هزینه کرده , حقش به راحتی پایمال بشه ؟
مگه شما فی سبیل الله کار میکنید , مگر من و یوزرهای دیگه پول ندادیم و نمیدیم بابت خدمات ؟
پس کجاست این خدمات , کجاست پشتیبانی ....
وقتی هم که میخواهید توجیح کنید میگید که مگر تنها شما مشکل دارید خیلی ها مثل شما هستند اما آقای ساپورتر که امیدوارم این حرفای بنده را به گوش مدیرتون برسونید ؛ برای حل این مشکل باید نفراتتون رو زیاد کنید یعنی پول بیشتری خرج کنید تا به سرعت به مشکلات رسیدگی بشه و هم یوزر و هم خدا راضی باشه
امیدوارم روزی برسه تا هر کسی که پولی رو با زحمت بدست میاره و بابت چیزی هزینه میکنه , هم راضی بمونه و بتونه حقش رو بگیره اما میدونم چیزی به نام حق در این دنیا وجود نداره ..... !
الآن هم دارم با این دایل آپ بیچاره این پست رو میدم و با سرعت پایینی که داره هیچوقت قطع نمیشه تا بابت وصلش التماس کنیم !!
با تقدیم احترام
یکی از یوزرهای قدیمی صبانت :41:
خوب برا چی از رانژه خارجتون کردن؟
من نمیفهمم چرا اینقدر پهنای باند رو تو شب کم میکنن !؟؟؟
شبا وقتی یک فایل میزارم برای دانلود سرعتش روی 20 40 kb/s هستش ولی وقتی مثلا 4 یا 5 تا فایل میزارم همشون سرعتشون روی 20 تا 30 هست که تقریبا جمعا میشه 120 140
این در صورتیه که اون اول که برام وصل کرده بودن جمع سرعت دانلود چند تا فایلم با هم میشد 190 200 !!!
این کاری که شما کنید ، برای ما امکان پذیر نیست ، اگر یه فایل را بذاریم کله سرعتش 15 هست ، دوتا بذاریم این 15 تقسیم میشه بین این دو فایل، نمی دونم چطوری برای شما میشه اما برای ما نمیشهنقل قول:
دوست عزیز شما اولین نفری نیستین که این مشکل داره و این جمع آوری رانژه شما ارتباطی به صبانت نداره.نقل قول:
اکثر مراکز مخابراتی چندین بار در سال کابل برگردان مخابراتی دارند و اشتباهی خط خیلی از کاربران را از رانژه درمیارن. فعلا هم که مخابرات بدجوری با شرکت های خصوصی درافتاده و این وسط هم کاربران بدجوری زیان خواهند دید. شما تحمل داشته باشید تا رانژه شما مجدد کشیده بشه.
اگر رانژه کردن دست صبانت بود که یک روزه رانژه کشیده میشد ولی متاسفانه این کار رو مخابرات باید انجام بده که هیچ ارزشی هم برای مردم قائل نیست.
خب بالاخره مشکل حل شد و الآن که دارم پست میدم Adsl وصله اما بازم بوق مخابرات قطعه یعنی مطمئن هستم وقتی بوق بیاد تو گوشی دوباره Adsl قطع میشهنقل قول:
خواهش میکنم در این مورد فکری اساسی بکنید تا این وسط یوزر ضرر نکنه
با تشکر :11:
دوست عزیز من دقیقا مشکل شما رو تو زمان امتحانات پیدا کردم...دقیقا 2 هفته تمام منم سرو کار گذاشتن.......هر بار که زنگ میزدم...باید خودمو معرفی میکردم که بعد تازه مشکلم رو بگم.....(یعنی یادشون میرفت من یوزر مشکلم چی هست).:2:..خلاصه من خودم میدونستم خطم از راژه خارج شده ولی وقتی بشون میگفتم...که مشکل رانژه دارم...میگفتن: خودت باید بری مخابرات...این وظیفه ما نیست...نقل قول:
در صورتی که طوی قرارداد نوشته اگه مشکلی داشتین با این شماره ها تماس بگیرین....:3:
خلاصه از هفت خوان رستم عبور کردم.....تا خطم را ار دوبراه رانژه کردن...
.اینو بدون دقیقا وظیفه خودت شرکته که پی گیری خطتت رو کنن...
.چون اگه رفتی مخابرات گفتی خطم رو رانژه کنین...بت میگن این وظیفه خود شرکته....و واقعا هم وظیفه شرکته....ولی کو گوشه شنوا:thumbsdow
لطفا مشکل بوق رو به مرکز مخابرات خودتان یا 17 اعلام کنید تا وصل کنند.نقل قول:
خب دوست عزیز سری قبل هم دقیقا همینطوری شد که بوق اومد تو گوشی اما adsl قطع شد یعنی از حالت رانژه اومد بیروننقل قول:
بالاخره نمیشه که یا بوق نداشته باشیم یا adsl
میترسم زنگ بزنم به 117 بوق بیاد و adsl قطع بشه و باز داستان از اول شروع بشه
چکار کنم ؟ :41:
دوستان سلام
میخواستم ببینم سرعت دانلودتون شبا چنده حدودا ؟
میخوام از پارس کوچ کنم
راسته میگن هر 1 ساعت به 1 ساعت دیس میشه شبانش ؟
سلام
یک مدیری چیزی بیاد پست اول رو ویرایش کنه در مورد این شرایطی که این شرکت داره یک توضیحی بنویسه که هر چند پست چنتاش سوال هایی نظیر :
سرعت,دانلود,شبانه و ... نباشه
نقل قول:
من شبانه 1.5 -1.7 داناود میکنم با سرعت 120-130 والا یه بار که بیدار موندم تا 5 هیچ دیسکانکتی صورت نگرفت !
روزانه هم تا 10 مگ اول 120 هست بعدش سرعت میاد رو 60-65 محدود میشه اینجا سیستم burst فرق داره با پارس بر عکس عمل میکنه :31:
راستی من مرکز شهید عاطف هستم تهرانپارس !
پس دیس میکنه :31: من لینکام غیره مستقیمه دیس بکنه درد نمیخوره اصلا خیلی ممنون داداش