با تشکر از شما بله کاملا تایید میشه منم همچین مشکلی داشتم که با این درایور حل شذ ....با تشکرنقل قول:
Printable View
با تشکر از شما بله کاملا تایید میشه منم همچین مشکلی داشتم که با این درایور حل شذ ....با تشکرنقل قول:
نه!!!! توی این حالت وقتی روی کامپیوتر امتحان می کنم هم کیبورد کار نمی کنه!! یعنی می شه این کیبوردها جواب ندن؟نقل قول:
با سلام و عرض ادبنقل قول:
اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
ممنون
فعلا مهم ترین مساله رو توضیح میدمنقل قول:
با سلام و عرض ادب
اگه براتون زحمتی نیست در این مورد و نحوه ی تنظیم ها یکمی توضیح بدین.
ممنون
عمل سوییچ بین دو کارت گرافیک تو بازیها به خودی خود مشکلی نداره و کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی nvidia به طور خودکار عملیات پردازش گرافیکی بازی رو در دست میگیره و اینتل در این زمینه عملا کاری انجام نمیده اما زمانی که ویندوز ما لود میشه به طور پیش فرض و خودکار کارت گرافیک سبک تر یعنی اینتل همه کارست و دسکتاپ رو به دست میگیره .. یعنی فرض کنید شما از یه برنامه مبدل ویدیویی قصد استفاده دارید مسلما هرچه گرافیک بهتری داشته باشید سرعت و کیفیت تبدیل بالاتر میشه اما اگر شما به ویندوز نفهمونید که میخواید از کارت گرافیک قدرتمند تر یعنی انویدیا استفاده کنید از گرافیک اینتل استفاده میشه
برای این کار control panel nvidia رو باز کنید از سمت چپ manage 3d setting رو انتخاب و سپس program setting رو انتخاب کنید کار این قسمت اینه که هر برنامه ای که خواستید توسط nvidia اجرا بشه در آینجا add یا همون اضافه میکنید .. شما همینطور از طریق کلیک راست روی برنامه مورد نظرتون هم میتونید انتخاب کنید که با کدوم کارت برنامه اجرا بشه
خوب پس مشکل کلیهنقل قول:
فکر میکنم بهتره در بخش مشکلات سخت افزار این سوال بپرسی، شاید کسی اطلاعی داشته باشه
نقل قول:
سلام دوستان
من یه 5110 گرفتم که گرافیکشم نصب کردم ولی وقتی بازی cod 5 رو نصب میکنم و اجرا میشه افت فریم داره ولی وقتی که میزنم تو شارژ افت فریم از بین میره و کیفیت عای میشه...
چیکار باید کرد که با باتری بدون افن فریم اجرا بشه؟
سلام دوستان
تا پریروز ریت رم 7.1 بود اما امروز 5.9 شده بنظرتون مشکل چیه؟
با سلامنقل قول:
من دقیقا این مشکل رو داشتم و چند روز پیش این موضوعی رو که فرمودید متوجه شدم.
ممنون و اگر اطلاعات بیشتری هم دارید ما رو بی نصیب نذارید.
با تشکر:11:
دوستان اگه در مواقعی احتیاج دارید که صدای بلندتری رو از اسپیکرهای لپ تاپشون (5010) بشنوید
میتونید در کنترل پنل ، برنامه IDT Audio Control Panel رو باز کنید و سطوح صدا رو روی آخرین درجه قرار بدید ، در این حالت حدود دوبرابر صدای بیشتری رو میتونید داشته باشید
البته ممکنه کیفیت پایینتری داشته باشه
سلام دوستان
پسر عموی من روی هارد 5010 هش پسورد گذاشته و یادش رفته که چی بوده پسش!
به جز در آوردن باطری بایوس راه دیگه ای هست که اوکی بشه؟
خواب شما نمیخوای اطلاعاتت رو از دست بدی احتمالا پس نیاز به کد مستر داری .. مگر اینکه اطلاعاتت برات مهم نباشهنقل قول:
تو امریکا یه سایتیه به نامکه از طریق تماسهای تلفنی این مشکل رو حل میکنند با دادن کدمستر .. تو ایران هم فکر کنم چنین سرویسی راه افتاده .. یا اینکه باید با Dell Tech Support تماس بگیرید و با دادن سرویس تگتون (البته اگه صحیح و اصل باشه ) اونها بهتون کمک کنندکد:www.unlockbiosrecovery.com
تو تهران با این شماره ها تماس بگیرید راهنماییتون میکنند فکر کنم :
شماره تلفنهای تماس (تهران): 88942935 – 88942956
شماره تلفن همراه: 09121597922
نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
من وقتی میخوام فایلی رو از لپ تاپ به گوشی منتقل کنم ارسال نمیشه و
No Services Foundمیزنه.
اما از گوشی به لپ تاپ راحت فایل ها ارسال میشن.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
دوست من در تاپیک خودش مطرح کنید تا جواب بگیرید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483944&page=23
دوست عزیز با باطری همینه! افت فریم داره.البته یه سری کارا منجمله تغییر دادن تنظیمات باطری هست ولی بازم نمیتوه جبران این افت فریم رو بکنه.به نظرم تنها راهش همون استفاده از شارژره(برق )نقل قول:
من یه مدت بود نیدفوراسپید بازی میکردم کیبورد pc رو بهش وصل میکردم و بازی میکردم.بدون هیچ مشکلی هم میشناختش.کیبورد لپ تاپ غیرفعال میشه بجاش کیبوردی که شما وصل کردین فعال.نقل قول:
صفحه اول ، قسمت بازی رو بخون، اون کارهایی که گفتم رو انجام بده ایشالا مشکل رفع میشهنقل قول:
اگه نشد هم باید با شارژر بازی کنی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
اگه فقط در مورد عکس ها اینطوره (چون خودم فقط با عکس ها و گوشی نوکیا این مشکل رو داشتم) اول پسوند عکس رو عوض کن پسوند رو پاک کن و بعد از انتقال دوباره در گوشی درستش کننقل قول:
و اگه با همه فایل ها این مشکل رو داری، درایور بلوتوث رو یه بار دیگه نصب کن
اما کلا برای راحتی کار خودت از pc suite مربوط به گوشیت استفاده کن
نقل قول:
سلام دوست من.
آخه pc suite حال نمیده و دوست دارم تمام امکانات لپ تاپم درست کار کنه.
چرا بلوتوث dell اینجوریه؟
دوستم hp داره به راحتی هر فایلی رو ارسال و دریافت میکنه.
من تعجب میکنم.
از گوشی به لپ تاپ خیلی خوبه اما از لپ تاپ به گوشی نه
برای عمل کرد بهتر بلوتوث n5010 که در خود سایت هم 2 تا نرم افزار بلوتوث گذاشتن. شما باید اول نرم افزار Dell Wireless 365 Bluetooth Module نصب کنید. بعد از اون Wireless 365 Bluetooth که روی قبلی باید اپدیت بشه نصب کنید اگر ارور داد اول اون یکی رو نصب کنید بد از این کار شاهد تغییرات میشید :11:
موفق باشید.
دقیقا همینطوره که دوستمون گفت . برای حل مشکل ارسال فایل از کامپیوتر به گوشی اول Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنید و بعدش Dell Wireless 365 Bluetooth . من این کارو انجام دادم و درست شدنقل قول:
دوستان برای ویندوز XP درایور گرافیکش پیدا میشه ؟خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
اگه توی سایت AMD نیست دیگه فکر نمیکنم پیدا شهنقل قول:
در سایت AMD جستجو کن
rating ویندوز برای مدل i5 این مدل چنده ؟
نقل قول:
حه اول ، قسمت بازی رو بخون، اون کارهایی که گفتم رو انجام بده ایشالا مشکل رفع میشه
اگه نشد هم باید با شارژر بازی کنی
انجام دادم:41:
نشد...
یعنی هر موقع بخوام بازی کنم بزنم تو شارژ تا با کیفیف اجرا بشه؟
این چه سیستمیه دیگه...:13:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5177150&postcount=2
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
احتمالا تنظیمات خاصی داشته باشه اما من چون هیچوقت بدون شارژر باهاش بازی نکردم تست نکردمنقل قول:
بهتره شمام به شارژ بزنید و بعد باهاش بازی رو اجرا کنید، چون بازی مصرف زیادی داره و احتمالا فشار زیادی روی باتری میاره
مقاله ای جالب درباره 5010 [HTML]http://www.gooyait.com/1389/10/18/cash-and-check-flavor-dell-laptop-with-dell-inspiron-5010.html[/HTML]
دوست عزيز شما با تنظيم ati power play بر روي high quality بر روي باتري هم مي توني بازي كني منتهي بايد از تو پاور پلن ويندوز 7 تنظيمش كني.نقل قول:
موفق باشي.
نقل قول:
اینکه به شازژ وصل کنم برای بازی تا اون موقع که شازژش هنوز تموم نشده مثلا 50 درصد هستش به شارژ وصل کنم ، مشکلی واسه باتری پیش نمیاره؟
بعد یه نکته هم بگم بتون اینکه من لپ تاپم 5110 هست تو بخش مخصوص 5110 سوال پرسیدم جواب نداد کسی اینجا مطرح کردم.
همونطور که میدونید 2تا گرافیک داره ، توی تنظیمات مربوط به باتری که تو صفحه اول گفتید تو اون قسمت فقط گرافیک اینتل که گرافیک ضعیف هستش وجود داره.
دوستان یه 2-3روزیه سیستمم حالت هنگ میگیره به خودش
استفاده از رم رو حدود 70 درصد میزنه در صورتی که فقط فایرفاکس و نهایت فتوشاپ بازه.
رجیستری و... هم با سی کلینر فیکس کردم ولی ....
در ضمن صبح از ساعت 10-11 تا 11 شب روشنه لپ تاپ
سلام
دوستان اطلاع دارید که رم 5010 رو تا چند گیگ میشه ارتقا داد.
مال من 4 گیگ هست.آیا تا 6 یا 8 میشه بالا برد؟
احتمالا به همین خاطر اون تنظیمات تاثیر نداشتهنقل قول:
اما جتما راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود داره ، اما متاسفانه چون لپ تپ من یه مقدار فرق میکنه ، در این ضمینه نمیتونم کمکی کنم
توی تنظیمات نرم افزار nvidia بگردید حتما بخشی برای این کار وجود داره
احتمالا مشکل از یکی از نرم افزاراسنقل قول:
خود فایرفاکس یا احتمالا هر مرورگر دیگه ای وقتی تعداد سربرگ ها زیاد بشه مقدار به مقدار زیادی حافظه نیاز داره
وقتی هنگ میکنه ctrl+left shift+Esc رو بزن و ببین کدوم برنامه درصد بالایی از پردازنده رو اشغال کرده، مشکل از همونه
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یه جا خونده بودم 8 گیگ ساپورت میکنهنقل قول:
البته فکر میکنم دوتا اسلات داره و مجبورید رم های اصلی رو تعویض کنید و دوتا 4 گیگ بذارید
با سلامنقل قول:
مگه 5010 دوتا 2گیگ رم داره؟
دوستان قاب پشته LCD عوض میشه؟ قیمتش چنده؟ کجا میشه خرید؟
من الان متوجه شدم فایرفاکس حدود 1 گیگ و 300 مگابایت از رم رو داره استفاده می کنه !
این رو چیکار کنم؟
11 تا تبی که حرکتی نمی کننن و ثابت هستند بازه !
بله .. اگر رمتون 4 گیگ هست از دو تا رم 2 گیگ کنار هم استفاده میشهنقل قول:
از برنامه speedyfox برای سبکتر کردن و پاکسازی فایرفاکس استفاده کنید.نقل قول:
از منو tools فابرفاکس گزینه clear recent history بزنید.time range to clear بزنید everyting . دکمه details بزنید و غیر از cookie و active logins و site pereferences همه گزینه هارو تیک بزنید و clear now بفشارید. با ریستارت فایرفاکس فکر کنم تغیراتی مشاهده کنید. موفق باشیدکد:http://www.softpedia.com/get/Internet/Other-Internet-Related/SpeedyFox.shtml
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
قاب led مدل 5010 عوض نمیشه اما مدل 5110 عوض میشه. قیمتشو نمیدونم چون تا حالا ندیدم. اما چون یک چیزه فانتزی هست میتونید به پاساژ پایتخت در خیابان میرداماد تهران مراجعه کنید. شاید بتونید اونجا پیدا کنید. موفق باشیدنقل قول:
بلوتوث لپ تاپ من یک بار نشده درست حسابی جوب بده.
فایل که ارسال نمیکنه فقط میگیره.
یکبار درستش کردم طبق گفته دوستان تو همین تاپیک اما وقتی یکبار سیستم رو روشن خاموش کردم ایکون بلوتوث
رفت و دیگه نیومد.مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم که باز این مشکل پیش اومد.
سلام دوستان
من روی لپتاپم اکثر بازی هارو که نصب میکنم و اجرا میشه مشکل داره / یعنی واید نیست . بازی زیاد نصب کردم . همشون بی برو برگرد با رزولیشت 800 * 600 بالا میان فکر کنم / خلاصه تصویر مربع هستش و پهن نیست...
بعضی از بازی ها مثل COD 5 و GTA 5 داخل تنضیمات گرافیک که میرم و رزولیشن رو بالا میبرم درست میشه ولی اکثر بازی ها مثل COD1 / NFS MW / NFS Undergrand و چننا بازی دیگه هرچقدر هم رزولیشن بازی رو بالا میبرم ، داخل همون مربع رزولشن بالا میره و واید نمیشه... تقریباً 3 سانت از هر طرف مانیتور سیاه میمونه...
کل بازی ها هم با گرافیک اصلی بالا میان و درایور هم کامل نصبه...
سلام دوستان
اينجا كسي assassin's 3 رو روي 5010 بازي كرده؟
قاعدتا نبايد سرعت بازي روي high تا low كنه.
يا اينطور نيست؟
ممنون ميشم جواب بديد