احتمال اینکه Windows باگ داشته باشه کمه , شما ببین نرم افزار هایی که داری امکان داره کارشون Real time باشن و نزارن سیستمنقل قول:
30min رو برای Sleep شمارش معکوس کنه. شما تمام Software هاتو Exit کن بعد بزار ببین درست میشه یا نه.
Printable View
احتمال اینکه Windows باگ داشته باشه کمه , شما ببین نرم افزار هایی که داری امکان داره کارشون Real time باشن و نزارن سیستمنقل قول:
30min رو برای Sleep شمارش معکوس کنه. شما تمام Software هاتو Exit کن بعد بزار ببین درست میشه یا نه.
ممنونم ازت دوست عزیز وقتی همه برنامه هارو بستم اسلیپ شد !نقل قول:
میشه بگی از کجا بفهمیم یه برنامه real time ه ؟ آخه الان من نمیدونم مشکل از کدوم برنامه بود و همینجوری همه رو بستم !
خواهش میکنم عزیزم.نقل قول:
نمیشه به طور دقیق گفت چون بسته به نوشتن برنامه ممکن هست این سیستم تغییر کنه.
اما نرم افزار هایی که میتونه این امکان رو داشته باشه اینا هست :
Media Player ها
Download Manager ها
Converter ها
System Application ها
و
...
در کل برنامه هایی که در سیستم به طور دائم در حال Process هستن.
شما از برنامه های موجود در بخش Programs and Features یک Screenshot برای بنده بزارید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.
برای گرفتن Screenshot هم میتونید از نرم افزار فوق حرفه ای و کاملا راحت Ashampoo Snap استفاده کنید که تو هر حالتی از جایی که بخواید SS میگیره براتون.
موفق باشید
آقا خیلی ممنون که انقدر کامل جواب میدید ،
اینم اسنپ شات خدمت شما :
کد:http://up.--------.com/images/jp5hgbjwpz4rpv6bu4wx.jpg
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
ببین من به اینا شک دارم ولی مطمئن نیستم , شما خودت یه تست بزن اگه پیدا کردی که هیچ ولی اگه نکردی هیچ مشکلی نیست !
میتونی از نرم افزار های PC Shutdown استفاده کنی که خیلی مفید هستن و اصلا دیگه کاری به اینکه سیستم در حال Process هستکد:http://up.anobis.ir/images/7aondcpmvpthdjmc6cw8.jpg
یا نیست کاری ندارن و سیستم رو طبق دستور شما تنظیم حالت میکنن.
PC Auto Shutdown یکی از این نرم افزار هاست :
پسورد : {www.p30world.com}
و از اون بهتر PC Shutdown Professional :کد:http://share724.com/Download/Utilities/GoldSolution.PC.Auto.Shutdown.v4.4.zip
البته این نسخه ی Trial هست.کد:http://www.aquariussoft.com/pc-shutdown
دیدم دکمه تشکر کافی نیست ، ممنوننقل قول:
امتیازهایی که n61 توی 3Dmark 11 گرفته:
X365
P1176
E1970
اصلا جالب نیست فقط موندم چطور میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه!!!
والا منم متعجبم از این کارت گرافیک به این خوبی که چرا انقدر Ram Speed و Shaders Speed اش پایینه !!!نقل قول:
ولی با این حال بازی هایی رو راحت Run میکنه که آدم شاخ در میاره !!
یه نمونش همین Crysis: Warhead که من رو 45fps بازیش کردم اونم رو درجه ی High !!
45 که خوبه اونم روی high فکر کنم کاملا نرم و روون اجرا شده درسته؟نقل قول:
با چه رزولوشنی بازی کردی ؟
آره عالیه !!نقل قول:
من با 720p بازی کردم .
البته یه جاهایی خیلی کم Low Frame میشه.
سلام دوستان
من 3 ماهی هست که این لپ تاپ رو دارم
دنبال یه باطری 9 سل هستم
لطفا کمکم کنید
سلام دیگه این تاپیک داره کمرنگ میشه:13:
شما چه جوری صفحه LCD پاک میکنین بعضی وقتها یه لکهایی هست که فقط با پارچه پاک نمیشه البته با فشار
بیشتر میشه پاک کرد اما میترسم صدمه ببینه
دوست عزیز از این پاک کننده های LCD بگیرنقل قول:
من که چندتا دونه گرد و غبار رفته زیر LCD م
منتظر یه فرصتم ببرم گارانتی بدم تمیزش کنن
یکم هم صدای فنش زیاد شده که میدونم بخاطر گرد و خاکه ،آخه حداقل روزی 8 ساعت روشنه
بهترین راه برای تمیز کردن صفحه LCD لپ تاپ اینه که LID رو باز کرده و از پشت LID روی ران پاتون لپ تاپ رو بخوابونید و با یک اسپری عینک کمی روش بپاشید و با دسمال مخصوص خودش صفحه رو آروم و با حوصله تمیر کنید.نقل قول:
میشه توضیح بدین چطوری ؟؟؟نقل قول:
واستون پیگیری میکنم اگه گیر آوردم خبر میدم.نقل قول:
پوریا جان ببین شما وقتی صفحه ی Laptop رو که بهش Lid هم میگن باز میکنی دستگاه به 2 بخش تقسیم میشه !نقل قول:
1- پشت LCD
2 پشت خوده دستگاه
شما دستگاه رو از طرف پشت LCD روی رون پات بزار و با یک دست هم پشت خوده دستگاه رو بگیر , مقداری مایع اسپری عینک بپاش روی صفحه و بعد از 1 دقیقه با دستمال خوده Laptop شروع کن به تمیز کردن.
فقط سعی کن اگه یک لکه پاک نمیشه با فشار پاکش نکنی بلکه با مداوم کشیدن دستمال تو اون نقطه لکه رو پاک کنی. البته خیلی کم میتونی فشار رو بیشتر کنی چون LCD تا حدی تحمل فشار رو داره.
عزیز باطریش هست فقط من منتظرم بچه ها به من موجودی رو اعلام کنن که ببینم داریمش یا نه .نقل قول:
سلام samgun جان مگه شمانقل قول:
فروشنده لپ تاپ و وسایل جانبیش هستید که میگید. ببینم موجودی هست یانه؟
اگه فروشگاه لپ تاپ و لوازم جانبیشو دارید بفرمایید. یوقت دیدی یه قطعه لازممون شد. زحمتشو انداختیم گردن شما...:46::
:11:
سلام
بچه ها لپ تاپ من باطریش رو حالت وب گردی 1 ساعت و نهایتا 10 دقیقه شارژ میده.غیر طبیعیه ؟؟؟
سلام عزیزم , من کارم PC و Console هست ولی فروش تا دلتون بخواد دوست و رفیق دارم که خودم تضمین میکنم کارشون رو .نقل قول:
البته من تو نمایندگی های DELL و Apple (لاوان) یه مدتی حضور داشتم ولی متاسفانه نتونستم ادامه بدم.(موقعیت زندگیم اجازه نداد)
اگه سرمایم جور شد دوباره شروع به کار میکنم.
اگه چیزی خواستید یه آمار بگیرید.
پوریا جان N61 خیلی مصرفش زیاده ولی من فکر میکنم با این حال باطری شما از حالت Calibration خارج شده و باید تنظیم بشه.نقل قول:
اگه خودتون بلدید که هیچ اگه نیستید بگید توضیح بدم براتون.
-----------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام خدمت همه بچه های گل n61
من یک مشکل خیلی مسخره دارم نمیدونم چی کار کنم اگه کسی نظری داره ممنون می شم
من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....:13:
بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم:11:
والا کالیبرش کردمنقل قول:
اما میگم نکنه داره خراب میشه :41:
من گارانتیم امرتاته که یه سال هم باطری و شارژر گارانتی داره
میخوام مطمئن شم که اگه مشکل داره ببرمش گارانتی
حل شد .نقل قول:
اگه کسی به این مشکل خورد هرچی فایل از ati هست تو app data یا هرجای دیگه رو پاک کنه و بعد safe mode و بعد پوشه ویندوز و Assembly و هر چی کلید با این شماره 90ba9c70f846762e میبینین رو پاک کنید ریبوت کنین و دوباره فایل دانلود شده درایور رو اجرا کنید و مثل من حااااااااااااااااال کنید:10:
لبتاپتو رو چه حالتی میزاری؟ battery saving یا چیز دیگه ای؟نقل قول:
والا میزارم رو Power saving و از تو Power 4 Gear میگیرم Proccess سی پی یو رو میزارم روی 5-10%نقل قول:
نور صفحه هم 0
گرافیک هم روی Battery saving !
سلام دوست خوبم !!نقل قول:
داداش اصلا هیچ نیازی به این نبود که شما نسخه ی قبل رو پاک کنی !! الکی فقط خودتو اذیت کردی !
پوریا جان چند وقته خریدی لپ تاپ رو ؟ شارژ اولیه کردی ؟ زمانی که دستگاه رو شارژ میکنی لپ تاپت تو چه حالتی هست ؟ روشن خاموش ؟ بعد از پر شدن باطری اونو به سرعت از برق در میاری ؟ زمان کار با دستگاه باطری رو که از دستگاه در نمیاری ؟نقل قول:
رو هر حالتی باشه دستگاه تا کار خاصی انجام نده مصرفی نخواهد داشت.نقل قول:
من الان حدود 9 ماهه که لپ تاپ رو دارمنقل قول:
شارژ اولیه هم کردم
من اکثر مواقع دستگاه رو روشن شارژ میکنم
و همیشه هم باطری داخلش هست موقع کار،ضمنا 90 % مواقع هم از برق استفاده میکنم،نهایتا هفته ای یکی 2 بار از باطری استفاده میکنم
سلام دوباره
من دیشب درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم به همین ورزنی که لینکش رو بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن اینجا
نتیجه شگفت آور بود
تو بازی GTA IV فریم بیشتر از 10 تا افزایش داشت !!!!
اینم Benchmark
با ورژن سابق :
[HTML]Statistics
Average FPS: 24.83
Duration: 36.88 sec
CPU Usage: 41%
System memory usage: 68%
Video memory usage: 80%
Graphics Settings
Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 25
Detail Distance: 25
Hardware
Microsoft Windows 7 Home Premium
Video Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5700 Series
Video Driver version: 8.17.10.1047
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz
File ID: Benchmark.cli[/HTML]
با ورژن جدید
[HTML]Statistics
Average FPS: 36.49
Duration: 37.30 sec
CPU Usage: 30%
System memory usage: 68%
Video memory usage: 82%
Graphics Settings
Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 25
Detail Distance: 25
Hardware
Microsoft Windows 7 Home Premium
Video Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5700 Series
Video Driver version: 8.17.10.1065
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz
File ID: Benchmark.cli[/HTML]
حتما حتما آپدیت کنین
اصلا فکر نمیکذدم انقدر اثر داشته باشه
:10:
سلام والا چی بگم ! ما اومدیم یه دفعه طبق دستور عمل کار کنیم همینجوری نزنیم next :31: اینجوری شد آخه خود ati می گه اول آنیستال کنید ... به هر حال جالب بود که کار به assembly رسید!!نقل قول:
دوستان من با یه مشکل عجیبی مواجه شده ام.2 تا هارد اکسترنال 1 ترا دارم که وقتی جفتشونو به usb لبتاپم وصل میکنم بعد از چند دقیقه یکیشون خود به خود از دسترس خارج میشه یعنی آیکون درایوش دیگه تو my computer موجود نیست.البته هارد همچنان روشنه ولی دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم.
اما وقتی همین هارد رو که از دسترس خارج شده به USB 3 لبتاپم میزنم مشکل حل میشه!
این دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی USB 2 های لبتاپم کشش دو تا هارد رو ندارن؟
راستی دوستان کسی نمیدونه این USB HUB ها(همینا که تعداد پورت usb رو افزایش میدن) به لبتاپ فشار میارن یا نه؟
پوریا جان ببین درصد فرسودگی باتریت چقدره؟به نظر من 1 ساعت و ده دقیقه واسه همچین حالتی که گفتی(نور صفحه صفر و process 5-10%) یه خورده کم هست ولی اونقدرها هم غیر طبیعی نیست.نقل قول:
واسه من آخرین باری که امتحان کردم در حالت battery saving و صرفا جهت دانلود،یعنی صفحه نمایش اکثر اوقات خاموش بود،نزدیک 2 ساعت باتریم دووم آورد.کل اتصالات غیر ضرور رو هم مثل ماوس و ... از لبتاپ جدا کرده بودم.
احتمالا از باتریت اونطور که باید درست استفاده نکردی.وقتی باتری خود به خود شروع به شارژ میکنه جلوشو میگیری یا نه؟
منظور من از لحاظ نور صفحه نمایش و درصد پروسس بود.به هر حال حالت پیش فرض این 4 گزینه(high performance-entertainment-quiet office-battery saving) از لحاظ میزان نور و درصد استفاده cpu با هم تفاوت دارن هر چند که خودمون میتونیم تنظیماتشونو سفارشی کنیم. :11:نقل قول:
خیلی عالیه پوریا !! با بازی های دیگه هم تست کن و نتیجه رو بهمون بگو دادا.نقل قول:
مخصوصا Crysis و Metro 2033
ببینید تمام پورت هایی که روی Laptop هستن یک منبع دارن , حالا میخواد 1 عدد باشه یا میخواد چند تا باشه , الان 2 تا USB2.0 Portنقل قول:
دستگاه از یک منبع روی دستگاه استفاده میکنه و ربطی به USB3.0 Port نداره. هارد های External به علت اینکه از حداکثر توان برق
خروجی USB که 5V هست استفاده میکنن باعث میشن که Main فقط از یک عدد هارد پشتیبانی کنه .
کلا توصیه میشه در حالت عادی از هارد های External آداپتور خور استفاده بشه.
خب پس منظورتون رو بد متوجه شدم :31:نقل قول:
ببینید حتی CPU های قبل از سریه Core i که قابلیت Turbo Boost نداشتن هم نسبت به میزان درخواست سیستم کار میکردن !!
الان شما حتی اگه بازه ی کاری یک CPU Core i7 رو روی حالت-100-100 هم بزارید تا سیستم پردازشی نداشته باشه استفاده نمیشه.
بله تفاوت دارن ولی خب این تفاوت تو حداقل و حداکثر هست نه اینکه شما به سیستم بگید تو چه وضعیتی کار کنه !!
جفت هاردا آداپتور خور هستن.همین باعث تعجب من شده:41:نقل قول:
samgun عزیز منظور شما اینه که جفت usb 2 های لبتاپ روی هم رفته فقط 5 ولت تغذیه بهشون میرسه؟
راستش 50-50 خودم شک دارم :31: باید سوال کنم .نقل قول:
ببینم با HUB هم تست کردی همین طوریه ؟
یکی از هاردا اینترنال بود که با استفاده از مبدل ساتا به یو اس بی به صورت اکسترنال ازش استفاده میکردم.یکیشونم اکسترنال.وقتی جفتشونو به یو اس بی 2 میزدم و میخاستم یه چیزی رو از تو این بریزم تو اون یکی بعد از چند دقیقه که عملیات کپی در حال انجام بود یه دفعه این هارد اکسترناله غیب میشد! اگه همون موقع درست حسابی میرفتم تو بهرش شاید دلیلشو میفهمیدم ولی الان دیگه هارد اینترناله دستم نیست که دوباره امتحان کنم بینم اوضاع از چه قراره.راستش یادم نیست که با HUB تست کردم یا نه.:44:نقل قول:
منم واسه نصب این درایور جدیده دردسر زیادی کشیدم.هرچی نصبش میکردم باز سیستم ورژن قبلی رو میشناخت(با اینکه ورژن قبلی رو آنیستال کرده بودم) آخرشم نفهمیدم چجوری نصب شد و گیر کار از کجا بود!نقل قول:
منم یه هارد اکسترنال آداپتوری USB 3.0 دارم.
وقتی با USB 3.0 به لپتاپ وصلش میکنم یهو خودش بعد چند دقیقه ناپدید میشه!!
ولی به USB 2.0 که وصلش میکنم هیچ مشکلی نداره.
خیلی رو اعصابه:13:
منم قبلا این اتفاق برام می افتاد.یعنی یهو وسیله ای که به USB 3.0 وصل بود از کار می افتاد.ولی از وقتی که ورژن BIOS رو آپدیت کردم دیگه اونجوری نشده.نقل قول:
جدی؟!نقل قول:
یعنی منم این کارو بکنم مشکلم حله؟
این کار یخورده ریسکیه، درسته؟