اگه منظورت Pesedit.com 0.1 & 0.2 باشه كه هر دوتاش اينكارو كرد.نقل قول:
ورژن 0.2 كه خودش اينستالر داره و نصبشم راحته همه چيز رو درست مي كنه. هر چيزي كه فكرشو بكني
Printable View
اگه منظورت Pesedit.com 0.1 & 0.2 باشه كه هر دوتاش اينكارو كرد.نقل قول:
ورژن 0.2 كه خودش اينستالر داره و نصبشم راحته همه چيز رو درست مي كنه. هر چيزي كه فكرشو بكني
دوربین بازی خیلی خوبه.
چرا باهاش مشکل دارین؟؟؟
پچی هست که فقط اسم تیم ها و بازیکن ها رو درست کنه؟؟؟؟؟؟
به نظر منم دوربین خوبه .نقل قول:
از دوستان کسی مسترلیگو بازی کرده . نقل و انتقالات خیلی راحت و اسون شده ولی مثل 2010 نیست اصلا . یعنی الان خود من با وجود قهرمانی با چلسی تو جام باشگاه ها و جام حذفی و لیگ الان پول کم اوردم .
4تا بازیکن گرفتم و تری و چک و لمپاردم فروختم .
تو این نسخه فکر کنم قرضی بگیریم بهتر باشه .
واسه من دروگبا بهترین بازیکن سال شد . باهاش تو کل جاما آقای گل شده بودم .نقل قول:
ولی بهترین مهاجمو باز مسی زد .
هیچ کدوم از این لینک ها با نرم افزار دانلودر دانلود نمیشه حتی لینک مستقیم؟ چرا؟نقل قول:
معمولا این پچ رسمی چند مگ حجمشه؟نقل قول:
:23::23:نقل قول:
DEMO که گذارش نداشت
اين پچي كه ميفرماييد گند زد به بازي من مجبور شدم دوباره بازيم رو نصب كنمنقل قول:
دوستان این پچ جدید رو نصب کنید. با این که 20 مگ حجمش هست از پچ ورژن 2 pes-edit بهتره - من نصبش کردم خیلی باحاله
ترنسفر ها رو از اون درست تر انجام داده. پرچام ها رو درست کرده
بازی هم رون تر کرده
فقط تیم ایران رو درست نکرده که اونم چه کنیم فعلا -این بهترینه . لا قل واسه من بهترین بود - اقا اون پچ قبلی که دهن ما رو سرویس کرد - بعضی از زمین ها رو کامل سیاه نشون میدا
دوست عزيز چيزي رو كه تست نكردي نگو كسي دانلود كنه
یکی یه پچ درست و حسابی که فقط اسم بازیکن ها و ترانتسفرها رو درست کنه رو بذاره لطفاً
دوستان عزیز دریبل ها و نحوه ی زدن پنالتی رو بگین خیلی ضروری هست
منم همین مشکلو دارم .نقل قول:
تو 2010 هر کاری میکردم نمیتونسم پنالتی رو زمینی بزنم ولی الان هموشو حتی با گرفتن جهت بالا باز زمینی میزنه .
من اون لینکی که گزارشگر انگیلیسی رو به بازی اضافه میکنه دانلود کردم یه فایل به نام dt00_e.img توش بود ریختم تو قسمت img در محل نصب بازی بازم صدای گزارشگر اضافه نشد
روش نصبش چطوریه ؟
راستی ویندوزم سون هستش مشکل از ویندوزمه که گزارش نمیکنه صدای تماشاچی ها و مربیان پخش میشه و گزارشگر نداره
پنالتی
دیگه اونجوری نیست که هرچی بیشتر پر کنی بالا تر بزنه ارتفاع رو باید خودت تنظیم کنی و خیلی هم حساسه ینی اگر 10 ثانیه شوت رو نگه داری اما هیچ فلشی ندی زمینی میزنه وسط حتما امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه من اینه که برای راحتی کار دسته رو این شکلی بگیرین
و برای چیپ و ارتفاع دادن فقط یه اشاره کوچیک کافیه اما برای جهت دادن به مدت طولانی تری بای نگه دارد
آقا یه سوال
چرا pes2011 برای ps2 نمیاد؟؟؟
مشخص نیست اما به جز ترکیب و لباس تیم های جام معتبر اروپا سه تا وال پیپر جدید هم به بازی اضافه می کنه که میشه از قسمت EC خریدشوننقل قول:
در کل ارزش دانلود داره فردا هم منتشر میشه
چرا دوستان ؟؟؟نقل قول:
میاد اما دیرترخاطر اینکه اصلا این بازی نیست و فرقهای زیادی داره بخاطر ضعیف بودن پردازنده گرافیکی ps2نقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا منم همين فكر رو كردمنقل قول:
قسمت آپدیت خود بازی هنوز نوشته No new update Avalabile.
فردا احتمالا بشه با خود بازی آپدیت کرد
نه دوست من واقعا فكر ميكردم راه حلي براي اسم بالاي سر بازيكناي حريف پيدا كردي ولي امتحان كردم ديدم فقط بازيكناي خودتو ميتوني تغيير بدي به هر حال ده سال ديگه هم بازي مي كردم همين بازيكناي خودمو از همون تنظيمات صفحه اصلي بازي ، تغييرش ميدادم و روش تو رو پيدا نميكردمنقل قول:
لطفا ما رو هم راهنمايي كننقل قول:
دقيقانقل قول:
نقل قول:
چرا؟هنوز يه راه حل قطعي كه مشكلو حل كنه پيدا نشده كه!
چجوری حالا دانلود کنمنقل قول:
لینک که نداره
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
سلام دوستان
من یک پچی میخواهم که فقط نقل و انتقالات و اسم درست تیم ها را داشته باشه
متشکرم
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
سلام دوستان
من یک پچی میخواهم که فقط نقل و انتقالات و اسم درست تیم ها را داشته باشه
متشکرم
اونی که من گذاشتم برای دسته 2 بودنقل قول:
برای کامپیوتر نمیدونم
راست بچه ها
بعد زحمت تونمستم اون فایلهای گزارش انگلیسی را دانلود کنم
منظورم از این لینکها :
[PHP]
http://dl.----------.com/Game/Crack/English%20for%20Pes%202011%20(www.----------.com). part1.rar
http://dl.----------.com/Game/Crack/English%20for%20Pes%202011%20(www.----------.com). part2.rar
http://dl.----------.com/Game/Crack/English%20for%20Pes%202011%20(www.----------.com). part3.rar
[/PHP]حالا با کمال تعجب رفتم کپی کنم تو پوشه پیغام داد که فایلها از قبل وجود داره
مفتی اینهمه دانلود کردم
خب حالا بگین تنظیمات گزارش کجاست از کجا فعال یا غیر فعال میشه ؟
احتمالا خودمون خرابش کردیم
ویرایش :
رفتم نگاه کردم درست بود
حالا چیکار کنم ؟
اینم عکس از تنظیماتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
lمشکل از شماست عزیز من - من اگه تست نکنم مریض نیستم بگم بیان دانلود کنین.
بهترین پچ هست . فول هم جواب میده - همه بازیکنا و لباس ها رو هم درست کرده.
من از روز اول دارم دونه دونه تو این تاپیک پچ ها و... رو میگیرم چون بازی خودم مشکل داره. :19: و تا حالا این از همه بهتر بوده
با سلام ، من دنبال یه ادیت میگردم که اسم لوگو و لباس تیمها درست باشه .
حجمش هم کم باشه .
دوستان امروز به یه نکته جالب برخوردم .
تو این ورژن مثل 2000 واسه ps1 راحت میشه از وسط زمین گل زد . وقتی که تو زمین خودتیو میخوایی شروع کنی به حمله چون دروازه بان حریف اومده جلو از وسط زمین شوت بزن گل میشه .
من امروز چندتا گل با کاکا , رونالدو و فابیانو زدم .
عجب پیشرفتی . . .
باید روشای سال 2000 و واسه گل زدن استفاده کنیم .
نقل قول:
یکی جواب ما رو بده
سلام
میشه چند تا از دریبلا و تکنیکای اینpes11رو یا بدید؟
با تشکر
دوست عزیز من تا یاد دارم توی تمام نسخه های Pes این کار شدنی بودهنقل قول:
حتی 2009 و 2010
شما اگه از این روش بدتون میاد خوب استفاده نکن دوست خوب:10:
من فعلا فقط دارم بازی میکنم تا قلق بازی رو کامل یاد بگیرم،فیفا 11 کنسول رو هم بازی میکنم،ولی بیشتر وقتم با pes میگذره
دوستان عزیز بیشتر راجب تکنیک ها و دریبل ها و حالت های خوب شوت از راه دور هم توضیح بدین ... نکات موثر بازی هم راجش بحث بشه بد نیست
تكنيكاي بازي خيلي خوب و قشنگ طراحي شده به راحتي ميشه ازش استفاده كرد ( فقط با L1 + R )
تو قسمت Link feits ميشه به هر جهتي يه تكنيك خاصي داد
من چرا فقط یه نفر می تونم باشم تو بازی ؟؟
یعنی مثل become a legend
:19:
بچه ها یه جونمرد و بزرگ مرد و لوتی پیدا میشه یه عکس از فایل ستینگ بازی قسمت تنظیمات دسته بازی که دکمه های دسته رو تعریف میکنیم بذاره .
البته این تنظیمات انالوگ هم اعمال شده باشه که خود فرد تو بازی با استفاده از انالوگ تکنیک رو میتونه انجام بده .
من هر جوری تعریف میکنم این انالوگ و دکمه ها رو جواب نمیده دسته منم شوک دار هستش .
منتظر یه عکس از تنظیمات قسمت فایل ستینگ بازی بخش تنظیمات دسته و دکمه هاش هستم . به خدا 3-4 دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره .
منتظرم ببینم کدوم جونمردی اینلطف رو انجام میده :)
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
نقل قول:سلام دوست من میشه شما یه عکس از قسمت تنظیمات دسته تو فایل ستینگ بازی که انالوگ رو تعریف کرده باشین برام بذارین ؟نقل قول:
بد جور دنبالشم . مرسی .
بچه ها من یه بار دیگه مشکلم رو مطرح میکنم امیدوارم جواب بدین اگه بلدین
من بازی رو از روی یک منبع یکبار روی ویندوز سون و یکبار XP نصب کردم ، اما روی XP صدای گزارشگر نداره ، مراحل نصب هم عین هم بود. حالا کسی میدونه باید چیکار کنم؟
خدمت شما.نقل قول:
محتوای مخفی: آنالوگ جو استیک
دوستان پچ کونامی کی میاد؟
انشاا... فردا یعنی 12 اکتبرنقل قول:
خیلی ها اینکارو کردن و جواب نگرفتن نمیدونم چرا اما فکر نکنم درست شدنی باشهنقل قول:
یعنی امسال بدون گزارشگر باید بازی کنم ؟:41:نقل قول:
سلام
دکمه دریبل روی کیبورد کدوماست؟
میشه یک 2 تا سیو از گلها را زیپ کرده و اپ کنی ؟نقل قول:
اگه اینطوریه واقعا افتضاحه
من از پشت 18 متر هر چی شوت میزنم 90 درصدش با اختلاف زیاد میره بیرون
بعد از نصف میدان میره گل؟
انطور که من میبنم بعد از ساکر 6 یه چیزی را برداشتند یه چیز دیگه اضافه کردند
و هیچوقت بهتر نشده
مشکل شما با مشکل من یکیهنقل قول:
[QUOTE]
یعنی یکی نیست مشکل ما را بدونه ؟نقل قول:
منم اون فایلها را دانلود کردم
بعد رفتم کپی کنم دیدم قبلا وجود داشت
پس اشکال از جای دیگه ای هست
اخه فوتبال بدون گزارگشر حال نمیده که ....