نقل قول:
فارسی بنویسید . فینگلیش ممنوع
Printable View
نقل قول:
فارسی بنویسید . فینگلیش ممنوع
سلام استاد منو ببخش بازم مزاحم شما شدمنقل قول:
من مي خوام هفته اي چند تا فيلم دانلود (2 الي 3 تا) كنم، در اين صورت پهناي باندي كه من لازم دارم بايد چقدر باشه.
:11:يا حق:11:
والا اگر هر فیلم 700مگ هم باشه و 3 تا فیلم هم دانلود کنی 2100 مگنقل قول:
اینجوری که شما بخواهید دانلود کنید 10گیگ لازم دارید
با سلام
من adsl 128 شهراد دارم.سرعت دانلود من بین 11.5 تا 13.5 است آیا این سرعت نسبت به Prsonline va shatel پایین است؟؟؟؟؟
من از بقیه شرکت ها اطلاع ندارم معمولاً برای 128 سرعت دانلود چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلام
من 128 آسیاتک دارم سرعت دانلودم معمولآ روی 16~17 هستش.
شاتل رو نمی دونم ولی پارس آنلاین هم همین هستش معمولا روی 14 نوسان داره
از اساتید کمک میخواستم
میخوام از سپنتا اشتراک بگیرم کسی اینجا از این شرکت گرفته
سرعتش چه طوره
پشتیبانی چی ؟
من تهران هستم منطقه نارمک.
سلام دوستان ما تازه 512 گرفتم سرعت خوبه و تا 50 میده اما بد بختانه ما از تورنت نمیتونم دانلود کنیم با چند برنامه هم تست کردیم اصلا کانکت نمیشدن مشکل از چیه ایا شرکت جلوشو بسته ما چکار باید بکنیم به شرکت تماس گرفتیم نیم ساعت که طرف میگفت تورنت چیه انور انور با یکی دیگه سحبت کردیم اونلفت مشکی نیست یه چیزیم پروند میگفت نمیدونم چی نصب کردن چون 512 سرعت بالاس واسه اونه شاید! اخرم گفت به info
شرکت میل بزنین رسیدگی کنن لطفا یه توضیح کامل بمن بدید که باید چه کنم چی بگم چی بپرسم
تا توی پاچمون نره ما از گیتی نت یکی از شاخه های ندا-صبا ....سرویس گرفتیم
نقل قول:
شماره 2227. ميشه مخابرات شهيد قدوسي.
نقل قول:
امکان داره پورتهای تورنت بسته باشند. میتونی از وی پی ان استفاده کنی و حالشون رو بگیری
لطفا دوستانی که در منطقه قدوسی هستند و از شاتل و داتک استفاده میکنند. در مورد کیفیت نظر بدهندنقل قول:
سلام
دوستان اونایی که بازی میکنن
اصلا طرف ندا نرن اشغاله پینگ فضایی یهو میره بالا
من خودم دارم دنبال یه یکی میگردم با همین سرعت خدمات بهتری بده با هزینه کم کسی میتونه راهنمایی کنه ما متاسفانه وصلیم به منتقه پیروزی
کمکم کنید ممنون میشم قیمتها و ادرس سایت شرکت
با ----- شکن u86.exe با ایناکه نمیشه نه؟ امتحان کردم نشد حتما ذشغشی و پی ان باشه پس؟نقل قول:
اخه یارو گفت نه بازه گفت به INFO سایتمون میل بزنین پیگیری میکنن ببنم فایل share کدوم؟
یارو از من پرسید فایل های شیر رو میگی گفتم اره!!
فایل های تورنت چی هستن؟
نقل قول:
سلام
من 128 آسیاتک دارم سرعت دانلودم معمولآ روی 16~17 هستش.
شاتل رو نمی دونم ولی پارس آنلاین هم همین هستش معمولا روی 14 نوسان داره
,والا شاتل و پارس رو ديدم خيلي خوبه سرعت ...من خودم 64/8.5گيگ دارم عاليهنقل قول:
با سلام
من adsl 128 شهراد دارم.سرعت دانلود من بین 11.5 تا 13.5 است آیا این سرعت نسبت به Prsonline va shatel پایین است؟؟؟؟؟
من از بقیه شرکت ها اطلاع ندارم معمولاً برای 128 سرعت دانلود چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود هم از 40تا110 هسته....1مگ رو ظرف 5تا 6ثانيه مي گيره
طبق برسی های انجام شده در منطقه 4 مخابراتی تهران پیش شماره های 4481 شرکت های زیر به ارائه سرویس مشغولند:
داتک و صبا نت و شهراد و طلیعه فنون گیتی "گیتی نت" البته یه 2 تا دیگه هم هستند که اسمشون یادم رفته
این ها همشون یه تیپ قیمت دارن هر کدومشون هم یه تز میدن همشون نمیدونم چرا آبونمان و مالیات و عوارض دارن در صورتی که آسیا تک نداره
به نظر شما چرا آسیا تک هنوز تو این منطقه سرویس نمیده؟
نقل قول:
خيلي خوبه ولي گرونه
من 4*24 ساعت بدون ديسكانكتي ازش استفاده كردم
هميشه خودم مجبور بودم سيستم رو ريستارت كنم
وگرنه قطع نميشد
يك دفعه 6 ساعت مشكل داشت يك روز به قرار داد اضافه كرد
از خوبي هاش :
بدون محدوديته
ميتوني IP رو خودت عوض كني ( براي سايت هايي كه محدوديت دانلود دارند)
اقا تو برنامه ما واسه دانلود تورنت قسمت DTH inacitve هست چرا؟
دوست من از برنامه µTorrent استفاده كن مشكلت حل ميشهنقل قول:
من از آسياتك 512 دارم سرعت دانلود معمولا از 45 بالاتره ولي به مركز مخابرات بستگي شديد داره دانلود من بالاي 80 زياد ميره يك بار هم سرعت در طول يك دانلود بزرگ در زمان يكساعت ميانگين 288 بود ولي ديگه تكرار نشد
آقا يكي كمكم كنه مي خوام adsl بگيرم
كدومشون خوبه؟
اين قضيه ترافيكش چيه؟؟؟؟
سلام من میخوام از شاتل 512 بگیرم(کرج)
کسی تو کرج از شاتل استفاده مینه ...چه جوری ؟خوبه یا نه ؟
بعد ماهیانه 2.5 ترافیکش میخواستمه بدونم وقتی بازی انلاین میکنیم چه جوری یعنی از 2.5 کم میشه یا نه
یه توضیح بدین ممنون میشم
سلامنقل قول:
من الان تو كرج يه ده روزيه كه از ADSL شاتل استفاده ميكنم
من سرعت 128 رو گرفتم كه بايد بگم تقريبا در اكثر اوقات همچين سرعتي رو دارم(بعضي مواقع بيشتر ،بعضي مواقع هم كمتر) يعني در كل متوسط سرعتم 128 يا حتي كمي بالاتر هم هست(حدود 130،140)
ping هم اي بدك نيست بين 250 تا 400 هست البته بعضي مواقع هم خب خيلي بيشتر ميشه كه چون خيلي كم پيش مياد ميشه صرفنظر كرد
فقط اولش ،موقع نصب و رانژه كردن خط خيلي اذيت شدم كه حدود 20 روز طول ميكشه(البته بستگي به منطقه داره ،مثلا منطقه رجايي شهر چون شلوغه يه كم طول ميكشه) البته اگه پيگير باشي و خودت با مسئول نصبشون صحبت كني كارت زودتر راه ميفته
در مورد قيمت هم كه ميتوني تو سايتشون ببيني(يه كم نسبت به بقيه جاها گرونتره)
در مورد ترافيك هم شما هر دانلود يا آپلودي (Send & Recive) داشته باشي جزو ترافيكت حساب ميشه مثلا شما كه داري يه صفحه وب رو ميبيني يعني كه داري اون صفحه رو دانلود ميكني ديگه.
فعلا چيز ديگه اي به نظرم نميرسه كه بگم
ممنون
من همرو امتحان کردم فکر نمکنم مشکل از طرفه ما باشهنقل قول:
سلام منم از صبا آنلاین 128 گرفتم ،مودمو برام فرستادن ولی تا راه اندازی چند روز طول میکشه؟
منطقه هم سیدالشهدا است فکر کنم کل یوزرهای این منطقه تعداد انگشتان یک دست باشند:27:
راستی برخورد پشتیبانی فعلا که من چندتا تماس باهاشون داشتم عالی بوده البته 1 ،2 تا از بچز هم از این شرکت گرفتن بهم می گفتن پشتیبانیش که حرف نداره:46:
اسیاتک شورشو در آورده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالم دیگه داره ازشون بهم میخوره
زنگ زدم میگم Latency تو بازی ها بالاس میگه اولویت نداره ...
مرتیکه بیشعور
سلام
اقایون من استفاده ای که می خوام از adsl بکنم بیشتر بخاطر انلاین بازی کردن... .
سوال:
اینترنت با محدودیت نمیتونم بگیرم برای اینکار؟!
یعنی مثلا بخوام یه بازی پر حجم بازی کنم چند mb مصرف میشه؟! اصلا مصرف میشه یا نه؟!!!!!!
منم همین سوالو دارمنقل قول:
موقع بازی چند مگابایت مصرف میشه ؟
من كه ديگه ميخوام آسيا رو بيخيال بشم فقط موندم چيكار كنم. سرعت خوب بخوام بايد محمدوديت حجمي بگيرم تا سرعتش خوب باشه نامحدود فايده نداره تو يك ماه با اين نامحدود مگه چقدر ميتونم دانلود كنم دو تا فايل دانلود ميكني ديگه اينترنت كند ميشه فايده نداره حداقل يه 256 از صبا بگيرم سرعت خوب 5 گيگ بسه تو يك ماه .
شما چطوري 512 رو از اسيا براي خونه گرفتي؟؟؟ چقدر ميدي بابتش؟؟ البته هزينش زياده صرف نداره :13:نقل قول:
از كجا خريري و چند ؟؟ چون تو بازار اصلا نبودش كمبودش اومده ولي ميدونم 45000 تومن هستش از كدوم مغازه گرفتي؟!!نقل قول:
برای عزیزانی که در مورد مصرف بازی انلاین بدونن من موقع بازی wow تقریبا هر یک ساعت 3 مگابایت مصرف دارم بعضی موقع ها یکم بیشتر یا کم تر
بازی های انلاین دیگه هم تقریبا همین حدودا هستند
یعنی به بازی هم ربط داره
من فقط میخوام war بازی کنم (dota)البته کانتر هم هست .همین
شبا ساعت 1 تا 7 هم که دانلود نامحدوده اون موقع اگه خواستم چیزی دان کنم میکنم
به نظرتون
2.5 ترافیک بسه
راستی ماهیانه 19 تومن(512)
قیمتش خوبه یا .......
ندا قیمتش برای این بالا هست که 1 به 4 share میکنه اما داتک 1 به 8 share میکنه. ندا 1 به 4ش از 1 به 4 داتک ارزونتره. اینا رو خود ندا گفت لیست قیمت های داتک رو هم داشت و جلوی من با هم مقایسه کرد. منطقه ما گه تندگویان(شمس آباد) هست فقط داتک و ندا سرویس می دن.نقل قول:
الان ما بعد از 4 ماه تونستیم 256 adsl از داتک بگیریم چون می گفتن خطه ما داره فیبر نوری میشه و نمیشه adsl بدن. حالا هم که 2 روزه که راه افتاده سرعتش افتضاحه. بعضی موقع ها به 7 کیلوبایت هم میرسه. اما شبا همون 30 ثابت می مونه. به نظر شما مشکل از کجاست؟ زنگ بزنم میشه خرشون رو گرفت. آخه ما خیلی پیگیری کردیم حالا اینجوری که به درد نمیخوره!
این نتیجه چه جوری به دست اومده من توش موندم. آخه مگه میشه من دانلود می کنم بعد از ظهر ها می نویسه 10kb حالا این چیه؟ اگه بین 8 نفر هم share بشه باید 30 تاش برای ما باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميخوام adsl بگيرم ماه پيش 128 آسياتك داشتم خوب بود ولي ميخوام بقيه رو امتحان كنم
الان از كجا بگيرم كه سرعتش از 14 بيشتر باشه موقع دانلود و ليميت هم نداشته باشه.
در ضمن 256 هم به كاربراي خونگي ميدن؟
من ميخوام يا 64 سپنتا بگيرم كه نامحدود هستش خوبه يا نه؟؟؟؟ ماهي 20 هزار تومن ميارزه تا 128 آسياتك كه به درد نميخوره. يا از صبا 256 محدوديت 5 گيگ رو بگيرم البته صبح تا شب كامپيوتر رو روشن بزارم ولي دانلود نكنه تو برنامه Mirc Chat باشه چيزي دانلود نميكنه كه كه كم بشه فقط كانكت هستش به سرور همين نميدونم چيزي بگيره يا نه ميخوام ببينم جواب ميده؟؟ خوبيه شاتل اينا اينه كه گيگ اضافي ميده ولي صبا بايد اشتراك بگيري دوباره
ببین دوست من، من کلا یه چیزی رو بهت بگم، اونم اینه که سپنتا حرف نداره. من یکساله دارم ازشون سرویس می گیرم، تا حالا به اندازه انگشتای یه دست هم دیسکانکتی نداشتم. یه خرده گرون هست، اما به همون اندازه با کیفیته. از من میپرسی شک نکن برو سپنتا بگیر. من با 128 سرعتم 14 پایین تر نمیاد.کامپیوترم هم صلح تا شب روشنه داره فایل میگیره. همه پورت هاش هم بازه.نقل قول:
ببخشید می شه کمک کنین بگین من در منطقه مخابراتی استقلال از کجا adsl بگیرم خوبه ممنون
بهترین شرکت ارائه دهنده Adsl در مرکز مخابراتی ازادگان کدومه