مبین نت فکر کرده داره به ملت ADSL میده که سرعت آپلود و دانلود اگه یکی نباشه، اشکالی نداره...نقل قول:
واقعا آدم دیگه چی میتونه بگه؟ قانون کیلو چنده؟
Printable View
مبین نت فکر کرده داره به ملت ADSL میده که سرعت آپلود و دانلود اگه یکی نباشه، اشکالی نداره...نقل قول:
واقعا آدم دیگه چی میتونه بگه؟ قانون کیلو چنده؟
این آدرس اسپید تست مبین نت رو از کجا آوردید؟تو سایتش نیست؟نقل قول:
اینجا دوتا رعد و برق زد انتن مودم رفت ...
این اتفاقا می افته ؟؟ کی درست می شه ؟؟
اگر سرعت آپلود شرکت های دیگه کمتر از سرعت دانلود باشه و در تعرفه هاشون به سرعت دانلود و آپلود اشاره کرده باشند، مشخصه که خلافی مرتکب نشده اند.نقل قول:
نمونه اش همین ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مبین نت به اسم سرویس یک مگابیت سرویسی با سرعت آپلود 512 رو ارائه میکنه که کاملا کم فروشی و خلاف قانون است.
و توجه کنید که کم شدن سرعت آپلود به خاطر کندی سرعت و مشکلاتی از این دست نیست و کاملاً عمدی محدود شده است.
مبین نت که سایت درست و حسابی نداره. از پشتیبانی گرفتم. (گرچه پشتیبانی درست و حسابی هم نداره)نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
این مبین نت واقعاً شرکت بی بند و بار و بی در و پیکری است که پشتیبانی و حتی اون مدیر وبلاگش هم از وضعیت سرویسشون و محدودیت هایی که اعمال کرده اند خبر ندارند.(شاید هم وانمود میکنند که خبر ندارند)
اون بالا هم که من نوشتم آنتم رفت، فکر کنم همینطوری شد...نقل قول:
یه 2 ساعت آنتن نداشتم...
سلام
یه سوال از دوستان داشتم
ایا می شه یک سرویس مبین نت رو روی دوتا مودم خود مبین نت تنظیم کرد؟
اخه من قبلا سرویس مبین نت داشتم که دیگه شارژ نکردم الان می خوام تنظیمات مودم دوستم رو بزارم تو مودمم ببینم چه جوری شده کیفیت و انتن ولی نمی شه
دلیلی داره؟
احتمالا یوزر نیم و مک آدرس رو چک میکنه که مربوط به یک مودم باشه.
دوستان من با سازمان تنظیم مقررات رادیویی تماس گرفتم برای شکایت از مبین نت. در مورد تورنت گفتن که از سمت فیلترینگ اصلی فیلتر شده و اگه یک ISP تورنتش باز باشه داره تخلف می کنه واسه همین کاری نمی شه کرد. در مورد برداشتن جمعه های مجانی هم گفتن که چون توی قراردادتون ذکر نشده، این مجانی بودن جمعه یجور جایزه است که شرکت داره به شما می ده و بدون هیچ دلیل خاصی می تونه برش داره.
واقعا دیگه نمی دونم چی بگم...
در مورد کیفیت چی؟ افت سرعت چی؟ نگفتی اینارو؟؟نقل قول:
مشکل ما مبین نت نیست ... مشکل ما ایرانهنقل قول:
مبین نت لطف میکنه به ما اینترنت بین المللی میده وگر نه ما فقط سایت پیوندها را باید ببینیم .
نه ترسیدم مونیتور کنن دیتامو...آخه مثکه این سازمانه به اطلاعات وصله یه جوری. اون اول ازم فامیلمو پرسید بعد اطلاعات شخصیمو تا خشتک در آورد: اسمم، آدرس خونمون، شناسه کاربریم تو میبن نت، بعدم بدون هیچ مشکلی لاگین کرد تو e-care ام (حتی رمز هم نپرسید) و سرویس هایی که استفاده کردمو نگاه کرد. البته نه اینکه چیزی واسه قایم کردن ازشون داشتم باشم اما طبق قوانین اینها استفاده از فیلتر شکن هم جرمه. ترجیح دادم ریسک نکنم...نقل قول:
این مبین نت یک کلکی که به ما زده اینه که هیچ قرارداد درست حسابی ای نداده دستمون واسه امضا. یادمه 2 سال پیش برای 1 ماه از داتک سرویس وایرلس گرفتم یه قرار داد 2 صفحه آ4 پر گذاشت جلوم گفت بخون امضا کن. اما اینجا فقط ازمون یه سری اطلاعات اولیه می گیرن سرویس میدن. واسه همین هر بامبولی بخوان سرمون در میارن و چون وضعیت سرویس جایی مکتوب نشده، تغییر واسشون تخلف محسوب نمی شه. مثل همین نصف کردن سرعت آپلود و غیره...
آره والانقل قول:
مشکل ما مبین نت نیست ... مشکل ما ایرانه
مبین نت لطف میکنه به ما اینترنت بین المللی میده وگر نه ما فقط سایت پیوندها را باید ببینیم .
ای کاش نصف بودن سرعت آپلود بدون اشاره در تعرفه ها رو هم میگفتی.نقل قول:
رفیق واسه اونم یک دلیل میاوردش خوب!! فکر کردی واسش کاری داره؟؟ بابا مبین نت از خودشونه..فکر کردی شاتله یا پارس آنلاین.نقل قول:
خداییش پشتیبانی شاتل یا پارس آنلاینو برو ببین!!. کیف میکنی. بهشون ایمیل زدم اینقدر قشنگ کارمو پیگیری کردند که همینطوری خشکم زده بود. مبین نت قانونش و کلا هزینه سرویساشو همه چیش سوای از سایر شرکت های ارائه دهندست. با خودش میگه 512 با این قیمت میدم ولی در عوض تو سرشون هم بزنم حق شکایت ندارند. بخواین هم شکایت کنید باید به کجا بکنید؟؟ و چه جوابی میشنوید؟؟؟
امروز رسما 1 مگ من در حد 128 مخابرات از یک کانکشن دانلود داشت. این نامردیه ولی قانونا همینیه که هست ... قانون مبین نت = میدونیم که سرویسمون بده و زیر حرفمون هم میزنیم ولی همینیه که هست چی میخوای بگی!!
دیگه نمیشه یوتوپ نگاه کرد ... شما هم همین مشکل رو دارید ؟؟ اونایی که ۱ مگ دارن ؟!؟
سرعتش خیلی اومده پایین
من که ۱ مگ دارم چرا اینجا نوشته
نقل قول:
کد:http://10.47.22.5/myTraffic.php
در ضمننقل قول:
مشترک گرامی شما در حال حاضر از 0% پهنای باند 512 kbps خود استفاده می کنید
من چند بار تست گرفتم بالاتر از این هم نمی ره
برای منم همینو نوشته.نقل قول:
مبین نت دیگه فقط برای دانلود مستقیم با تعداد کانکشن بالا خوبه.
کاملا درسته از هر سایتی که بخوام دانلود کنم دیگه بالاتر از ۲۰ سرعتم نمی رهنقل قول:
مبین نت دیگه فقط برای دانلود مستقیم با تعداد کانکشن بالا خوبه.
با سلام
ببخشید من تهران م.رسالت - خ. نیرو دریایی می شینم کسی هست این طرفا وایمکس نگرفته ؟؟؟
من 1مگ سفارش دادم از شاتل خسته شدم با این نوسان هایی که داره پینگ برای من مهم هست که پینگ اینجا 300 هست . دوستان با سرور های مختلف تست می گیرن نمیشه با یه سرور 3 تا تست بگیرید!!!
و اینکه دوستانی که فکر می کنند پینگ 300 برا بازی خوب نیست یه تست از سی.ام.دی با ای.پی 87.107.120.115 بگیرن و نتیجه رو بگن . TNQ:40:
سرویس 512
کد:http://www.speedtest.net/result/1401707967.png
PING 87.107.120.115 (87.107.120.115): 56 data bytesنقل قول:
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=0 ttl=118 time=78.629 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=1 ttl=118 time=87.334 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=2 ttl=118 time=65.829 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=3 ttl=118 time=84.407 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=4 ttl=118 time=73.363 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=5 ttl=118 time=141.859 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=6 ttl=118 time=135.509 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=7 ttl=118 time=74.605 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=8 ttl=118 time=63.960 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=9 ttl=118 time=92.697 ms
64 bytes from 87.107.120.115: icmp_seq=10 ttl=118 time=96.536 ms
سرویس 1 مگابیت، ساعت 2:53 بامداد
1- در مرور سایت ها به یک نکته باید توجه داشت و اونم اینه که سرور اون سایت نیز باید توان پاسخگویی با سرعت بالا رو داشته باشه (البته تا حدی هم نباید از نقش نرم افزار سایت هم غافل شد). بعضی سایتها روی سرورهایی قرار دارند که به علت ازدحام زیاد (Overselling) دامنه ها و تعداد زیاد بازدیدکننده سرعت پاسخگویی سرور به درخواستها به شدت پایین میاد. به عنوان نمونه سرور سایت wikimapia.org رو تست کنید. فوق العاده پرقدرته و به طور متوسط سرعت دریافت داده از این سرور بین 70 تا 110 کیلوبایت هستش.
2- در تست سرعت با speedtest.net ، انتخاب سرور تست کننده در اندازه گیری سرعت تاثیر داره. مثلن همین سرور کویت 3 گزینه داره. که به تجربه ثابت شده که سرعت Um Al Haiman نسبت به دو گزینه دیگه یعنی Kefan و Shuwaikh بیشتره.
دوستان یه سئوال:
از اینکه دانلود از 2 شب تا 8 صبح Free هست مطمئن هستین آیا؟ از کجا میتونم بفهمم که از اکانتم کم میشه یا نه؟
و اینکه وضعیت دانلود روز جمعه چطوره دقیقاً؟ هم روز و هم شب، چه موقع Free هست؟
سرویس ۱ مگ
من ساعت به ساعت تست نمی گیرم که ببینم کی سرعتش کمه تا پست کنم
وقتی حتی یک آهنگ رو نمی تونه آنلاین پخش کنه اون وقته که داغ می کنم
این همون سرور شما ست که تست گرفتید !!!
سلامنقل قول:
دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه روز های جمعه هم از 2 صبح تا 2 عصر رایگانه
از صفحه مشترکین حجم باقی مونده قبل از اینکه بزارین برای دانلود چک کنید روز بعد هم چک کنید
خیر سرمون پاشدیم دو روز بریم شمال، وایمکسم رو هم با خودم برده بودم،
از شانس ما اونجا اینترنت لازم شدم گفتم بذار مودم رو چک کنم ببینم آنتن میده یا نه که واضحه، نه، آنتن نداد.
گفتیم خب اشکال نداره موبایل رو بزنم به لپ تاپ وصل شم که بعد از کلی تقلا وصل شد... که اونم به زور بعد از 5 دقیقه گوگل رو آورد. بعد از اینکه بی خیال این روش هم شدیم گفتیم چی کنیم چی نکنیم ... بریم کافی نت که بعد فهمیدیم تا شعاع ده کیلومتری کافی نت که هیچی نت خالیش هم نمی دادن!!!
دست از پا درازتر برگشتیم و نتیجه های زیر را گرفتیم:
1-فهمیدیم چرا رتبه اینترنت ما در جهان اون ته مهاست است.
2-در شهر های توریستی برای اینکه از دیدنیهای شهر استفاده کامل رو ببرید براتون هر گونه ارتباط با اینترنت رو قطع کردن که تمام وقتتون رو برید بگردید.
3-واژه وایمکس بی معنی است و سعی کنید مثل مودم ADSL بزارید یه جا بمونه چون فقط همون جا که هست آنتن میده.
من مودم outdoor دارم توی خونه جابه جاش می کنم انتنش میره فقط روی پشت بام آنتن دارهنقل قول:
این وایمکس نیست adsl با قیمته وایمکسه
با سلام.
دوستان من یه مدت وایمکس ایرانسل داشتم الان سرویسمون تموم شده و تصمیم دارم که از ایرانسل به مبین نت مهاجرت کنم. مبین نت 6 ماهه 512 رو با 15 گیگ میده 70 تومن در حالیکه ایرانسل 256 رو با 18 گیگ میده 70 تومن و نکته مهم اینه که مبین نت شبا ترافیکش رایگانه :دی. مشکل من اینه که دیگه نمی خوام دوباره پول مودم بدم و این مودمم بی مصرف بمونه. می خواستم بدونم تا حالا کسی تونسته با مودم ایرانسل (وای فای) از وایمکس مبین نت استفاده کنه؟ یکی از بچه ها رو دیدم تو همین فروم تو تاپیک ایرانسل نوشته بود تونسته با مودم usb این کار رو بکنه ولی نمیدونم با مودم وای فای هم میشه یا نه؟ یه سوال دیگه، اینکه ایرانسل میگه بعد 90 روز مودم بلااستفاده میشه و از سیستم خارج میشه چجوریه؟ اگر در حال استفاده از مبین نت باشم به نظرتون میتونه مشکلی ایجاد کنه؟
در ضمن اگه این کار نشد حاضرم مودمم رو هم اگه امکانش باشه بفروشمش، به اسم شخص حقوقی هم ثبت شده (یعنی می تونید بدون دردسر هر سرعتی خواستید بگیرید.) اگر خواستید بهم پ.خ بدید.
پست تکراری.
دوستان دوست من وايمكس ايرانسل داشت 6ماه با قيمت خود مودم خوب بود و راضي بود حالا مبين نت ميگه سرعت ما خيلي خوبه و اينكه 2روزه مياد وصل ميكنه در كل اينترنت وايكمس مبين نت خوب هست يا نه؟؟؟ البته قيمتهاش كه خوبه و اينكه ا مگابايت رو خوب ميده حالا شاتل بهتره يا مبين نت؟؟ البته هر گيگ اضافي رو هم 4000 ميده و خوبه شاتل خيلي گرونه. ولي قرار باشه مثل هم باشن ترجيح ميدم مبين نت كه ارزون تر هست رو بگيرم. من الان اينترنت مخابارت دارم و سرعت زياد راضي كننده نيست حالا اگر با مخابرات هم فرقي نكنه عوض نكنم. چون من 128 نامحدود فن آوا داشتم با مخابرات يكي بود ولي بابت فن آوا 30 هزار تومان ميدادم. مخابارت فقط ياهو رو خوب وصل نميكنه كه حتما بايد با و ي پ ي ان استفاده كرد. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
در ضمن مودم اين شركت بهتره يا خود ايرانسل مودم يو اس بي كه داره بهتره؟؟؟
indoor و outdoorچه فرقي دارن؟؟؟ منظورش چيه؟؟؟ اينكه خونه استفاده كني جايي هم داخل خود تهران ميري استفاده كني چي خوبه؟؟؟؟
تورنت هارو باز کردن...هوراااا :| (چقدر بدبخت شدم که از پس گرفتن حق مسلمم خوشحال می شم)
برای من که توی ساعات عادی هم خرابه
اخه این سرعت 512 هست که اینا میدن
512 ساعت 9.5 صبح
من چقدر دلم برای تورنت تنگ شده بود ... ۳ تا فایل داشتم رو ۹۰ ٪ مونده بود
256 ساعت 22
مودم خارجی دارم
یه مودم linksys120n هم دارم میتونم ار روتر وایرلسش استفاده کنم؟؟؟
بچه ها چقدر وقت هست که دیگه کل ساعات جمعه رایگان نیست؟؟؟؟؟؟؟
من کلی از حجمم پرید
آره من با مدل مشابه همین مودم امتحان کردم!نقل قول:
شانسیه... گاهی درست راوت میکنه و اینترنت داری، گاهی نداری... بهترین حالت اینه که یه روتر حسابی بگیری.
ولی خوب وقتی راوت کرد، عالی کار میکنه... اینا چون پورت WAN ندارن، خوب طبیعیه اینطوری باشن.
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
خوب با چیز پی ان که اون موقع ها راحت دانلود میشد!نقل قول:
به هر حال خیلی خوشجالم که تورنت ها رو باز کردن! :20:
نقل قول:
الانه دیگر اکثر سرویس های چیز پی ان تورنت رو ممنوع کردن چون یا پهنای باندشون میاد پایین ویانقل قول:
دلایل دیگه ای داره
اگرم هم نشه ای پی تون بن میشه، بهترین راه حل استفاده از تورنت باکسه
من هر چی بگم از این اینترنت ناز کم گفتم
چی میشه تو همین حالت نگرش دارن تغیرش ندن
خدایی دمشون گرم