زنگ بزن 2020نقل قول:
Printable View
زنگ بزن 2020نقل قول:
مشخصات سرویس فعلی و قبلیتون رو لطفا بیان کنید . (حجم و سرعت و قیمت )نقل قول:
اون 5گیگ یا مودم ماله قرارداده یک ساله است. الان هم میتونید برید قرارداد ببندید
من قبلا سرویس کلاس C داشتم. 2مگ ماهی 4g با قیمت 19500. حدود 3 سال هم داشتم این سرویس رو. الان تغییر کرده به سرویس رها 2مگ ماهی 5gb و 21500 ماهانه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
زنگ زدم گفتن کلا همه تغییر کرده. اگر مودم رایگان میخواید باید حضوری اقدام کنید بگید سرویستون رو تغییر بدن به سرویس مودم رایگان.
حالا یه سوال. این سرویس های مودم رایگان کیفیتش فرق داره؟ ارزش داره برم تغییرش بدم؟
دوستان کسی تا الان این سرویس های بهار تا بهار را گرفته؟ کیفیت سرویس هاشون از نظر دانلود شبانه و سرعت باز کردن صفحات و از همه مهمتر پینگ چطوریه؟
من یک سرویس خانگی 512 سه گیگ دارم که دو سه سال پیش گرفتم.... هزینه سرویسش ماهانه 25 تومنه ولی با اضافه مصرفم حدود ماهی 100 تومن می دم الان هم مصرف اینترنتم ماهانه حدود 30 گیگ هست( البته فقط روزانه ) با شبانه خیلی بیشتر از اینهاست
الان می خوام سرویس بهار تا بهار یک گیگ را بگیرم.... آیا با توجه به کیفیت و قیمت سرویس بهاره برای من صرف می کنه عوض کنم سرویسو؟
به هیچ عنوان مودم رایگان نگیر که سرت کلاه میره.نقل قول:
حالا یه سوال. این سرویس های مودم رایگان کیفیتش فرق داره؟ ارزش داره برم تغییرش بدم؟
ماهی 100 تومن که خیلی زیاده. الان طبق تعرفه هایی که خودشون اعلام کردن. اگه مصرف مازاد شما ماهی 10 گیگ بیشتر باشه. گیگی 1600 محاسبه میشه.نقل قول:
اگه سرویس شما 10گیگ باشه(با توجه به مبلغش) 25+20*1600 = 57 تومن. یعنی تقریبا نصف مبلغی که شما هر ماه میپردازید. :n13:
اگه طرح های قدیم رو هم برداشتن باید با توجه به تعرفه جدید از این به بعد براتون محاسبه بشه. به نظرم زنگ بزنید 2020 یه صحبت باهاشون بکنید ببنید از این به بعد مصرف مازاد بالای 10 گیگ رو واسه شما هم 1600 محاسبه میکنن یا نه. چون اینطوری خیلی به ضرر شماست.
از چه نظر ؟ خود مودم رو میگین یا طرح مودم رایگان؟نقل قول:
نقل قول:
درسته از نظر هزینه صد در صد به نفعمه... چون من خیلی بیشتر از ده گیگ اضافه مصرف دارم.. حداقل ماهی 20-25 گیگ اضافه مصرف دارم.... ولی مساله اینجاست که الان این سرویسی که دارم قدیمیه.... مال حدود دو سه سال پیشه.. سرعت دانلودش مخصوصا" دانلود شبانه اش خوبه.... شب ها سرعت دانلودش تقریبا" افت زیادی نداره.... می ترسم برم سرویس بهاره بگیرم کیفیت و سرعت سرویس ها افت کنه..... نمی دونم وضعیت پینگ این سرویس بهاره چطوریه
شما این سرویس بهاره را گرفتید؟
دوستان خواهشنا یک نفر جواب ما را بده مساله خیلی فوریت داره
برای تغییر سرویس از سرویس معمولی مخابرات به سرویس بهاره آیا قطعی اینترنت داریم؟ اگر قطعی هست چند روزه؟
فکر نمیکنم قعطی داشته باشه . فقط تو پنل تعرفتون رو عوض میکنن دیگهنقل قول:
نقل قول:
شما این سرویس بهاره را گرفتید؟
نقل قول:من نه نگرفتم. منم منتظر بودم ببینم کسی از دوستان گرفته. راضی هست یا نه! فعلا که کسی نیست که گرفته باشه.نقل قول:
منم بعید میدونم قطعی داشته باشه.
من نه . نگرفتمنقل قول:
دوستان ساعت دانلود شبانه کی هست ؟
دوستان لطفا" یک نفر منو راهنمایی کنه خیلی مساله فوریت داره
این ماه سرویس اینترنت من خود به خود تغییر کرده ... ما هیچ سرویسی را تغییر ندادیم یعنی هیچ درخواستی ندادیم... قبلا" هم از طرح پاییزه یا طرح های دیگه استفاده نمی کردم...سرویس معمولی خانگی داشتم
الان که رفتم تو سایت مخابرات حساب کاربری را که چک کردم دیدم از 14 بهمن سال قبل اینها خود به خود سوریس را تغییر دادن جلوش نوشته تغییر سرویس فعال شد
الان سرویس من از سرویس 512-3G-کلاس B تبدیل شده به سرویس استاندارد خانگی 512Kbps- 3GB رها
این تغییر خود به خود بوده
بین شما دوستان کسی مورد مشابه داشته؟
آیا لازمه با خود مخابرات تماس بگیریم؟
صفحه قبل را بخوننقل قول:
الان که گفتید خوندم ولی سوال نهایی اون دوستمون را کسی جواب نداده بودنقل قول:
الان بهتره همین سرویس استاندارد خانگی 512Kbps- 3GB رها ( که به تازگی خودشون تغییر دادن) را نگه داریم یا تبدیلش کنیم به سرویس مودم رایگان ( منظورم همون طرح بهار ه است) از نظر قیمت و کیفیت کدومشون بهتره؟
لطفا" راهنمایی کنید هیچ کسی جوابی در این مورد تا الان نداده
اگر کسی بگیره اینجا میگه.دیگه بستگی به مصرفتون و هزینه ای که میتونید بکنید داره شبانه را هم احتمالا میکنند الان من یک مگه پاییزه داره یک ماه اول روی 120 تا بود بعد از ساعت یک تا سه روی شصت تا هفتاد بعد میاد روی 80 و یخورده بالاتر اگر برای شبانه میخوای دو مگ بگیرنقل قول:
مثل اینگه همه ی سرویس ها شده 1 تا 6 :n27:نقل قول:
نقل قول:
سرویس منم 2 مگ بود خودشون اسفند ماه تغییرش دادن. زنگ زدم پشتیبانی گفتن سرویس های قدیم کلا برداشته شده و واسه همین تغییر سرویس صورت گرفته و خیلی شیک جای شما تصمیم گرفتیم و همینه که هست :n02:
اگه 1 تا 6 شده بود ک الآن حجم من باید تموم می بود! جدیدا 1 تا 6 شدهنقل قول:
برای سرویس بهاره 1 تا 6 هست طرح پاییز 1 تا 7 هست.البته فکر نکنم تو میزان حجمی که دریافت میکنی فرق داشته باشته بین دوتاش! شاید بهاره سرعتش بیشتر باشه ولی بهمون حجم پاییزه دانلود کنی!
آقا من خودم قبلن یه بار یه داد و بیداد سنگین راه انداختم با پشتیبانی، که در آخر فهمیدم این 1 تا 6 فقط برای سرویس های جدیدشون هست، قدیمی ها هنوز 1 تا 7 هستند، هر بار هم داد و بیداد میکنم هرچی از دهنم در میاد بهشون میگم مثلن دزدا این پولا خوردن نداره حروم خورا و.... :n02:، شومام اینجوری هستید؟ :n09: در کل ما خیلی بدبختیم که داریم چندین برابر بیشتر از قیمت واقعی اینترنت، هزینه میکنیم و تازه فیلـــتر هم هستیم و پشتیبانی هم در حد حیف نان!
من که تا حالا داد نکشیدم سرشون ولی شما خوب کاری میکنی امین جان :n09:نقل قول:
من سرویسم قدیمی بوده ولی خودشون اسفند ماه تغییرش دادن. ولی به گفته ی پشتیبانی طرح مودم رایگان نیست. یعنی ساعت دانلود منم 1تا7 هست؟ :n13:
شما از کجا متوجه میشید که 1تا6 هست یا 1تا 7 . چون جدای اینکه سایت کلا مشکل داره.میزان کارکرد رو اونقدر دقیق و ساعت به ساعت نمیزنه :n36:
نقل قول:
خیلی سادست - یه روز کمتر بخواب! :n01:و زودتر پاشو :n03:ساعت 6 صبح بلند شو و قبل از شستن دست و صورت!:n10: مودم رو یه بار خاموش و روشن کن و بعدش یه مقدار دانلود کن در حد 100 مگ یا کمتر بیشتر! دوباره مودم رو خاموش روشن کن - بعد برو تو سایت مخابرات ریز مصرف رو نگاه کن ببین حجم کم کرده یا خیر!! :n13:.
از نتیجه ما رو هم بی خبر نذار ممنون
کلا وقتی بره تو ساعات غیر رایگان سرعتش از محدودیت در میاد خودکار!
کلا یه هفته ای هست تر زدن صفحه را باید 10 بار رفرش کنی تا باز شه
امشب چه خبر شده باز ؟ سرعت دانلود 6 کیلو بایت .صد رحمت به دیال آپ :n13:
نقل قول:
ممنون مال من 1 تا 7 هست.این چند وقت الکی تا 6 دانلود کردم. (حالا انگار با این سرعت ها خیلی فرق میکنه :n31:)
درسته خیلی فرق نمیکنه .
امروز خیلی سرعت کم بود .:n03::n03:
به جان خودم تو ساعت رایگان عملن هیچ کاری نمیشه کرد!! حالا فک کن میخام با پروکـســی برم که دیگه اصلن نمیشه کاری کرد! :n35:
بطور هوشمندانه ای دارن کاری میکنن که ملت کم کم عادت کنن دانلودهاشون رو در ساعات غیر رایگان انجام بدن :|
ای لعنت بر باعث و بانیش... :n03:
ترکوندن امشب حالا ما باید از 5+1 هم بخوایم سر سرعت اینترنت هم واسمون مذاکره کنن عاقا،عایا؟!!!!!:) :):):):):):) (بحث این روزا)یا خودشون درست میکنین عایا؟! خدایا مچکریم! همچین شده که وقتی پینگ هم میگیری 5 تا 10 ثانیه بعد نتایجش توی گراف پینگ پلاتر میاد در نتیجه پکت لاست زیادی را نشون نمیده و توی سمپل بعدی که برنامه میگیره میپره! و پینگ هم ثابت میمونه! از ساعت 1 تا 2.37 دقیقه! تویه فایل موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که سرویس جدید گرفتن ( از فروردین94 به بعد)، مطمئنن ساعت رایگانشون از 1 تا 6 حساب میشه ؟
این سرویس شبکه هوشمند چیه؟ کسی خبر داره؟ یه توضیحی بده
اینترنت پر سرعت دایل آپ با اون مودمهای صدا قشنگ.. :n09:نقل قول:
سلام امین خان
حتما همین یه مورد هست فقط؟
سلام عزیز... والا برای من که فقط همین دایل آپ بوده :n36:
یوزر و پسورد نمیخواد فقط شماره 7777 تو قسمت کانکشن دیال آپ وارد کن و کانکت بزن و حالشو ببر!!!! قبلا دقیقه ای 4تومن حساب میشد.نقل قول:
سرعت شما دوستان بهتر نشده جدیدا ؟ چشم نزنم برای من بهتر شده ! :n19:
LOLنقل قول:
با اینها فکر کنم باید همینوطری حرف زد
پس این وسط تکلیف سرویسهای ما چی می شه؟ ما سرویسمون قدمیمی بوده ولی خودشون جدیدش کردن یعنی تبدیلش کردن به این سرویس های رها.. ساعت شبانه اونها چطوریه؟
نقل قول:
شما مطمئنی که برای استفاده از اینترنت شبانه باید یک بار مودم را خاموش و روشن کرد؟ حتی اگر بخوای ساعت یک یا دو شب دانلود را شروع کنی باز هم باید این خاموش و و روشن کردنو انجام داد؟
من تا اونجایی که یادمه تا یکی دوسال پیش سر ساعت یک شب خود مخابرات اینترنت ر ا برای یک ثانیه قطع می کرد.. بعد دوباره کانکت می شد... بعد دیگه این کار را نکردن خودشون گفتن ساعت شبانه برای همه منقل شده به ساعت دو شب و دیگه هم قطع نمی شه .. یعنی دیگه لزومی نداره اینترنت ر ا قطع و وصل کرد.. از اون ساعت به بعد اتوماتیک شبانه حساب می شه کسی در این مورد اطلاعی داره؟