با سلام
دوستان لطفا در مورد پايونر HTP-ES3TPتوضيحاتي بفرمايين و فرق آن با R33چيست ؟ ممنون
Printable View
با سلام
دوستان لطفا در مورد پايونر HTP-ES3TPتوضيحاتي بفرمايين و فرق آن با R33چيست ؟ ممنون
چرا هی یکی جواب میده بعد میره دوباره نفر بعدی میاد
بابا یکی درست اگه بلده راهنمایی کنه
من یه سینمای خانگی می خوام
واسه وصل کردن PS3 360 , PC بهش
مانیتورم هر سه دستگاه بهش وصل هست بدون مشکل
فقط از لحاظ صدا مشکل دارم و نمی تونم اسپیکری پیدا کنم که سه تا ورودی داشته باشه
شنیدم سینما خانگی ها داره و حتی چندین ورودی دیجیتال و اپتیک داره
حالا سوالم این هست که یه دونه سینما خانگی معرفی کنید که علاوه بر کیفیت خوب قیمتش هم از 300 تومن اون ور تر نره و ورودی های کاملی داشته باشه که من بتونم هر سه تا دستگاه رو بهش وصل کنم
من تی وی ندارم بلکه از مانیتور استفاده می کنم! این چهارمین بار هست که دارم تو طول این هفته این سوال رو اینجا می پرسم!
دوست عزیز اینجا دوستان اگه اطلاعی داشته باشند جواب می دهند دیگه.جواب ندادن یا نصفه جواب دادن که دلیل بر کم محلی دوستان نمیشه.شما هم الان جوری صحبت می کنی انگار اینجا از کسی طلب داری؟نقل قول:
در هر صورت شما با این بودجه نمی تونی سیستم مورد نظرتون رو خریداری کنید باید حداقل 500 به بالا هزینه کنید.
همانطور که دوستمون گفتند شما با این قیمت نمیتونید چنین چیزی پیدا کنید حتی من بعید میدونم تا 500 هم بتونی همچین چیزی پیدا کنی... من اکثر سینما خانگی های بین 400 تا 500 تومن رو چک کردم یا ورودی اپتیک نداشتن (مثل یه مدل از پایونر) یا فقط یک ورودی داشتن.نقل قول:
فکر کنم جوابتون رو بطور کامل گرفتید.
..........................................
سلام من یک سینمای خانگی مارشال433 خریدم(175000تومان) حالا نمیدونم چطوری صدای تلویزیون را از بلندگوهای آن بشنوم؟
مرحوم:31: بلوسنس تی 14 و تی 14+نقل قول:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
به ترتیب برات نوشتم:10:نقل قول:
مدل ES3 از آمپ 420 استفاده می کنه و مدل rs33 از آمپ 320.می تونید تفاوت آمپ هارو تو سایت پایونیر چک کنید و تفاوت دیگه به خود بلندگوها بر می گرده که البته تقریبا تو یه سطح قرار دارند و هر دو هم که ساب ووفر یکسانی دارند.نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
ورودب صدای سینماتون چی هست؟خروجی صدای تلویزیونتون چی هست؟نقل قول:
یک کابل HTML بگیرید. قیمت 40000 توماننقل قول:
ورودب صدای سینماتون چی هست؟خروجی صدای تلویزیونتون چی هست؟[/QUOTE]
سلام بوسیله کابل HDMI به تلویزیون وصل است. فکر کنم منظورم را خوب بیان نکردم . وقتی سینمای خانگی CD یا DVD پخش میکند صدای آن از بلندگوهای سینمای خانگی به گوش میرسد من میخواهم صدای شبکه های تلویزیونی نیز از بلندگوهای سینمای خانگی نیز پخش شود
نقل قول:Es3tp داراي آمپ مدل Vsx - 420 k و Rs - 33 داراي آمپ Vsx-320K ميباشد كه البته اختلافي باهم نداشته ولي داراي پليرهاي بترتيب Dv-420-K و Dv-320-K ميباشند .جداي اختلاف ظاهري اسپيكرها ، اختلاف قيمت موجود ارزش خريد Es3p رو نداره . خود من پس از تحقيقات كامل، حدود دو ماه پيش ست Rs33 رو با پلير 420 برداشتم .
دوست عزیز یک راه برای شما وجود داره که یک سینمای خانگی با حداقل قیمت که یک ورودی اوپتیکال داشته باشه بخری . بعد از یک تبدیل 3 به 1 اوپتیکال استفاده کنی .این تبدیل در چند صفحه پیش فروم یکی از دوستان معرفی کرده. اینطوری هر وقت هر کدوم رو خواستی صداشون رو بشنوی کافی دسته تبدیل رو بچرخونی .فکر کنم اینطوری هزینت کمتر بشهنقل قول:
سلام دوستان.من میخوام یه دی وی دی پلیر مدل فیلیپس 3588 بخرم...ولی بلندگو و باند هم احتیاج دارم.میخوام بدونم خرید سینما خانگی بیشتر به صرفه اس یا دی وی دی و اسپیکر...من بیشتر از 220 نمیتونم هزینه کنم...در ضمن اتاقم هم کوچیکه...
ممنون از راهنماییتون
دوستان یه دستگاه Panasonic DMP-BDT300 نو ، بدون گارانتی به فروش میرسه اگه کسی از دوستان خواست پ خ بده نمایندگی 650 تا 680 قیمت داد البته با گارانتی
ممنوننقل قول:
دوست عزیز یک راه برای شما وجود داره که یک سینمای خانگی با حداقل قیمت که یک ورودی اوپتیکال داشته باشه بخری . بعد از یک تبدیل 3 به 1 اوپتیکال استفاده کنی .این تبدیل در چند صفحه پیش فروم یکی از دوستان معرفی کرده. اینطوری هر وقت هر کدوم رو خواستی صداشون رو بشنوی کافی دسته تبدیل رو بچرخونی .فکر کنم اینطوری هزینت کمتر بشه
میشه یه دونه معرفی کنید
بعد این سویچ یا تبدیلی که شما می گید قیمتش چقدر هست؟
سلام
این دستگاه ها را میشه به عنوان ریسیور استفاده کرد یعنی به دیش وصل کنی شبکه ماهواره ای هم میگیره؟!
از بین الکومکس MV-100 و LUMEXY LE-1000 کدوم بهتره؟!
دوست مننقل قول:
این تبدیل شکلش در اینجاست این لینک رو دنبال کن. فکر کنم اون دوستمون که استفاده کرده قیمتش رو هم بدونه.بهر حال این تبدیل بهتر از هزینه زیاد حدود 700 برای یه سینما هستش.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979657&postcount=3503
نه نمیشه دوست عزیز!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان شنیدم میگن تبریز هم به جم شهر های دارای گیرنده ی دیجیتال اضافه شده ایا این درسته و اگه هست کدوم قسمت های شهر رو ساپورت میکنه با تشکر:31:
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس:31:
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
با درود خدمت اساتید
میخواستم بدونم به بلندگوهای بیسیم هیچ سیمی متصل نیست ؟؟
به هر حال بلندگو احتیاج به برق و انرژی داره ؟این برق د بلندگوهای بیسیم از کجا تامین میشه ؟؟
سلام دوستان . میخواستم بدونم plyaer سینمای سه بعدی سامسونگ مدل c6950 آیا همون بلوری c6900 سامسونگ هست ؟؟ اگر آره پس چطوریه که توی سایت سامسونگ نوشته که این سینما دارای ورودی hdmi هست ؟!!! آخه c6900 که ورودی hdmi نداره ! داره ؟
دوستان نظرتون در مورد Panasonic DMP-BDT300 چیه ؟ کسی میدونه این مدل چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه و قابلیت پخش زیرنویس داره ؟ من شنیدم میشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد؟ اگه جواب مثبته یعنی میشه فیلمهای mkv رو هم دید؟
از کجا با پلیر 420 گرفتی؟من که حاضر شدم بیشترهم پول بدم ولی قبول نکردن!نقل قول:
دوستان این سینمای خانگی Samsung HT-C9950W وارد ایران شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان سرچ کردم در دبی به قیمت 7000 درهم یا 2 میلیون 100 هزار تومن , موجود هست.
دوستان کسی تجربه ای نداره رو این مدل؟نقل قول:
بزرگواران این مدل ( SC-TZ2 ) سیستم صوتی پاناسونیک که بدون پلیره تو سایت خاورمیانه پاناسونیک بود.
کسی اینو تو ایران دیده؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
سلام به همه دوستان ,لطفا" بنده رو جهت خرید سینمای خانگی حدودا" 500 تومان ترجیها" پایونیر یا فیلیپس راهنمایی کنید. سپاس وبدرود.
سلام من این مدل و مدلهای مشابه رو در مالزی قیمت کردم ..مبلغ مدلlx53 :1500000 بودنقل قول:
دوستان ببخشید فقط گفتم فراموش نشه و دیگه اینکه کسی قابلیت های این مدل میدونه شاید نفروختمش؟:21:نقل قول:
نقل قول:کد:http://3d-blu-ray-player-review.toptenreviews.com/
سلام دوستان بهترین پیشنهادبرای خرید سینمای خانگی تا500 تومان چیه؟؟
نه توی ایران وارد نشدهنقل قول:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
این جزو مدل های اسلیم پاناسونیک هست.یه مدل از این سبک کار توی ایارن بود حدود پارسال،اسم مدلش رو یادم نیست ولی 4 تا بلندگو داشت و قیمتش هم اگه اشتباه نکنم حدودای 1200 بود.نقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
سلام.نقل قول:
787 پایونیر گزینه مناسبیه.
سلام دوستان
من میخوام برای مادربزرگم یه گیرنده دیجیتال بگیرم.
دوستان چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنند که:
1-هنگ نکه
2-خرابی نداشته باشه
3-گیرندگی اش خوب باشه
4-خدمات پس از فروشش خوب باشه
قابلیت پلیر و hdmi هم اطلا برام اهمیت نداره.
خلاصه یه چیزی باشه که یک فرد مسن به راحتی با اون کار کنه و دردسر نداشته باشه.
دوستان من یه denon dht-1311 xp گرفتم درست سر از تنظیماتش در نیاوردم
کس دیگه ای هم این سیستمو داره ؟
نظرتون راجبش چیه ؟
تو تنظیماتش میشه راهنماییم کنید
ميخواستم نظر دوستان رو در مورد اين سيستم رو بدونم
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=21515
با سلام به دوستان
مي خوام بدونم اين مدل r33 نسبت به HTP-ES3TB بزرگتره ياكوچكتر ؟
و اينكه جهت اتاق خواب در حد 20 متر چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد كه تفكيك صداي خوبي داشته باشد و تمامي فرمتها رو پشتيباني كنه ؟ و قيمت برام مهم نيست .
همينطور كه گفتم تفكيك و كيفيت صدا برام مهمه نه بلنداي صدا .
ممنمون
سلام
الان چه مدلی پیشنهاد میشه ؟!
تی وی من c8000 هست و خودش مدیا پلیر کاملی داره واسه همین مدیا پلیرش اولویتی نداره واسم!
سلام به همه دوستان
تو این مدتی که غایب بودم؛ دل به دریا زدم و یه سیستم برای خودم گرفتم. پایونیر 920 با اسپیکر های جامو 506 و یه ساب جامو 250. تقریبا 1500 برام آب خورد. سه تا سوال دارم:
1- بهترین حالت ست آپ برای این مجموعه چیه؟ مثلا اسپیکر های فرانت رو بی آمپ کنم و ....
2- الان یه پلیر اس 29 پاناسونیک دارم. لازمه یه 100 تومن دیگه بدم یه 420 پایونیر بگیرم؟؟
3- به نظرتون بهتره خودم ست آپش کنم یا از نصاب بخوام بیاد انجام بده؟؟ خودم زیاد وارد نیستم..
البته انگار این غیبت کار دستم داده و با توجه به هزینه ای که کردم؛ خرید خوبی نکردم. به قول رایان و پژمان شاید می باید آمپ رو دنون، یاماها یا اونکیو می گرفتم.... به نظر شما خیلی تو اوت زدم؟؟:41: