شهریه ترم اول کاردانی کلا شهریه ثابت و با واحد هایی که دانشگاه ترم اول میده چقدر میشه؟
Printable View
شهریه ترم اول کاردانی کلا شهریه ثابت و با واحد هایی که دانشگاه ترم اول میده چقدر میشه؟
من وقتي كارداني ميخوندم كلا 380 شهريه ميدادم
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان که فکر کنم شهریه ثابت شده 300
من همين ترم پيش كه ترم 4 بودم كلا 400 تومان شد شهريهنقل قول:
شهریه اش خیلی بالا نیست مثل ازادنقل قول:
خیلی بشه ۴۵۰ ۵۰۰ که فکر نکنم بشه
البته شما یه ۱۵٪ از شهریه ثابتم باید پرداخت کنید که حق دانشگاه جامع است
انتخاب واحد نکردین هنوز؟؟
این سامانه بدرد نخور اجازه انتخاب 24 واحد رو به ترم اخر نمیده ...اموزش هم قبول نمیکنه !!!!!! میگه سامانه عقل و شعور نداره و نمیتونه تشخیص بده که ترم اخری ...:n24:
نه یکشنبه میخوام برم:n02:نقل قول:
بهتر با دانشگاه هماهنگ باشی بعد بهونه میارن، شما شهریه کامل دادی؟ من 400 تومن گرفتن اخر یه برگه دادن برای انتخاب واحد :n03: تو سایت سجاد خودشون وارد کردن :n02:نقل قول:
من الان می تونم تو سامانه 4 تا درس عمومی رو انتخاب کنم که 12 واحد میشه.
یعنی الان من باید حضوری برم دانشگاه؟
یعنی چی ؟! کلا هیچ ترمی نمیشه این تعداد واحد گرفت یه اعتراض بکنید :n03: تو نقشم بود با 24 واحد و گرفتن تابستون سریع تمومش کنم :n29:نقل قول:
این سامانه بدرد نخور اجازه انتخاب 24 واحد رو به ترم اخر نمیده ...اموزش هم قبول نمیکنه !!!!!! میگه سامانه عقل و شعور نداره و نمیتونه تشخیص بده که ترم اخری ...
کلا برای تابستون چند واحد میشه گرفت؟
نه داداش شهریه ندادم، گفتن از ورودی های جدید فعلا شهریه ثابت نمیگیریم فقط باید 15% رو پرداخت کنید.نقل قول:
حالا من فردا برم ببینم چی میشه!
خیلی ممنون بابت راهنمایی:n01:
سلامنقل قول:
کلا این سامانه خراب شده مشکل داره . یکی هم نیست اعتراض بکنه هیچکی هم صداش درنمیاد .
من معدلم 17.01 شده ...یکی از دوستانم هم ترم اخر هست . هیچ کدوم نمیتونیم 24 واحد انتخاب کنیم اجازه انتخاب بیش از 20 واحد نمیده .
اینها از قصد نمیزارن بیش از 20 واحد برداری حتی با معدل بالا . تا یک ترم اضافه بشه به تعداد ترم هایی که داری و پول شهریه ثابت رو بگیرن .!!!!!!!!!!
من تو قسمت مرکز پشتیبانی سامانه سجاد تیکت ارسال کردم . خواهشا شما هم ارسال کنید که نمیتونید بیش از 20 واحد بردارید . به خدا در اینده هم شما و هم من و کل دانشجویان ترم اخر به مشکل برمیخورن .
هر کسی که ترم اخر هست از دوستانتون یا باید حتما در ترم اخر بالای 20 واحد برداره بگین تیکت ارسال کنه تا الکی الکی نره تو ترم پنجم !!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ها بی خیالش هستند اما زمانی که به خاطر 3 - 4 واحد رفتن ترم 5 اونوقت میفهمن من چی گفتم .
این سامانه واقعا خراب شده برا منم یه دردسر عظیم درست کرده اونم اینکه الان بخاطر ۱درس که پیش نیاز درس دیگه بوده بخاطر عدم رعایت پیش نیاز بهم مدرک نمیدن الان معلق موندم تو هوا !! بهم هیچی نمیدن که برم کارشناسی ثبت نام کنم میگن تو فارغالتحصیل نیستی درحالی که تمامی واحدهای رشته ام رو شایدم بیشتر پاس کردم و معدلم شده ۱۶/۷۸ ولی بخاطر این سامانه لعنتی موندم ببینم دانشگاه چه غلطی میکنه . به دوستان توصیه میکنم این مسئله رو جدی بگیریم تا مشکل دامن شما هم نگیره!نقل قول:
درضمن دوست عزیز بنده ۲ ترم ۲۴ واحد برداشتم البته مرکز اون ۴واحد که جمعا ۲۴ واحد شد رو برمیداره. خودتون نمیدونید . اینم از شانس بد ماست که هر کوفتی باشه یا مشکل باشه ما حل کنیم !!!! واقعا اعصابم تو حلقمه
Sent from my iPhone using Taptalk
سلامنقل قول:
برای مشکل شما راه حل دارم .
یعنی دانشگاه میتونه اون 4 واحد رو برام اضافه کنی ؟ یعنی برم اموزش میشه 4 واحد رو برام اضافه کنن ؟
راه حل مشکل شما :
ببین دوست گلم اول برو واحد استانی کمیسون موارد خاص . بعد پرونده برات تشکیل میدن یک هفته بعد جوابشو با نامه میفرستن دانشگاهتون . بعد فارق التحصیل میشین . خیلی بودن که مشکل شما رو داشتن و فارق التحصیل شدن .
فقط اول برو از منشی ریاست واحد استانی شهرتون وقت بگیر . اول برو با ریس واحد استانی صحبت کنی . کارت رو 3 سوته راه میاندازه .
بله برید آموزش ۴واحد رو اضافه میکنن عرض شد ۲ ترم ۲۴ واحد برداشتم. والله خودشون یعنی آموزش مرکز که گفتن به واحد استان نامه زدیم بنظرتون شخصا برم واحد استان؟نقل قول:
البته سایت زده برای تایید مدرک اول واحد استان بعد اگر تایید شد تایید ستاد یعنی تهران!!! بعد واحد استانی باید برم ستاد تهران که تایید بگیرم؟!
Sent from my iPhone using Taptalk
دوستان این قسمت آموزش علمی کاربردی تا چه ساعتی هستن؟
بله . مشکلتان را در واحد استانی مطرح کنید . مطمئن باشید اون ها پیگیر تر از دانشگاه خودتون هستند .نقل قول:
نقل قول:
ساعت کاری از ۸ صبح تا ۳ ۴ بعد از ظهر که ظهر بین ساعت ۱ تا ۲ یه تایم نهار و نماز دارن
خب بالاخره مثل اينكه قراره نتايج كارشناسي حرفه اي هم به زودي اعلام بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج کارشناسی اعلام شد.
دوستان سلام اين نتايج كارشناسي چرا اين جوري
اگر اسم شما و رشته انتخابيتون باشه يعني چي قبول شدين چرا ديگه مثل قبلن نمينويسه قبول / مردود علمي كه آدم بفهمه چيكارست
تو قسمت اعلام نتایج مشخصاتتون رو بزنید مشخصه که کجا قبول شدید.نقل قول:
دوستان يكي مارو راهنمايي كنه من هم علمي كاربردي هم ازاد كارداني به كارشناسي قبول شدم بنظرتون كدومشو برم؟كارداني رو علمي كاربردي خوندم
خوب دوست عزيز اين كارو كردم تنها يه رشته انتخاب كرده بودم كه اونم اون پايين هست ولي يادم اون قديما كارنامه ها يه نيم خط داشت كه يا مينوشت قبول يا مردود علمي ولي الان اين كارنامه كه مياد فقط مشخصات فردي من توش هست و تنها رشته اي كه انتخاب كرده بودم اين يعني من تو همون يه رشته انتخابيم قبول شدم ديگهنقل قول:
از دوستان اینجا تا الان کسی دانشگاه علمی کاربردی رشته کاردانی فنی مونتاژ و تعمیر سیستم های رایانه ای که به صورت پودمانی هستش بوده ؟؟
این رشته چه درسایی داره ؟؟؟ چون هر چی گوگل سرچش کردم درساش رو نشون نداد چیان اما رشته های دیگه رو نشون میده
بعد از اینکه برنامه کلاس ها رو دادن معمولا چند روز بعدش شروع میشه؟
امرز ثبتنام کردم ولی هزینه ازم نگرفتن اینا طرز کارشون چطوره؟
این تاییده گواهی که باید بره پست چطوره؟
هزینش چطوره؟
یه قسمت هست که مشخصات نوشته پایینش هم اسم همون رشته با دانشگاه مورد نظر که همون هست قبولی من دوتا دانشگاه رو زدم که یکی قبول شدمنقل قول:
محتوای مخفی: اینم عکس
ممنونم درست ميگي متوجه شدم
چون زمان ما ( عهد پادشاه وزوزك ) تو كارنامه دانشگاه سراسري و آزاد ( اونوقت علمي كاربردي نبود ) يه خط بود كه مي نوشت قبول يا مردود علمي براي همين من يه كم گيج شدم بازم مرسي از شما وساير دوستان كه بهشون زحمت دادم
کسی نیست؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
خيلي جاابه من امروز واسه ثبت نام كارداني به كارشناسي رفتم دانشگاه گفتن هنوز معلوم نيست زمان ثبت نام كي هستش منم گفتم اخه سنجس نوشته از سه شنبه تا پنج شنبه همين هفته ثبت نامه گفتن كه نه اون اشتباهه
عجب ب ب
خيلي جاابه من امروز واسه ثبت نام كارداني به كارشناسي رفتم دانشگاه گفتن هنوز معلوم نيست زمان ثبت نام كي هستش منم گفتم اخه سنجس نوشته از سه شنبه تا پنج شنبه همين هفته ثبت نامه گفتن كه نه اون اشتباهه
عجب ب ب
من امروز ثبتنام کردم هزینه نگرفتن ازم از این جالبترd:
نگران نباشید دانشگاه تا قرون اخر پولشو میگیره ازتون :n02:نقل قول:
زمان ثبتنام شما توی دانشگاه دیگه به خود دانشگاه مربوطه اونا باید سیستمشون رو جوری تنظیم کنن که این حجم زیاد دانشجورو ثبتنام کنند و اصن به نوشته سنجش نمیشه نظر داد.نقل قول:
کلاسا گاهی ممکنه تا 10 مهر هم شروع نشه!
راستی علمی کاربردی رو ثبت نام کردین؟؟
سرفصل درسا با دانشگاه ازاد یکیه فقط مبلغش فرق داره و استاداش
البته بگم که الان دانشگاه ها ازاد واحد های خارج از شهر مدرس دارن بیشتر تا استاد یعنی فوق لیسانس دانشجوی دکتری و بعضا لیسانس.
نقل قول:
دوست عزیز پودمانی حذف شده کلا
رشته های ارائه شه در شاخه صنعت و زیر شاخه کامپیوتر :
کاردانی فنی بازیسازی رایانهای
کاردانی فنی شبکههای کامپیوتری
کاردانی فنی فناوری اطلاعات - اینترنت و شبکههای گسترده
کاردانی فنی فناوری اطلاعات - خدمات الکترونیکی شهر
کاردانی فنی فناوری اطلاعات - رسانه
کاردانی فنی کامپیوتر - سیستمهای
کامپیوتری، کاردانی فنی نرمافزار - برنامهسازی کامپیوتری
این رشته ها ارائه شده توی دفترچه کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای سال 93 هستند
دوستان تازه پذیرش شده این جدول مبلغ شهریه ثابت و متغییر رو با توجه به شاخه های مختلف و انواع دروس نشان میده که با توجه به دروس انتخاب شده میتونید مبلغ کلی شهریه رو محاسبه کنید.
دوستان این تاییده تحصیلی رو ست کردم رسیدش رو باید ببرم دانشگاه؟چون چیزی بهم نگفتن بیاری فقط گفت برو پست برا تاییده تحصیلی
انتخاب واحد ترم اول رو خودشون میکنن؟من پروندم رو دادم ولی هنوز میبینم رو میز مسئول اموزش هست فکر نکنم ثبتنام انجام شده باشه تا کی ثبتنام رو میکنن؟
برای نظام وظیفه هم باید نامه ای بگیرم یا اینکه خود دانشگاه اقدام میکنه؟این مسئول گفته بعد انتخاب واحد هنوز چیزی درباره انتخاب واحد بهم نگفتن
نقل قول:
انتخاب واحد ترم اول رو خود دانشگاه انجام میده
پرونده روی میز باشه دلیل بر ثبتانم نکردن نیست که مشخصات شما توی سیستم ثبت شده و پرونده هارو مسئول آموزش باید بذاره تو فایل برای همین رو میزه:n02:
بله باید تحویل کارشناس اموزش بدین :
3-دانشجویان کاردانی می بایست با یک نسخه کپی از دیپلم خود جهت دریافت تاییدیه تحصیلی به اداره پست مراجعه نموده و رسید تاییدیه تحصیلی را به کارشناس مربوطه تحویل نمایند.
4-تحویل مدارک مورد نیاز به کارشناس ثبت نام ودریافت برگه انتخاب واحد
5-مراجعه به امور مالی جهت پرداخت 85%شهریه مرکز
6-تحویل برگه انتخاب واحد ممهور به مهر مالی به کارشناس ثبت نام (لازم است دانشجویان یک نسخه کپی از برگه انتخاب واحد مهردار را نزد خود نگه دارند.)
درمورد نظام وظیفه اطلاعاتی ندارم و یادمه همکلاسیام میرفتن پلیس +10 و بعدش مسئول نظام وظیفه دانشگاه ! ولی دقیق نمیدونم
سلام
لطفا فوری پاسخ دهید
در مورد کاردانی ترمی
خوب در مورد انتخاب واحد میخواهم بدونم واقعا باید پیش نیاز ها رعایت شود
چون چند تا درس را انتخاب کردیم اما پیش نیاز دارند
میخواهم بدونم میشود پیش نیاز و خود آن درس اصلی را با هم بخوانیم ؟
چون گفته بودند حتما باید اول پیش نیاز ها را بگذرانید
حالا چون انتخاب واحد کردم مشکلی ندارد ؟
مشکلی نبیست حالا پیش نیاز را رعایت نکردیم ؟
ممنون
خداحافظ
دوست عزيز 100 درصد واستون مشكل ايجاد ميشه چون اگه پيش نياز هارو رعايت نكنيد سيستم خود به خود اون درسارو حذف ميكنه و شما نميتونيد امتحان بديدنقل قول:
سريعا بايد اقدام كنيد
ممنون
اما حالا که انتخاب واحد کردم اون درسها را حذف نکرده یعنی ممکنه بعدا حذف کنه ؟
پس درس اصلی و پیش نیاز را نمیشود با هم انتخاب کنیم ؟
دوست گرامی درسی که پیش نیاز داره رو تنها درصورتی میتونید پیش نیاز و درس رو باهم بردارید که اون درس رو افتاده باشید،فقط اینجوری میشه هم نیاز کرد.نقل قول:
اگر آموزش ببینه حتما براتون حذف میکنه و ایراد میگیره
پس پول اضافه ندین و پیش نیاز هارو رعایت کنید
اگر خودتون به آموزش مراجعه کنید خودشون براتون حذف میکنن.
دوستان، ترم اول که خود دانشگاه برای ما انتخاب واحد کرده، درسهای (شبکه های کامپیوتری) و (TCP/IP) و (ریاضی گسسته) و (ریاضیات کاربردی شبکه) رو با هم ارائه داده. در صورتی که شبکه برای TCP/IP پیشنیاز هست. ریاضی گسسته و ریاضی کاربردی هم برای شبکه پیشنیاز هست. البته برای تمام دانشجوهای ورودی جدید بهمن این درسها رو یکجا ارائه دادن. من نگران این موضوع هستم. موقع فارغ التحصیلی سهل انگاری دانشگاه رو پای ما ننویسن؟!