سلام دوستان همشهری
لفطا کسایی که از شرکت درپیت شده ی دنیانت سرویس میگیرن بگن سرعتاشون در چه وضعیه؟ ماله من دوباره افتضاح شده سرع 1 مگ دارم به زور بم 15 تا دانلود میده
اینم تست خطمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان همشهری
لفطا کسایی که از شرکت درپیت شده ی دنیانت سرویس میگیرن بگن سرعتاشون در چه وضعیه؟ ماله من دوباره افتضاح شده سرع 1 مگ دارم به زور بم 15 تا دانلود میده
اینم تست خطمه :
کسی تو مرکز امام از پارس انلاین اشتراک داره ؟اگه داره بگه سرعتش چطور هست ؟این دنیا نت که مساوی با آشغال . زنگ هم میزنی پشتیبانی فقط بلده حرف مفت بزنه
پارس 1 مگ مرکز چمران
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
البته شبها بد نیست از راپیدباز شبی دو تا سه گیگ میگیرم
سلام
می خواستم پارس آنلاین 512 kb بگیرم
یک جا شنیدم اگه به صورت انلاین بگیری مدرک و از این جور چیزها نیاز نداره.
پرسش من این که این چیزی که گفتم درسته یا نه؟
ببخشید یک پرسش دیگه هم داشتم سرعت 512 تو شب چتد هست؟
ممنون
سلام بر دوست عزیز من هم مشکل شمارو دارم 1 مگ اما شب ها برای دانلود ازاد سرعت دانلود 17 یا 16 ... در هنگام فروش اگر میگفتن دانلود یک مگ و اپلود 512 . ولی شبها به 128 میرسه پولی که به هشون می دادیم حلالشن بود اما حالا من که نمی بخشمشون .. توی روز با اون همه یوزر خانگی و تجاری .شلوغی خطوط تلفن و ان همه نویز روی خطوط سرعت بیش از یک مگ . اما شبها ....... من که دیشب زنگ زدم و کلا از خجالت شان در اومدمنقل قول:
دوستان من یه شایعاتی شنیدم که پارس آفلاین ترافیک کل دوران تعطیلات رو رایگان کرده؟
ما هم گفتيم شايعه است ولي امروز اس ام اس داد.نقل قول:
نقل قول:
sms داد؟
چرا واسه من چیزی نیومد؟:18:
البته یه کارت پستال تبریک سال نو اومد!!! شاید بخاطر این کارت دیگه sms نداده!!!!!!:27::27::27:
دوستان شاتل اکو 1 مگ ارائه میده ؟ به عنوان مجوز , گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه قبوله ؟و اینکه 1 مگ 6 ماهه چند و شبانه دانلود رایگان داره ؟
سلام دوستان
من چند روزی نبودم
این 3 گیگ هدیه نوروزی رو شاتل به سرویس اکو کی میده ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پس من چی؟ نه sms دادن نه کارت پستال!!!:41:
-------------------
دوستانی که 512 دارن لطفا بگن که آیا دانلود شبانه هم با همین سرعت میگیرن یا نه؟
اسم شرکت رو هم بگن لطفا:10:
من 128 پارس آفلاین دارم که سرعت شبانه 12کیلو بیشتر نمیشه:2:
میخام به یه شرکت دیگه کوچ کنم
آقا پارس آفلاینی هاش سرعت شما هم افتضاح شد؟
واسه من که الان به 30 kb رسیده...
مشخص بود که هیچ خیری از این پارس آفلاین به ما نمیرسه...
سلام
سال نو مبارک
این عکس صفحه اول سایت پارس آنلاین
من چند فایل گذاشتم برا دان از ترافیک چیزی کم نشد همنطوری که خود سایت گفته تا آخره سیزده باید باشه
ولی سرعت روزش خیلی اومده پایین
برا من که 128 دارم روزها 50k و شبها 12k میشه:46:نقل قول:
نقل قول:
باورم نمیشه تا 13هم رایگانه!!
یه چیز خیلی جالب، من از اشتراکم 20 مگ بیشتر نمونده و 12 روز باقی مونده
مونده بودم چطور تو این 12 روز باقیمونده فقط 20 مگ استفاده کنم چون زورم میاد واسه 1گیگ 5تومن پول بدم
حالا هم مثل اینکه تا اتمام روزهای اکانتم رایگانه!!!! چه شانسی!!!!:8::8::8:
کسی 1 مگ پارس انلاین داره ؟ ترجیحا مرکز ولی عصر ؟ اصلا 1 مگ میده واسه اهواز ؟ سرعت چطوره واسه دانلود شبانه ؟
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
سلام من از دبروز از پارس انلاین 512 گرفتم. دیروز سرعت دانلود با دانلود منیجر بین 60 تا 70 بود شب هم کم نشد تازه یکم بهتر شد .ولی الان که از سر کار اومدم سرعتش خیلی نوسان داره بین 25تا 45 . در ضمن ظاهرا چیزی از ترافیک من کم نشده
تا 13 فروردین ترافیک رایگانه برای همین روزها نوسان زیاد دارهنقل قول:
شما تست کن ببین نیمه شب سرعت چند؟
مرگ بر parsonline
سرعت 1024:
سلام فقط مرگ بر ... می خام یک چیز سالم تو شرکت پارس انلاین نمونه کاش تموم سرور های شون بسوزه طرف 128 داره داره با سرعت 170 دانلود می کنه ولی ما که یک مگ داریم سرعت به 10 نمی رسهنقل قول:
سلام دوستان میخواهم اینترنت بگیرم آیا 256 با ترافیک 4G ماهیانه شرکت وایمکس مبین نت خوبه ؟ راستی ساعته های رایگانش چجوره با سپاس .
یه سوال :
کسی از مخابرات گرفته تا حالا ؟
من که دیگه حالم از پارس آنلاین بهم میخوره ، قبلا هم شاتل بودم ، الام میخوام برم مخابرات
یکی از دوستام صبا گرفته 128 میگه داره با 120 دانلود میکنه تو روز شبونش هم چون شبا دان نمیکنه نمیدونه . حالا دیگران هم همینطورن یا این عیدی صباست ؟ راستی میگن خوده صبا از کاربراش دزدی ترافیک میکنه ؟؟؟؟
من خودم الان اکو 128 ام شاتل . واقعا 128 ه حتی 1 کیلو هم از سرعت معمول 128 بیشتر یا کمتر نمیره متسفانه 1 مگ اکو واسه اهواز نمیدن وگرنه میموندم شاتل .
حالا میخوام برم پارس 1 مگ بگیرم اما با قضیه صبا به شک افتادم که 128 صبا بگیرم اما با سرعت 1 مگ دان کنم . کسی کمکی ، راهنمایی کنه ممنون میشم
بچه ها من یکساله دارم از دنیانت (آسیاتک) استفاده میکنم
تا 2-3 ماه پیش خیلی خوب بود یعنی همه چی سرجای خودش بود، مثلا 512 با 60-70 دانلود میکرد، 1 مگ هم با 110-120
ولی از 2 ماه پیش افتضاح شده
منی که 1 مگ دارم سرعت دانلود به زور به 30 میرسه !!!!!
کسی جای بهتری سراغ داره؟ دیگه دارم کلافه میشم از دست این دنیانت
هر وقت هم زنگ میزنم بهشون شکایت میکنم که این چه وضع سرویس دهیه، یا میگن مشکل از خودتونه !! یا میگن از هفته ی دیگه پهنای باند اضافه میکنیم درست میشه !
حالا من نمیدونم این هفته ی دیگه کی میرسه ! 2 ماهه دارن همینو میگن
خلاصه لطف کنید یه جای درست و حسابی معرفی کنید که حداقل کم فروشی نکنه، حالا خواست زیاد فروشی کنه که چه بهتر
سلام همشهرینقل قول:
منم از این شرکت سرویس میگیرم و دقیقا همین مشکل رو دارم حدوده 2 ماهه دانلودم مونده روی 10 سرعتم هم 1 مگ هست
هر روز زنگ میزنم پشتیبانی هی میگه چند روز دیگه... قبل از تعطیلات 45 دقیقه با پشتیبانی صحبت میکردم کلی قول داد که بعده عید درست میشه الان سرعت ها رو روی 2 مگ بستن بم گفت وقتی این تجهیزات راه بیفته سرعته دانلود شما تو بهترین شرایط به 250 و در ساعات شلوغ روی 150 میمونه . می گفت امسال دنیانت میترکونه...
دیروز من قبل از انکه شارژ مجدد کنم رفتم شرکت و با اقای منجزی ( مسعول امور فنی ) اتمام حجت کردم قول 100% داد تا اخر فروردین تمام مشکلات رفع میشه برای همین این ماه هم شارژ کردم تا ببینم چی میشه
راستی شما کدوم مرکزی؟
نقل قول:
ببين دوست عزيز اگه تهراني به جر adsl به چيزي فكر نكن.كبل تو ايران سرويس هاي سيم دار بهتره!
من الان 512 مبين نت دارم تا 2 ماه اول سرعتم 60 تا 80 بود.
الان كه ديگه از 2 شرو ميشه تا 40 يا 50.
شب ها هم فرقي نميكنه سرعتت با روز يكيه(البته اگه سرعتت تو روز به 60 برسه!)
ولي مبين نت بگير نگير داره.يه هفته سرعت بالاست يه هفته پايينه.
راستي اين سرعت 256 كه ميخواي بگيري اخرين سرعتي كه ميتوني باهاش دان كني ميشه 30 تا 40.
چون اين سرعت ها كه به شما ميگن كيلو بيت هست نه كيلو بايت.
ممنون از جوابتنقل قول:
منم این ماه هم تمدید میکنم ببینم چی میشه
ولی اگه باز هم وعده ی سر خرمن بود، ماه بعد 100% میرم جای دیگه
من مرکز چمرانم
کسی کوی نفت پارس آفلاین داره؟اوضاع خرابه
سلام به همه دوستان
من میخوام شرکتم رو از دنیانت تغییر بدم به نظر شما برای مرکز آزادی چه شرکتی خوب سرویس میده که سرعت دانلود شبانش خوب باشه؟
دیگه دنیانت داره شورشو در میاره
سرعت دانلود سرویس 1 مگ رسیده به 10 کیلوبایت!!!
بچه ها لطفا یک سرویس دهنده ی خوب معرفی کنید، که در اولین فرصت از شر این دنیانت دودره باز خلاص شیم
سلامنقل قول:
تو روز سرعتت اینقدر هست یا شب؟
روی هیچ کدوم از شرکتها نمیشه کامل حساب باز کردنقل قول:
هر کدوم یه زمانی خوبن بعد از یه مدت افتضاح میشن
الان دانلود پارس انلاین سرویس 1 مگ تقریبا 200k توی روز و شبها هم تقریبا 60k
سلامنقل قول:
نمیدونم چی شده سرعت دانلود من به شکل معجزه اسایی خوب شده البته دانلود منیجرم رو پاک کردم دوباره نصب کردم
الان سه شبه سرعتم از 20 تای قبل رسیده به 120
دیشب 1560 مگ دانلود داشتم
سرعت دانلود با 128 توی روز 15 توی و شبانه بین 4 تا 12
سرعت دانلود با 256 توی روز 70 تا 110 و شبانه بین 10 تا 26
سرعت دانلود با 1 مگ توی روز 80 تا 140 و شبانه بین 20 تا 90
کدوم شرکت؟نقل قول:
ببخشید فراموش کردم اسم شرکتو بگمنقل قول:
چون دوستان قدیمی میدونن که از پارس اشتراک دارم
ADSL مخابرات اهواز راه اندازی شده؟
فعلا پارس آنلاین توی سرویس های سرعت بالا خوبهنقل قول:
پشتیبانیش هم بد نیست تقریبا یه هفته ای خط رو رانژه میکنن ( اگه خط آزاد باشه)
اگه هم بگی خودم نصب میکنم 5200 تومن هزینه نصب اولیه میگیره که به نسبت شرکتهای دیگه خیلی خوبه
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
تا اونجایی که من میدونم قرار بود بعد از عید راه اندازی بشه که هنوز خبری نیستنقل قول:
مرگ بر پارس آفلاین
128 ساعت 5.30 بعدازظهر