سوره بیشتر بار هنری داره . آزاد بیشتر ولگردی داره ! شهریه آزاد صد در صد بیشتره .نقل قول:
Printable View
سوره بیشتر بار هنری داره . آزاد بیشتر ولگردی داره ! شهریه آزاد صد در صد بیشتره .نقل قول:
با سلامنقل قول:
آخرين نمره فرد قبول شده در رشته قبولي در برق/الكترونيك تهران-مركزي امسال چنده؟ لطفا راهنمايي نماييد
والا فکر کنم سوره
بهتر باشه
موندم چرا هنوز غیر انتفاعیه
سلام من تو موقعیتی بدی الان قرار دارم .
من رشتم تجربیه ولی چون می دونم نمی تونم رشته های علوم پزشکی قبول شم تو رشته ی ریاضی شرکت کردم برای نرم افزار چون علاقه داشتم.ولی الان فناوری اطلاعات تو واحد اشتیان(استان مرکزی) قبول شدم.
خیلی هم راجع بش اطلاعات کسب کردم ولی هیچ کدوم به درد نمی خورد.کسی اینجا این رشته رو خونده به من کمک کنه؟اصلا مرکزی خوبه واسه درس خوندن؟من ترازم 4650 شد چون حالم بد بود اصلا قبلشم واسه کنکور نخونده بودم.به نظر شما اگه یک سال بشینم می تونم تهران قبول شم؟؟؟چی کار کنم که قبول شم.من تنها درسیم که فعلا می تونم 100 بزنم زبان هست فقط.تورو خدا زودتر جوابمو بدید خیلی واسم حیاتی هست
20 تا 25 ثبت نام هستنقل قول:
یک پیوست دیگه هم میزنن برای واحد ها تا چند روز دیگه
شهریه هم تغیز کرده ظاهرا
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
تو مدرک میزنن عزیزنقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم شما باید خودتون فکر کنید و تصمیم بگیرید .
بنده خودم مکانیک خواندم اما اطلاعاتی دارم .
چندتا نکته بسیار مهم رو برای شما می گویم که حتما توجه کنید :
فناوری اطلاعات یک تفاوت با نرم افزار دارد که به جای تخصص در برنامه نویسی شما تخصص در شبکه های کامپیوتری
پیدا می کنید .
ترازتون در ازاد شده 4650 . حتما در سراسری غیر مجاز شده اید . این تراز خیلی بدی هستش .
شما ببنید دانشگاه ازاد واقعیت این هستش که از نظر سطح علمی مدرسانشون در سطح پایینی قرار دارند .
به غیر از چند دانشگاه ازاد مثل علوم تحقیقات و تهران مرکز که فقط دو سه تا استاد دانشگاه تهران در اونجا تدریس
می کنند .
فکر نکنید توی دانشگاه ریختن و کسی باید بره جمع کنه بیاره . در دانشگاه سراسری الان وضعیت داره رو به بحران
می ذاره الان استادهای جدید و جوان اوردن و اکثر استادهای قدیمی رفتن . حالا وای به حال ازاد .
اگر در تهران زندگی می کنید بهتره نروید چون پشیمان می شوید. ( دوباره تصمیم با خودتان هستش . )
اگر واقعا قصد خواندن دارید در اغاز حتما سراسری رو مد نظر داشته باشید نه دانشگاه ازاد .
در ضمن اگر می خواهید سال دیگر شرکت کنید حتما مورد نظام وظیفه خود را چک کنید که سال دیگر هم معافیت
تحصیلی دارید یا نه .
اگه از لحاظ هزينه مشكل نداري، شك نكن كه معماري مركز بهتره، ميتوني يه مقايسه در مورد قدمت اين رشته در اين دو دانشگاه داشته باشي، بيشتر از 20 ساله كه تهران مركز ، معماري داره و فارغ التحصيلاي خوبي داشته و بسياري از اساتيد درست حسابي و مطرح هنوز تو اين دانشگاه تدريس ميكنن، مجوز پذيرش دانشجوي دكتري رو هم يه يكي دو سال هست كه داره، اينا همش نشون دهنده برتري اين دانشگاه هست، البته بحث ماليش خودش معضليه بخصوص اين رشته كه دروس عمليش زياده و خيلي زير بار خرج ميريد.من در مورد رشته معماريش البته صحبت كردم، مابقي رو نميدونمنقل قول:
واسه ترم اول خودمون میتونیم انتخاب واحد کنیم ؟
سلام
این کارنامه دوست منه
آخرش هم نوشته
نتیجه نهایی آزمون : مردود
حالا این بنده خدا هیچ جوری نمیتونه ثبت نام کنه؟
هیچ راهی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر.هر چی عشق شون کشید میدننقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه برای انصراف که شنبه دیگه برم ثبت نام واحد جدید
2 ترم خودنم این واحد که انصراف دارم میدم.
اما پرونده رو نمیدن به من میگن خودمون می فرستیم خوب اینها از کجا میدونن به کجا بفرستن؟
من با چه چیزی برم ثبت نام کنم واحد جدید؟
فعلا 2 تا برگه دستمون هست که واحد های مختلف دانشگاه رفتیم برای امضا اون
فکر کنم یکیشون رو میدن ما که ببریم واحد جدید نه؟
بهداشت حرفه ای قطعا رشته خیلی بهتریه . بازار کارشم بهتره. من جای شما باشم بهداشت حرفه ای تهران رو ترجیح میدمنقل قول:
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
چون نوشته کلا مردود پس هیچ امیدی نیست . متاسفانه حد نصاب اختصاصیا رو نیاورده وگرنه انتخاب 4امش 100 در 100 قبول بودنقل قول:
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
سیستمش اینطوریه که دانشگاه آزاد سفته میگیره تا مدارک تحصیلیتو بیاری. چون شما (احتمالا) سربازی نرفتی مدارکتو دستت نمیدن. دانشگاه آزادی که امسال قبول شدی یه نامه بهت میده میبری دانشگاه قدیمی اونا هم به صورت اداری براشون مدارکتو پست میکنن.نقل قول:
يك عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد وقف اموال اين دانشگاه را منتفي دانست و گفت: در انتظار اعلام نظر رسمي هيئت فقهي هستيم.
سيدشهاب الدين صدر در گفت وگو با فارس در خصوص آخرين وضعيت اجراي اساسنامه و زمان تشكيل جلسات هيئت امناي اين دانشگاه گفت: جلسات هيئت امناي دانشگاه آزاد هنوز تشكيل نشده است و منتظر اعلام نظر دستگاه قضايي در اين مورد هستيم.
وي با بيان اينكه دستگاه قضايي بايد جمع بندي نهايي و رسمي خود را در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اعلام كند، افزود: هيئت امناي دانشگاه آزاد نيز بعد از انجام اين مرحله، مي تواند جلسات خود را برگزار و سرپرست دانشگاه را تعيين كند.
عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد در همين زمينه گفت: بعد از انتخابات سرپرست دانشگاه آزاد در جلسه هيئت امنا، صلاحيت گزينه پيشنهادي در شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز بررسي خواهد شد تا در نهايت رئيس دانشگاه آزاد معرفي شود.
صدر در پاسخ به اين سؤال كه آيا موارد مطرح شده در رسانه ها را مبني بر اينكه «هيئت فقهي كه مامور بررسي وقف اموال دانشگاه آزاد از نظر شرعي شده بود، اين وقف را غيرشرعي دانسته است» تاييد مي كنيد، خاطرنشان كرد: آن چيزي كه اطلاع پيدا كرده ايم اين است كه قاعدتاً چون اموال دانشگاه آزاد، اموال شخصي نبوده و متعلق به مؤسسين اين دانشگاه نيست، مباحث حقوقي در خصوص آن وجود دارد و قاعدتاً بحث وقف در مورد آن نمي تواند انجام بگيرد.
وي در همين زمينه يادآور شد: سازمان اوقاف هم بارها اين مسئله را اعلام كرده است كه چيزي به نام وقف نامه از سوي دانشگاه آزاد به آن ارائه نشده است، بنابراين به نظر مي رسد كه موضوع وقف دانشگاه آزاد منتفي است.
عضو هيئت امناي دانشگاه آزاد در پايان در پاسخ به اين سؤال كه نهايتاً چه زماني تكليف دانشگاه آزاد مشخص خواهد شد، اظهار داشت: منتظر اين هستيم كه دستگاه قضايي اين مسئله را رسماً اعلام كند تا جلسه هيئت امنا را برگزار كنيم كه اين جلسه بايد هرچه زودتر و قبل از سال تحصيلي دانشگاه برگزار شود.
-----------------------------------
ببينيم چي ميشه!بازم دعوا!:27:
سلام این کارنامه من هستش می خواستم ببینم هیچ راهی نداره که من درانتخاب اول ثبت نام کنم؟
نه هیچ راهی نیست .نقل قول:
اگه رتبه ات 10 تا با آخرین نفر فرق کنه قبولی تو تکمیل ظرفیت
بچه ها کسی مکانیک تهران مرکزو زده که کارنامشو بزاره ببینم چون میخوام ببینم آخرین نفر که قبول شده ترازش چند بوده واسه تحقیقات که 6009 بوده ممنون میشم زود بزاری؟
عمران اسلامشهر چه ترازش بالاس
!
من فکر میکردم عمران ترازش باید 4500 اینا باشه (( :
راستی چرا ازاد مکانیک و عمران دختر نمیگیره ؟
آقا من امروز رفتم انصراف دادم.یه تعد گرفتن و مدارکمو دادن.تعهد دادم که دیگر به رشته آمار بر نخواهم گشت و مدارکمو دادن.
یه نامه هم دادن مال نظام وظیفه که موقع ثبت نام ببرم دانشگاه جدید نشون بدم یا اونا میگن ببر ظام وظیفه بده که بدونن انصراف دادم و دو رشته ای استعلام نشم یا هم خودشون میگیرن میفرستن نظام وظیفه.
امسال تراز مکانیک جامدات مرکز ، غرب ، علوم تحقیقات همه 6009 بود.نقل قول:
مکانیک سیالات مرکز و علوم تحقیقات هم 6447 بود.
کارنامه دوستام هست اگر میخوای بزارم ؟
نقل قول:
مکانیک تهران مرکزی هم تراز آخرین نفر قبولیش 6009 هست .
اگه بزاری ممنون میشم!نقل قول:
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
راستی پس این چیه خودت گذاشتی تو تاپیک کارنامه ها؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5366173&postcount=178
تشکر از پست بالا
دانشگاه ازاد که پرونده نمیده دستت و خودشون می فرستن ظاهرا.نقل قول:
نظام وظیفه هم خوب وقتی انصراف میدی معافیت تحصیلی رو لغو میکنند.
و دانشگاه جدید ارسال میکنه معافیت رو.
اینها چرا این طوری کردن
قاطی کردم من
دانشگاه ها فرق داره نظام وظیفه که یکی هست.
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
دستت درد نمکنهنقل قول:
والا این قدر شلوغ بود که جواب نمیدادن تو دانشگاه فقط گفت خودمون می فرستیم چجور و کی و چطوری شو نفهمیدم.
نامه واحد های پاس شده رو کی باید بگیریم؟
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
نمیدونم پاسخ خودتون گرفتید یا نهنقل قول:
اما من میگم
پیش نیاز بستگی به فرد انتخاب واحد کننده براتون داره
یکی میبینی همه شو داد یکی نصف شو
اما اکثرا پیش نیاز ها اصلی و مورد نیاز رو ترم اول میدن
میگم ما اگه چند تا سوال در مورد ثبت نام داشته باشیم باید کجا زنگ بزنیم؟
یکی یه شماره درس حسابی بگه که درست مثل آدم بهمون جواب بدن
:11:
آقا واسه یه مقدار مثلا 150 هزار اومان از شهریه دانشگاه آزاد سفته قبول میکنه؟چک نداریم؟این ماه یخورده خرج داشتیم (چند ملیون واسه دندانپزشک رفت ) الان کسری دارم.
واحد اموزش
فکر کنم جواب بدن
نه؟
بستگی به امور مالی دانشگاه دارهنقل قول:
میگن باید شهریه ثابت رو بدی
یا چک
نترس پولت کم و زیاد بشه خبرت میکنن . :دی
قبوله
اقا امسال پیام نور برم واسه سال بعد ازاد معادل سازی میکنه؟
سراسری چی؟
اره معادلسازی میشه
پیام نور به کجا
من پرسیدم مثلا واسه دانشگاه روزانه و شبانه نه نمیشه
نه آزاد نه پیام نور
پیام نور به روزانه یا شبانه.نقل قول:
پیام نور به کجا
به ازاد مطمئنی میکنه؟:دی
خواهش میکنم دانیال جان. ریز نمراتت رو الانا بری بگیری بنفعته چون آموزش سرش خلوته زود بهت میده اگه دست دست کنی ممکنه تا 1ماه دیگه هم وقت نکنن بهت بدن . بگیر بذار کنار موقع ثبت نام ببر آموزش دانشگاهی که امسال قبول شدی بده . کلا اجباری نیست الان بگیری میتونی بعد از ثبت نام بری دنبالش ولی ممکنه تا 1ماه دیگه هم بهت ندن بگن سرمون شلوغه و ...نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
کاش هرچی بشه تهش به نفعه دانشجوهای آزاد باشه . بخدا آدم سرسام میگیره شهریه هارو میبینه . سالی 4ملیون پزشکی!!! آخه مگه پول علف هرزه:13:نقل قول:
..........................................
درصدهامزبان وادبيات فارسي 6.7 شيمي 26.7 زبان عربي 26.7 بينش ديني 26.7 زبان خارجه 66.7 رياضيات 2.5 فيزيك مكانيك 1 جمع تراز نمرات دروس عمومي 4677 خیلی ممنون از راهنماییتون.میشه بازم در مورد رشته فناوری اطلاعات بیشتر توضیح بدید ؟بازم خیلی خیلی ممنوننقل قول:
رشته آی تی رشته جدیدی هست البته تو این چند سال
به نظر من برو سراغش
من هر کی دیدم میخونه خیلی راضیه
انتخاب رشته ی مجدد هم نمی شه کرد؟نقل قول:
پارسال از این چیزها داشتیم؟ که مردود یا رد اختصاصی؟نقل قول:
سلام دوستان کسی از عمران خوراسگان اطلاع داره ؟ از نظر سطح علمی چطوریه ؟
ارزش رفتن داره ؟ و اینکه کلاس های پاره وقت با تمام وقت در یک زمان برگذار میشه؟
لامذهب شهریه آزاد اینقدر زیاده که آدم زورش میاد پول بده به اینا . اگر شهریه اش در حد پیام نور بود باز خوب بود.
سلام
دوستان یه سوال:
این سهمیه ها که تو کنکور ارشد هست میگن باید 100 امتیاز داشته باشی چطوریه؟؟مثلا ترازه خودت بشه 5000 بااون سهمیه چقدر میشه؟؟