سلام
چرا دوستی ایا برای ازدواج می خواستی دوست شوی یا نه
Printable View
سلام
چرا دوستی ایا برای ازدواج می خواستی دوست شوی یا نه
دوستان عزيزم : مژگان جون ،سارينا جون و كارين جونم ممنون خيلي انرژي گرفتم. :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انشالا منم نتایج که میاد انرژی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما دوباره برگشتیم و همچنان اینجا هیچ خبری نیست................
بچه ها مهرآریا نیستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وقتی که من اومدم ندیدم پست بزنه نمیدونید کجاست پگاه هم که دیگه کمتر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوما شلام
باز من اومدم و طبق معمول پرت از باغ تاپيك:-d
اینجا طبق معمول خبری نیست...نقل قول:
خانوما شلام
باز من اومدم و طبق معمول پرت از باغ تاپيك:-d
سلام عليكم دوستان گرامي :دي
چطورمطورين ،
تق تق کسی خونه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما آمدیم نبودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااام
خوبيييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
يه بحثي راه بندازيد ديگه اينجا خيلي سوت و كوره.
فعلا ما كه گرفتاريم....البته كاش درس بود........خدا مشكلات همه رو حل كنه.الهي آمين
سلام سلام به نگار عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزای قبل از عید نمیدونم چرا هی مشکلات می بارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها سبزه می ندازین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امیدوارم افراد بیشتری رو جمع کنیم
منم هستم
سلامنقل قول:
من حسابی کارهام تو هم شده..اما کلا روزهای بسیار خوب و شادی را تجربه می کنم..
والا من که تا حالا سبزه ننداختم..همیشه مادربزرگم می اندازه....
راستی بچه ها شما ایده خاصی برای سفره هفت سین دارید؟
منم شونصد سال پیش یه سبزه انداختم ولی شکل سبزه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی امسال یه خوشمل می خوام درست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده هم اگه به ذهنم رسید بهت می گم مژگان جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا ماهي خريدم. در مورد سفره هفت سين خيلي كارا ميشه كرد هر كس بياد بگه چه شكلي درست ميكنه يا سالهاي پيش چه جوري درست كرده.
من ماهی نمی خرم میترسم بمیره ناراحن بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم اينجوريم ولي نماد خوبيه براي سال جديد.من مراقبشونم تا نميرن. ولي خيلي ناراحتم از اينكه توي تنگن.نقل قول:
دوست دارم تمام ماهيها تو دريا باشن نه اينكه محدودشون كنيم به يه تنگ كوچك كه شب و روز همون جا بمونن.
دلم براشون ميسوزه.
salam dostan
نقل قول:
انشالا که ماهیات شونصد ساله میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بعد دانشگاه هم قبول بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... قبل از رفتن به دانشگاه غذاشونو بدی و بری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوش اومدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حافظه ماهی ها فقط ده ثانیه ست:31:نقل قول:
آره منم اينجوريم ولي نماد خوبيه براي سال جديد.من مراقبشونم تا نميرن. ولي خيلي ناراحتم از اينكه توي تنگن.
دوست دارم تمام ماهيها تو دريا باشن نه اينكه محدودشون كنيم به يه تنگ كوچك كه شب و روز همون جا بمونن.
دلم براشون ميسوزه.
چقدر وحشتناک همش 10 ثانیه خدایا ازز انسان ها دور کن...........:13:نقل قول:
جدی جدی فقط 10 ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طفلکیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه چیزیش هم خوبه مثلا قبلا تو دریا بوده می ندازنش تو تنگ بعد از 10 ثانیه دیگه یادش میره تو دریا بوده و ناراحن نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ماهیا تو تنگ دلشون می گیره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یادشون نمی مونه که اسیر شدننقل قول:
ولی ماهیا تو تنگ دلشون می گیره ها
سرشون گرم عکسشون می شه که رو شیشیه تنگ می افته
آره بعضی از آدما هم بعد یه ضربه شدید به سرشون بخشی که اطلاعات حافظه کوتاه مدتشونو به بلند مدت تبدیل می کنه آسیب می بینه و اینجوری می شننقل قول:
چقدر وحشتناک همش 10 ثانیه خدایا ازز انسان ها دور کن...........
یه نوع دیگه هم هست که حافظه اش 3 ثانیه است!
می دونم که نباید اینجا پست بدم قول می دم پست اول و آخرم باشه فقط یه سوال:نقل قول:
می تونم پول توی امضاتونو عیدی بگیرم
انشاالله.خيلي ممنون ساريناي عزيز و دوست داشتني:11: انشاالله كه همين روزا خبر قبوليت رو همينجا ميدي.نقل قول:
سلام چیطورین دوست جونا
خوبین خوشین خوش می گذره؟
می بینم که بحث سفره و هفت سین و ایناس
من اون قدیما که از هر انگشتم یه هنر می ریخیت کلی واسه سفر هفت سین و ملحقاتش زحمت می کشیدم
سال هر حیوونی بود سفره رو یه جورایی به اون ربط می دادم
مثلا اون سال که سال سگ بود یادمه کل سین ها و سایر چیزایی که توی سفره بودن رو با یه جفت سگ آقا و خانم که با خمیر درست کرده بودم تزییین کردم
از 6 ماه پیشش داشتم سگ درست می کردم:31:
یا از اون جایی که معتقدم عیدی باید عیدی باشه نه پول، تخم مرغا رو شبیه حیوون اون سال (معمولا) درست می کردم و می گفتم حالا پول می خواید بدید ، بدید اما از این تخم مرغا هم عیدی بدید، مثلا عیده و همین چیزاس که مهمه
اما دیدم هیشکی واسه سفره و تلاشات من تره هم خورد نمی کنه لذا الان یه 2 سالی هست تحریمشون کردم:31:
دیگه کاری با سفره هفت سین و اینا ندارم
اصولا می گن واسه یکی بمیر که واست تب کنه (ربط داشت الان؟!:31:)
بیکار که نیستم، کلی زحمت بکشم آخرش هم به جای یه خسته نباشد کلی غرغر بشنوم که چرا اینو اون جوری کردی یا چرا اونو این جوری کردی!
والا!
راستی می تونیم جشنواره ی سفره هفت سین درست کنیم
مثه همون جشنواره ی آدم برفیا
هر کی از سفره ی هفت سینش عکس بگیره بذاره اینا
اگه این جوری شد شاید منم یه کارایی کردم، به عشق جایزه:31:
مرسی نگار عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارین جون یه پا هنرمندی واسه خودت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه منم اگه شد عکس می گیرم ... البته هنوز که چیزی درست نکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها این چند روز خیلی خیلی واسم دعا کنید امروز فرداست که نتایج بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج اومد؟
با منی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا نیمد ... تا مار و دق ندن که نتیجه نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا امشب میاد یا فردا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی دوست گلم که به فکری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره جشنواره بذاریم موافقم خیلی کیف میده هر چند ما امسال عید نداریم
سلام سلام
دوستای خوبم من فردا عازمم
داریم می ریم سفر نوروزی
احتمالا یه 7 روزی در سفرم و از نت دور
پس دیگه وقت نمی شه عید رو تبریک بگم
پس همین جا پیشاپیش می گم که عیدتون خیلی خیلی مبارک، ایشالا که سال خوبی داشته باشین همراه با روزهای رنگی رنگی
:10:
کارین جون امیدوارم بهت خوش بگذره عزیزم خانومای گل حسابی برام دعا کنید .... فردا عصر نتایج کنکور میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ضمن سلام و عرض تبریک سال نو به همه خانومهای گل و دوستهای عزیز
خواستم بگم که خیلی خوشحال در سالی که رو به پایان با شما دوستان بیشتر از قبل اشنا شدم...
و اینکه اینروزها ایام فرخنده ای است واسه من و می دونم سال دیگه هم خواهد بود..امیدوارم به حق همه دلهای شاد به حق این دعا.. تک تک شما عزیزان هم سال خوب و آینده خوبتری داشته باشید.
پای سفره هفت سین وقتی که صدای خواند ن دعای تحویل سال و غزل حافظ را می شنوید این حقیر را هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.
امیدوارم در سال جدید همه مریضا شفا پیدا کنند
همه اسران دربند،آزادی پیدا کنند
خورشید امید به همه دلهای نا امید بتابه
خلاصه سالی پر از شادی موفقیت مهربونی دوستی و از همه مهمتر عشق واسه همه آروز دارم...
کارینم امیدوارم بهت خوش گبذره گلم
سارینا جون پس این نتایج چی شد؟
کی می خواهی با خبر قبولی مارو خوشحال کنی؟
من برات دعا میکنم. موفق باشی!!!!
فداتون بشم من که دعام می کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مژگان جون فردا ساعت 8 میاد ..... تو دلم داره از همین حالا شور میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سال نوي خوبي داشته باشين
سال نومبارك
سلام به همه ی خانومهای محترم و آقایونی که بدون مجوز وارد شدن:31:
سال نو را پیشاپیش به همه تبریک میگم، از خداوند بهترینها رو براتون در سال جدید آرزو میکنم:11: