باتشکرازشما دوست عزیز باتوجه به افت قیمت وهدیه هایی که شامل میشود ارزش خریدن روداره من نظرم به SONY NX 710 بود ولی این مدل واقعا وسوسه انگیزه نظره شما برام مهمه
باتشکرازشما دوست عزیز باتوجه به افت قیمت وهدیه هایی که شامل میشود ارزش خریدن روداره من نظرم به SONY NX 710 بود ولی این مدل واقعا وسوسه انگیزه نظره شما برام مهمه
-يكي از دوستان ديگه جناب koh هم از بچه هاي همين فروم اين مدل رو سفارش دادند به گمانمنقل قول:
-نزديك 500 فكر ميكنم تخفيف داده شده در جشنواره اگر اشتباه نكنم
-از نظر من گزينه بهتري هست( حتي نسبت به nx810 )
تواین رنج مدله بهتری موجود هست یاخیر بازهم تشکرمیکنم
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
دراین رنج مدله بهتری هم موجوده باتشکردوباره
-ين 5 مدل برتر سال 2010 هست :نقل قول:
1. Panasonic TC-P58VT25 (plasma)
2. Samsung PN58C8000 (plasma)
3. LG 55LX9500 (full-array local dimming LED-based LCD)
4. Sony KDL-55NX810 (edge-lit local dimming LED-based LCD)
5. Samsung UN55C8000 (edge-lit local dimming LED-based LCD)
6. Sharp LC-60LE925UN (edge-lit LED-based LCD)
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=445395[/HTML]
بین c8000 و lx 9500 کدام کیفیت بهتری دارن نظره شخصیتون رومیخوام بدونم
-فكر ميكنم اين مقايسه خيلي خوبي باشه بين اين دو مدل :نقل قول:
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1278316311[/HTML]
فارسي شده اون البته :
[HTML]http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/57-مقایسه-تلوزیون-های-3-بعدی-های-سامسونگ-و-lg[/HTML]
دوستان واسه تست LED SONY مدل 46NX700 یا 52EX700 چه فرمتی رو تو فلش بریزم واسه تست که اونجا بزنم امتحان کنم که راحت اجرا شه ( کیفیتشم در حد تصاویر ماه**واره باشه ) ؟
اگه فایلی دمه دستتون هست ممنون میشم واسم آپلود کنید تا استفاده کنم ...با تشکر از عزیزانی که کمک میکنن
-فرمت هاي زيادي رو پشتيباني نميكنه عزيز MPEG2, AVCHDنقل قول:
ممنون از جوابت یعنی حتی avi هم پشتیبانی نمیکنه؟
این mpeg2 رو از کجا بیارم؟
-والا تا جايي كه من ميبينم نميتونه قسمت Convenience Features رو ببينيد :نقل قول:
[HTML]http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langI d=-1&productId=8198552921666077677#specifications[/HTML]
-البته تاپيك خوبي هم داريم اينجا:
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=431186[/HTML]
من بین دو مدل 6960 سامسونگ و ex710 سونی گیر کردم.(40 اینچ) می خوام 6960 بگیرم چون سونی mkv رو پشتیبانی نمی کنه و من تازه دی وی دی پلیر خریدم که اونم پشتیبانی نمیکنه. نظر اساتید رو می خواستم بدونم. فکر کنم 50 درصد تخفیف سینمای خانگی داره 120 تومان که اگه نخوایم از قیمتش کم میشه درسته؟؟
-به نظر من با توجه به امكانات c6900 ميتونه گزينه بهتري باشهنقل قول:
-تفاوت اونها اينقدر نيست ميتونيد يك wd با Ex710 تهيه كنيد
کسی میدونه که vt20 هارد اکسترنالو با چه فرمتی ساپورت میکنه فقط fat یعنی ساپورت میکنه
فرمتای mkv روی vt20 با هارد اجرا میشه
و انیکه vt20 با گارانتی بانیان سری r رفتم امروز دیدم 3.5میداد تیوتر حذف شده بود به نظرتون چیزای دیگه هم حذف شده نسبت به سری pکه ماله امارت الان بدون گارنتیش 3300 هست اگه خیلی فرقه که باید بریم تو فکر ال جی یا سامسونگ
الان که اینقدر قیمت ex710 با nx 700 تو سایز 40 و 46 نزدیک شده چه کاریه خرید ex710 وقتی تفاوتی با ex700 نداره ... به نظرم خرید ex 710 اشتباه هست ...
دوستانبنده میخوام از بانه samsung c6960 بیارم55 اینچ اما اونجا که زنگ زدم میگن این همین c6900 هست,میخواستم ببینم دلیل این تغییر مدل تو تهران چیه؟و اینکه من از کی و کجای بانه خرید کنم؟سایت بانه lcd خوبه؟معتبرن؟
ممنون
-يكي از علت هايي كه دوستان سراغ nx ها ميروند همين ديزاين وطراحي پنل هستنقل قول:
-در مورد Ex710 هم ديزاين زيباتر شده و ميتونه عامل جذبي باشه براي كاربران خونگي
منتظر راهنمایی اساتید هستم، خودم پس از کمی تحقیق Sony 46ex500 انتخاب کردمنقل قول:
پیشاپیش سپاسگزار
-همينطوره يك مدل هستند اسم گذاري توي ايران وشركت هاي داخلي كمي متفاوت ميشهنقل قول:
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
-در مورد فرمت ها كه توقعي نداشته باشين ازش بايد براش wd تهيه كنيدنقل قول:
-خوب توي مدلهاي r كه ----t حذف شده بود مثل v20r
-اميدوارم ف.ي.ل.ت.ر هاي خوب اين پنل كاريش نشده باشه :46:
-به نظر من بهترين گزينه ها در رنج قيمتي شما:نقل قول:
samsung c650
sony ex500
lg ld650
سلام دوستان
ممکنه منو راهنمایی کنید با 1200 بهترین انتخاب برای استفاده خانگی چی مناسب هست .lcd 37 G10 panasonic یا klv-40EX500 sony یا انتخاب دیگه ؟؟؟
آیا 6900 ----t , dlna داره؟؟نقل قول:
برای فیلمهای سه بعدی که بخوام روی تی وی اجرا کنیم کدوم wd خوب متویند معرفی و اینکه اگه یک تهی کنمنقل قول:
راحت میشه روی vt20 اجرا کرد نیاز به تبدیل فرمت صدا یا چیزای دیگه نیست با کابل hdmi راحت پخش میکنه تلویزیون
:11:
دوستان قصد خرید سونی مدل 52EX700 رو دارم اما نمایندگی نداره و می خوام از بانه واسم بفرستن
می خواستم یک لطفی در حق من بکنید یک مغازه ای تو بانه که طرف قابل اعتماد باشه و قیمت مناسب هم بده واسم معرفی کنید تو پیغام خصوصی...واقعا ممنون میشم از کمکتون...
این سایت سقز شاپ کارش درسته؟ قیمت هاش مناسبه؟
بازم ممنون
-فكر ميكنم ex500 گزينه بهتري باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
-بله هم dlna ----t..internettv/appنقل قول:
سلام دوستان ! من میخوام یه LCD و یا LED بخرم ! کدوشو بگیرم ؟ و کدوم مارک ؟ فکر کنید دارید واسه خودتون میخرید دیگه ! قیمتش هم مناسب باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ! بسیار ! :40:
دوستان من هم همچین خواهشی دارم ، لطفا مساعدت بفرماییدنقل قول:
-قيمت ؟اندازه ؟مارك مورد علاقتون ؟نقل قول:
دوست گل حالا تو یه مورد خوب در سایز 46 اینچ یا کمتر ! مبلغ هم تا 1.5 خوبه ! حالا تو هر موردی سزاغ داری بگو من سرچ کنم ! شرمنده ! مرسی ! زیاد ! :10::40:
راستی همراه این مدل 52EX700 اروپایی که می خوام از بانه بگم بیارن دانگل WIFI هم هست یا جدا باید خرید؟
دوستانی که تهیه کردن لطفا جواب بدن ...ممنون
-براي فيلم هاي 3d بايد بلوري پلير با قابليت اجراي 3d تهيه كنيد از مارك ها وبرندهاي مختلف (پاناسونيك-ال جي .سامسونگ سوني )نقل قول:
جنس بانه که جنس نیست ! تقلبی ... ! :41::13:
-من توي اين رنج ال سي دي ها رو پيشنهاد ميكنم براي يك استفاده نرمال با حداكثر امكانات و تصوير قابل قبولنقل قول:
samsung c650
sony ex500
lg ld650
دادا LED چی پیشنهاد میکنه ! تو هر قیمتی ؟ :20:
-خوب ال اي دي هاي خوب با قيمت هاي بيشتر :نقل قول:
lg le8500
samsung c6900
sony ex700/710
panasonic d25
,....
دوست عزیز اینجور که من دستگیرم شد، امکانات ارتباطی Samsung c650 از Sony ex500 بیشتره و فایل هایی که پشتیبانی میکنه هم بیشتره ف آیا c650 در کل گزینه مناسب تری از ex500 می باشد؟از جمیع جهاتنقل قول:
دوستان با تجربه دیگر هم محبت کنن ، اطلاعاتشون را دریغ نکنن، رفیقمون t_tanhayam یه تنه جور فوروم را میکشه
سلام
من یک تلویزیون می خوام(نمی دونمledبگم یاlcd)
بین 3 تا 3.5 میلیون باشه
کیفیت تصویرش مهمترین ویژگی برای من هست
در آخر هم امکانات جانبی اون
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
واقعا گیج شدم چه برند و چه مدلی بگیرم
با تشکر
دوستان طرز چک کردن LED واسه اینکه پیکسل سوخته نداشته باشه چطوری هست؟ ممنون اگه توضیح بدید
-همينطوره چند صفحه اخر چند مقايسه ورويو از هر دو مدل گذاشته بودمنقل قول:
-كنتراست وبلك لول پنل c650 بهتر از ex500 هست
-علاوه بر اينكه امكانات بهتري هم داره ----t ..usb ..internet tv/app..
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
-le 8500نقل قول:
-sony nx700
-samsung c6900
-sharp le820
-panasonic d25
-اگر 3d هم ميخواين همين برندها 3d هم دارند
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
-چند تا عكس تك رنگ درست كنيد مثل ابي سفيد مشكي قرمز و... به usb بزنيد واز صحت رنگ ها در همه نقاط تصوير مطمئن بشيننقل قول:
این LED های جدید مثل C6900 کد تستندارن مثل موبایل؟که میزنید و همه چیزشو تست میکنید؟
فقط شرمنده سری EX700 سونی چه فرمت های تصویری رو ساپورت میکنه؟ ممنوننقل قول: