من نمی تو نم بازی و save کنم تمام crak ها رو هم امتحان کردم نشد.
version بازی من هم 1.0 هست چی کار کنم save شه بازی؟
بله که میشه.نقل قول:
Printable View
من نمی تو نم بازی و save کنم تمام crak ها رو هم امتحان کردم نشد.
version بازی من هم 1.0 هست چی کار کنم save شه بازی؟
بله که میشه.نقل قول:
سلام
من این کرک razor رو ریختم ولی نمیدونم چرا اغلب اوقات توی بازی وقتی میرم صدا ها خرابه مثلا یه بوق میزنی صدای بوق همینطور ادامه داره مشکل از چیه؟
پیشتر ممنونم
مراجعه به صفحه اول.نقل قول:
یادمه انجا دیدم.
من برا رفع مشکل خودم تا صفحه 20 رو با دقت خوندم.:41::20:
سلام من ی کرک خوب برا ورژن 1.4 می خوام .اگه کسی سراغ داره لینکش و بزاره لطفاً.
ببنید دوست عزیز 10 ها بار گذاشته شده فقط کافیه جستجو کنی توی تاپیک. توی صفحات اخیر بارها گذاشته شدهنقل قول:
سلام:
من بازی رو نصب کردم ولی تنظیمات گرافیکش تا آخر نمیره.
البته واسه گرافیکمه،میخوام بدونم پچی هست که این مشکل رو حل کنه؟
مرسی
سلام میشه با تنظیمات commandline مقداری از رمو داد به گرافیک اینطوری اگه سی پی یو شما هم قوی باشه میتونی بالا تر بکشی . فقط کافیه برنامه Notepad رو باز کنی و بعد متن زیر رو توش بنویسی :
بعد با نام commandline تو محل نصب بازی سیو کنی البته اون عددو میتونی بالا ترم ببری البته نه خیلی زیاد . تنظیمات بیشتر commandline رو خواستی یاد بگیری پست های زیر رو بخون :کد:-availablevidmem 1.5
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4179979&postcount=1165
مد VisualIV v1.4 هم خیلی تاثیر داره :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4176705&postcount=1154
در کل خواستی چیزای بیشتری دستگیرت بشه تاپیک زیر رو از صفحه 115 به بعد تا 120 یه نگاهی بنداز تو این صفحات خیلی نکات خوبی گفته شده به طوری که یکی از دوستان تونسته تنظیماتشو تا آخر ببره منم تونستم تنظیماتو بیشتر کنم و علاوه بر اون 4 تا فریم با مخلوط دو روش بالا گرفتم . حتما امتحان کن ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4181090&postcount=1168
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770&page=115
با سلام میخوام نظر دوستان رو در مورد گرافیک 1 گیگ 9400 گیگابایت جویا بشم با تشکر
سلام به اساتید
من این بازی رو نصب و اجرا کردم ولی 2 تا مشکل دارم:
1-سیو 100% بازی رو دانلود کردم و تو مسیری که مشخص کرده کپی کردم ولی تو بازی هنگام لود کردن سیو ها میگه : file not fund . . . check your harddisk
2-تو بازی دوربین به شدت تاب میخوره و وقتی سوار ماشین میشم خود به خود شروع به گاز دادن میکنه و از جلوی ماشین دود بلند میشه!
ما که نفهمیدیم مشکل از کجاست!!
سیو بازی در xp کجاست؟
فک کنم اینجاست.نقل قول:
C:\Documents and Settings\user name\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Documents and Settings\user name\application data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
user name نام کاربری خودت رو برو.
اینجا نیس که؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * مشكل در بازي GTA IV * |!!؟| در لود تكستچر |؟!!|
سلام به همه ي دوستان...
ميدونم از اين بازي هم گذشت....و بد هم گذشت....... چرا كه همه از اين بازي دل خوشي ندارن.
راستش من اين بازي رو تمومش كردم اونم در عرض يك هفته اما نه تو كامپوتر خودم!!!.بگذريم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دوستان بازي خور و صد البته كاربران حرفه اي P30WORLD راهنمايي ميخوام...
اونم در مورد اين تصوير هست كه در زير اوردم،دوستان من همه ي مراحل نصب رو بدون كوچكترين مشكلي پشت سر گذاشتم و خدا شكر از نصب اين بازي پر دنگ و فنگ..!!! گذشتم....
اگه دقت كنيد در اين دو تصوير تكستچر ها لود نشدن..!!اگه درست تلفظ كرده و نوشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اين كه من به كمكتون نياز دارم و ازتون ميخوام من رو راهنمائي كنيد تا از اين مشكل فارغ بشم چون خيلي اين بازي رو دوست دارم.
مشخصات كامپيوتر من:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 2.50GHz,1.00 GB of RAM
گرافيك هم GeForce 8400 GS هست....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 798x585. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واين هم تنظيماتي كه در قسمت Geraphic خود بازي انجام دادم(پايين ترين حد)....اما جوابي نداد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان، يك كاربر به نام Beny-Nvidiaكه لطف بزرگي در حق كاربران مشكل دار در اين بازي كردن و يك تايپيك كامل گذاشتن كه مشكل من هم در موردش توضيح داده بودن و من هم طبق دستوراتي كه داده بودن عمل كردم اما نتيجه اي نگرفتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي كه معرفي كرده بودن رو نصب كردم و تنظيمات لازمه رو انجام دادم اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان ميخوام منو در اين مورد كمك كنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مشكل كجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خدايـــــــــــــــــــــ ـــــــــا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در حین بازی کردن در حد چند صدم ثانیه بازی متوقف میشه
از سیستم و گرافیک و این چیزا نیست چون بازی خییلی روون با گرافیک عالی اجرا میشه ولی بعضی جاها برای یک لحظه متوقف میشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟
میتونه از ضد ویروس باشه؟؟؟
هی بنی باید بگم دمت گرم :
سلام با تنظیمات پاییت می شه خوب اجرا کردنقل قول:
سلامنقل قول:
1-من در این مورد چیزی نمی دونم
2-مشکل از کرک هست,کرک razor بریزید درست می شه
سلام از اول که میری تو بازی همین طوریه یا بعدا این طوری میشه؟نقل قول:
آقا من سيستمم قويه ... پچ 4 رو هم با كرك ريختم كلي هم بازي كردم ولي جديدا هر وقت مي رم تو بازي يه ذره كه بازي مي كني مياد بيرون مي گه مموري كارت گرافيك پر شده در حالي كه كارت گرافيكم 1 گيگه و تنظيماتم جوري گزاشتم كه حدود 400 مگه ... در ضمن حتي وقتي كه بازي رو آخرين كيفيت مي زارم روونه روونه ... ولي گرافيك رو چه رو كم كم بزاري چه رو زياد يه ذره كه بازي كني مياد بيرون از بازي و مي گه مموري گرافيك پره
چاره چيه ؟؟؟
cpu intel i7
3 گيگ رم ( 3 تا ديگش رو هواست چون 32 بيته )
من دوگیگ رم دارم به من میگفت رم کمه دوباره پچو نصب کردم درست شد . میتونی از این ترفند command line هم که نمیدونم این تاپیک گفتم یا یه تاپیک دیگه استفاده کنی . در مورد 6 گیگ رمتونم ترفندش هست البته من که دو گیگ دارم امتحان نکردم ولی شاید جواب بده . برای خوندن برو پروفایلم :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=136522
سلام دوستان
من بازی رو تازه نصب کردم رو تنظیمات آخر رزولیشن احساس میکنم یکم تصویر آهسته تره
پچی چیزی هست که مشکلو حل کنه ؟ راستی از کجا بفهمیم که چند فریمور بازی ؟
کارت گرافیکمم 9500 و cpu 5300 و رم 2
؟؟؟!!!!
دقیقا نمیدونم ولی معمولا اونایی که رمشون 4 گیگ هست میرن رو آخر گرافیک بازی میکنن . پچ و ترفند که زیاده خب پچ 1.0.3 یا 1.0.4 چند فریم میارن رو بازی و ترفند هایی که تو صفحه 371 همین تاپیک لینکشون رو گذاشتم . گرافیکو یه کم پایینتر بیاد بهتره . درمورد فهمیدن فریم هم بنچمارک میگیرن صفحه اول همین تاپیکو نگاه کن فول در این مورد توضیح داده . قسمت گرافیک میری بنچمارکو میزنی . اطلاعات بیشتر پست اول همین تاپیک :27:نقل قول:
آقا تنظیمات گرافیک من هر موقع که از بازی میام بیرون مثل اولش میشه و باید دوباره تنظیم کنم
چاکار باید بکنم؟
آقا دستت درد نكنه ولي هر چي تو پرفايلت رو مي گردم چيزي پيدا نمي كنم :19:نقل قول:
منم یه همچین مشکلی دارم.نقل قول:
ولی با این تفاوت که هر وقت گرافیکو عوض میکنم از بازی میاد بیرون...
من این بازی رو چند وقت پیش خریدم ..........
ولی موقع نصب دی وی دی 4 یه فایل رو نمیتونه از رو دی وی دی بخونه . میخواستم ببینم کسی میتونه همون یه فایل رو واسم آپ کنه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسم فایل هم هست
GTA IV Disc 2.part51
دوستان چه جوری میشه فهمیدی اکانتی که ساختیم آنلاینه یا آفلاین ؟
سلام همه دوستان
دوستان من هر وقت کرک رازور رو میریزم این ارور رو میده چیکار کنم::::
این پست توی پروفایلم :نقل قول:
نقل قول:
چون انتها صفحه بود آوردم تو صفحه جدید ......
آقا دستت درد نكنه پسورد اين كرك 1.4 چيه تو 4share آپ كردينقل قول:
من وقتي بازيه GTA IV رو روي لپتاپم اجرا ميکنم ، خيلي با مکث بازي ميشه و تصوير stop , stop ميشه . اصلا روون نيست .
ميشه راهنماييم کنيد ؟
يکي از دوستام گفت اين بازي کلا روي لپتاپ ها همينطوريه . درسته ؟
مشخصات سيستم من :
Component Details Subscore Base score
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50GHz 6.0 5.1
Determined by lowest subscore
Memory (RAM) 4.00 GB 6.0
Graphics NVIDIA GeForce 8600M GT 5.9
Gaming graphics 1791 MB Total available graphics memory 5.1
Primary hard disk 15GB Free (50GB Total) 5.4
Windows 7 Ultimate
----------------------------
پیشاپیش ممنون
باید کیفیت رو کاملا بیاری پایین توی کمترین تنظیمات بازی کن با این سیستم فقط می تونی روی مینیمم کیفیت باری کنی البته می تونی بیشتر هم بکنب تنظیمات رو ولی کلا فریم کم میاری اون موقع
پسورد اين چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://www.4shared.com/file/131376917/7217d60b/GTAIV_-_crack_patch_104_working_.html
آقا پسورد اينو كه نمي دين اگه مي شه يه كرك 1.4 بزارين خيلي ممنون بقيه پاك شدن
سلام
من بازي رو نصب كردم .
وقتي از بازي خارج ميشم و دوباره مي خوام بازي كنم ، اين ارور مياد :
VDS20
چه كنم ؟
سلام .نقل قول:
من هرچقدر گشتم چیزی پیدا نشد یه فروم عربی پیدا کردم که تو اون اینو نوشته بود :
دقیقا نمیدونم فکر کنم میگه نت فریم ورک و Game for Windows Live باید نصب باشه .نقل قول:
طيب هل سطبت جميع البرامج الموجودة فى المشاركة الاولى خصوصا نسخة برنامج NET FRAMEWORK ويرنامج Games for Windows Live
سلام خسته نباشید من GTA IV رو دارم ولی خیلی کند اجرا میشه سیستمم
2GB of RAM
4 . 3 of cpu
geforce 9600
سلام:نقل قول:
دوست عزیز سیستمت پایینه ، خب معلومه کند اجرا میشه.:5:
سلام من 1 ساله که GTA IV رو دارم یعنی ماله من نسخه ای که از PS3 به PC تبدیل شده؟
سلام
من نصب کردم ولی یهو وسط بازی همه بازی میلرزه !!!
سوار ماشینم که میشی خودش گاز میده ؟
ویندوز سون هم نصب کردم
مشکلش چیه ؟
سلام ولی من GTA IV رو بعظی وقت ها رون اجرا میکنم :31:
باید پچهایی که واسه این بازی اومده نصب کنی تا مشکلت حل بشهنقل قول:
مشکل مربوط به کرکه. پچ شما چنده؟نقل قول:
کرک پچ 1.0.3
[html]http://www.2shared.com/file/7716977/35b57f96/CrackPatch3.html[/html]
کرک پج 1.0.4
[html]http://www.2shared.com/file/7716991/4255f72d/CrackPatch4.html[/html]
رم و گرافیک شما خوبه مدل کامل cpu رو بنویس ببینم میخوره یا نهنقل قول: