شما یا کرکتون مشکل داره یا دی وی دی بازینقل قول:
اول بازی رو با یک کرک دیگه انجام بدید
اگر مشکل حل نشد دی وی دی بازی رو عوض کنید
Printable View
شما یا کرکتون مشکل داره یا دی وی دی بازینقل قول:
اول بازی رو با یک کرک دیگه انجام بدید
اگر مشکل حل نشد دی وی دی بازی رو عوض کنید
سلام دوستان به کمک شما نیاز دارم یکی از دوستان لطف کنه فایل boneyard.ff را از پوشه نصب بازی برام آپ کنه و آدرس شو بده دست شو میبوسم خیلی حیاتیه در پوشه zone هستش در اون محلی که بازی رو نصب کردید ممنونم دوستان جان عزیزتان کمک کنید
دوست عزيز شما انتظار نداري كه بيايم 135 مگابايت ( :18: ) براتون آپلود كنيمنقل قول:
چطور 135 مگ اپلود کنیم من با اینترنت پر سرعت 128 برای آپلود فایل 70 مگ 1 ساعت طول کشید چه برسه به 135نقل قول:
خوب مگه چی میشه 2 ساعت بزار آپ کنه شما به مارات برس من خودم از خجالتت دز میام :40::40::40::11:
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------
خوب مگه چی میشه 2 ساعت بزار آپ کنه شما به مارات برس من خودم از خجالتت دز میام :40::40::40::11:
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------
مارات(کارات)
خوب حتما کسی راه حلی نداره ! :41:نقل قول:
با شرمندگی از تمام دوستان:
1-یه سوال در مورد کال اف دیوتی2 در گیم نت داشتم,چطوری باید اسمم رو رنگی بنویسم؟
2-بقیه کال افا چطور؟
3-آیا کد تقلبی برای جون یا تفنگ یا چیزای دیگه هست؟
سلام
من تازگيها دچار يه مشکل تو سيستم شدم. بازي رو نصب ميکنم هر 1 دقيقه يه بار سيستم هنگ ميکنه دوباره ادامه ميده. بازيهاي ديگه هم همينطور شده.
رم : 2 gig
ويندوز : 7
Cpu : Amd athlon +5200, 3Ghz
vga : 9500gt-gforce
لطفا يکي بگه چيه علتش تا تعميرش کنم. در ضمن بازي رو با کيفيت عالي مياره ولي زود زود هنگ ميکنه.
خوب دلايل زيادي ميتونه داشته باشه از جمله بالارفتن حرارت سيستم در اثر از كار افتادن فن cpu يا فن كيس
سلام.
من یک مشکل در حین بازی کردن دارم:
همون اوایل بازی وقتی یک مرحله رو تموم میکنم ،میخوام وارد مرحله بعدیش بشم ،از بازی میپره بیرون و وقتی دوباره بازی رو شروع میکنم ،این پیغام رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه روی yes کلیک کنم چه روی no ،هیچ فرقی نمیکنه بازهم هم همون آش و همون کاسه....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
مشکلت از یه جایی دیگه هست و ربطی به این پیغام نداره. این پیغام میگه که میخوایی تنظیماتت رو به حالت اولیه برگردونم یا نه؟ که اگه از تنظیماتی (دکمه های رو هم شامل میشه) که انجام دادی مطمئن هستی باید No رو بزنی. اگه Yes بزنی حتی تنظیمات دکمه هات هم برمیگرده به حالت دیفالت.نقل قول:
آخه قبلش من چند بار بازی رو باز و بسته کردم ولی یه همچین چیزی نمیگفت ولی بعد از این که این اتفاق افتاد ،این پیغام هم ظاهر میشه.نقل قول:
مشکلت از یه جایی دیگه هست و ربطی به این پیغام نداره. این پیغام میگه که میخوایی تنظیماتت رو به حالت اولیه برگردونم یا نه؟ که اگه از تنظیماتی (دکمه های رو هم شامل میشه) که انجام دادی مطمئن هستی باید No رو بزنی. اگه Yes بزنی حتی تنظیمات دکمه هات هم برمیگرده به حالت دیفالت.
سلام دوستان به کمک شما نیاز دارم یکی از دوستان لطف کنه فایل boneyard.ff را از پوشه نصب بازی برام آپ کنه و آدرس شو بده دست شو میبوسم خیلی حیاتیه در پوشه zone هستش در اون محلی که بازی رو نصب کردید ممنونم دوستان جان عزیزتان کمک کنید
فایلش 133 مگابایت هست!:18:نقل قول:
امکان آپلود وجود نداره!
دوست من به جای اینکه هی این پستو بزنی برو یه بار دیگه بازیرو بخرنقل قول:
هیچ کس تو ایران حاضر نمیشه 133 مگ رو آپ کنه
بابا 133 مگابایت این گمونم تا سال دیگه طول بکشه خب برادر برو یکی بخر فکر نکنم 3000 یا 4000 تومن بیشتر بشه
شما هم حوصله داری
دوستان یه سرچی هم بزنن بد نیست دلیل نیست همه چی توسط شما آپلود شه که !نقل قول:
بفرما :
کد:http://174.140.154.19/?d=ICDPFMT9
چون خودت بازی رو باز و بسته کردی اما این دفعه بازی خودش پریده بیرون و وقتی میپره بیرون دفعه بعد ازت میپرسه تنظیمات بازی رو ریست کنه یا نه:10:نقل قول:
سلام
میگم از نسخه اولی که بازی بیرون اومد براش DLC هم اومد که قسمتی یا قسمتهائی رو اضافه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه دوستان اگه هست لینکش رو بدن
با تشکر
سلام به همگی، بعد از به ظاهر اتمام بازی!! یعنی ویترین و نمایشگاه بازی که به نمایش میزاره و اسامی سازندگان و تولید کنندگانش رو میزاره بعدش بازی ادامه داره؟!!!!!
بله تمام شده
فقط مراحل متفرقه مراحل داستانی تموم شده:10:نقل قول:
واقعا بازی عالی و شاهکاری بود فقط یه نقطه ضعف بزرگ داشت اونم این که به نظرم خیلی کوتاه بود! ای کاش بازی به این زودی تموم نمیشد.
این خفن ترین نقطه ضعفشه ! اگه داستانش طولانی تر بود بهتر میشد !نقل قول:
مک تاویش چه میکنه ! :31:
من سوالی داشتم. تو مرحله گورستان هواپیماها که من بازی می کنم نمی دونم کیو باید بزنم؟کی دشمن منه؟همه هم به من شلیک می کنند.هدف چیه تو این مرحله؟ممنون
بعد از اینکه بمب ها رو کاشتی باید همراه با یک دوستت فرار کنینقل قول:
البته بعد از اون جایی که رفیقت رو محاصره می کنند و تو ازبالا باید بمب رو منفجر کنی تا دشمنان بمیرند و دوستت فرصت فرار داشته باشه که از اونجا فقط باید بکشی و فرار کنی
آقا این بازی بهترین بازی عمرم بود ولی متاسفانه خیلی زود تموم شد !!
به 4 روز و روزی 2 ساعت نرسید !!
خداییش مرحله آخرش واقعا جالب بود
حال کردم
سلام
دوستان متاسفانه در مراحل نصب در دی وی دی 4 ام دچار مشکل هستم و از data22 به بعد دیگه نمیتونم جلو برم
دوست عزیزی هست که بتونه محتویات دی وی دی 4 ام یا همون data22 به بعد رو لطف کنه بزاره که من دانلود کنم ؟
مرسی
شما باید تو اون مرحله یا همگی رو بگشید یا به سرعت فرار کنید و نمیرید بعد از این که یکم جلو میرید یه جیپ از یاران خودی میاد که باید سوارش بشیدنقل قول:
شما کدوم مرحله رو میگی؟همون مرحله ای که باید بری لپ تاپو به کامپیوتر وصل کنی اطلاعاتشو منتقل کنی؟منظور من مرحله بعداون است.نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیدهنقل قول:
این DLC ها مراحلی رو به خط داستانی بازی اضافه نمی کنه فقط چند تا اسلحه جدید و نقشه جدید به بخش چند نفره اصافه می کنه..............
بازیو تموم کردم واقعا شاهکاریه در نوع خودش.من که بیشتر بازیای سبک gta و mafia بازی می کردم.واقعا حال کردم با این cod.حالا داستان cod6 ادامه ای داره؟چون آخرش طوری تموم شد که به نظر میاد ادامه داشته باشه.تازه ماکاروفم نتونستیم بکشیم.احتمالا تو cod8 این اتفاق میفته.
دوستان نسخه قبلی اسمش چی بود؟ نسخه قبلیه modern warfare 2 ? من میخوام 2 تاشو بگیرم ممنون میشم سریع پاسخ بدید تنکس.
call of duty 5 world at warنقل قول:
call of duty 6 modern warfare 2
اگر منظورت نسخه ای که داستانش به این مربوط بود :نقل قول:
Call of Duty 4 : Modern Warfare این نسخه بود که داستانش در Call of Duty : Modern Warfare 2 ادامه پیدا کرد !
نسخه پنجم این بازی هم همونطور که دوستمون اشاره کرد COD : World At War بود که داستانش هیچ ربطی به 4 و 6 نداره .
بازی رو تموم کردم ... خوب بودش ... اما بازیها خیلی کوتاه شدن ... خیلییییییییییییییییییی:41:
سلام
دوستان بازی modern war ll ، چند مرحله که جلو میرم مشکلی نیست ولی وسط لود یکی از مراحل یهو سفحه سیاه میشه و Error Disk load میده ! در صورتی که این بازی اصلا از روی دیسک اجرا نمیشه !
ممنون میشم اگر کمک کنید
مرسی
نسخه 4 دی وی دی رو دارید یا 3 دی وی دی ؟
4 دی وی دی عزیز
تو تاپیک حل مشکلات مهدی جان جواب دادند