نقل قول:
یک وقت حوس نگاه کردن تلوزیون نکنی هااااااااا.
خودت یکی دو روز از ADSL استفاده کنی میاد دستت که چقدر از اون کم میشه.
Printable View
نقل قول:
یک وقت حوس نگاه کردن تلوزیون نکنی هااااااااا.
خودت یکی دو روز از ADSL استفاده کنی میاد دستت که چقدر از اون کم میشه.
امروز زنگ زدم اسیاتک گفت خط رانژه شده ولی لینک ندارید یه 2 روزی زمان میبره درست بشه! باید دو منطقه از اطراف خونمون یکی بشه!:13:
دان استریم پرسیدم چند می بندین گفت شرکت 6 مگ هست مشترک 5 برابر سرعت.. منظورش از دان استریم شرکت چیه؟!
F*** Shatel !
اعصابم بهم ریخته !
صبانت قطعیش زیاده وگرنه میرفتیم سمت اون .
به نظر تون آسیاتک خوبه از لحاظ پینگ ؟
1هفته ای میشه پینگش افتضاح شده. 30دقیقه خوبه 30دقیقه بد. این 1هفته نتونستم با دل خوش بازی کنم :31:نقل قول:
نمیدونم فقط مال من اینجوریه یا همه این مشکلو دارن
قبلش چطور بود ؟ پینگت زیر 210 بود ؟نقل قول:
نمیدونم. از تو سایت speedtest ندیدم اما تو بازی خوب بود.نقل قول:
الان کی داره تو شیراز پینگ زیر 210 میگیره با کدوم آی اس پی ؟ :دی برام خیلی مهمه !
من از اسیاتک سرویس میگیرم.
هرروز قطعی داره پینگم هم تقریبا 380 هست.
یه نظر من پارس انلاین شرکت خوبی باشه هم از لحاظ سرعت و هم پینگ.
دوستان پارس انلاین توی شیراز مشکلی ندارند؟ من 5 روزه که هم سرعت هم پینگم داغون شده!
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
128 اسیاتک شیراز سرور لندن
آقایون این روزها من نمیتونم از تو سایت ارم نت چک کنم ببینم چقدر از حجمم مونده، شما چطور؟
No connections available. Trying to reconnect to the server...
تایید میشه !!نقل قول:
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویس 128 ارم نت چنده؟قطعی داره؟
کدوم مرکز هستید ؟ محدود هستید ؟نقل قول:
برای من سرعت شبانه 30 هست این روزها هم که هر 10 دقیقه یکبار قطعی داره.نقل قول:
دیگه صبرم تموم شده....
سرعت شبانه سرویس های 512 و 1 مگ و 2 مگ چنده؟!نقل قول:
سرعت شبانه 128 من 64 هست ولی دیشب گذاشتم دانلود صبح دیدم همش ارور داده...
روی حالت اتوماتیک pppoe که کانفیگ میکنم مودم کانکت میشه ولی پیج باز نمیکنه و پینگ نداره یکیشون میگفت مشکل از مخابراته یکی دیگشون میگفت مشکل از خودمونه یکی دیگشون میگفت ما مشکلی نداریم..:13: شما مشکل داری؟!
امروز هم داشتم با پشتیبانی در این مورد صحبت میکردم یکدفعه لینکم رفت دیگه نیومد برام گزارش خرابی زد!
باقیمانده حجم هم که گفتن فردا درست میشه!
سلامنقل قول:
اینجوری که شما میگید سرویس دهی ارم نت از پارس انلاین ضعیفتره؟شما با سرویس 128 شبانه چقدر دانلود دارید؟
تازه دیروز رانژه شده که دیشب گذاشته بودم برای دانلود همه فایلها ارور داده بوده! امروز هم که لینکم رفته هنوز درست نشده!نقل قول:
سلام دوستان.با اجازتون میخوام adsl بگیرم.حالا چند تا سوال دارم:
محدوده خونه ما تاچارا نزدیک به پل معالی آباده.مرکز مخابرات اینجا دستغیب و پیش شماره هم 624 هست.
1.آیا این خط رانژه هست؟اصلا یعنی چی؟
2.کدام شرکت برای اینجا بهتره؟
3.شبانه کدومش بهتره؟
4.من میخوام برای مکالمه تصویری با skype یا oovoo استفاده کنم.طرف تو انگلیسه.چه سرعتی بگیرم که کم تیک بزنه و یه تصویر قابل قبول و بدون اعصاب خوردی دریافت کنم؟کف سرعت برای این کار چقدره؟و برای روزی به مدت 20 تا40 دقیقه مکالمه به چند گیگ حجم نیاز دارم.
5.حالا در کنار این کار میخوام دانلود هم داشته باشم.به این صورت که روزها وبگردی کنم و لینک جمع کنم و شبها بزارم برای دانلود.
6.حالا میریم سراغ سرعت.میخوام دیگه حداقل با 70 دانلود کنم. راستی چه طوریه که یکی از دوستام 128 گرفته بود و با 180 دانلود میکرد.مگه میشه؟
7.در مورد مانیتورینگ و ردیابی چی؟دانلود از سایتهاه فیلتر شده چی؟گیر میدن؟اصلا میفهمن چی دانلود کردیم؟اگه با vpn یا فیلترشکن باشه چی؟
8.اگرمن یک دوره سرعت 512 و حجم 9 بگیرم.و دوره بعد خواستم سرعت کمتر و حجم کمتر بگیرم میشه؟
9.اون مبلغ که برای راه اندازی خط تلفن میگیرن،اگه نگیریم بعداز چند ماه باز باید پرداخت کنیم؟
10.مودم رو از خود شرکت بگیرم یا بیرون؟مودم وایرلس میخوام.چه مارکی خوبه؟راسته که سرعت اینترنت توی وایرلس کمتر از کامپیوتره؟
11.میشه وقتی کامپیوتر خاموشه و مودم روشن ،با گوشی استفاده کرد؟
12.اگر حجم دوره تموم بشه میشه یک گیگ شارژ کرد؟
تشکر.
گند بزنن به پارس انلاین سرویس من 512 هست سرعت دانلود شبانم از حول و حوش
30 تا 35 هست جون ادم در میاد خیلی بد شده سرویس شبانشون در عوض روزانه سرعتم 230 240 تا 260 هم میره
کاملا تایید میشه.نقل قول:
دوستان که از ارم نت سرویس دارن لطفا برید توی اسپید تست ثبت نام کنید و بعد View location in Google Maps را بزنید ببینید موقعیت را کجا نشان میده؟!نقل قول:
موقعیت من یه جای مشکوک نشون میده! دی:
از اینجا ثبت نام کنیدکد:http://maps.google.com/maps?z=17&q=loc:29.615+52.5383
بعد فعالسازی داخل اکانت میشید دراین قسمت روی View location in Google Maps کلیک میکنیدکد:http://www.speedtest.net/user-register.php
کد:http://www.speedtest.net/user-settings.php
من الان باسرویس 128 سرعت دانلود روزانه ام 150-160 هست و شبانه هم 30-40نقل قول:
الان پسرداییم که خونشون بقل دست ماست از پارس انلاین گرفته خیلی راضیه.در ضمن تعریف شرکت صبانت رو هم زیاد شنیدم میگن هم پینگش خوبه هم سرعت روزانه اش.شبانه هم سرعتش 60-70 هست.
به نظر من الان یا پارس انلاین بگیرید یا صبانت وگرنه ارم نت چنگی به دل نمیزنه!
شما با pppoe مشکلی نداری؟!نقل قول:
1 وقتی درخواست بدید شرکت رانژه میکنه.نقل قول:
2 نمیدونم همه همین سوالو دارن
3 // جواب قبل
4 معمولا تمام سرعت ها یکی هست یعنی اگه 512 بگیرید سرعتتون مثل 128 هست فقط بعضی شرکتا اگه سرعت بالاتر بگیرید سرعت شبانتونو بیشتر میکنن. پس بیشتر بستگی به شرکت داره نه سرعتی که سفارش میدید.
5 افرین اکثرا همین کارو میکنن
6 گفتم که بستگی به شرکت داره من از ارم نت میگیرم (قبلا 512 داشتم الان 128) سرعت روزانم حدودای 200 هست، هم با 512 هم 128
7 نه کاری ندارن چون همه استفاده میکنن
8 میشه
9 اون مبلغ مال رانژه کردن خط هست و اگه چند وقت سرویس نگیرید، خط تلفنتونو از رانژه در میارن تا دوباره مجبور بشید پول بدید برای رانژه
10 من نمیدونم بهتره یه سر به قسمت سخت افزار بزنید
11 یعنی چی؟ گوشیو مستقیم وصل کنید به مودم؟
12 بله ولی اون 1گیگ گرون در میاد. اگه اول ماه بگیرید ارزون تره.
به نظرخودت کدومش بهتره؟قطعی کمتر باشه.چون من حتما باید هر روز مکالمه تصویری داشته باشم.ماهی چند گیگ بگیرم؟نقل قول:
چه سرعتی بگیرم تا دانلود شبانه اش 70 باشه؟
تشکر.
نه فعلا که مشکلی نداشتمنقل قول:
با سلام
من از شیراز زرهی مرکز تلفن سلمان(بلوار امیرکبیر)هستم
میخواسنم ADSL بگیرم لطفا راهنمایی کنید از کدوم شرکت بگیرم
پارس آنلاين_شاتل_صبانت_ماتریکس_ا مین نت_یا غیره
با تشکر
برای من pppoe کانکت نمیشه!نقل قول:
هر کدومشون هم یه حرفی میزنن!
سلامنقل قول:
از پارس انلاین یا مخابرات سرویس بگیر
دوستان پل معالی آباد و تاچرا از چه شرکتی بگیرم؟
سلامنقل قول:
بهترین شرکتهای سرویس دهنده اینترنت در شیراز:پارس انلاین و ارم نت(مخابرات)هست
با سلام می خواستم ببینم آسیاتک و آرانیک سرعتشون چطوره؟
با تشکر
دوستان ماتریکسی ، از امروز ظهر مسنجر ها لاگین نمیشه ... کسی نمی دونه مشکل چیه ؟
البته زنگ زدم ، خودشون هم نمی دونستن مشکل از کجاست !
ارم نت هم همینجوری هست. ولی با چیز پی ان باز میشه.نقل قول:
اسیا تک خوبهنقل قول:
ارانیک اصلا حرفشو نزن:2:
پرونده شکایتم بعد از تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی الان توی تعزیرات هست بعد از امتحانات میرم دنبالش
نقل قول:الان درست شده!نقل قول:
دوستانی که پارس انلاینن نمیدونن چرا جدیدا پیشنهاد میدن پارس انلاین بگیرید اخه من 512 دارم شبانم سرعتش 40 هست زیر حد نرمال سرویس دوستم 256 هست سرویسش رو دیشب امتحان کردم بالای 15 نمیومد
سرعتهای دانلود شبانه پارس انلاین افتضاح شده.
من امروز مشکل کانکت شدن داشتم کانکت میشدم ولی اون صفحه که میگفت یوزر پسورد اشتباه هست اسیا تک میومد
زنگ زدم ارم نت چون روز تعطیل بود پشتیبانی نبود زنگ زدم تهران تهران گفت ما اطلاعات شیراز را نداریم فقط تهران را ساپورت میکنیم
ایمیل فرستادم به ارم نت که کانکت نمیشه و پشتیبانی ندارین و اگه اینجوری باشه مثل شاتل کارتون به تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی و تعزیرات حکومتی میکشه دیدم یکی دو ساعت بعد یکی با شماره موبایل تهران زنگ زد خونمون فکر کنم مدیر ارم نت بود گفت مشکلتون چیه گفتم برطرف شد گفتم فقط مشکلم الان اینه که حالت pppoe که کانفیگ میکنم کانکت نمیشه گفت باتوجه به اینکه خودتون کانفیک کردن میتونه از کانفیگتون باشه منم گفتم مگه کانفیگ کردن چیکار داره خلاصه کوتاه امدم تا ببینم شاید چند روز دیگه درست شد! ولی خوشم امد حساب برد یا کلا روزهای تعطیل روال پشتیبانی به این صورته؟!