این کد رو بزن خودش واست میفرسته!!!نقل قول:
#5*3*140*
واسه چت هم برو توی برنامه های سیمبین سری 60 ورژن 5 برنامه یاهو مسنجر واسه موبایل داره DL کن!!!
سبز باشی...!!!:10:
Printable View
این کد رو بزن خودش واست میفرسته!!!نقل قول:
#5*3*140*
واسه چت هم برو توی برنامه های سیمبین سری 60 ورژن 5 برنامه یاهو مسنجر واسه موبایل داره DL کن!!!
میشه لینک بدی؟؟؟؟ ممنونت میشم......
برنامه Nokia Software updater را دانلود کردم برای آدیت فریمور گوشی ولی همش این پیغام خطا رو میده...
Installation operation failed...Fatal error during installation
مثل همیشه لطف کنید و راهنمائیی کنید.
نقل قول:
نرم افزار Nokia PC Suite رو سیستم شما نصبه ؟
بله از خود سایت به صورت آنلاین نصب کردم.نقل قول:
سلام به همه
من تو دانشگاه از وایر لس می خوام استفاده کنم ولی باید نام کاربری و پسورد رو بزنم تا بتونم دیتا بگیرم
چطور گوشی رو تنظیم کنم که بشه؟؟؟
نام کاربری و پسورد بخواد ازم
من شنیدم گوشی چینیه و مجاریش فقط لیبله راسته؟ اگه راسته پس این عکس gsmarena چیه؟
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-5800-xpressmusic/phone/gsmarena_031.jpg
نقل قول:
گوشی 5800 دارم .
مدتی هست که بعضی مواقع مکه زنگ میخوره یا زنگ میزنم (همیشه نه) lcd خاموش میشه می تونم صحبت کنم اما هیچ تصویری ندارم ، کسی میدونه مشکل از چیه و برای درست کردنش چه کار باید بکنم ؟!
ناگفته نمونه که یک بار گوشی از دستم زمین افتاده ...
وقتی که صفحه سیاه میشه مبایل رو تکون میدم یا قفلش رو چند بار بالا پایین میکنم یا دکمه قرمز رو چندبار میزنم تا دوباره lcd روشن بشه
حالا موندم برا تعمیرش چکار باید بکنم . یه جا بهم گفت باید فلش بشه تازه ممکنه درست بشه یا ممکنه برای همیشه خاموش بشه ...
بعضی دوستان توی فروم گفتند مشکل ممکنه از این باشه که روی سنسور چیزی هست و من اشتباه میکنم اما
سنسوری که دوستان میگند اگر چیزی روش رو بگیره باعث میشه lcd خاموش بشه و بلافاصله بعد از اینکه روی آزاد بشه دوباره lcd روشن میشه .
مشکلی که من دارم با اون سنسور نیست ! وقتی زنگ می خوره یا زنگ میزنم یا حتی ساعت alarm شروع به زنگ زدن میکنه بعضی مواقع lcd خاموش میشه و یا باید چند بار موبایل رو تکون بدم یا قفل رو چند بار بالا پایین کنم تا lcd روشن بشه . حتی دکمه های موبایل هم کار نمیکنه
در این مواقع چیزی روی سنسور نیست که بگیم از اونه !
مشکل از lcd هست یکی از دوستان هم همین نشکل رو داشت
lcd باکیفیت 47000 تومن عوض کرد
سلام
دوستان میشه یه پروداکت کد بدید که فارسی رو پشتیبانی کنه که بعدش بتونم آپدیت کنم و زبان شیرین فارسی رو هم داشته بشم :دی
v31:نقل قول:
0574291:red
0574292:blue
v30
0574324:red
0574326"blue
سلام عزیزان من ازه یه 5800 گرفتم روش نوشته 7 روز استفاده از خدمات رهیابی ولی نمیدونم چه جوری باید استفاده کنم
راستی این گوشی رو میشه اپدیت کرد اگه میشه لطف کنید بگید چه جوری باید اپدیتش کنم
گوشیم قرمزه و ورژن نرم افزارشم زده v21.0.025
دوستان ورژن 21 با 31 چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدید
کسی نبود جواب منو بده؟نقل قول:
برای مشکی ورژن 31 پروداکت کد نداری؟نقل قول:
نقل قول:
سلام:20:
من گزاشتم اپ بشه در اولین فرصت فرقشو اعلام میکنم.
نقل قول:
سلام
دوست من اشتباه به عرضتون رسوندن. اصلش همون چینی هستش.فنلاندا لیبلن.
فنلاند که میدونم ولی میگن مجاره آخه تو GSMArena هم عکسی که گذاشته مجاره:نقل قول:
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-5800-xpressmusic/phone/gsmarena_031.jpg
مشکی فارسیv31 پیدا نکردمنقل قول:
اینا همگی 30 هستن
0573764: MENA_A BLACK
0575377: MENA_A EURO1 BLACK
0573765: MENA_B BLACK
0574294: MENA_C BLACK
0574327: MENA_D BLACK
0574330: MENA_E BLACK
0575380: MENA_E EURO1 BLACK UAE
أوستان.....لطفا یه نفر یه مسنجر خوب که بشه با آی دی یاهوم برم و چت کنمبهم معرفی کنه.....
وگرنه مجبورم دوباره برم سراغ همون k750!
نقل قول:
خودم دارم دان میکنم هنوز تست نکردم
راستی کسی بازی ریسینگ با حال و گرافیک بالا واسه 5800 سراغ نداره ؟؟؟کد:http://www.lonelycatgames.com/download/slick/slick_symbian_lcg_0_54.zip
میشه ان گیج روش نصب کرد ؟؟؟
چه جوری؟؟؟؟
باید از legend بپرسیم :دی اون خوراکش ان گیجه.....صبر کن الان میارمش :دی
N-Gage رو با این روش میشه نصب کرد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام یک رم رو فرمت کنم که ویروسی شده باید چه کار کنم؟
اصلا نمیشه از طریق کامپیوتر فرمتش کرد..... پیغام میده که ویروسش Smss.exe است.
به نظر شما چطوری میتونم فرمتش کنم؟
فرمت نمیخواد بکنی!!!نقل قول:
آنتی ویروس avast رو روی کامپیوترت نصب کن و گوشیتو به کامپیوتر وصل کن بعد بر روی رو گوشیت و اونو scan کن!!!
واسه این میگم avast که هر چی ویروس توی کامپیوتر و گوشیت باشه رو میزنه میپوکونه!!!:46:
کسی آکروبات ریدر واسه این گوشی سراغ داره؟؟؟؟
باسلام. من چند تا لینک درست و حسابی و رسمی برای دانلود نرم افزارهای نوکیا 5800 میخوام. لطفا برام بگذارین.ممنون
این برنامه رو الان دانلود کردم از سایت یک موبایل... فکر کنم به درد کار شما هم بخوره... اسمش : PDF-Readerنقل قول:
این هم لینک دانلودش
کد:http://dl.yekmobile.com/yekmobile/3/PDF-Reader-s.60www.yekmobile.com.zip
P30world نرم افزار های خوبی داره.... ولی اگه بخوام سایت دیگه ای رو بهتون معرفی کنم.... از این سایت نرم افزار های خوبی دانلود کردم امیدوارم برای شما هم قابل استفاده باشه...نقل قول:
کد:http://www.yekmobile.com
دوستان عزیز چطور میشه صدایی که موقع عکس گرفتن شنیده میشه را قطع کرد؟
ببین برای این کار باید گوشیت رو هک کنی و patch مخصوص برای قطع سدا رو بریزی!!!نقل قول:
گوشیت رو هک کردی؟؟؟!!!
بله گوشی رو هک کردم.... خب حالا اون Patch را از کجا باید دانلود کنم؟نقل قول:
يه سوال داشم راجع به 5800
گوشيه خوبيه . ولي چون من تو خراب كردن گوشي استعداد خوبي دارم بازم اين رو بگيرم يا نه؟
ميترسم LCD به ملكوت اعلا به پيونده
سلام
چطور ميشه يك فايل فلش رو به عنوان screen saver قرار داد؟
سلامنقل قول:
خوب معلومه دیگه , نه.
سلام
دوستان حس میکنم باطری گوشیم زود تموم میشه !
بار اولی هم که شارژ کردم 12 ساعت به برق بود
موزیک هم خیلی گوش نمیدم ! و تماس تلفنی هم شاید 30 دقیقه در کل روز ولی نهایت برای 1 روز شارژ دارم !!!
سلام
عذر میخوام از کجا میتونم بازی تخته نرد رو واسه این گوشی گیر بیارم یه دونه دانلود کردم ولی خیلی کوچکتر از صفحمه
ممنونم
با سلام خدمت دوستان حرفه اي. آقا من يه گوشي 5800 گرفتم و برنامه smartcom و garmin هم نصبيدم ولي زماني كه مي خوام از طريق اينا gps و صل كنم همش مي خواد بلوتوثو روشن كنه وقتي no مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته. از قسمت positioning در منوي location خود گوشي هم تيك bluetooth gps رو قطع مي كنم و روي gps data كليك مي كنم مينويسه enable a satelaite with based positioning method first. تو برنامه map خود گوشي هم هرچي صبر مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و پايين همون 0 kb ميمونه.
البته روي جعبه گوشي يه برچسب خورده نوشته the standard gps features have been disabled in accordance with market regulations .
حالا عزيزان حرفه اي لطف كنن بگن من چكار كنم.
اگه می خوای این گوشی رو بخرید بهتره بدونید که من اصلا ازش راضی نیستم ...
می تونم به جرآت بگم که اولین نفرایی بودم که خریدمش
یعنی اینکه از اصل بودنش اطمنان دارم
اما این گوشی همیشه تو هنگه
واسه 2 تا از دوستام هم همش هنگ مد کنه
خلاصه کلافتون می کنه !!!
خود دانید ............
خوب شد که هکش کردی پس حالا این کارو هم بکن تا بفهمی لذت بردن از گوشی یعنی چی...!!!نقل قول:
[برای قطع صدای دوربین هم از این روش استفاده کن:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337522
روش 1:
اول برو توی برنامه اکسپلور و دکمه o رو بزن بعد جلوی 4تا موردی که میاد تیک بزن و بعد به مسیر z:\private\10202be9 بروید در این مسیر فایلی با نام 101F8809.txt موجود میباشد.
- فایل 101F8809.txt را باز کرده و در آن کد زیر را مشاهد میکنید
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
حال کافیست عدد ۱ را با ۰ جایگزین کنید مانند زیر
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
- تمام ! صدای دوربین شما خاموش شد.
اما نکته مهمی که وجود دارد این هست که Character code این فایل به همان صورت نرمال خود یعنی Unicode(utf-16) باقی بماندو بعد از این کار کافیت یکبار گوشی خود را خاموش و روشن کنید!!!
روش 2:
بعد از نصب این نرم افزار "وارنینگ تون" رو در پروفایلتون خاموش کنید.به این ترتیب صدای شاتر دوربینتون قطع میشه
کد:www.4shared.com/file/134529405/993846a9/Mute_Camera.html