چرا والو؟ناز میکنن؟
چرا والو؟ناز میکنن؟
بخاطر این بوده که برای ایکس10(سالار) رقیبی بوسیله خود شرکت ساخته نشه !نقل قول:
ولی اگه SE قبول می کرد الان نکسسوس چه قولی می شد
الان که هیچ ...... نیست
se فکر محصول خودش بوده تا اون را بدون رقیب بسازهنقل قول:
الحق هم دستش درد نکنه
شیطونه میگه از همین الان برای ورودش کانتر بزارم:31:
خاب خبر جدید اینکه این بچه مچه های ایکس10 از سری E هستن !( ببینید کی گفتم :دی)
به احتمال زیاد E10i هست این کوچولو ! و پروش میشه E10 پرو یا یه چیز دیگه
VIVAZ هم U5i هست ! اون ویواز پرو هم یا میشه U5 پرو یا همون U8i !!!
خوب مگه میشه xperia باشه ولی بشه سری E؟
اصلا E چی هست؟
خبر جدید تر:
ماکروسافت sms و ایمیل زده و به پای SE افتاده گفته یه گوشی با ویندوز فون 7 برام بزن ،SE اصلا جواب نامه ش رو هم نداده:دی..
اینجا که یه چیز دیگه نوشته:31:نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/microsofts_own_windows_phone_7_device_will_be_made_by_asus-news-1465.php
اینم از اون پیش بینها بود!نقل قول:
خاب خبر جدید اینکه این بچه مچه های ایکس10 از سری E هستن !( ببینید کی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اکسپریا کجا و سری E کجا.فکر کنم بخاطر اینکه نوکیا از سری به اسم E استفاده می کنه SE اصلا به طرف اسم E نمیره
چون کلاشون تو یه جو میره:31:
هردو خبر درستهنقل قول:
مایکروسافت اول از SE خواسته بود که مخالفت مواجه شد بعد هم از ایسر خواست که اوتم قبول کرد:10:
ببینید کی گفتم از سری E هست ! :دی (منبع موثقه !!!)
راستی ایسوس منظورت بوود :دی ؟؟
عمرا سری e!
کلا اس ای از تقلید مخصوصا تو نامگذاری خیلی بدش میاد.تا الان که اینجوری نشون داده سعی کرده نامگذاریش با حروفی متفاوت باشه.مثل نوکیا که نیست زرتی رفت اونم سری اکس درست کرد
همین اکس 10...خود اس ای اعلام کرد ما میخواستیم اسم این گوشی رو اکس3 بگذاریم که بشه اکس 1،اکس2 و اکس 3 اما دیدیم نوکیا یه گوشی داره معرفی میکنه به نام اکس3!!ما هم مجبورا واسه راشل اسم اکس 10 رو انتخاب کردیم!
این نوکیا همش تقلید میکنه!:دی(معنی این کلمهی بولد شده رو فقط اعضای سابق و کنونی مجمع میفهمن:دی)!
بهراد اون منبع رئ بیار تا سوراخش کنیم.
مگه میشه؟ همه جا نوشتن X10 mini بعد از سری E ؟
تازه خبر نداره که نوکیا احتمالاً گوشی بعدیش x10 نامگذاری شده... فون آرنا گفته البته خیلی نمیشه اعتماد کرد...نقل قول:
همین اکس 10...خود اس ای اعلام کرد ما میخواستیم اسم این گوشی رو اکس3 بگذاریم که بشه اکس 1،اکس2 و اکس 3 اما دیدیم نوکیا یه گوشی داره معرفی میکنه به نام اکس3!!ما هم مجبورا واسه راشل اسم اکس 10 رو انتخاب کردیم!
سعید بی خیال.بهراد داره اذیت میکنه!مگه ندیدی اخرش نوشته منبع موثق!!!؟
بهراد منبع موثق رو به چیز نکش(منبع مردک حمید:دی)
این ادمک سبزه رو تجسم کنید!نقل قول:
نوکیا احتمالاً گوشی بعدیش x10 نامگذاری شده
سونی اریکسون عکس یک گوشی 12 مگاپیکسلی دیگر را منتشر کرده که اسم این گوشی زیبا فعلا Arashi است و مشخصات فعلی آن صفحه نمایش 4 اینچی AMOLED سیستم عامل سیمبیان S60 ودوربین 12 مگاپیکسلی با زوم اوپتیکال 3برابر می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز لینک عکس ها خرابه
عکسها رو عوض کردم ببین میاد یا نه
یه نموره فیک میزنه!نه بیشتر!
تابلو فیکه
جدا از تابلو بودنش،گوشی که توی دسته پایینش هیچ اسمی نوشته نشده.اما اون یکی عکس بالای دکمه ی رد تماسش اسم ارشیا نوشته شده
احتمالا کار یکی از بچه های ایرانی بوده:دی
حالا يعني چي دروغه؟
منم فکر می کنم فیکه نه فقط به خاطره اینکه اسمش یه جا هست یه جا نیست بلکه شدیدا شبیه اومنیا اچ دی (بیه در حد مرگ)انگار یه کپیه چینیه فکر نمی کنم SE الان که دیگه برا خودش غولی شده همچین کاری کنه
میشه منبع خبر رو هم بدی
طراحش به اینجاش دقت نکرده که اسم گوشی رو تونجا نمیزارن
ویرایشش کن:31:
منبع متبری ندارم
من نمیدونم چرا وقتی یه نفر مشخصات یه گوشی که هنوز به طور رسمی معرفی نشده رو میگه همه میگن فیکه
من برای گوشی hd2 htc هم همچین تایپیکی گذاشتم که چند نفر گفتند خبر دروغه بعد از یک ماه خود اون افراد اومدن گفتن همچین گوشی قراره بیاد
من که میگم میاد حالا شما اگه میگی فیکه بشین جوجه ها رو آخر پاییز بشمور ببین چه رنگی میشن
اوه.کو تا پاییز.
ولی ممنون از خبر رسانی.
به نظرم گوشی 12 مگاپیکسلی اگر قرار باشه بیاد برای نیمه دوم سال سر و کلش پیدا میشه.
سونی تا زمانی که رقیب قدری برای آیدو پیدا نشه
مسلما همچین گوشی ای رو معرفی و عرضه نخواهد
کرد
مگه یه شرکت دیوانه اس که واسه گوشی خودش رقیب بسازه و فروشش رو کم کنه ؟؟
پایینه عکسو دقت کردین؟؟ arashi concept by یعنی این یه مدل اصطلاحا مفهومیه و این به معنای این هستش که این گوشی هیچگاه تولید انبوه نمیشه و صرفا برای نمایش هست!
عکس گوشیای SE که هنوز معرفی نشده عمرا به این باحالی باشه. میان یه عکس پر از نویز و تار ازش میگیرن که ملت تو کف بمونن. نه اینکه همچین عکسی بگیرن با این وضوح:دی
ولی اسمش باحاله
خب چند تا خبر از ایکس 10 و خانواده !:31:
1.ایکس 10 100% تو آپریل تو انگلستان ریلیز میشه بوسیله ودافون انگلستان
حالا بریم سراغ ایکس 10 مینی و پرو
ایکس 10 مینی و پرو هم دارن به بازار میان
واز الان میشه اونها رو پیش خرید کرد
تاریخه تحویلشون هم 13 آپریل هستش:8:
با این قیمت ایکس 10 مینی پرو £339.99
($506).
ایکس 10 مینی خالی :31:
£299.99
($446)
اینم لینک سفارش برای دوستانی که میخوان سفارش بدن !
[HTML]
http://www.expansys.com/d.aspx?i=196086
[/HTML]
نه بابا
سونی دیگه خیلی پیشرفت کرده بچه های X10 رو زود وارد بازار میکنه.(چقدر دوره حمل کوتاهه:31:)
برید کنار که psp فون سونی داره میاد براس سال 2010 :
Sony launching new line of handheld gadgets
According to the WSJ, Sony are planning a new smartphone capable of playing downloaded PlayStation games together with a hybrid netbook/ereader/PSP to take on Apple’s iPad. Both devices will apparently work with a new online media platform that the company are tipped to launch in the US later in March 2010.
As they have before, Sony are partnering with Sony Ericsson on the design of the new smartphone, but according to “people familiar with the matter” are now taking a more active role.
Sometime this year, Sony will launch a new smartphone and a portable tablet-like device, according to a report in The Wall Street Journal.
The smartphone will be able to play PlayStation games, and the tablet device will be some combination of a Netbook, e-reader, and PlayStation Portable,
دو تا دستگاه هست یکی اسمارت فون که قابلیت اجرای بازیهای پلی استیشن رو داره و تبلتی که ترکیبی از نت بوک ای بوک ریدر و psp هست ! دیگه حال و حول !
کد:http://news.cnet.com/8301-31021_3-10463873-260.html
خبر هويدا بود
خبر خوب بود
بالاخره سوني راضي شد
حميد ميگم اين خبرت كه ديگه موثقه؟
مثل اون منابع موثق نيست كه ؟ :31:
در ضمن سوني هست.. اسمي از اريكسون نيست ... درسته؟
یعنی باز باید بیخیال ریچل بشیم :دی ؟؟
نه الان ديدم اريكسون هم هست :31:
Sony Ericsson: 14-16 phones this year, Walkman brand isn’t dead
In an interview with Mobile Today, Sony Ericsson’s Nathan Vautier, Head of Sales in the UK, said that the company will announce
14-16 phones this year, including “a number of Walkman phones” for the lower-/mid-end segment. Most will be priced around the £100 mark.
Interesting. The last announcement of a product in the Walkman range was back in March with the low-end W205 and prior to that it was the W995 at the Mobile World Congress in February. There has been talk about the Walkman brand being dead, but that apparently isn’t the case. I must however say that I don’t like the idea of low-/midrange Walkman products. The Walkman brand is supposed to be a symbol of quality, and just how much would you expect from a £100 phone? Personally: Not a whole lot.
Other than that, the interview brings up the quality issues with the Aino and Satio, financial situation and of course Sony Ericsson’s strategy of supporting multiple operating systems. You can read it for yourself at the link below.
اشتباه دیدی علی جوننقل قول:
خود سونی میخواد پی اس پی فون رو وارد بازار کنه نه سونی اریکسون
sony-not-sony-ericsson-launching-a-psp-phone-this-year-to-rival-apple
نوشته فقط برای گرفتن حال این اپل ملعون میخواد خود سونی وارد کارزار بشه !:31:
[HTML]
http://www.unwiredview.com/2010/03/04/sony-not-sony-ericsson-launching-a-psp-phone-this-year-to-rival-apple/
[/HTML]
البته این عکس مدل چینی اشه :31:
خاب بلاخره فریمور ستیو هم آماده ریلیز شده !
از مهمترین تغییراتش اضافه شدن سایز WVGA یعنی 854*480 به زرولوشن فیلمبرداریشه !
Upcoming software update for Satio makes it more like Vivaz
In my recently published preview of the Vivaz I mentioned that the software is one of the key differences between Satio and Vivaz. It’s been updated quite a bit compared to Satio, and I was wondering if Satio owners would be able to get this update as well. It’s now been confirmed by Sony Ericsson’s Rikard Skogberg that Satio users will be receiving pretty much the same software in an upcoming software update, which is just around the corner.
The update will include quite a few changes, including support for higher resolution video recordings. It’ll now support up to WVGA (854 x 480 pixels) and thereby fit the entire widescreen when recording videos. That’s nice. Other changes include:
* Uploading of pictures to Facebook and videos to YouTube, both directly from the Media application
* An added link in the Messaging application to the thirdparty Conversations application
* DLNA support for easy transfer of audio and still pictures (no video support)
* Minor user interface improvements
* Facebook application has finally been preloaded in the software
Rikard tells us that many Satio users will be able to update their phone in a few days. Operator branded handsets will have to wait a bit, but it should take no more than a couple of weeks.
منبع :
کد:http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/03/05/satio-software-update/
خوب مثل اینکه سونی اریکسون داره علاوه بر گوشی هاش ساپرت از گوشی هاشم بهتر میکنه
کسی خبر نداره کی آپدیت بعدیه آینو رو رلیز میکنه؟
نه بابا. سونی یه پی اس پی گو ناقابل رو 250دلار میده حالا دیگه این همه قابلیت بهش اضافه کرده احتمالا 2500دلار میشه:دینقل قول:
یعنی باز باید بیخیال ریچل بشیم
یه کانسپت مزخرف از این psp phoneـه
من بدجور عاشق این کانسپته ام :دی
من بدجور عاشق این کانسپته ام :دی
یه شیش هفت بار دیگه بگو من عاشق این کانسپته ام:31:
آقا این ال سی دیش چند اینچه؟:31:
بهراد بالاش نوشته جولای 2008 قضیه چیه؟