سلام.
امروز یه مغازی مدل 6090us داشت.با این مشخصات:
i7 2630
6gig ram
radeon6770 1g
hard 750
dvd+-rw
قیمتش 1150000 بود.میخواستم ببینم همچین چیزی وجود خارجی داره؟
Printable View
سلام.
امروز یه مغازی مدل 6090us داشت.با این مشخصات:
i7 2630
6gig ram
radeon6770 1g
hard 750
dvd+-rw
قیمتش 1150000 بود.میخواستم ببینم همچین چیزی وجود خارجی داره؟
سلام به همه
من یک hp dv6 6080دارم من ویندوزشو عوض کردم win 7 sp1 نصبیدم
حالا 2 تا مشکل دارم
1-درایور وب کم رو از کجا تهیه کنم چون تو سایت hp نبود.
2-من نمیدونم آخه چرا این finger print رو نصب میکنم لب تاپ درایور رو میشناسه ولی وقتی میرم تو use finger print ارور میده
که شما نمیتونید از فینگر پرینت تو ویندوز استفاده کنید.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــیــــ ــــــــــــد
با تشکر
نقل قول:
نه دوست عزیز چنین چیزی نیست و اگه توجه کنی برعکس در مورد موارد فنی بحث میشه و در مورد این بچه بازیها خیلی کم بحث شده.
شما قبل از هر تصمیم گیری اشتباه اول به مقدار وقت بزار پستهای قبلی رو بخون تا هم به جوابت برسی و هم اینکه بی جا تصمیم نگیری.
به جز شما بقیه دوستان اگه فکر میکنن من اشتباه میکنم حتما تذکر بدهند ممنون میشم.
با تشکر
می دونم زیاد پرسیده شده
ولی بازم لطف کنید جواب بدید
مدل های 6080 و 6090 HP مشکل گرما ندارن؟
یعنی اگه روزی باهاش 10 - 12 ساعت کار (بازی -طراحی-تحلیل ...) کنی افزایش دماش نرماله؟؟؟؟
این مدلها بهتره یا دل L502؟؟؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
سلام.
نه مطمعن باش که اصلا چیزی به نام مشکل گرما در مورد هیچکدوم از DV6 , DV7 ها وجود نداره.
گرم میشن ولی مشکل ساز نیستن.
مطمعن باش
سلاماین درسته که اگه کیبورد انگلیسی باشه سفارش مستقیم امریکاست و اگه فارسی هم داشته باشه سفارش امارات و یا از این جو ر کشورها است؟میگن بعضی مدلا costume این یعنی چی؟ مشکلی ایجاد میکنه؟ خریدش دردسر سازه یا نه؟تفاوت ویندوز 7pro با 7HP چیه؟برای نرم افزارهای عمران (Cad,Etabs,Sap, Abaqus, ...) حداقل گرافیکی که لازمه که خوب کار کنه چیه؟بین دو مدل بای خید گیر کدم کسی میتونه اهنمایی و کمک کنهhp DM4-2000intel corei7 2630QM 2.2-2.9 HZcash 6/Ram 6 DDR3/HDD 640ATI Radeon 1G14 LED (2 Kg)Sony VAIO S series VPC S13 GGXCorei7 /cashRAM 4 /HDD 500VGA GForce 430M 512G13.3 LED (1.9kg)
برای کارای عمران کدوم بهتره؟
در مورد داغ شدنش هم راهنمایی کنید
ممنون
مطمئنی 6090 بودهنقل قول:
من بعید می دونم
us فقط به خاطر سفارش آمریکا هست روش بوده ولی هارد و رم و درایو باس یکی باشه:13:
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
بک لایت رو نمیشه هیچ جوری ردیف کرد واسش؟نقل قول:
یه صفحه برگردی عقب دوستمون توضیح خوبی داده که ظاهرا منطقینقل قول:
جنس بدنه طوری هست که گرما رو بخوبی به بیرون انتقال میده ===> دمای بدنه زیاد و دمای داخل لبتاب پایین
که این خیلی بهتر از حالت برعکسشه
سلام به دوستان گرام خصوصا مستر مزممفی به لطف ایزد منان پس از دو ماهی غیبت دوباره به جمع شما برگشتم. امیدوارم حقیر رو لایق شرکت در بحثهای خودتون بدونید. :15:
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
سلام به دوستان گرام خصوصا مستر مزممفی به لطف ایزد منان پس از دو ماهی غیبت دوباره به جمع شما برگشتم. امیدوارم حقیر رو لایق شرکت در بحثهای خودتون بدونید. :15:
سلام به همه
حالا 2 تا مشکل دارم
2-من نمیدونم آخه چرا این finger print رو نصب میکنم لب تاپ درایور رو میشناسه ولی وقتی میرم تو use finger print ارور میده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنـــــــــیــــــــــد
با تشکر
برادران عزیز من dv6-6199 خریدم . 2 هفته نشده هنوز .
وقتی میری تو بازی و فن با آخرین سرعت کار می کنه یه صدای جیییییییییییییییییییییییی یززززززز از فن میاد .
لپ تاپ رو که کج می کنم درست میشه .
مشکلش چیه ؟
ببریم گارانتی ؟!
من هم همین مشکل رو دارم!!!نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ می خوام که هم ویندوزxp رو ساپورت کنه و هم 7 رو نمیدونم اینجا جاش بود که پرسیدم یانه؟
قیمتش تا2 تومن باشه و کارت گرافیکش بالا باشه که همه جور بازی رو بتونه ساپورت کنه ورم و حافظهی بالایی هم داشته باشه و دیگه اینکه هم cd و هم dvd رو بخونه و رایت کنه.
چیزی درمورد لپ تاپ ها نمیدونم _ پیشاپیش ممنون از کمکتون :11:
من با ویندوز اصل خودش راحت دارم از finger print استفاده میکنم.خیلی حال میده حتی میتونین 10 انگشتتون رو بهش بدیننقل قول:
برا اکثر سایتها از جمله facebook و حتی gmail هم میتونین با فینگر پرینت وارد شوید.هرسایت دیگه ای که بخواین هم میتونین خودتون با دادن ادرس دستی اضاف کنین
اکثر لبتابهای جدید خواسته های شما رو براورده میکنننقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من hp 6080 یا hp 6090 رو پیشنهاد میدم
دوستان الان که 6080 تولید نمیشه چه مدلی جایگزینش شده؟میگن dv6t جایگزینه،درسته؟
راستی 6080 چهرتا اسپیکر داره؟
بچه ها
لپ تاپ 4530s که سیستم عامل اپن سوسه روش نصبه چطوره؟؟میارزه بخرم؟؟
دوستان عزیز لپتاپ 6199 دو تا گرافیک یعنی SLI ساپورت می کنه ؟
بدون هیچ مشکلی ویندوز میتونید روش نصب کنید البته باید درایورهاشو از سایت HP دانلود کنید.نقل قول:
بچه ها
لپ تاپ 4530s که سیستم عامل اپن سوسه روش نصبه چطوره؟؟میارزه بخرم؟؟
سلام به همه
حالا 2 تا مشکل دارم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنـــــــــیــــــــــد
با تشکر
خواهشن یه جواب درست درمون بدین.
نه.من میخوام همون سوسه روش باشه.اصلا چون سوسه روشه میخوام بگیرمش.از نظر سخت افزاری خوبه؟؟کیفیت صحفه نمایشگرش شنیدم پایننه.آره؟نقل قول:
نقل قول:یکی جواب ما رو بده لطفا !!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز حالا که اینقر فینگر پرینتو دوست داری:31: میتوی بگی چکار کنیم مثلا بتونه با یه انگشت یه فولدر خاص رو تو یکی از درایوها رو باز کنه.؟
مرسی
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
حالا 2 تا مشکل دارم
واییییییییییی خدای من
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــافـت ـــــــــــــــــــــــــ م
پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی کمک میخواد ادم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arman_chaterman
دوستان بهترین گارنتی hp چی هستش و چقدر اختلاف قیمت داره؟ فردا میخوام یه 6050 بگیرم با گارانتی اصلی چه قیمتی میشه گرفت؟
دوستان
4530 رو بگیرم بالاخره یا نه؟؟
با HP4530s قراره چه کارهایی انجام بدین ؟تا بشه نظری دادنقل قول:
دوستان چطوری باس 6099 رو کم کنیم.
چرا این اکولایزر ها کار نمیکنن؟
با تشکر
شنیدم 6080 نیست میرم سراغ 6090 که انشاالله باشه. در کل فقط لپ تاپ های HP هستند که هر2ویندوز رو ساپورت می کنن یا برندهای دیگه هم این امکان رو دارن؟
سلام
دوستان برای مدل pavilion dv2840ei درایور ویندوز 7 تو سایت اچ پی نیست. مجبورم از ویستا استفاده کنم. اما هر جا می رم ویستای درست حسابی نیست. کلا بی خیال ویستا بشم؟
یکی جواب منو بده.
سلام دوستان!!
کسی لپ تاب 4530 cor i5 رو داره؟؟
ازش راضیه؟؟داغ نمیکنه؟؟خرابی زود هنگام نداره؟؟
یه اطلاعات کلی واسه خرید میخوام؟؟
نقل قول:
سلام سيستم عاليه بنظر من
مشكل داغ كردن هم نداره كاملا طبيعيه
براي خيلي از كار ها هم ميشه ازش استفاده كرد
كلا سيستم رنج خوب تا بالا هست
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
نقل قول:
گارانتي شركت هماهنگ معتبره چيزي حدود 40-50 تومن هزينه گارانتي هستش كه 1 سال هم بيمه ميكنه
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم لپ تاپ hp dv6 6199 در کل چجوریه؟؟
لطفا اگه کسی خریده دربارش توضیح بده یا اینکه کسی که واقعا اطلاعاتش در مورد لپ تاپ زیاده :42:
بیشتر میخوام لینوکس یاد بگیرم.نقل قول:
فیلم Hd تماشا کنم.
اینرتنت بگردم...
سلام من هم یک هفته است که خریدم ...توی این مدت کم که مشکلی نداشته....فقط اینو بگم که من باهاش هر کاری می کنم به جز بازی ....لپ تاپ شیک وخوبیه ...فعلا که من باهاش مشکلی ندارم...اگر سئوالی داشتی بپرس.. در خدمتیم:10:نقل قول:
سلام دوستان!!
کسی لپ تاب 4530 cor i5 رو داره؟؟
ازش راضیه؟؟داغ نمیکنه؟؟خرابی زود هنگام نداره؟؟
یه اطلاعات کلی واسه خرید میخوام؟؟
ممنون از راهنماییت!!نقل قول:
شما با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی ؟؟ لطفا کانفیک و قیمتش رو هم بگو؟؟
ضمن اینکه شما که باهاش بازی نمیکنی گرماش چطوره؟؟
این حالت برق گرفتگی که بغل تاچ پدش میگن داره درسته یا نه؟؟؟
سلام
من یه لپ تاپ hp dm4 2000 گرفتم.حالا میخواستن نظرتونو نسبت به این مدل بپرسم.
یکی دیگه این که از کجا میشه فهمید لپ تاپ داغ میکنه.چون من هر جا تو سایتا دیدم که درباره hp نوشتن بعدش درباره داغ کردنش صحبت شده.یه برنامه به اسمه cool sense رو لپتاپم هست که از اسمش که مشخصه برای روشن و خاموش شدن فن هستش البته اگر اشتباه نکنم.حالا بعضی وقت ها یه علامت مثلث زرد رنگ ایکونش میاد. میخواستن بدونم این علامت نشون دهنده چیه.
ممنون
پسر خاله ی من یه ماهی هست که داره. خیلی هم باهاش بازی میکنه. تا حالا که راضی بوده....نقل قول:
برای کارهایی که گفتید قطعآ جوابگو هست مثل خیلی لپتاپ های دیگه.نقل قول:
البته رزولوشن این لپتاپ برای دیدن فیلمهای HD مناسب هست نه Full HD
درایورهای لینوکسو اطلاع ندارم داره یا نه!:blush:
سلام ..از بازار رضا خریدم...می دونیید که hpگارانتی اصلی نداره خود مغازه یک سال برایم گارانتیش کرد.یک کارت گارانتی هم به من داد که خودشون تهیه کرده بودند...اصولا بعضی از وارد کنندگان لپ تاپ برای اینکه پولی به شرکتهای گارانتی ندهند یک شرکت گارانتی کوچک خودشان تهیه می کنند اما مشخصات وقیمت:نقل قول:
ممنون از راهنماییت!!
شما با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی ؟؟ لطفا کانفیک و قیمتش رو هم بگو؟؟
ضمن اینکه شما که باهاش بازی نمیکنی گرماش چطوره؟؟
این حالت برق گرفتگی که بغل تاچ پدش میگن داره درسته یا نه؟؟؟
cpu:cori5 2410 2.3ghz
ram:4gig1333
gpu:Radeon HD 6490M
hard:640gig
15.6 (صفحه نمایش) وب کم و بولوتوس و وای فای و...
به قیمت 840 تومان 40 تومان دیگر هم دادم که یک رم 4 گیگ دیگر کنارش اضافه کرد جمعا 880تومان....
اما حالت برق گرفتگی ....یکبار به مقدار کمی دستم رطوبت داشت وقتی دست زدم اندکی حالت برق گرفتگی داشت البته مقدار آن بسیار کم وشاید خیلی ها متوجه نشوند....اما دما الان که دارم این مطلب را می نویسم دمای cpuسیستم 42 درجه می باشد فقط تنها چیزی که من را گیج کرده اینه که آیا سیستمم usb3دارد یا خیر...آزمایشاتم به نتیجه ی قطعی نرسیده است...