سلام خیلی جالبه من به اینترنت وصل شدم و چراغ adsl روشن شده ولی چراغ اینترنت خاموشه!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
Printable View
سلام خیلی جالبه من به اینترنت وصل شدم و چراغ adsl روشن شده ولی چراغ اینترنت خاموشه!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
منم همینو میگمنقل قول:
به نظر من تو ایران هیچ چیز !!!! حالا شما چه دی لینک usb بگیری چه lan asuse و .....
توی ایران با این وضع adsl هیچ فرقی نمی کنه
به نظر من 41$ برای مودم زیاده
وقتی با 30$ میتونی تی پی لینک بخری
تی پی لینک هیچ مشکلی نداره
مودم خوبیه و همه ازش راضی هستند!نقل قول:
و ISP ها الکی بهش گیر نمیدن!
و از نظر قیمت هم متوسط هست!
دقیقا تمام این مواردی که گفتی تی پی لینک داره و ارزونتر هم هستنقل قول:
مودم خوبیه و همه ازش راضی هستند!
و ISP ها الکی بهش گیر نمیدن!
و از نظر قیمت هم متوسط هست!
نه ASUS بهنره گیر ندید دیگه بهتره...
من تا جایی که میدونم ،یا شما با کانکشنت به اینترنت وصل نشدی، یا اینکه تو تنظیمات مودم user &pass رو اشتباه وارد کردی ،یا اینکه $ ته کشیده.نقل قول:
یه موقع بحث سر قیمته ، یه موقع هم سر کیفیت .نقل قول:
دقیقا تمام این مواردی که گفتی تی پی لینک داره و ارزونتر هم هست
عموم level one داشت، من میدونم ،تو اون شرایطی که اون مودم زیست میکرد، جانوری توانایی زیستن نداشت. صدای مودمه هم تو این چند سال در نیومد ، فقط یه آخ کوچولو گفت.
به همین دلیل من هم level one گرفتم.
قیمت حدودا 45 تومنه .با 5 سال گارانتی (2سال تعویض و 3سال تعمیر)
بعدشم من تو این مدت زندگی به این نتیجه رسیدم که هیچ کس دلش به حال ما نسوخته که بیاد جنس خوبش رو ارزونتر بده ، برا همین با یه حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که 10 هزار تومن بیشتر بدم ،بهتره از این که اگه مودمم سوخت 80 هزار تومن داده باشم ( 45+35 =80 ).
آقا حالا يه 10 تومن بالا پايين چيزي نيست
من ميخوام 1 مدم سگجون باشه و 2 +ADSL2 رو ساپورت كنه
خب همون Asus Am 602 از همه بهتره!نقل قول:
به نظر من پول اضافه ای که ایسوس میگیره فقط بخاطر اسمشه!!!نقل قول:
بعدشم من تو این مدت زندگی به این نتیجه رسیدم که هیچ کس دلش به حال ما نسوخته که بیاد جنس خوبش رو ارزونتر بده ، برا همین با یه حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم که 10 هزار تومن بیشتر بدم ،بهتره از این که اگه مودمم سوخت 80 هزار تومن داده باشم ( 45+35 =80 ).
من تا حالا کسی رو ندیدم که از تی پی لینک ناراضی باشهنقل قول:
آقا حالا يه 10 تومن بالا پايين چيزي نيست
من ميخوام 1 مدم سگجون باشه و 2 +ADSL2 رو ساپورت كنه
من خوذم مدل 8811 رو دارم
دوستان... اینترنت ایران که همیشه در همین اوضاع باقی نمی مونه...
بالاخره روزی می رسه که مخابرات مجبور می شه دو دستی پورت های اینترنت 12 مگابیت به بالا رو به شرکت ها بده که اون ها هم با قیمت های بسیار به صرفه به مردم بدن... :5:
سلام دوستان ! چه کسی میدونه که من چه جوری میتونم برای سیستم Router قفل ( کد) بذارم برای امنیت ، تا کسی دیگری بدون اجازهٔ من نتونه از سیستم Wirless من استفاده کنه ؟
این هم مدلش هست =Belkin
چنده؟؟؟؟؟نقل قول:
خب همون Asus Am 602 از همه بهتره!
چه مقدار گارانتي داره؟؟؟؟
چه قيافه ايه؟؟؟؟
ممنون!!!
چنده؟؟؟؟؟نقل قول:
من تا حالا کسی رو ندیدم که از تی پی لینک ناراضی باشه
من خوذم مدل 8811 رو دارم
چه مقدار گارانتي داره؟؟؟؟
چه قيافه ايه؟؟؟؟
ممنون!!!
ايني كه گفتي دقيقا چيه؟؟؟نقل قول:
به همین دلیل من هم level one گرفتم.
قیمت حدودا 45 تومنه .با 5 سال گارانتی (2سال تعویض و 3سال تعمیر)
معرفی مودم ASUS AM602
عکس:
T1.413 Issue 2, G.dmt, and G.lite compliant
Supports full range of ADSL standards
ADSL2/2+, RE-ADSL Support
Compatible with all major DSLAMs
F5 OAM Loopback/Send and Receive
Multiple PVC up to 8 support
USB Plug-and-Play installation
Annex A, and Annex B support
مودم AM602 در حال حاضر یکی از پر طرفدار ترین مودم های ADSL در بازار سخت افزار میباشد این مودم به علت ساپورت تمام رنج های استاندار ADSL جز محبوب ترین نوع مودم های ADSL میباشد.
مودم AM602 با قابلیت بهره گیری از ویژگی ADSL2 و استاندارد های G.dmt و G.lite و همچنین دارا بودن پورت USB و یک پورت LAN برای کار در محیط های خانگی و شبکه طراحی شده است.
برخی از ویژگی های این مودم به شرح زیر میباشد:
بهره گیری از اترنت 10/100 برمبنای Base-T
دارا بودن پورت USB و LAN
بهترین کارکرد در دمای 0°C ~ 50°C
حداکثر دمای قابل تحمل : -40°C ~ 70°C
کارکرد در محیط های با رطوبت 5% ~ 95%
تهیه و تنظیم : Ship Storm (حامد)
با تشکرنقل قول:
ولی مودم من روی bridge تنظیم شده بنابراین user و pass نمیخواد ولی بجاش بهم ip دادن مخصوص خودم
حالا چجوری میشه قضیه؟
مال من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینی که میگم اینه:
اینم امکاناتش:
High speed Internet access with ADSL2/2+; backward compatible to ADSL
Integrated with USB and 10/100M LAN Interface
SOHO Firewall Security with DoS Prevention
Dynamic Domain Name System (DDNS)
Support Virtual Private Network (---) pass-through
Ideal for home and SOHO users
اگه دقت کرده باشی ،فایروال هم دارن جفتشون
Ip بهت دادن؟ یعنی vp n گرفتی؟ این سرویس هزینش زیاده ها.اشتباه نمیکنی؟نقل قول:
با تشکر
ولی مودم من روی bridge تنظیم شده بنابراین user و pass نمیخواد ولی بجاش بهم ip دادن مخصوص خودم
حالا چجوری میشه قضیه؟
من نمیدونم اینو چجوری تنظیم میکنن.
ولی اگه چراغadsl ثابت باشه ولی net نداشته باشی، یعنی تو کانکت شدن به نت مشکل داری، user pass شما مشکل داره (احتمالا). با کانکشن نمیتونی کانکت بشی به نت یا نه؟
دوستان الان تا 50 تومان مودم adsl چی خوبه بگیرم
Tp-link 8811
Access a high-speed DSL Internet connection
Up to 24Mbps downstream speed
Supports Annex M, which can double upstream data rates
Connect your computer using Ethernet or USB
Built-in DHCP server
Administer and Upgrade the Router Remotely over the Internet
Easily configure the router with the attached utility
این مدل یک پورت lan و یک usb داره که تهران فکر کنم 29$ پیدا بشه
البته مدل 8610 هم هست که فقط پورت lan داره این مدل 5-6 تومن از 8811 ارزونتره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:تو ایران چون asus بین کاربرها و مغازه دار ها بخاطر اشنایی با تنظیماتش بیشتر جا افتاده ( بقولی میشه گفت مثل پیکان در بخش مودم های adsl است )ولی اگر کاربرها یکم با تنظیمات و اشنایی با فناوری مدل ها و مارک های دیگر داشته باشن بقیه مارک ها هم قابلیت های خودشون رو می تونن به خوبی نشون بدن .نقل قول:
مارک و مدل مودمت چیه برای تنظیمات امنیتی شبکه بیسیم باید دفتر چه رهنماش رو بخونی چون تنظیمات هر مدل با دیگری فرق داره ( در کل پایه امنیت همشون یکیه)نقل قول:
دوستان کسی حواب ما رو نمیدهنقل قول:
به نظر من asus am602 بگیر که مودم خوبی هست و به قول دوستمان پیکانه:31::27:نقل قول:
بپرس از isp که مشکلی نداشته باشه باهاش!
سلام
آدرس یه جایی که مودم asus 602رو دارند رو بهم بدید البته تو مشهد
ممنون
5-6 تا پست پشت سر هم ، قبل از پست شما و یک پست بعد یکیه شما ،به این موضوع پرداختننقل قول:
دوستان تا الان می شه سه روز که تلفن نداریم!!! :blink: روز اول قطعی من اینترنت داشتم، اما دیروز اینترنتم هم پرید و روی گوشی بی سیم پیام Check Tell Line اومد :41:. اما جالب اینه که امروز اون پیام رفته و اینترنتم دوباره وصل شده!!! :18:نقل قول:
از 17 اومدن می گن که مشکل از سیم کشی داخلیه! آخه اگه مشکل از سیم کشی باشه خوب من الان نباس اینترنت داشته باشم که! :13: کسی می تونه کمکم کنه؟؟؟؟
این تأیید مدیریت پستها هم دردسری شده.
لطفاً پاک شود.
adsl نداری یا net ؟
طبق قوانینی که خودشون گذاشتن، موقعی که تلفن قطع باشه ، اینترنت adsl باید وصل باشه. فکر کنم اونا هم رو همین قضیه گفتن اشکال از خودتونه:27::31:
ولی با امور مشترکین منطقه خودتون تماس بگیر ، ببین چی میگن.
ما خطمون بدهی داشت ،برا همین یه هفته ای طول کشید تا بنده خدا قبض رو پرداخت کنه، ولی من کماکان adsl وصل بود.
سلام دوستان
ببخشید من قصد ران اندازی adsl دارم
چندتا سوال مهم داشتم
اول اینکه قرار یک خط تلفن بگیریم فقط برای اینترنت .....
سوالات من اینکه
من شنیدم این نفری که از شرکت مخابرات میاید تلفن رو وصل می کنه سیم تلفن رو تا دم در میار و باقیش رو باید خودت انجام بدی
حالا سوال من اینکه باقی اون سیم تلفن رو باید به چه شکل بکشم تا از سرعت اینرنتم کم نشه ( با توجه به اینکه سیم که مخابرات دم در خونت میکشه و دو سر سیم لوخت هست )؟؟؟؟؟؟؟
دوم با توجه به اینکه من می خوام فقط فقط برای اینترنت استفاده کنم ایا باید برای اینکه سرعتم کم نشه و اختلال ایجاد نشه از دستگاه اسپلیتر استفاده کنم؟
دوستان نحو سیم کشی رو بگن ممنون می شم
با تشکر
سلام
ممنون میشم کمکم کنین.
چراغ adsl مودمم می پره چی کار کنم؟
با مودم های دیگه تست کردم اینطوری نمیشه.
بچه ها پاک اعصابم ریخته بهم. یعنی باید یه مودم دیگه بگیرم؟
مودمم aztech . حدود 1 سال باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشت نمی دونم چطوری این بلا سرش اومد!
به نظر من روی همون خط اولی adsl رو راه بنداز، هیچ مشکلی پیش نمیاد،تنها خرجی که داره ،برای هر تلفن باید یه spliter بگیری. ولی برای خط دوم هم باید گفت که درسته،خط رو دم در تحویل میدن و بقیه اش با خودته، تنها راهی که داری اینه که از کناره دیوار رد کنی خط رو .نقل قول:
ولی این کار هم کاره جالبیه ، یه مودم وایرلس دم در کار بزاری، pc ها رو به وایرلس مجهز کنی، هم خرجت زیاد میشه هم سیم کشی نمیخواد:31:
روی سرعت هم فکر نکنم تاثیر داشته باشه .
spliter برای تلفن استفاده میشه ، برا من که نداشتم ،تلفن صدای بیسیم میداد.(خش خش).
نحوه سیم کشی هم رو باید از دوستان برق بپرسی.
نمایندگی و تعمیرات مجاز. این طوری که میگی اشکال از خط نیست.نقل قول:
به قول شما بعضی وقتا صبا سوتی میده. من برای حدود 10 روز با سرعت 85 به بالا دانلود می کردم!!!!!نقل قول:
درود بر همه و خسته نباشید.
من قصد راه اندازی وایرلس برای خانه دارم.الان 2تا سیستم تو خانه دارم ولی به زودی یه موبایل wi-Fi دار هم اضافه میشه :31: الان فقط سیستم خودم با یه مودم جاستک adsl داره:31: قصد فروش این مودم جاستک رو دارم و به جاش یکی از این دو مدل رو میخوام بگیرم » Linksys WAG200g یا Linksys WAG54G2
می خواستم بدونم به نظر شما کدوم از این مدل ها بهتره؟ قیمتشون تو بازار چنده؟
همچنین کارت شبکه وایرلس چی پیشنهاد می کتید؟
با تشکر از دوستان:11:
سلام
اینترنت بنده چند وقته سرعت دانلودش کم شده پهنای باند من 512 هست و با سرعت حدود 62 دانلود میکردم الان 2/3 روزی میشه که سرعتم افت کرده و در حدود 30 شده به شرکت زنگ زدم میگه ما مشکلی نداریم حالا قراره یک نفر رو بفرستن شنبه بیاد گفتن اگه مشکل از شما باشه فاکتور میکنیم براتون!
خیلی جالبه دانلود که میکنم با سرعت 30 و ping که میگیرم از 4.2.2.4 و سایت یاهو تغییر زیادی در ping time ایجاد نمیشه
با دو تا نرم افزار مدیرت دانلود از جمله idm و flash get و دو تا ویندوز مختلف نیز تست کردم ولی فرق زیادی نکرد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام
من صفحات زیادی از این تاپیک رو دیدم ولی به جواب نرسیدم چون اصلاً در این زمینه اطلاعات ندارم.
قبلاً بصورت تک کاربره adsl داشتم ولی میخوام حالا بصورت همزمان استفاده کنم از دو pc
که لازم نباشه یکی همیشه روشن باشه.
برای این منظور چه تجهیزاتی لازم دارم؟
غیر از مودم وایرلس که قیمت بالایی داره.
مودم usb و usb . lan و ethernet . کارت شبکه . کابل کراس . مودم با دو تا lan . ( اینها چیزهایی هستن که فقط شنیدم)
در مورد نصب راهنمایی نمیخوام فقط اینکه چی بخرم تا بعد رو دستم نمونه.
ممنون
دوستان بازم سلام یه سوالی برام پیش اومدهلطفا واضح و راحت توضیح دهید ممنون
متاسفانه ISPما ADSL رو پشتیبانی نمی کنه نزدیک ترین شهرستانی که adsl رو پشتیبانی می کنه حدود 50 کیلو متر با ما فاصله داره
ولی سرعت اموزش پرورش منطقه ی ما 128 هستش منم باهاشون تماس گرفتم گفتن ما از DSL استفاده می کنیم (در ضمن اموزش پرورش و هم مخابرات حدود 3 کیلو متر با ما فاصله داره )
می خواستم بدونم ایا امکانش هست منم از اینترنت پرسرعت 128 یا بیشتر استفاده کنم
سلام دوست مننقل قول:
ممنون بابت توضیحات دوست من
راستش ما یک خط تلفن داریم ولی اون کاریش فرق داره و نمی شه به عنوان ای دی اس ال استفاده کردش
خرید یک وایرایس اصلان به صرفه نیست و قیمت و هزینه راه اندازیش بیش از 190 تومان می شه که برای من خیلی زیاده است
حالا دوست من این خط تلفن جدید رو فقط فقط برای استفاده اینترنت می خوام
راستش کمی کمبود بودجه پیدا کردم حالا با تفاسیر بالا به نظر شما ضروری هست که من اسپلیتر بخرم ؟
اخرش نگفتید این اخر سیم کشی رو چطوری به سیم اینترنت وصل کنم ؟
البته یک راهی به ذهنم رسید اگر سیم که برامون از طریق مخابرات می کشن
به یک تیکه به پشت کامپیوتر رسید که چه بهتر وصلش می کنم به پریز تلفن ولی اگر نرسید فکر کنم باید بریم یه چند متری سیم تلفن همون شکلی برخم تا برسه به پشته کامپیوتر
با تشکر
خواهش میکنم.نقل قول:
شما خودت باید سیم رو به داخل خونه برسونی،حالا انتخاب راهش با خودته.
مودم وایرلس به تنهایی 70 تومن به بالاست.
سیم کشی به سیم اینترنت؟ منظورت رو نفهمیدم،
ولی:
سیم رو به خونه برسون، بهش پریز وصل کن، بعد از دوشاخی که سوکت میخوره استفاده کن.
ببین میتونی از همون آموزش و پرورش adsl بگیری؟ اگه بهت بدن که خیلی عالی میشه.نقل قول:
دوستان بازم سلام یه سوالی برام پیش اومدهلطفا واضح و راحت توضیح دهید ممنون
متاسفانه ISPما ADSL رو پشتیبانی نمی کنه نزدیک ترین شهرستانی که adsl رو پشتیبانی می کنه حدود 50 کیلو متر با ما فاصله داره
ولی سرعت اموزش پرورش منطقه ی ما 128 هستش منم باهاشون تماس گرفتم گفتن ما از DSL استفاده می کنیم (در ضمن اموزش پرورش و هم مخابرات حدود 3 کیلو متر با ما فاصله داره )
می خواستم بدونم ایا امکانش هست منم از اینترنت پرسرعت 128 یا بیشتر استفاده کنم
مخابرات نمیتونه روی خطت adsl رو راه بندازه؟ یعنی از خود مخابرات بگیری؟
isp هم که نیست تو شهرستانتون، دیگه راهی نمیمونه جز هوایی که خرجت زیاد میشه.
&نقل قول:
راه اندازی وایرلس خانگی
شما باید دنبال مودمی باشی که حد اقل 2تا پورت lan داشته باشه، محدودیتش تو اینه که باید خونه رو سیم کشی کنی که این دست خودته.نقل قول:
مودم usb و usb . lan و ethernet . کارت شبکه . کابل کراس . مودم با دو تا lan . ( اینها چیزهایی هستن که فقط شنیدم)
ولی وایرلس سیم کشی لازم نداره. در عوض دوتا کارت شبکه wlan برا دوتا pc باید بگیری، که خرجت خیلی زیاد میشه .
تصمیم و انتخابش با خودته.
اینترنت ایران به صورتshare ارائه میشه، یعنی 512 رو به چند نفر میدن و بعد به صورت نوبتی ،بین افراد تقسیم میشه ،برا همین نوسان داری، حالا اگه همه ی همسایه ها و دورو بریهای شما همه از یه isp خدمات بگیرن و استفاده کنن،موقتا سرعت کم میشه.نقل قول:
اینترنت بنده چند وقته سرعت دانلودش کم شده پهنای باند من 512 هست و با سرعت حدود 62 دانلود میکردم الان 2/3 روزی میشه که سرعتم افت کرده و در حدود 30 شده به شرکت زنگ زدم میگه ما مشکلی نداریم حالا قراره یک نفر رو بفرستن شنبه بیاد گفتن اگه مشکل از شما باشه فاکتور میکنیم براتون!
سلام دوست مننقل قول:
خواهش میکنم.
شما خودت باید سیم رو به داخل خونه برسونی،حالا انتخاب راهش با خودته.
مودم وایرلس به تنهایی 70 تومن به بالاست.
سیم کشی به سیم اینترنت؟ منظورت رو نفهمیدم،
ولی:
سیم رو به خونه برسون، بهش پریز وصل کن، بعد از دوشاخی که سوکت میخوره استفاده کن.
اخرش نگفتید با توجه به اینکه من قصد دارم برای اینترنت استفاده کنم
ایا خرید اسپلیتر ضرروی هست یعنی اگه نباشه سرعت اینترنتم کم می شه چون این رو از یکی از دوستان شنیدم ؟
با تشکر
ممنوننقل قول:
شما باید دنبال مودمی باشی که حد اقل 2تا پورت lan داشته باشه، محدودیتش تو اینه که باید خونه رو سیم کشی کنی که این دست خودته.
ولی وایرلس سیم کشی لازم نداره. در عوض دوتا کارت شبکه wlan برا دوتا pc باید بگیری، که خرجت خیلی زیاد میشه .
تصمیم و انتخابش با خودته.
میشه یه مودم هم معرفی کنید؟ با دو پورت لن
این سیم کشی هم براش آموزشی هست؟
دوستان استفاده از اینترنت ماهواره ای امکان پذیر است فقط به عنوان گیرنده
من که نمی تونم از اموزش پرورش سرویس بگیرم از یک جای دولتینقل قول:
مگه اینترنت پرسرعت اموزش پرورش رو مخابرات فراهم نکرده
اگه کرده باشه منم می تونم از همون سرویس بگیرم من با اموزش پرورش تماس گرفتم گفتم سرویس ما DSL
هستش خودم هم 2 بار رفتم و باهاش کار کردم سرعتش هم 128 بود