تست دیفرانسیل 2 نه رمزینه اومده نه گاج ... پس کی میخوان چاپ کنن ؟
من الان موندم دیف از چی بخونم ///انرژی اتمی گرفتم کتابش مسخره بود!
چی پیشنهاد میکنین ؟
چی پیشنهاد میکنین ؟
اندیشه سازان - مبتکران مولف:دکتر رضا نونهال آذرنقل قول:
تست دیفرانسیل 2 و مباحث پایه مرتبط + کادرهای آموزشی برای جمع بندی و سه سری تست : آموزشی - تمرین و آزمون!
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
دوست عزیز نطرت در مورد رمزینه مولف : ونکاله چیه؟؟؟نقل قول:
به نظر من هرچی زودتر بگیری بهتره ، من دیدم دیگه وقت نیست واسه همین بعد از صحبت هایی که با چند نفر کردم رفتم ده استاد(انتشارات ایران سنجش) رو گرفتم که دیفرانسیل1و2 با هم دیگس. دیشب یه 50 تاییش رو زدم خیلی خوب بود. پاسخ نامش خیلی خیلی خوب توضیح داده.نقل قول:
317 تست برای کاربرد مشتق و 246 تا برای انتگرال داره.
ته کتاب هم 220 تا تست جامع جدید (86 و 87 و 88 ) داره با جواب تشریحی.
درضمن اندیشه سازانم تعریفش رو شنیدم ولی خودم ندیدم.
موفق باشی.
من که 2 سال پیش هم اندیشه سازان رو کار کردم و هم ده استاد رو جفتشون عالی بودن.نقل قول:
نقل قول:
دیفرانسیل 2 انرژی اتمی چجوریه تسته یا آموزش....
من تو فکر تهیه این کتابم یعنی هیچ نقطه قوت نداره...
یه توضیح بدین...
نوشته شده توسط B L A S T E R
چی پیشنهاد میکن
به نظر من كتاب آموزشي مشاالله رضوي از انتشارات راه علم بد نيست. تمام مفاهيم رو با شكل توضيح داده اند.حتمايه نگاهي به اين كتاب بكنيد.
سلام خدمت دوستان
میخواستم بهتون بگم که من با آقای مهربان تماس گرفتم و ایشون گفتن که تست دیفرانسیل 2 چند روز دیگه چاپ میشه.
منظورت کتاب تست دیفرانسیل انتگرال و ریاضیات پایه جلد 2 ؟؟نقل قول:
حالا چه مباحثی داره؟؟
البته من آموزش خوشخوان دارم به نظرتون تستاش کافیه؟؟
آره همون کتاب تست 3 جلدی رمزینه.جلد 3 و 1 چاپ شده بود.حالا همون جلد 2 که همه منتظرشننقل قول:
به قول آقای مهربان چند روز دیگه چاپ میشه.
نقل قول:
ونکاله معلم فیزیک پیش دانشگاهی ما بودش
به نظر من خیلی آدم باحالی بود.
از روی کتابش به ما درس میداد
2 تا کتاب رمزینه بود(فیزیک پیش 1 و 2)
به نظر من کتابش عالیه
ولی مطالبش خیلی زیاده!
اگه بخوای از الان مفهومی بخونی شاید وقت کم بیاری
حتما دوباره مزاح فرمون.نقل قول:
من که خودمو الاف این کتاب نکردم ولی فکر کنم کار از مزاح گذشته و مسخره فرمودننقل قول:
اگرم اینبار به قولش عمل کرد امیدوارم کسانی که منتظر موندن بدردشون بخوره و ارزش انتظارشونو داشته باشه...
این کتاب با فیزیک انتشارات فار چه فرقی داره؟؟
کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9647603812/ref=sr_1_1000_11/667-8963403-5028217
فيزيك پيش 2 اش رو گرفتم اما اونجور كه بايد مفهومي توضيح نداده ! يعني يه جورايي سمبل كرده بره (البته بعضي قسمتاش روونه اما انتظار منو برآورده نكرد ! شايدم انتظارم زياد با هست !!!) فيزيك پيش 1 رو نديدم !نقل قول:
دوست عزیز نطرت در مورد رمزینه مولف : ونکاله چیه؟؟؟
ولي هنوزم حسرت ميخورم كه چرا از همون اول كتابهاي فيزيك فار رو نگرفتم ! حتي مفهوم زمان رو هم بخوبي توضيح داده .
[QUOTE]دیفرانسیل 2 انرژی اتمی چجوریه تسته یا آموزش....
من تو فکر تهیه این کتابم یعنی هیچ نقطه قوت نداره...
یه توضیح بدین...[/QUOTE
]نقل قول:
سلام خدمت دوستان
میخواستم بهتون بگم که من با آقای مهربان تماس گرفتم و ایشون گفتن که تست دیفرانسیل 2 چند روز دیگه چاپ میشه.
هيچ كتابي تو جهان به پاي ديفرانسيل و انتگرال مهندس مهربان نميرسه ! :40:چند روزي كه داشتم مباحث ديف 1 رو دوباره ميخوندم به اين نتيجه ي مهم رسيدم(خب البته براي اينكه مفهومي ياد بگيريم يه يك سال ديگه وقت لازم داريم ، حالا وقت زياده چه عجليه بايد با كوله باري از علم رفت دانشگاه!!!:31:)نقل قول:
من که خودمو الاف این کتاب نکردم ولی فکر کنم کار از مزاح گذشته و مسخره فرمودن
اگرم اینبار به قولش عمل کرد امیدوارم کسانی که منتظر موندن بدردشون بخوره و ارزش انتظارشونو داشته باشه...
ولي بي شوخي هيچ كتابي تو بازار ديفرانسيل رو مثل مهندس مهربان توضيح نداده ! حيفه اگه چاپ نكنه ... قرار بود تا آخر اسفند بياد نميدونم ! خدا كنه سركاري نباشه.
فعلاً از روي خوشخوان بخونين بد نيست من رياضيات پايشو دوست دارم كل رياضيات رو تو جلد 2 جمع كرده.
نقل قول:
این کتاب با فیزیک انتشارات فار چه فرقی داره؟؟
اين قديمي تره بعد مولفاش 3 تا هستن ولي چاپ 87 يعني انتشارات فار 5 تا مولف داره (البته عملاً فكر نميكنم فرقي داشته باشن ) حالا چرا 87 رو سفارش نميدي (فار؟)
امیرجون گاج سفید کتاب خیلی خوبیه من دارم و راضیم البته محمدامین معرفیش کرد ما هم گفتیم لابد خوبه که هست
اما انتشارات فار هم داره که به نظر خوبه ولی باید آموزش فار رو هم داشته باشی
نقل قول:
نه خوبه:20:
به نظر من کتاب تست میکرو طبقه بندی گاج که مولفش مهندس علی منصف شکری هستش.دقیقا همون مشخصاتی رو داره که شما می خوای.تست ها رو واقعا خیلی خوب و ساده توضیح داده و درسنامه هم داره.
برای
- فیزیک 2 پیش
- هندسه تحلیلی
-دیفرانسیل 2
چی پیشنهاد می کنید ؟
فیزیک 2 : رمزینه-- خوشخوان-- اگر چاپ کرده باشه فار
تحلیلی: رمزینه--گاج سبز--فار--مدرسه
دیف 2 : خوشخوان -- مدرسه -- مبتکران --- رمزینه اگه بیاد
سلام دوستان.
شنیدین میخوان از سال آینده پیش دانشگاهی رو حذف کنن؟به نظر شما خوبه یا بد؟سومی ها کتابای پیش دانشگاهی رو فعلا نخرید..
نا 15 اسفند معلوم میشه حذف میشه یا نه
فکر نکنم به این زودی ها برداشته بشهنقل قول:
شما تو ایران زندگی نمی کنید؟:31:نقل قول:
ما از وقتی بدنیا اومدیم یادمون می خواستن کنکورو بر دارن.
حالام می خوان پیش دانشگاهی رو بردارن
سلام دوستان
من فیزیک 1و2 اندیشه سازانو دارم،میدونید که بعضی از فصلاشو یا فرستادن فیزیک پیش 1یا ادغام کردن .حالا اگه فیزیک فار بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟هندسه تحلیلی رمزینه(عنایت کشاورزیو)میشه هنوز گیر آورد؟
اگه فکر م کنین آی کیو عالی و پایه درسی متوسط به بالایی دارین، توضیحات خوشخوان رو بخونید و تستای تالیفی a اون و تستای کنکور سال های قبل رو کار بکنید.
فیزیک پیش 2:رمزینه--خوشخوان--انرژی اتمی---فارنقل قول:
دیفرانسیل 2:کوله پشتی--خوشخوان
هندسه تحلیلی:گاج سبز--قلمچی سبز
[QUOTE=mazg;4695793
قلمچی سبز[/QUOTE]
فکر کنم منظورش تالیف ناصر پایافر باشه چون تحلیلی سبز قلم چی 3 تا کتابه جداگانس که هر کدوم یه مولف داره
امیرجون اگه گاج نگرفتی به متکران هم یه نگاه بندازی بد نیستنقل قول:
هندسه تحلیلی و جبر خطی مبتکران-اندیشه سازان تالیف:دکتر رضا نونهال آذر
از درسنامه هاش واسه جمع بندی هم میتونی استفاده کنی پاسخ تشریحیش هم خوبه:46:
سلام دوستان
تورو خدا یکی مارو دریابه:13:
من فیزیک 1و2 اندیشه سازانو دارم،میدونید که بعضی از فصلاشو یا فرستادن فیزیک پیش 1یا ادغام کردن .حالا اگه فیزیک فار بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟هندسه تحلیلی رمزینه(عنایت کشاورزیو)میشه هنوز گیر آورد؟
یکی لطفا جواب ماروهم به:41:
نقل قول:
خوب اگه فیزیک فار مباحث تکراری داشت نخون و اگرم بعضی از مباحث رو نداشت از همون اندیشه سازان بخون
هندسه تحلیلی رمزینه مگه اینکه شانس بیاری یه سر به وبلاگ فار بزن از آموزش تحلیلیش یه pdf گذاشته دان کن ببین شاید خوشت اومد
لطفا از بين موارد زير بهترينشو انتخاب كنيد (اگر كتاب بهتري هم مي شناسين معرفي كنيد)
ادبيات 2 : 1.كتاب سبز 2.گاج 3.كلك 4. ...
رياضي2 : 1.گاج سفيد 2. ... (چه آموزش چه تست اگه كتاب خوبي مي شناسين معرفي كنين لطفا بهترينشو)
عربي تست : 1.فوت و فن عربي 2.گاج 3.كانون (سهيلا خاكباز) 4. ...
زيست بعد كتاب سبز چي خوبه : 1. مهرو ماه 2.گربه 3. ...
لطفا هرچه سريعتر جواب بدين
ادبیات 2 : من همون گاج دارم خوبه دوستم کتاب سبز داره راضیهنقل قول:
ریاضی 2 : آموزش مبتکران جلد صورتی __ تست : مبتکران 2 جلدی
عربی : انرژی اتمی تالیف خاکبازان ( یکی از بچه ها اون فوت و فن خیلی شکاره دلیلشو از خودش بپرس Godfatheramin)
زیست : من رشتم ریاضیه
با اینکه من رشتم ریاضیه ولی همنجوری ژنتیک رمزینه رو دانلود کردم به نظرم خیلی خوب توضیح داده اگه میشه دوستان تجربی ژنتیک رمزینه رو دانلود کنن نظرشونو بگن اگه میشه یه مقایسه ای با کتاب تستهای دیگه بکنن:46:
کد:http://ramzine.org/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=30
زیست رمزینه رو دانلود کن نظرتو هم بی زحمت بگو اگه میشه با خیلی سبز هم مقایسش کن به نظر خودم پاسخ تشریحی و درسنامه هاش عالیه!نقل قول:
زيست بعد كتاب سبز چي خوبه : 1. مهرو ماه 2.گربه 3. ...
عربی یه سری کتاب هست به اسم هدفدار (تالیف سهیلا خاکباز) جیبیه. اونارو پیدا کنی کتابای خوبین دیگه تجدید چاپ نمیشننقل قول:
زیست هم مهروماه خوبه . سمت گربه نرو
من دانلود کردم . کتاب خوبی بنظرمیرسه هر چند مبحثی که گذاشتن مبحث نسبتا راحتیه (شایدم من این حس رو دارم) ولی بنظرم حالا که کتاب ژنتیک سبز نیومده و قراره اردیبهشت بیاد (خسته نباشه!!) رمزینه گزینه بدی براینقل قول:
ژنتیک نیست
مبتكران .نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال خیلی فوری چون فردا میخوام برم کتاب فروشی
برای تست هندسه تحلیلی چه کتابی بگیرم؟میخوام یه کتاب تستی باشه که جواب تست ها رو خوب توضیح داده باشه وتست کنکور هم داشته باشه.
گاج سفید رو دیدم گفتم شاید مثل بقیه کتاباش خوب نباشه.حالا خوبه یا بده؟
خواهشا زودتر یه کتابی بهم معرفی کنید.
اگه آموزش هم نداشته باشه اشکال نداره میخوام تست های خوب و جواب های واضح داشته باشه
آموزش فيزيك پيش 2 كه فعلاً رمزينه فقط هست (نميدونم ديگه !)نقل قول:
برای
- فیزیک 2 پیش
- هندسه تحلیلی
-دیفرانسیل 2
چی پیشنهاد می کنید ؟
آموزش هندسه تحليلي يه سري از دوستان گاج سبز رو پيشنهاد دادن يه سري هم كانون فرهنگي آموزش (سبز مولف :پايافر ) خودم اينا رو نديدم ! يه گزينه ديگه هم فكر ميكنم انتشارات فار خوب باشه !
لطفاً يه جست و جويي هم در فروم بكنين اينقدر تكراري پست ندين !:13:
ديفرانسيل 2 رمزينه ( البته برا سال ديگه !!!!! :31:)
:27: اين نظام آموزشي فكر كرده با حذف پيش دانشگاهي همه ي مشكلات حل ميشه (خاك تو سرشون !!)نقل قول:
سلام دوستان.
شنیدین میخوان از سال آینده پیش دانشگاهی رو حذف کنن؟به نظر شما خوبه یا بد؟سومی ها کتابای پیش دانشگاهی رو فعلا نخرید..
نا 15 اسفند معلوم میشه حذف میشه یا نه
پست اين دوستمون هم قابل تامله :
:31: درسته !نقل قول:
شما تو ایران زندگی نمی کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما از وقتی بدنیا اومدیم یادمون می خواستن کنکورو بر دارن.
حالام می خوان پیش دانشگاهی رو بردارن
چيه مگه ؟ سفارش بده !نقل قول:
هندسه تحلیلی رمزینه(عنایت کشاورزیو)میشه هنوز گیر آورد؟
نقل قول:
دیفرانسیل 2:کوله پشتی--خوشخوان
mags جون اين كوله پشتي قضيش چيه ؟ ميشه يكم توضيح بدي ؟ چي جوريه (+اسم سايت يا تلفن انتشارات !)
ممنون
--------------------------------------
راستي كسي شيمي پيش انتشارات فار رو داره (آموزش)؟
والله کتاب خوبیه من اول فکر کردم نویسندش عباس امیدواره رو همین هوا خریدمش ....بعد از چند وقت اتفاقی دیدم رو جلدش نوشته عباس مرادی،نمیدونم ولی به نظر م کتاب خیلی خوبیه..نقل قول:
البت من شنیدم که دیفرانسیل عباس امیدوار رو کوله پشتی منتشر میکنه ولی هرچی از کتاب فروشی ها میپرسم میگن فقط عباس مرادی دارن.....
کتابش تو اکثر کتاب فروشی ها هست...
راستیmags هم نه mazg(اسمم محمده)
برای تسلط روی آرایه ها چه کتابی خوبه؟
در ضمن واسه تست دیفرانسیل یه کتاب میخوام که تست به تعداد زیاد و مشکل و آسون و پاسخ تشریحی داشته باشه.پیشنهادتون چیه؟
حالا اين كتاب ديفرانسيل عباس اميدوار واسه مبتكرانه ؟ الان هست تو بازار ؟نقل قول:
والله کتاب خوبیه من اول فکر کردم نویسندش عباس امیدواره رو همین هوا خریدمش ....بعد از چند وقت اتفاقی دیدم رو جلدش نوشته عباس مرادی،نمیدونم ولی به نظر م کتاب خیلی خوبیه..
البت من شنیدم که دیفرانسیل عباس امیدوار رو کوله پشتی منتشر میکنه ولی هرچی از کتاب فروشی ها میپرسم میگن فقط عباس مرادی دارن.....
کتابش تو اکثر کتاب فروشی ها هست...
كلك معلم فقط هست !نقل قول:
در ضمن واسه تست دیفرانسیل یه کتاب میخوام که تست به تعداد زیاد و مشکل و آسون و پاسخ تشریحی داشته باشه.پیشنهادتون چیه؟
تست ديفرانسيل خوشخوان هست درجه بندي a,b,c داره (تستاش زياده)
ده استاد هم فكر كنم هست !
اندشه فائق و...
دیفرانسیلش که اصلا فکر کنم نیست! فقط حسابانش هست که دوجلدی قبلا اندیشه سازان بوده الان هم مبتکران چاپش میکنهنقل قول:
حالا اين كتاب ديفرانسيل عباس اميدوار واسه مبتكرانه ؟ الان هست تو بازار ؟
آرایه های ادبی کلک من ندیدم نمیدونم به پرسش های چهارگزینه ای پاسخ تشریحی داده یا نه ولی مبتکران یه کتاب داره برای ادبیات پیش 1 که کتاب تسته تست های واژگان + تناسب مفهومی + تاریخ ادبیات و قرابت معنایی ادبیات پیش 1 آخرش هم تو 50 صفحه آرایه های ادبی درس داده میتونی اون 50 صفحه رو بخونی بعد تستهای آرایه ای ادبی بزنی که تقریبا 200 تا تست واسه آرایه های ادبی داره با پاسخ های کاملا تشریحی و تست های واژگان و تناسب مفهومیش هم عالیهنقل قول:
ادبیات عمومی پیش دانشگاهی 1 مولف : دکتر کوروش بقایی و (چند نفر دیگه!) مبتکران-اندیشه سازان
منم با رضا موافقم...کلک واسه ارایه ها..خوشخوان یا ده استاد یا اندیشه فایق یا نوبل واسه دیف،البت توی اینا به نظرم خوشخوان از همه بهترهنقل قول:
نقل قول: