نقل قول:
پارس آنلاین شبانه رایگان داره
اون به دردت نمیخوره؟
Printable View
نقل قول:
پارس آنلاین شبانه رایگان داره
اون به دردت نمیخوره؟
من از شبکیه 128 داشتم،10 روز پیش که یک ماهم تموم شد شارژ کردم رو 1 مگ! هنوزم وصل نشده!! به منم همینو گفتن.برا من سرعت شبانش 5 صبح به بعد خوب بود!!:41:نقل قول:
وای خدای من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامان 512
سرعت دانلود 1 مگ
پینگ 58
سلام. منم شبکیه داشتم. 27 تم تموم شد. شارژ کردم که 31 ام وصل شد. اما اکانت شبانش واسم ارور 691 میده. پنلش خرابه میترسم دالود کنم با اکانت روزانش. دوستان تو شبکیه نظری ندارن؟؟؟
اره این پنل مشکل اساسی شده من شبو هنوز تست نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشهنقل قول:
سلام. منم شبکیه داشتم. 27 تم تموم شد. شارژ کردم که 31 ام وصل شد. اما اکانت شبانش واسم ارور 691 میده. پنلش خرابه میترسم دالود کنم با اکانت روزانش. دوستان تو شبکیه نظری ندارن؟؟؟
من الان مشکل اساسی که دارم اینه که اینترنت 256 گرفتم قبلا 1 مگ بود و خوب بود ولی الان خیلی لفت میده صفحه باز کردن رو اغلب هم نمیتونم موتور های جست و جو رو باهاشون چیزی سرچ کنم نه گوگل نه یاهو نه بینگ نه ask خیلی اوضاع بیریخت شده
پشتیبانی هم میگه مشکلی نیست قضیه چیه ؟ کسی مشکل منو نداره؟
با نام خدا و سلام
دوستان تو اصفهاد چی پیشنااد می کنید بگیرم
دانلود شبانه واسم مهمه
با سپاس
موتور های جست جو مشکلی نداره ، حداقل واسه من که مشکلی نیست. پینگ رو هم الان چک کردم جواب داد و مشکلی نبود. ولی این که گفتید لفت میده واسه لود شدن صفحات، بله درسته ، واسه منم همینطوره. فکر کنم اینا دارن یه تغییر اساسی میدن تو سرویس دهیشون که امیدوارم بهتر بشه نه بدتر. در مورد اکانت شبانه هم ممنون میشم چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید. مرسی.نقل قول:
اره این پنل مشکل اساسی شده من شبو هنوز تست نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه
من الان مشکل اساسی که دارم اینه که اینترنت 256 گرفتم قبلا 1 مگ بود و خوب بود ولی الان خیلی لفت میده صفحه باز کردن رو اغلب هم نمیتونم موتور های جست و جو رو باهاشون چیزی سرچ کنم نه گوگل نه یاهو نه بینگ نه ask خیلی اوضاع بیریخت شده
پشتیبانی هم میگه مشکلی نیست قضیه چیه ؟ کسی مشکل منو نداره؟
اینترنت شبانه رو چک کردم کار نمیکنه!:18:
خوب شد سرعت بالا نگرفتم!
دوستان صبا نتی من رو یه خط دیگرمون سرویس صبا 1مگ گرفتم:31:
این sabanet.irتو پنل کاربریش تعویض پاسپورت نداره؟:31: دوستان که صبا دارن کجا باید پاسما عوض کنم من که
:5:هرچی گشتم جای تعویض پاس پیدا نکردم:8:
دوستانی که از شبکیه اشتراک دارند برای استفاده شبانه لازم نیست کانکشن جدایی داشته باشند.سیستم طوری شده که از ساعت 1 تا 8 اتوماتیک رایگان هست.مثل اینترنت شرکت آسیا تک.نقل قول:
برای چک کردن میزان استفاده و حجمتون هم به این سایت برید:کد:http://report.asiatech.ir
WOW! : دی
دیشب 2.7 گیگ دنلود داشتم! تازه شاید هم بیشتر میشد! :8:
بقیه دوستان چطور؟
من حدود 3.3 گیگ داشتم.
کلا تو این دو هفته از 3 گیگ پایین نیومده!
ولی حیف که این پنل مزخرف کاربری رو درست نمیکنند.به زاجرات باید ریز مصرف رو ببینیم.
دوستان همشهری سلام!
ADSL پارس آنلاین تو اصفهان چطوره؟
من میخوام یه سرویس POL-1024-U شو واسه کافی نت بگیرم. سرعت دانلودش متوسط چقدره این سرویس؟ واسه 5-6 تا سیستم کافیه؟
نقل قول:
آره عزیز زیادم هست
سرعت بین 250 تا 260 میتابه وشبی 3.5 گیگ تا 4 گیگ دانلود میتونی انجام بدی
به نظر من یه سرویس 256 یا حداکثر 512 بگیری خیلی بهتره چون تفاوت سرعت زیاد نیست و سرویس 256 سرعت روی 180-190 هست
و 512 حدود 230-240 پس پول دادن بایت 1 مگ یه کم پول اضافی دادنه حتی برا کافی نت مخصوصا که قیمت بین 2 تا سرویس هم تقریبا زیاده
آهان! یک دنیا ممنون بابت پاسخت داداش گلم ....... .نقل قول:
آخه مشکل اینه که سرویسای پایین تر از یه مگ همه محدودیت دانلود دارن و این واسه کافی نت جالب نیست اصلا. به اضافه ی اینکه من میخوام سفارش دانلود هم داشته باشم تو خدماتی که ارائه میدم ...... .
فقط صبانت :31::5:
من که دیشب با سرویس 256 نزدیک 4 گیگ دانلود کردم
همچین چیزی بی نظیره با 256 یه همچین دانلودی
خداییش من خیلیییییییییییی راضیم
شما از کجا سرویس میگیری؟نقل قول:
من که دیشب با سرویس 256 نزدیک 4 گیگ دانلود کردم
همچین چیزی بی نظیره با 256 یه همچین دانلودی
خداییش من خیلیییییییییییی راضیم
با speedtest.net یه تست میزارِی؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این اطلاعات رو از کجا آوردی :18:
چقدر به من کمک کردی:11:
من که هر چقدر با شماره پشتیبانی
راجع به پنل پرسیدم جواب سر بالا دادن و میگفتن داریم روش کار میکنیم درست میشه یه مشکل دیگه سرعتم هم نصف شده بودکد:2654482
به نظر شما دوباره از شبکیه سرویس جدید خریداری کنم یا نه؟
مشکلاتشون حل میشه؟
سلام.درسته منم با پشتیبانی که حرف زدم گفت هنوز پنل درست نشده ولی دفتر فروش بهم این آدرسو داد تا ریز مصرفو ببینم.نقل قول:
من الان سرویس 1 مگ دارم از شبکیه،باورت میشه الان ساعت 7 صبح سرعت دانلودت 20 باشه؟!!:41: دیشبم کلآ 800-900 مگ دانلود کردم.سرعت روزانشم خوب نیست واسه من 140 ایناست!
بار اول که دو ماه پیش 128 گرفتم اوایلش خیلی خوب بود. منم خودم تو فکرم دیگه شارژ نکنم!
اینم تست سرعت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1مگ.ساعت 5 عصر
من یه مگ داشتم شبا ۶۰ تا ۷۰ بود الان ۲۵۶ گرفتم ۴۰ تا ۵۰ هست هم روز هم شب
نقل قول:
از پارس
با اسپید تست هیچ وقت بالا 140 نمیزنه اما با idm و du meter همیشه روی 180 تا 190 بوده
کسی با سرویس اکانتینگ پیشگامان مشکل نداره؟؟
من یه هفته است وقتی برای ریز مصرف میرم این پیغام رو میده:
نقل قول:
در گرفتن اطلاعات ريز مصرف شما از سرور اکانتينگ خطايي رخ داده است !
پارس آنلاین شبانه اش چه ساعاتیه؟
پیشگامانیها سرعت شبانشون کم نشده؟
سرعت من اومده روی 30-40 تقریبن؛ دیشب حدود 500مگ دانلود داشتم.
من از پیشگامان 3ساله سرویس دارم می خواستم ببینم جایی بهتر از پیشگامان هست که گرون نباشه و اسپید دانلودش خوب باشه الان 128 نامحدود دارم روی 30 دانلود می کنه راضی نیستم 2روز روی 160 دانلود می داد اما باز شد 30:41:
چرا من خیلی وقتی میشه نتونستم وارد پنل بشم! :19:نقل قول:
نمیدونم چقدر حجم دارم! :18:
دوستان پیشگامانی
تو این هفته قطعی های مکرر داشتید که هر به چند دقیقه قطع و وصل بشه؟
من که قطعی نداشتم به این شدت ...نقل قول:
ولی دانلود شبانه به شدت کاهش پیدا کرده ...
قبلا روی 180 تا 190 بود ولی الان 40 تا 50 ...
میگم دوستان پیشگامانی وقتی نمیتونین وارد قسمت کاربران بشید، از کجا میفهمین که چقدر حجم براتون مونده؟
خیلی وقته پنل عوض شده.وارد این لینک بشو:نقل قول:
برو توی قسمت میزان روز و ترافیک باقی مانده شو.کد:http://support.pnj.ir/index.php
برای ریز مصرف هم وارد قسمت ریز مصرف شو و بون اینکه تاریخ بزنی دکمه مشاهده رو بزن.
لیست همه کانکت هات رو از دی ماه سال گذشته نشون میده.برای دیدن آخرین ها باید دو بار با فاصله روی زمان ورود کلیک کنی.
دقت کن اگر بری صفحه آخر فقط تا آخر فروردین رو نشونت میده.تنها راهش اینه که دو بار روی زمان ورود کلیک کنی.
حجم مصرفیت رو به بایت میده نه بیت.اونجا اشتباهی نوشته بیت!
خیلی سیستم مزخرفیه. :2:
از دیروز تا حالا سرعت من شده 10کیلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرعت شما چطوره؟
نقل قول:
تو پارسم برا بعضی بچه ها سرعت شدید افت کرده-زیر 20-30 کیلو
میگند ماله پهنای باند مخابراته-اما بدون که ماله.....
البته من که مشکلی ندارم مینیموم سرعت 182 و ماکسیموم 187
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
نقل قول:
12:30 تا 7
دوستان سلام
من دیشب تاحالا گوگل برام باز نمیشه نه جی میل نه وی پی ان دوستان بقیه هم این مشکلو دارند ؟
سلام
من این مشکلو ندارم.
اما چند وقت پیش اینطوری شد، با کمک دوستان حلش کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=490959
نقل قول:
ممنون عزیز
اما من فقط با گوگل مشکل دارم و وی پی ان
نه علی جان.منم این مشکل رو ندارم.وی پی ان یه کم کنده واسه من.
نقل قول:
تو تاپیک پارس مطرح کردم مثل اینکه همه اشکشون در اومده ماله بعضیا که بلکل قطعه ماله من که بازم سرعتم 180 هست
وی پی وصل شد اما سرعتش از 10 کیلو بیشتر نمیشه
به پارسم که میزنگی میگه اگر مشکل سرعت دارید حل میشه و پهنا مسکل داره فکر کنم از پس دیوونشون کردن کامپیوتریش کردن