پس کلا نباید روش حساب کنم چون آدم خوش شانسی نیستم اون از رتبم که فکرشو نمیکردم اونجوری شه اونم از نتیجه نهاییم.اول که 3 شهر بیشتر نزدم توی انتخاب رشتم.ولی الان هر شهری که باشه میزنم اگه تکمیل ظرفیتی باشه.
Printable View
پس کلا نباید روش حساب کنم چون آدم خوش شانسی نیستم اون از رتبم که فکرشو نمیکردم اونجوری شه اونم از نتیجه نهاییم.اول که 3 شهر بیشتر نزدم توی انتخاب رشتم.ولی الان هر شهری که باشه میزنم اگه تکمیل ظرفیتی باشه.
اندیشه 1 و اندیشه 2 و تفسیر نهج البلاغه یا تفیسر قران ، انقلاب یا ..نقل قول:
یکی از دروس معارف اسلامی منظورش چیه؟ کدوم درسها میشه معارف اسلامی؟
یه چارت عمومی هست ، من ندارم این چارت رو ولی اگه تو سایت پیامنور بگردی پیداش میکنی ،
از بین اینا اندیشه 1 و اندیشه 2 رو حتما" باید پاس کنی
ولی
از بین تفسیر نهج البلاغه وو تفسیر قران یکیشون رو باید پاس کنی ( پاس کردن دوتاشون اختیاریه )
بقیه رو یادم نیس چیا بودن ولی تو سایتشون بگردی چارت رو پیدا میکنی ..
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بعضی وقتا یه چیزایی دست تو نیست و پیش میان و باید باهاشون بسازی ..نقل قول:
چه رشته ای قبول شدید مگه ؟
خیلی از از درسها ظرفیتش پر شده. چیکار باید کرد؟
یعنی وقتی انتخاب میکنی سیستم ارور میده که این درس ظرفیتش پر شده ؟نقل قول:
آخه اصن ظرفیت رو نمینویسن ، فقط مینویسن لیست پرشده مثلا" 69 نفر !
این ارور رو دانشگاه آزاد داره ولی واسه پیامنور تا حالا ندیدم!
اگه سیستم ارور نمیده وردار !
نقل قول:
نه ارور میده ظرفیتش پر شده.
حقوق پیام نور قبول شدم.
لیست انتظار چیه؟ کدوم درسهارو میشه انتظار زد؟
فک کنم باید خودخوان روش دارید ..نقل قول:
نه ارور میده ظرفیتش پر شده.
ولی زنگ بزنید آموزش بپرسید !
مبارک باشه ..نقل قول:
حقوق پیام نور قبول شدم.
ناراحت نباش ، تو وقتی فارغ التحصیل بشی دانشگاهت باهات نمیمونه رشته ای که قبول شدی باهاته .. حقوق هم که رشته ی خوبی هست و
مطمئنن تو پیامنور موفق تر هم میشی .. چون بار علمیت بالاتر میشه تو پیامنور ..
لابد پيشنيازي رو رعايت نميكنيد كه اضافه نميشه براتون.ترم اول چطور ميخواي 6 واحد عملي برداري؟مگه رشتتون چيه؟نقل قول:
بچه ها من انتخاب واحد می کنم،واحد های عملی رو حساب نمی کنه
الان با واحد عملی حساب کردم 14 واحد شده
اما سایت می زنه==>تعداد واحد اخذ شده : 8 (یعنی 6 واحد عملی رو نمی زنه)
کی می دونه دلیلش چیه ؟
شهريه ي كدوم ترمو؟تابستون؟انتخاب واحد تونستي انجام بدي؟بله اگه واريز كنيد بعد از 24 ساعت درست ميشه.نقل قول:
سلام دوستان
من شهریه ندادم و قسمت اطلاعات جامع دانشجو و بعضی از قسمتها نیست!!
اگه شهریه رو بدم درست میشه؟
احتمالا اين درس رو اين ترم براتون ارائه نكرده دانشگاتون.مي تونيد بريد دانشگاه با مدير گروهتون صحبت كنيد توي حذف و اضافه براتون اضافه كنن به ليست درساتون.نقل قول:
سلام
وقتی می رم برا انتخاب واحد از بین دروس ارائه شده درس های ریاضی عمومی 1 و شیمی عمومی 1 که پیش نیاز درس های دیگه در ترم های بعد هستند نیستش و من فقط تونستم 11واحد انتخاب کنم .
مشکل از کجاست؟
(در ضمن رشتم مهندسی نفت مرکز تهران هستش)
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
بايد منتظر بمونيد تا گروه جديد بزارن و اگه اينطور نشد با مدير گروهتون صحبت كنيد تا اقدام كنن كه يا ظرفيتو زياد كنن يا گروه جديد بزارن.نقل قول:
خودم تا حالا امتحان نكردم ولي احتمالا براي زمانيه كه ظرفيت يه درس يا گروه تموم شده و شما اسمتون رو توي ليست قرار ميديد تا وقتي ظرفيت اضافه شد به واحاتون اضافه بشه.نقل قول:
لیست انتظار چیه؟ کدوم درسهارو میشه انتظار زد؟
چرا برای من اینجوری شد؟ من اصلا هنوز انتخاب هم نکردم!
ثبت نام شما به طور صحیح پایان نیافته است. با مسول ثبت تماس بگیرید.........
یکی بگه چیکار کنم؟ :41:
من چي كار كنم؟!!:19::18::19:نقل قول:
انتخاب واحد يا ثبت نام دانشگاه اين ارور رو ميزنه؟نقل قول:
چرا برای من اینجوری شد؟ من اصلا هنوز انتخاب هم نکردم!
ثبت نام شما به طور صحیح پایان نیافته است. با مسول ثبت تماس بگیرید.........
یکی بگه چیکار کنم؟
انتخاب واحد این ارور رو میزنه. اول درست بود ولی الان ارور میزنهنقل قول:
قبلا انتخاب واحد كردي يا بار اوله؟نقل قول:
انتخاب واحد این ارور رو مزنه. اول درست بود ولی الان ارور میزنه
اگه قبلا انجام داد و از اخيرين بارت 72 ساعت گذشته كه ديگه زمانت براي انتخاب واحد تموم شده اگه لابد يكي از مدارك ثبت نامت مشكل داره يه سر به اموزش دانشگاتون بزن اگه نزديكه يا باهاشون تماس بگير.بري بهتره.
نقل قول:
قبلا اصلا انتخاب واحد نکردم تازه امروز باز شده بود.الان میرم دانشگاه. :46:
موفق باشي نتيجه رو بگو.نقل قول:
الان میرم.
صبر کنید مثل اینکه درست شد :31:
مرسی .حالا واسه انتخاب واحد چیکار کنم؟رمزی به من ندادن ..!با همون شماره داوطلبpnub و شماره شناسنامه وارد شم؟
دوباره وارد شدي يا صفحه ي ثبت نام رو دوباره باز كردي؟نقل قول:
صبر کنید مثل اینکه درست شد
اون کارو که صد دفعه انجام دادم :31: ولی یک دفعه درست شد . دیگه ارور نمیده.نقل قول:
دیگه رسما سیستم گلستون ترکید
این درسهای طراحی سیستم اهی vlsi و فیزیک مقدماتی رو انتخاب کردم. خوبه؟ سریعتر بگید تا ظرفیتش پر نشده :31: مبانی فناوری اطلاعات چطور؟
همه چیزو رعایت کردمنقل قول:
رشتم معماریه :44:
از شگفتيهاي سايت گلستانه ديگه :دينقل قول:
اون کارو که صد دفعه انجام دادم ولی یک دفعه درست شد . دیگه ارور نمیده.
روي پيشنيازشون كليك كن ببين دارن يا نه اگه دارن برندار.نقل قول:
این درسهای طراحی سیستم اهی vlsi و فیزیک مقدماتی رو انتخاب کردم. خوبه؟ سریعتر بگید تا ظرفیتش پر نشده
فيزيك پيشتو مگه پاس نكردي؟
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
چارت رشتت رو داري؟ترم اول احتمال نميدم 6 واحد عملي داشته باشي فوقش يكي دو واحد بهتون نميدن عملي ترماي اخر زياد ميشن.نقل قول:
همه چیزو رعایت کردم
رشتم معماریه
نقل قول:
پیش نیاز که ندارن. فیزیک پیش رو هم که خوردم نزدیک بود 20 بگیرم :31: اگه این درس اجباریه بردارم. مبانی فناوری اطلاعات چطور؟
رشتت چيه؟فناوري بردار درساي مقدماتي رو نه.نقل قول:
پیش نیاز که ندارن. فیزیک پیش رو هم که خوردم نزدیک بود 20 بگیرم اگه این درس اجباریه بردارم. مبانی فناوری اطلاعات چطور؟
انتخاب كه ميكني فيزيك رو هيچ اروري نميده؟
رشته من مهندسی سخت افزاره پیام نور تهرانه. فیزیک مقدماتی رو زده درس جبرانی که من برنمیدارم احتمالا برای اونایی هست که افتادن. دیر ثبت نام کردم ریاضی 1 و فیزیک 1 و آزمایشگاه کامپیوتر همه ظرفیتش پر شده وقتی میخوام انتخاب کنم ارور میده :41:نقل قول:
مجبورم درسهای چرت و پرت بردارم.
مباني كامپيوتر بردار+فناوري.
رياضي رو ممكنه گروه جديد بزارن.از رو معمولا 2 گروه بيشتر نميزارن.حالا رفتيد دانشگاه اگه تعدا متقاضيا زياد باشه ممكنه براتون گروه جديد بزارن.فيزيك 1 رو بردار بعد اگه رياضي اضافه شد حذفش كن اگه نميتوني جفتشو با هم بخوني اگه اضافه نشد اينو پاس كردي ضرر نكردي.
اون قسمتشو جا انداخته بودمنقل قول:
فقط یه چیزی اگه الان انتخاب واحد کنم بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.نقل قول:
بله ميتونيد اضافه كنيد فقط بايد سرعت عمل داشته باشيد :دي توي حذف و اضافه گروه ها زود پر ميشن.فارسي+زبان رو برداشتي؟نقل قول:
فقط یه چیزی اگه بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.
قاعدتا" که باید بشه ..!نقل قول:
فقط یه چیزی اگه الان انتخاب واحد کنم بعدا گروه جدید گذاشتن میشه اضافه کنم؟ فیزیک 1 رو هم پر شده نمیشه انتخاب کرد.
درسای مقدماتی رو ور ندار یا اگه ورداشتی تو حذف و اضافه حذفشون کن ! من دقیقا" نمیدونم جریانشون چیه !
یکی میگه نظام قدیما باید این درسا رو پاس کنن یکی میگه نظام جدیدا !!
من بالاخره موفق شدم برنامه کلاسیمو از پورتال دانشگاه بگیرم ، کلاسام شد پنجشنبه ؛ جمعه :2: شنبه یکشنبه !!!
یعنی ضد حال :19:
آره اونا رو که همون اول مد نظرم بود :46:نقل قول:
خدارو شكر :دينقل قول:
من بالاخره موفق شدم برنامه کلاسیمو از پورتال دانشگاه بگیرم ، کلاسام شد پنجشنبه ؛ جمعه شنبه یکشنبه !!!
یعنی ضد حال
من همه ي روزاي هفته به جز جمعه و دوشنبه كه خودم از قصد برنداشتم درس ،كلاس دارم.تاريخ دقيق واسه شروع رو نزده توي برنامه ت؟
مدارک که من که هنوز تایید نشذه آشغالاش می فته به من
آخ آخنقل قول:
عجب اشتباهی می کردم ها
چرا 6 واحد عملی دارم
اما مشکلمو فهمیدم کجاس
تو انتخاب رشته یه جا نوشته واحد کل،یه جا نوشته واحد عملی
من این دو تا رو دوبار درنظر می گرفتم،فکر می کردم منظوراز واحد کل نظریه :31:عجب سوتی زیبایی دادم:31:
الان که مشکلمو فهمیدم دیگه نمی تونم انتخاب رشته کنم... باز نمی کنه برام!!72ساعتم نگذشته!!
دارم دیوونه می شم دیگه:31:
یک لحظه تاریخ و تمدن اسلامی از 69 به 68 تبدیل شد که من رو هوا زدمش :31:
کسی جواب مارو نمی ده؟:sad:نقل قول:
بزار چند دقيقه ديگه امتحان كن.سايت شلوغه.ولي حتما قبل از تموم شدن 72 ساعت برو.نقل قول:
آخ آخ
عجب اشتباهی می کردم ها
چرا 6 واحد عملی دارم
اما مشکلمو فهمیدم کجاس
تو انتخاب رشته یه جا نوشته واحد کل،یه جا نوشته واحد عملی
من این دو تا رو دوبار درنظر می گرفتم،فکر می کردم منظوراز واحد کل نظریه عجب سوتی زیبایی دادم
الان که مشکلمو فهمیدم دیگه نمی تونم انتخاب رشته کنم... باز نمی کنه برام!!72ساعتم نگذشته!!
دارم دیوونه می شم دیگه
واسه حذف و اضافه هم همينطوريه.بعضيا ميخوان حذف كنن شما بايد حواستون باشه سريع اقدام كنيد تا اون واحدي رو كه ميخوايد برداريد.نقل قول:
یک لحظه تاریخ و تمدن اسلامی از 69 به 68 تبدیل شد که من رو هوا زدمش
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
3689 رو ببيننقل قول:
کسی جواب مارو نمی ده؟
دقیقا الان یک دونه اضافه کردم همون تاریخ. چند تا میتونم حذف یا اضافه کنم؟نقل قول: