نمی دونم......مشکل فقط همین گارانتیشه!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمی دونم......مشکل فقط همین گارانتیشه!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
1. بالاترین کانفیگ 1330 :
cpu : 2.5 - 6meg cache
ram : 4 gig
vga : 8400 gs
hard : 320 gig
lcd : 13.3 inch
weight : 1.8 kg
بدون گارانتی 1.500000
با گارانتی امرتات 1.550000
با گارانتی زیگورات 1.650000
2. اره گارانتی زیگورات توی برند دل در ایران تقریبا بهترینه .
3. اره پایتخت توی تهران جای مناسبی هست واسه خرید شما .
4. من خودم xps 1330 رو با بالاترین کانفیگ دارم و با توجه به پولی که دادم اصلا راضی نیستم پس 1330 رو بیخیال شو .
5. 1420 اره هست تو بازار ولی زیاد نیست یعنی بورس بازار نیست . میتونی 850000 تا 900000 گیر بیاری .
6. LED تنها تو مدلهای خاصی ( 1.700000 ) به بالا مثل SZ 780 N5 - N6 - N7 و ....... وجود داره.
واسه شما همین هم خیلی خوبه ولی واقعا اگه 1060 بگیری واقعا توپ میشه یه چشمه بهت بگم که گرافیک 9600 GT کجا و X3100 انبرد کجا .نقل قول:
اره واقعا ارزش 500 بیشتر رو داره , شک نکن .
نقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستان.یه مشاوره میخواستم واسه خرید نوت بوک چون خودم خیلی سر در نمیارم.ممنوم میشم کمکم کنید :
1- اولا" من نوت بوکو واسه این کار ها لازم دارم ::نصب نرم افزار های مهندسی مکانیک مثل(catia.solid work.fluid) در کل میشه گفت یه لپ تاپ مهندسی خوب میخوام که حداقل چندین سال جواب بده.....ضمنا" دیدن فیلم هم برام تا حدی مهمه....میدونم که از سن و سالمون گذشته ولی اگه بشه با هاش بازی هم کرد که چه بهتر (بازی هایی با گرافیک بالا) البته مهمترین اولویت من همون کار با نرم افزارهای مهندسی هست
2-حدودا" بین 1300000 و 1500000 تومان هم میتونم هزینه کنم
3-بین این همه شرکت که قیمتها و محصولات متنوع دارن کدوم رو پیش نهاد میدین؟(من به شخصه با sony and dell and hp) موافقم البته سونی و دل رو بیشتر میپسندم.نظر شما رو میخوام.
4-ممنون میشم اگر زودتر جوابم رو بدین چون تا آخر تابستون میخوام تهیه کنم
5-اگر هم عزیزی تونست جواب سوالاتم رو به این آدرس میل کنه که واقعا" ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-لطفا" در مورد محل خرید نوت بوک راهنمایی کنید(خودم بین مجتمع پایتخت و پاساج رضا دو دل هستم)
7-اگر هم امکان داره در مورد گارانتی های مدل ها و برند هایی که معرفی میکنید .در مورد بهترینش توضیح بدین(و اینکه ارزش داره برای گارانتی پول بدم)
8-میدونم سوالام زیاد شد اما نمیخوام بعد خریدش پشیمون شم.ممنون از همتون که وقت میذارید برای من
همون پایتخت واسه خرید بهتره .
گارانتی واسه اماتورها بد نیست ولی دوست من از تو چه پنهون گارانتی تو ایران تقریبا یعنی هیچ.
بهترین گزینه های شما این 2 تا هست
1. XPS 1530 - با گارانتی زیگورات یا امرتات ( تو همون پایتخت ) 1.550000
2. HP DV5 1060 با گارانتی سایت ایران اچ پی ( سایتش رو تو گوگل سرچ کن تا .... ) . *****1.5
دوستان من میخواهم یک لب تاب بگیرم لطفا منرا راهنمایی کنید تا سقف 1.200.000
ترجیحا dell یا sony
میخوام خوب باشد.. گرافیکشم بالا باشد....حداقل بازیهای امروزی را جواب بدهد....در ضمن گارانتیش هم توی ایران خوب باشد
شیراز
نقل قول:
سلام
بازی های خوبه روز حتما 8600 می خواد و 8600 زیر 1.400 کم هست ولی :
وسترو 1510 میتونه بهترین انتخاب شما باشه .
cpu : 2.5
ram : 3 gig
vga : geforce 8600
hard : 250
lcd : 15.4 inch
weight : 2.7 kg
بدون گارانتی 1.280000
سلامنقل قول:
آره راضی هست خودش باهاش می کشه الان حدودا فکر کنم 10 روز 15 روز گذشته ولی تا الان راضی هست خیلی هم تعریف می کنه انصافا من پشتش نشستم یک خورده کار کردم تو کف سرعتش موندم
حرارت که بدنش گرم نمیشه ولی از بقلش عین سشوار هوای گرم میاد اونم بخاطر اینه که cpu 2.5 هست
نه صدای هاردش خوبه بعضی وقتها بلند میشه نسبت به لپتاپ خودم بهتر بود ولی بازم شنیده می شد ولی خیلی کمتر از مال من که تو دل یک چیز طبیعی هست صدای هارد
3d mark نداره ولی اگر می خوای ازش می پرسم تو خود ویستا بهش چه نمره ای داده
ال سی دی هم نسبت به مال من بهتر و پر نور تر بود
سی دی رامش هم مثل ضبط ماشین میمونه دیگه کشو باز نمیشه سی دی بزاری توش
ولی در کل من خیلی ازش خوشم آمد قیافه خارجش با جنسی که زده بود رو درش خیلی قشنگ بود رفلکس و بقلش فلزی بود
ولی توش قیافه اش انصافا زشت بود شبیه لپتاپ های 10 سال پیش
ولی دکمه های مولتی مدیا لمسی یک خورده کلاسش داخلش را برده بود بالا
ولی اگر دنبال یک لپتاپ 13" می گردی که قیمتش هم مقرون به صرفه هست و خفن سرعتی داشته باشه فقط همین هست
ولی اگر دنبال کلاس هستی و ال سی دی بهتر با 150 تومن بیشتر میشه xps m1330 جمع کنی
به نظر من این خرکارتره و بدرد کار مهندسی بیشتر می خوره
مشخصاتش این بود
2.5 cpu
2gig ram
320 gig hard
vga 8400 nvidia
Bluetooth webcam finger print
battery 4cell
قیمت 1330
یا علی
خیلی ممنون ازت،به هر حال آدم شک میکنه :18: ولی همونطور که شما می گید ارزش 1060 بیشتره، تا اول مهر صبر میکنم شاید قیمتش پایینتر اومد... :20:نقل قول:
سلام
من واقعا بین 1530 و 1070 موندم.لطفا با دلایل روشن بگید کدوم خوبه؟
1070 سی پی یو 2.53 داره 1530 سی پی یو 2.5
ولی 1530 برندش Dell هست!!! ولی 1070 Hp و این یکم من رو دو دل میکنه.میگن دل خر کاره و اچ پی گرماش زیاده و شاید هارد بسوزه.میگن 1530 صدا میده ولی 1070 بی صدا.میگن ...
چیزهایی که برام مهمه:
وزن - ضاهر زیبا - سی پی یو قوی - رم بالا
من برای بازی نمی خوام و فقط به خاطر ظاهر و سی پی یو 1530 اومدم سراغ سری Game.
حالا من چیکار کنم؟
اولا مگه میخوای با لپ تاپ زمین شخم بزنی که میگی .... بعدشم مگه عمر مفید لپ تاپ چقدره , فوقش 2.5 سال هست . اره اگه 7 ساعت بخوای یه بند پشتش باشی اچ پی کمی بیشتر داغ میکنه .نقل قول:
فقط و فقط 1070 - چرا ؟؟؟ الان میگم
گرافیک 9600 GT این مدل بهتره از 8600 GT که این اختلاف کم هم نیست .
dv5 ها centrino 2 رو استفاده میکنن که به دلیل بالا رفتن باس سرعت بیشتری رو خواهد داشت که این اختلاف , کم هم نیست .
همین 2 دلیل کافیه واسه ی خارج شدن از شک .
سلام.میخاستم ببین acer aspire 6920g (cpu core 2dou t8300 2.4 GHz 800 MHz 3 mb cache, 4 gb ram ,vga:9500m gs 512mb turbo cache,bluray drive.full hd 1900.1080 pixele wuxga.320 gb hard.)توی ایران.تهران موجد هست اگر هست چنده و آیا به درد بازی میخوره یا نه.من اینو 1600000 تومن قیمت دارم.آیا به قیمتشم میرزه؟؟لطفا پاسخ بدید
خوب به سلامتی iranhp قیمت 1060 رو 60 تومن کم کرد و شد 1،390!:21:
اصلا دنبال ایسر نرو .نقل قول:
این مدل 1.400000 هست نه 1.600000 یه 200 $ بهت زیاد گفتن :27:
من 3 هفته پیش یکی تو پارسیان دیدم ولی تو پایتخت به چشمم نخورد در کل از بودن که هست ولی ببین ایسر ارزش 1 ملیون دادن رو هم نداره چه برسه به ....
ایسر در کل اصلا برند خوبی نیست و تنها 2-3 تا از مدل های 700 -800 $ اون توصیه میشه که اونم واسه کسایی که بودجه ی پایین دارن توصیه میشه .
1.600 واسه ایسر ؟؟؟ :31: :27: از اینها گذشته با 1.600 میتونی بهترین لپ تاپ رو بگیری که به درد همه چیز بخوره مثل hp dv5-1070 که از هر لحاظی که فکر کنی از این مدل بهتر و بالاتره
سلام به همه ی احالی فروم:
خسته نباشید.
من می خوام بدونم محدوده ی قیمت dell xps چقدره؟
خودم دنبال 1500 تومن می گردم، ولی هر چی تو این بروشورا نگاه می کنم همش بالای 1600تومنه. اصلا میشه دور و ور 1500 پیدا کرد.
لپ تاپی هم که من سراغش می گردم می خوام تو این حدود باشه:
cpu 2.5,2.4 core 2 due
ram 2,3 gig
hard 250 gig
grafic 8600 GT
battry 6cell
LCD 15.4
شنبه هم می خوام برم پایتخت بخرم، اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم.
شما احتمالا برشور زیگورات رو دیدی که یه 150$ از بقیه گرونتر میده .نقل قول:
مثلا زیگورات اصلا قیمت رو پایین نمیاد اما همین امرتات میگه تو برشور 1.640000 اما 20 تا 60 $ هم بنا به همت خودت :31: میتونی تخفیف بگیری . ( یعنی 1.600 و حتی کمتر )
XPS 1530
HARD : 320 GIG
LCD : 15.4 INCH
WEIGHT : 2.7 KG
BATTERY : 9 CELL
با گارانتی امرتات 1.590000
اتفاقا اینجایی که هستم dv5-1070 از acer 6920g ارزون تر.میدونید مهم تریت خصوصیت بارز این لپ تاپ چیه.اینه که بهترین کیفیت lcd رو داره چون full hd 1900.1080 8 ms hight defe هستش و رنگارم واقعا عالی نشون میده.ولی خوب cpu و vga لپ تاب dv5-1070 یه خورده بهتره.بعد hp ساخت کجاست؟مگه لپ تاب acer چشه؟من خودم acer داشتم و واقعا ازش رازی بودم و هیچ مشکلی برام پیش نیاورد.روانی جان شما مطمینید همین مدل منو 14000 دیدی؟آخه مدل6920g چند تا مدل داره که قیمت هاشم با هم خیلی فرق میکنه.بد اینکه میگن hp خیلی داغ میکنه و زود جای انگشت روش میمونه و قیافه ساده یی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام:
من امسال قراره دانشجوی مکانیک بشم.برا همین هم یه لپ تاپ می خواستم که تا حداقل چهار سال بتونه کارمو راه بندازه و نیاز به عوض کردن نداشته باشه.حدود 1.500.000 تومان یا بیشتر هم میخوام هزینه کنم و حداقل مشخصاتی که میخوام اینان:
کارت گرافیکی نسبتا بالایی داشته باشه,cpu 2.5 GHZ core2duo , 6MB cache,15.4 " LCD .
خودم این مدل ها رو پسندیدم :
Dell vostro 1510 , Dell xps 1530, Hp 6880 , HP 6899 , HP dv5-1070
اگه مدل بهتری سراغ دارید لطفا راهنمایی بفرمایید و اگر نه بگویید بین این مدل ها کدام بهتر است.اگر از دوستان کسانی باشند که از این مدل ها استفاده کرده اند لطفا بفرمایند که راضیند یا نه؟همچنین در مورد هر برندی بفرمایید گارانتی کدام شرکت بهتر است؟
باتشکر از همه شما
پست #3643 رو دریابید لطفا!! کیبورد USb هم زدم مشکل حل نشد!!!
6880 و 6899 , GEFORCE 8400 GS هستن نه 8600نقل قول:
توی اینها 1070 بهترینه و 1530 هم با اختلاف کمی با 1070 انتخاب خوبیه .
دل : زیگورات و امرتات
اچ پی : ایران اچ پی و همپارد
1. اره این مدلی که تو گفتی اونی نبوده که من دیدم و این مدل رو تاحالا چیزی در موردش نشنیدم. راستی فقط واسه ی یه LCD کمی بهتر می خوای 300-200 $ بیشتر بدی ؟؟؟ اونم برندی که ...
2. من هرکی رو که ایسر داشته شاکی دیدم چه اونی که 700000 داده چه اونی که 1.400000 داده .
3. گول کانفیگ خوب ایسر ها رو نخور اونی نیستن که توقع داری - ( شاید این مدل چیز خفنی باشه و نشه با بقیه ایسر ها یکی بدونیم ولی من که چشمم اب نمی خوره . اخه 1.600000 اونوقت 8300 Cpu ? !!! ? )
بازم میگم 1.600 واسه هر ایسری که باشه ارزش نداره و میتونی یه 1530 یا 1070 بگیری .
4. نه اچ پی ظاهر بسیار خوبی رو داره و از دل بسیار سر تره .
5. توی مدل Dv5 اره کمی اثر انگشت باقی می مونه .
6. اره اچ پی ها کمی از برند هایی مثل دل و سونی بیشتر داغ میکنن . ( کمی )
7. اچ پی ساخت چین هست .
روانی جان ممنون از راهنماییت.مدل بهتر از این ها سراغ نداری؟ بدون در نظر گرفتن کارت گرافیکی کدوم بهتره؟
ممنون از راهنماییت روانی جان
نظرتون راجع به این لپ تاپ برای کارهای ادیت عکس ( فتوشاپ ) و امثالهم چیه!؟
Sony VGN FW 139E/H
Core2Duo 2.26
Ram: 3072
HDD: 250
16.4 Wxga Full HD
ATI 3470
و...
قیمت 1300000 ولی شنیدم تو هفته بعد حدود 50 تا 80 پائین میاد
توی رنج 1.500 تا 1.600 همینا بهترین هستن.نقل قول:
با در نظر گرفتن گرافیک :
1. DV5 - 1070
2. XPS 1530
3. 6880 DV
بدون در نظر گرفتن گرافیک :
1. DV5-1070
2. DV 6880
3. XPS 1530
در کل 1070 از همه لحاظ از اون 2 مدل بهتره
اگه هم گرافیک واسط ریاد مهم نباشه , واسه فیلم و MULTI MEDIA و .... 6880 از 1530 کمی بهتره .
سلام خسته نباشيد
من ميخواستم يه لپ تاپ بگيرم . حدودا 1200.خودم توشيبا تكرا 9019 رو پسنديدم.براي كارهاي مهتدسي مي خوام و همچنين مقاوم باشه.نظرتون رو به صورت كامل مي خوام لطفا. يه review كامل.اگه كسي بتونه بررسي تخصصي كنه ممنون مي شم
سلام من دنبال یه نوت بوک 15-17 اینچی با رم 4 گیگ گرافیکی تفریبا خوب که بتونه بازی هایی بالاتر از cod4 رو انجام
بده در ضمن برای طراحی و کارای حساب داری بخوره. cpu هم2.6 9500 باشه یا یه چیزی در این حدود ها. برای هارد
هم میخواستم بدونم سرعت 7200 با 5400 خیلی فرق میکنه و کدوم از این دوتا هارد بهتره 320 گیگ با دور 5400 یا 2
گیگ با دور 7200 . زیبا باشه سبک باشه کیفیت ساختش خوب باشه مارک معتبری باشه قیمتشم حدودای 1میلیون و
500 باشه .
عزیزان
یه لپ تاپ ردیف برای کار حرفه ای گرافیک میخوام.
سونی سری Fz یا Sz چطوره؟
مک بوک پرو چطور؟
مک بوک مشکل خاصی داره؟ سیستم عاملش میدونم مک هست ولی میشه ویندوز هم کنارش ریخت؟
گارانتی داره؟ می ارزه اصلا؟!
ممنون
سلام.میخاستم ببینم light scripe چه نوع چاب گری است و از جه چیز برای چاپ بر روی سی دی استفاده می کند.در کل توضیحی از این بدید
دوستانی که پستی میدهند که لینک سایت ایرانی مرتبط با لپ تاپ توشه ، علاوه بر اینکه پست هاشون و پاسخ هاشون پاک میشه ، یک اخطار کوچیک هم میگریند
لطفا رعایت کنید ... چقدر باید تذکر داد :13:
قبلا یادمه توضیح دادم اما مختصر برات میگم :نقل قول:
سلام.میخاستم ببینم light scripe چه نوع چاب گری است و از جه چیز برای چاپ بر روی سی دی استفاده می کند.در کل توضیحی از این بدید
این نوع واقعا چاپگر نیست ... اسمش روشه : حکاکی با نور
یعنی دیسک مخصوصی داره که کمی هم گران هست (مثلا DVD اچ پی تکی 100 هست لایت اسکریب) ، میزاری برعمس توی درایورت و با نرم افزار خودش یا با nero cover design یا با برنامه های حرفه ای تر میتونی روش بوسیله نوع لیزری که اپتیکش داره روش نقش بندازی ... از رنگ قهوه ای کمرنگ تا مشکی ...
نقل قول:
sz واسه کارای گرافیکی ؟ ؟ ؟ :31:
واسه کارایه گرافیک مک اخرشه
نه اگه دسته یه کار بلد بدی راحت واسط xp رو تنگه مکینتاش واسط میندازه . ولی اگه یه کتاب امورش مک بگیری و با محیط مک کار کنی واقعا عالی تر هست .
می مونه نرم افزارها که اگه خواستی از مک استفاده کنی تو پایتخت راحت گیر میاد .
راستی قیمت بالای اپل رو هم یادت نره .
اپل تو ایران هیچ گارانتی نداره .
گارانتی نقش اپل میفروشه و گارانتی هم میکنه ولی وقتی مشکلی واسط پیش بیاد هیچ کاری نمی تونه واسط انجام بده و در واقع فقط این گارانتی مهر تاییدی هست بر سالم بودن دستگاه و نه ساپورت و رفع مشکلات اینده و...
جناب همکار این چه قانونیه!!مگه شما به خودتون شک دارین؟من فکر خریدن لب تاپم هستم شما حرف از تبلیغ میزنی؟
حداقل پستم رو ویرایش کن نه اینکه پاکش کنی.خودم ویرایشش کردم و دوباره میگذارمش
=========
سلام دوستان
تا حدود 1.300 تومن میتونم واسه نوت بوک پول بگذارم
یکی از دوستان به من از سری وسترو دل مدل 1510 رو معرفی کرده
من چند تا سوال دارم
اول اینکه ایا شما مدل بهتری سراغ دارین؟لطفا اگه مدل بهتری سراغ دارین بگین
دوم مشخصات یک نوت بوک هست.متاسفانه من سر این مشخصات کمی گیج شده ام....
به سایت زیر که میرم زده هارد مدل 1510 فقط 160 گیگا بایت هست:
HDD: 160GB 5400RPM HDD
ادرس لینک ریو مذکور:
در صورتی که اونجور که من شنیدم هاردش بیشتر از این حرفهاستکد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4444
واسه همین باز هم سرچ کردم و به سایت"*********"رفتم
اونجا زده هاردش 250 هست!!
هارد پر سرعت ساتا 250 گيگ
من واقعا مونده ام مشخصات درست این مدل چیه
====
و یه سوال سر قیمت.توی اون سایت خارجی ریویو نوت بوک قیمتش رو 684 دلار زده!!!اما تو ایرن قیمت حدود 1.300 داره؟این که خیلی تفاوت قیمت داره!!
لطفا همه جوره راهنماییم کنید.من زیاد سر رشته از pc ندارم.نمیخوام چیزی بگیرم که زود قدیمی بشه و یا سرم توی خرید کلاه بره و فردا روزی کسی بگه مدلی که گرفتی توی این رنج قیمت بهترین نیست
من چند مدل دیگه هم دیدم.گویا بدک نیستن
---------
SONY VAIO SZ 740 N3
SONY VAIO CR520 ER
این یکی چقدر هم خوشگله
اما گویا سونی توی یه قیمت با " dell "سطح امکاناتش پایین تره..درسته؟
اما این هاردش 320 نوشته درسته؟
اما سی پی یوش از مال دل 1510 کمتره
مال دل 15102.5 هست اما مال این مدل سونی که بد جوری چشمم رو گرفته!2.1 مگا هرتز هست
لطفا راهنماییم کنید کدوم مدل بهترینه توی این رنج قیمت
نقل قول:
ببین هارد که بیشتر میشه از سرعت اون کم میشه و این موقعی هست که مثلا از اون 320 تا 250 تاش رو پر کرده باشی و اصلا اونجوری نیست که اذیتت کنه .
xps 1530
hp dv5-1070
hp dv5-1060
اقای ravani جان لطفا عنایتی به پست من هم بکن
مقصی
1. دوست عزیز این تفاوت ها بخاطر این هست که از یه مدل کانفیگ های متفاوتی وجود داره و اون مدلی از وسترو 1510 که *****1.3 قیمت داره با بالاترین کانفیگ اون هست :
cpu :2.5
ram : 3 or 4 gig
vga : 8600
1.350000 با گارانتی معتبر .
2. ببین با این بودجه ی 1.300000 میتونی یه سیستم خیلی قوی مثل وسترو 1510 با ظاهری عادی بر داری هم میتونی یه سیستم خوب ولی با ظاهر خیلی خوب مثل dv4 های اچ پی بگیری که کمی قدرت کمتری داشته باشه .
3. قیمت سایتهای خارجی با ایران از 100 $ تا 400 $ تفاوت داره و شما اصلا روی اونها حساب نکن .
4. با این بودجه سونی توصیه نمیشه چون یه سیستم ضعیف گیرت میاد.
سلام اگه از دوستان کسی هست که Hp Dv5-1070 داره لطفا بگه آیا ازش راضیه و فکر می کنه انتخاب خوبی کرده یا نه؟
داخل صفحه ی اول همین تالار لپ تاپ یه تاپیک هست بنام بررسی dv5 -1040 تا 1070 که تو همون 3-2 تا پیج اول یکی از دوستان که 1070 خریده توضیحاتش رو داده .نقل قول:
موفق...
با تشکرنقل قول:
آقا من پولم دقیقا" 1350000 تومنه. چند تا سوال دیگه دارم
1-اولا" نو بحث ابتدای این تاپیک از مدل های مختلف دل مثل :latitud و اینسپایرون و....... تو هر کدوم یه نمونه واسه دانشجو و مهندس معرفی شده ازبین همه این سری ها واسه کار من که دانشجویی هست (کار با نرم افزارای مهندسی مکانیک) کدوم بهتره؟
2-hpهم که معرفی کردین میگن داغ میکنه و دل نسبت به اون بهتره.آیا اینطوره؟
3-تو سایتای زیگورات و ایران اچ پی یه قیمتایی هست آیا تو پایتخت با همین گارانتیا ارزونتر میشه گیر آورد؟
4-اگه نوت بوکو تحت داس بخرم که اختلاف قیمتشو رو قطعه هاش سرمایه گذاری کنم بهتر نیست؟
1. سیستم دانشجویی رو که واسه بازی و ... نمی خوای میشه با 1.000000 گرفت ولی چه بهتر که ادم داره بیشتر ( 1.350000 ) خرج میکنه و میتونه یه سیستم بگیره که حالا حالا هااا قدیمی و مشکل ساز نشه .نقل قول:
2. اچ پی اره در مواقع استفاده بیشتر 4-3 ساعت کمی از دل بیشتر داغ میکنه ولی نمیشه گفت این برند از فلان برند بهتره یا ... ( من به شخصه با اچ پی بیشتر حال میکنم )
3. داداش همین فروشگاه های لپ تاپ در پایتخت هستن که این سایتها رو دارن دیگه ( مثلا زیگورات یه مغازه تو پایتخت داره سایت هم ... ) .قیمت در مجتمع ارزونتره دیگه , به غیر از گارانتی زیگورات که قیمت ها ثابت هست , الباقی قیمت سایتها با خود فروشگاه اون شرکتها در مجتمع پایتخت یه 20 تا 80 $ رو اختلاف دارن .
4. اره تحت داس کمی ارزون تر پات درمیاد بعد خودت 20 $ بده و یه vista home premium یا ..... روش بریز .
****** بهترین انتخاب واسه ی شما : *******
وسترو 1510 :
cpu : 2.5 - 6meg cache
ram : 3 or 4 gig
vga : 8600 gs
با گارانتی های خوب حدوده : 1.360000
موفق.....
دوست عزیز قانون این تالار این شکله ... پست مورد دار بطور مستقیم پاک میشه چون شما می بایست صفحه اول رو بخونید که به دفعات نوشتیم : لینک به هیچ وجه قرار ندیدنقل قول:
جناب همکار این چه قانونیه!!مگه شما به خودتون شک دارین؟من فکر خریدن لب تاپم هستم شما حرف از تبلیغ میزنی؟
حداقل پستم رو ویرایش کن نه اینکه پاکش کنی.خودم ویرایشش کردم و دوباره میگذارمش
لطفا این بحث ها رو ادامه ندید ... موفق باشید