اینایی که توسایتش زده 4 مگ راسته چطوریاست
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
اینایی که توسایتش زده 1مگ افزایش تا 4مگ راسته چطوریاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینایی که توسایتش زده 4 مگ راسته چطوریاست
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
اینایی که توسایتش زده 1مگ افزایش تا 4مگ راسته چطوریاست
دوستان با توجه به اینکه ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده شده ، ساعت سرویس آسیاتک هم یک ساعت به جلو کشیده شده . یعنی الان ساعت رسمی آسیاتک 1:32 دقیقه هست و 28 دقیقه دیگه ، دانلود رایگان آغاز خواهد شد .
حالا گیریم 4 مگابیت هم باشه چه فایده چون دانلود رایگان نداره :13:نقل قول:
سلام دوستان من می خواستم از آسیاتک سرویس بگیرم خواستم بپرسم سرعت باز کردن صفحش چه طوره چون من بیشتر به صفحه باز کردن احتیاج دارم و کمتر دانلود می کنم
قبلا ازش سرویس داشتم 512 سرت دانلود فقط اگر با دانلود منیجر دانلود می کردم به 50 به زور می رسید وسرعت صفحه باز کردنش افتضاح بود الان 512 و 1024 چه جوریاس؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
شما اول یه نگاه به تعرفه هاش بنداز ببین با تعرفه های جدید مشکل داری یا نه .
بعد از اون اگه بخوای در مورد سرویسش تصمیم بگیری من تجربه شخصی خودمو میگم :
من 512 دارم سه ماهه با 9 گیگ حجم که شبانه هم دارم از 2 تا 8 رایگانه .
سرعت باز کردن صفحه ها خوبه ، بعضی وقتا هم خیلی خوب میشه :31: سرعت دانلودم روزانه بین 60 تا 75 متغیره و گاهی هم بالاتر میره .
سرعت دانلود شبانه هم هر شب متفاوته . ولی از 30 پائین تر نیومده ( اون شبایی که بیدار بودم و دیدم ) در ضمن سرعت دانلود شبانه تو ساعت های اولیه ( معمولاً 2 تا 3:30 یه مقدار پائین تره . اما دیشب من بیش از 1 گیگ با اکانت رپیدبازم تونستم دانلود کنم ) سرعت دانلودم از 50 پائین تر نیومد و روی 65 میچرخید ) ( البته من هر وقت از این آسیاتک تعریف کردم ، همون شب سرعتم افت کرد ! :13: )
اما شما که میگی برای وبگردی میخوای ، مشکل نیست . پینگ من ( از کرج کانکت میشم ) خوبه و معمولاً روی 300 تا 320 هست )
من هم دقیقا می خواستم همین سرویس شما رو بگیرم فقط شبانه که برای ماهی 3 گیگ نوشته نیم بها یعنی اگر سه ماهه بگیرم رایگان میشه؟نقل قول:
در ضمن چند روز طول میکشه وصل کنن؟
نه جناب !نقل قول:
شما اگه بخوای سرویست شبانش رایگان باشه ، باید 5 گیگ به بالا بگیری . یعنی واس سه ماه ، باید 15 گیگ باشه .
واس من حدود 7 روز کاری ( بدون محاسبه روزهای تعطیل یعنی ) . البته انگار خطم رانژه شده بود . من وقتی رفتم مودم خریدم از بیرون و اومدم تست کردم ، دیدم خطم رانژست اما بهم نگفته بودن !
معمولاً اینجوریه . اگه خطت شنبه یا یک شنبه رانژه بشه ، میذارن آخر هفته میان نصب میکنن . اما اگه خودت مودم داشته باشی ، میتونی کاراشو انجام بدی و نیازی هم نیست که بیان . البته پولشو میگیرن !:41:
دوستان من حدود 3روز سرعت ام افتضاح شده دقیقا مثل دیال آپ شده قط سرعت دانلود ام تغییر نکرده وگرنه سرعت وبگردیم دقیقا مثل دیال آپ شده
واسه شما هم اینطور؟؟؟
سرعت من هم چند روزه خیلی افتضاح شده
طوری که به کلم زده برم درایوز مودم دیال آپ رو نصب کنم با دیال اپ برم:2::41:
من 128 طرح عید گرفتم. دیشب در یک عملیات ناباورانه یک فایل 40 مگ رو با سرعت 350k دانلود کردم. خودم هم کف کردم. البته فکر کنم کلک اوناس واسه زودتر تمام شدن ترافیک. اینم تست سرعت که الان گرغتم:
کد:http://www.speedtest.net/result/1218337584.png
دقیقا همین به من هم اوایل 120 میدادن واسه دانلود ولی من باز هم تو روز دانلود نمیکردم که سر یه هفته شد 15 تا:31:20نقل قول:
من 128 طرح عید گرفتم. دیشب در یک عملیات ناباورانه یک فایل 40 مگ رو با سرعت 350k دانلود کردم. خودم هم کف کردم. البته فکر کنم کلک اوناس واسه زودتر تمام شدن ترافیک. اینم تست سرعت که الان گرغتم:
سلام....این سرویس ویژه عید ماهیانه 9 گیگ هست یا سالی؟ با همون قیمت 9000 تومان؟؟؟؟؟
دوستان با سلامی دوباره
با سند زیر دیگه هیچ بهانه ای برای ماندن در آسیاتک ندارم اسپید تست باز نشد باور کنید تا پینگ دقیق و سرعت دقیق رو بگیرم مجبور به استفاده از کامند شدم الان ساعت 3 و نیم شبه سرعت و پینگ افتضاح ترجیح میدم با شبکه هوشمند IN وصل شم انشاالله فردا زنگ میزنم بعد از مدتهای مدید استفاده از شرکت اسیاتک قرارداد رو فسخ میکنم خوب لا اقل که من اینترنت جاهای دیگره دنیا رو تست کردم حالا ما میگیم نه جاهای دیگه دنیا همین کشور خدمون استانها و جزیره هایی مثل کیش و قشم سرعتها رو دیدم نمیتونم دیگه طاقت بیارم روزانه هم که بیشتر از 30 کی محاله انشاالله از پس فردا با پارس آنلاینی ها هم گروه میشم
این پینگ برای سایت گوگل هست که اگر بیشتر از 70 میلی ثانیه پینگ داشته باشیم خیلی خوب نیست ولی با کمال تعجب 3000 میلی ثانیه:10:برای امنیتم 2 ست ایپی اصلی رو پاک کردم ولی ایپی خوده اسیا هست
شب که اصلا کاملا باید بیخیال پینگ و وبگردی باشید
میمونه دانلود که اونم آسیاتک با قیلتر کردن تمام سایت های دانلود اپلود سنتر دنیا فقط میتونید از لینک مستقیم ایرانی استفاده کنید
چون دیگه تمام قیلترشکن ها سرعت رو یک چهارم میکنند
از vپیn هم که خبری ندارم
ولی یه سوال جدی تمام شرکت ها megaupload , mediafire و .... قیلتره؟
خیلی مسخرست
احيانا اون Ip كه پاك كردی اين نبود : 74.125.232.51 ؟نقل قول:
چون با دستور Ping كه IP خودتو نشون نميده ، اين ip گوگله .
-----------------------------------------------------------
خوب گفتم بيام يه حالی از آسياتكی ها بپرسم ، چطورين ؟ مثل اينكه هنوز پينگ آسياتك شبا نابوده . من گفتم كه من برم از اين شركت شايد اينا آدم شن ولی مثل اينكه همه هم برن فايده نداره :31: ، در حال حاظر از سرويس فعليم كه يه 17 روزی هست گرفتم راضيم (صبانت).
سلام نه دوست من این ایپی گوگله EN تو این رنج هست
173.227
من فکر کنم اشتباه کامند زدم ping t- زدم یا هر چی یادم نیست این ایپی اسیاتک رو با این اشتباه کردم ایپی اسیا 79.127 هست این ماله هند بود در هر صورت برای من تو صورت قضیه فرقی نکرد زنگ زدم گفتند میتونید همین الان فسخ کنید و یا بزارید بعد از اتمام شارژتون گفتم بزارم شارم تموم شه پولم هدر نره به درک
تصیح میکنم آره مثل اینکه من دیشب قاط زدم 79.127 کجا بود اینکه 74.125 دیگه ببخشید از فرط عصبانیته دیگه:31:
سلام دوست من شب که باید اینترنت رو بیخیال شیم به جان خودم من از ساعت 1 به بعد کامپیوتر ول میکنم میشینم کارهای افلاین انجام میدم علنا تعطیل میشه در ضمن از کجا بگردی لینک مستقیم ایرانی پیدا کنی تازه اونم کلی لگ داره چون باز هم کانکشن ها به پینگی که دارند مربوط میشننقل قول:
و مثلا شما با ای دی ام باید 16 تا کانکشن بگیری برای سرعت خوب تا بخواد این وصل شه به تمام این 16 تا خدا بخیر کنه و در ضمن وسط دانلود هم کلی لگ داریم از این بگذریم این قضیه پیلتر اپلود سنترا دست هیچ ای اس پی نیست این یه پلاگین مرکزی تو مخابرات یا هرجا من نمیدونم هست که اصلا به ای اس پی ربطی نداره و باید اینم بگم که عامل انسانی اصلا توش دخالت نداره مگر در بحثهای 30یا30 و سایتهای کلان ولی در کل این سیستمشون انقدر حساس و دربه داغونه که تا یه کیورد میبینه اصلا به محتوای سایت کاری نداره در جا میره تو بلک لیست از اونجا هم که کلی تو این آپلود سنترها فایل ها 3تا ایکس اپلودودانلود میشه سیستم خودش میزنه میبنده کاری نداره که اینجا بخواد آپلود سنتر باشه یا یه سایت مذهبی همین ولی باید بگم کسی که این سیستم رو نوشته حالا تو هر جای دنیا خیلی نخبه بوده کارش خیلی درست بوده چون واقعا در حقیقت این همه جریان پورتها رو مثل هولو میبنده واقعا سخته شما بخوای مثلا یه پورت تو اون ور دنیا مثلا پورت های امریکا انلاین و نمیدونم غیر رور تو کشوری با این بزرگی ببندی خیلی حرفه ولی باید بگم همش خرج الکی:41:
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
من که 22 قرداردم تموم میشه و بعد از 4 سال از آسیاتک خداحاقظی میکنم. بدرود
قصد دارید از کدوم شرکت سرویس بگیرید؟نقل قول:
دوستان
1- ماکس نت همون زیر مجموعه آسیاتک است ؟
2- نحوه استفاده از حجمی که شرکت ها برای یکسال می دهند (12 گیگ ) چگونه است ؟ هر ماه باید فقط 1 گیگ مصرف کرد یا می توان در هر ماه بیشتر از 1 گیگ مصرف کرد تا 12 گیگ به پایان برسد ( مثلا کل 12 گیگ یکساله را می توان در 4 ماه اول مصرف کرد ؟ )
3- برای استفاده از محدوده حجمی رایگان شبانه شرکت ماکس نت باید یوزر و پسورد شبانه را وارد کرد ؟
لطفا یکی از دوستان که اشتراک ماکس نت دارد جواب دهد چون 14/1/90 که شروع به کار دوباره شرکتشون است می خوام یک اشتراک یکساله ازشون بگیرم
شما باید تو تاپیک تبریز سوال میکردید!
همکاری ماکس نت با آسیاتک بصورت pap/isdp هست. شما اگه یک ساله خرید کنید مجاز هستید که در طی یک سال حجم مربوطه رو مصرف کنید. یعنی میتونید در یک ماه بالفرض 5 گیگ مصرف کنید و چندماهی بگذره و دوباره از حجم باقیمانده استفاده کنید.
نرم افزار شرکت ماکس نت مانند آسیاتک نیست و خودش در زمان مقرر ترافیک مصرفی حساب شما رو غیرفعال/ فعال میکنه و نیاز به هیچ کار اضافه ای نیست.
ماکس نت همون زیر مجموعه اسیا تک هستش و حجم رئ به هر ترکیبی که بخوای میتونی مصرف کنی وبرای شبانه هم یوسر جدا نمی خواد
نقل قول:
در محل کار از صبانت استفاده میکنم
از آسیاتک هم به مخابرات نقل مکان میکنم .
تکراری شد پستم
با سلام خدمت دوستان عزیز یه پست دادم نیومد
مثل اینکه تاپیک این دی اس ال از همه جا ساکت تر هست البته بهترم هست حداقل از الفاظ زشت و نا مربوط استفاده نمیکنیم تا اعتراضمونو نشون بدیم ولی داشتم تو تاپیک دی اس الها میچرخیدم کمی به نا اهلی و نا آگاهی خودمون میخدیدم هر جا میرید یکی میگه 150 گیگ دانلود کردم اون یکی میگه 90 گیگ یکی میگه 160 گیگ اون یکی میگه دیشب شبانه 700 مگ گرفتم یکی دیگه مگه اه مرد ریت دانلود شبانت چقدره؟چقدر دانلود میکنی دانلود دانلود دانلود دانلود دانلود وووو........ دانلود یعنی ما فقط از اینترنت دانلود کردنشو یاد گرفتیم یعنی افرادی مثل من که کار زندگیشون به اینترنت وابسته است باید بخاطر یه سری افرادی که نمیگم بیکارند یا وقت اضافی زیاد دارند تلف بشه البته اصل دموکراسی هم همینه که به من ربطی نداره که طرف مقابلم چیکار میکنه تا وقتی که به من صدمه نزنه ولی وقتی یه مقدار بشینیم فکر کنیم میبینم این کل کل های بچه گانه دانلود بازی واقعا مضحک و آخه 160 گیگ دانلود چیه؟میخواید چیکار کنید یا این حجم فایل چی هست اصلا 20 بار بازی مثل اساسینس کرید برادرهود که 7 گیگ و خورده ای هست را بگیرید تازه با انقدر حجم مساوی میشه یا 140 فایل دیویدی ریپ بگیرید یا بگم 40 تا فیلم بلوری 720پی اینارو میخواید چیکار کنید چقدر وقت دارید که این همه حجم فایل را ازش استفاده کنید آخه واقعا من خودم برام این مهمه که در دنیای جهانی نت در چنتا سایت باید فعال باشم کارم اونجاست باید بگذرونم الان کل پهنای باند اینترنت کشور صرف این دانلود بازی ها و کل کلهای روزه پس از دانلود شبانه میشه واقعا برام غیرقابل تحمله که ایرانی جماعت اینطوری باشه من ازتون خواهش میکنم بشینیم و یه مقدار به این کارهامون فکر کنیم باور کنید من در کشورهای دیگه ای که بودم از همین دانلود کاریها کردم نزدیک به یه ترابایت دانلود کردم ریختمشون رویه یه پرتیبل ساتا ولی به اون خدای خودم هنوز وقت نکردم حتی اسم اون فایلهایی که دانلود کردم ببینم چی بوده و تنها 5 گیگ فیلم دیدم به امید خدا که بشینیم یه مقدار فکر کنیم و نتیجه گیری خوبی داشته باشیم.
یه نگاه بندازید:
کد:http://itnews.ghafari3.com/?p=1497
اگه چنین اتفاقی بیفته و نتونیم جلوشو بگیریمنقل قول:
من خودکشی میکنم!
دروغ سیزدهه دیگه!؟!نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم حدود 150 مگ از حجمم کم شد دارم با du meter و networx اندازه گیری میکنم از ساعت 1 تا 7 رو on peak کردم
فقط امروز سیستم رو ساعت 7 خاموش نکردم و کلا دی سی نکردم ولی بازم ربطی نداره چون دانلودمم قطع کردم و همه چیزو اندازه گیری کردم
اصلا از وقتی که سایتشونو عوض کردن اینجوری شده
مطمئنم برای شما هم کم میشه
بنده نیز چندین بار این تستو انجام دادم و متوجه شدم که از حجمم کم میشه...متاسفانه با شرکت کلاه برداری موجه هستیمنقل قول:
برای منم توی دو روز 500 مگابایت کم کرده درصورتیکه فقط شبها دانلود میکنم. نهایتاً اگر دانلود کرده باشم 200 مگابایت هست. احتمالاً کنتور آسیاتک یه کم تند میچرخه :31: این بخش ریپورتشون چرا اینقدر قاطی پاطیه :19:
این خبر را هم ببینید :20:
کد:http://goo.gl/l6qdP
دوستان تو پنل دو تا بخش هست . یکی Total Credit و اون یکی Used Credit . سوالی که هست اینه که اساس این بخش ها چیه ؟!
در مورد پست بالا هم نمیدونم چی بگم ؟! کل دنیا دارن تعرفه ها خدماتشون مخصوصاً اینترنت رو کاهش میدن این مملکت ما داره همین جوری میبره بالا !
فکر نمیکنم ربطی هم به آسیاتک داشته باشه . هر شرکتی رو که بررسی میکنی ، یه مشکل عمده داره !
یکی حجم دزده ، یکی نرخش بالاست ، یکی قطعی های مکرر داره ، یکی پشتیبانی ضعیف داره و ...
یه خبرم اومده بود که قراره از شهریور ، اینترانت ( ف ی ل ت رانت ) یا همون اینترنت ملی بیاد رو کار که دیگه فبها !!!:41:
اما یه نکته در مورد سرویس شبانه آسیاتک :
ببینید من دیشب همه چیز رو خودکار گذاشتم تا ساعت 7:55 دقیقه دانلود کنه . حدود 1300 مگ دانلود داشتم .
جالبه ! من صبح بیدار شدم و تنظیمات IDM رو عوض کردم . ساعت 7:59 دقیقه دیسکانت کردم و بعد مودم رو Reboot کردم .
رفتم تو پنلم . دیدم که ساعت دیسکانکت شدنم رو زده 8:00:34 . بعد دیدم توی این 34 ثانیه ، 37 مگ کم کرده !!! :18:
خیلی جالبه !
نکته ای که وجود داره اینه : اگه شما پیش از ساعت 8 دانلود داشته باشید و تا بعد از ساعت 8 دانلود ادامه داشته باشه ، حجمی به مراتب بیشتر از استفاده عادی شما ازتون کم میشه ( این رو بیش از 2 بار تجربه کردم ؛ متاسفانه خواب مونده بودم و با اینکه IDM رو گذاشته بودم که پیش از ساعت 8 کامپیوتر رو خاموش کنه ، اما بازم از حجمم کم کرده بود ! )
به هر حال باید سوخت و ساخت ! احتمالاً هممون باید به زودی بریم سراغ دیال آپ . یا اگه بخوایم خیلی خوش بینانه نگاه کنیم ، اینترنت 128 مخابرات ... :2:
یه نگاهی هم به این بندازید ، بد نیست . در مورد قدرت اول اینترنت دنیا ( کره جنوبیه ) :
چی بگم !کد:http://itnews.ghafari3.com/اینترنت-یک-گیگابیت-بر-ثانیهای-برای-ک.html
سلام من هم یک زمانی از اسیاتک استفاده میکردم که به دلیل ه ک سیستم هاشون خط من رو قطع کردن حالا ار یک شرکت دیگه خط گرفتم وراضی هستم با این اون هم خوب نیست اما جه میشه کرد تعداد 35 یوزر و پسورد دارم که دیگه به دردم نمیخوره هر کی میخواد پ.خ بده تا شرایط شو بگم واکانت تست هم بشون بدم تا ببینن جه خبره اکثر شون هم 512 هستن.
بچه ها لطفا یکی به من جواب بده من انلاین 3 ماهه شارژ کردم ولی 3 روزه موقت با 100 مگ داده به من ایا مشکلی هست یا خودشون بعدا درست می کنند؟؟؟
وقتی آنلاین شارژ کردید، تراکنش بدون خطا بود دیگه؟ اگه آره، مشکلی نیست، خودشون درست می کنن بعد 3 روز ..:46:نقل قول:
بله بدون خطا بود و مبلغ از من کسر شد ولی پس چرا 3 روزه شارژ شدم الان هم دیگه اجازه شارژ مجدد بهم نمی ده می ترسم فقط شارژ نشم و همین 3 روز فقط باشهنقل قول:
برای من هم همینطور بود 28 اسفند شارژ کردم قبلش یه شارژ موقت 3 روزه گرفته بودم تراکنش هم بدون مشکل بود ولی دیدم هنوز اضافه نشده بعد سه روز موقت درست شدنقل قول: