manam hamin moshkel ro daram chejoor misheh vared room haye asia shod?نقل قول:
Printable View
manam hamin moshkel ro daram chejoor misheh vared room haye asia shod?نقل قول:
عزیز دل وقتی شما وارد روم میشید سمت چپ یک لینک مشاهده می کنید وقتی روی لینک کلیک کنیدنقل قول:
وارد صفحه ای میشید که به شما یه کد امنیتی نشان میدهد که کد مربوطه را وارد کرده سپس کلید submit
رو کلیک کنید
بعد روم فعال خواهد شد { دلیل این کار یاهو کنترل بیشتر کاربرانش است}
:20:
سپاس
خوب اگه چیز خوبیه و رو یاهو 8 جواب میده بزار.نقل قول:
--------------
کسی PS خوب واسه یاهو 8 که جدیدم باشه نداره.
کسی نرم افزار رجیستر شده ای سراغ نداره که بشه باهاش پسورد یاهو پیدا کرد.پس یاهوم رو عوض کرده بودم ولی حالا آخرش یادم نمیاد.از چنتا نسخه yahoo password finder استفاده کردم ولی همش نیاز به رجیستر داشت.پس ایمیلم پیدا نشه بدبختم.کسی نیست بتونه کمک کنه؟
متاسفانه یا خوشبختانه هنوز نرم افزاری نتونسته پسورد save شده رو از یاهو ورژن 8 بازیابی کنه.........یه سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم خبرتون میکنم :)نقل قول:
ما هم اینجا بیلیم دیگهنقل قول:
:41:
متاسفم، هنوز روی یاهو ورژن 8 جواب نمیدن........
خب من چه غلطی بکنم؟پس ایمیلم رفتش.خیلی مهمه برام.هک کسی نمیتونه بکنه؟ببینم یعنی اگر ورژن مسنجری که من استفاده میکنم 8 باشه پسم رو پیدا نمیکنه؟اگر ورژن مسنجرمو بیارم پایین چی؟
لطفا اگه نرم افزار web spy رو دارید لطف کنید بذارید اینجا یا آدرس دانلودشو به من ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید من دونبال برنامه ای( trojan) هستم که مثل مجیک پس یا ... باشه و روی ورژن 8 یاهو جواب بده
يه تروجان ميخوام که هيچ آنتی ويروسی تشخيص نده و روی ياهو مسنجر 8 هم کار بکنه !
سلام ميشه يه آي دي در Add List باشه ولي
طرف پيغام كه مي فرسته بهم ارسال نشه
يعني نمي خوام آي دي طرف رو ِDelete كنم ولي
پيغامهاش بهم ارسال نشه
آخه همش داره پيغام مي ده ؛ اعصابم رو خرد كرده
اقا من اي ديم باز ميشه و باهاش وارد چت روم ميشوم ولي داخل چت روم اي دي خودم هست با يه اي دي ديگه به اسم (مسنجر چت)اين مشكل توي تمام اي دي هام هست
در ضمن توي روم اين پيغام را هم ميده
To help prevent spam and bots from disrupting your Yahoo! chat experience, please click here to verify your account (this link will open a new web browser window). This step is required before you can begin chatting
خواهش مي كنم كمكم كنيد:20:
قبلا در این باره بحث شده بودنقل قول:
برای شما
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1585100&postcount=3407
برای دوستم یاهو مسنجر نصب کردم ولی وقتی با هم چت میکنیم فونتهای اون همه علامت سوال ارسال میشه وای نوشته های من صحیح هست دلیلش چیه(توی گوگا تالک امتحان کردیم همچین مشکلی نبود وتوی یاهو فونت رو بهtahoma هم تغییر دادیم درست نشد)
لطفا یه نفر کمک کنه وعلتش رو بگه؟
راستی چطور میشه وارد یه چت روم شد و کلا چت رومی که ایرانیا باشن کدوماست؟(ببخشید من تازه کارم در این زمینه وحالا میخوام یاد بگیرم)
دوست عزیز اگه منظوره شما این باشه که فرد نتونه بهتون پی ام بده که باید ایگنورش کنین.تا زمانی که از حالت ایگنور درش نیاوردی نمیتونه بهت پی ام بده.و اگرم نمیخوای ایگنور کنی خوب من که فکری به سرم نمیرسه مگه اینکه یه پی ام که داد دیگه صفحشو نبندی و minimam کنیش تا هرچی داد دیگه هی نپره وسط صفحه. و اخرش میتونی ببندیش.:46:نقل قول:
اگه فارسی مینویسه دوستت که شاید به خاطره این باشه که فارسی رو سیستم شما خوب نصب نیست یا هم خوده دوست شما.ولی فکر کنم دوباره نصبش کنین درست شه احتمالا.نقل قول:
جناب بردیا شما که کلا باید بیخیاله ایدیت شی مخصوصا اگر پسوردت از کاراکتر ها هم استفاده کرده باشی.شایدم بشه با یه برنامه ی کرکر قوی و کسی که حسابی وارد باشه بتونی پسشو برگردونی.باید بگردی دنباله کسی که کرکر باشه.حقیقتش من که دیگه گذاشتم کنار خیلی وقته چون اصلا دیگه حسشو ندارم ولی شما میتونی سری به سایت های کرک و اینچیزا بزنی واز خوده صاحب سایت بخوای اگر این کاره باشه شاید بتونه.
ايا از دوربين گوشي ميشه به جاي وبكم استفاده كرد .منظورم توي چت هستش؟؟
امتحان كردم جواب نداد:8:نقل قول:
کسی یه بوتر که واقعا روی یاهو 8.1 جواب بده (واقعا کانکت شه و جواب بده )سراغ نداره ؟
فقط خواهشنا تاپیکو شلوغش نکنید میخوام به جواب برسم مرسی
الان درست شد وليمشكلي كه هست اينه كه بايد براي هر رومي كه باز ميكونم اين لينك را باز كنم و كد امنيتي را وارد كنم .نميشه اين را درستش كرد:13:نقل قول:
گوشیت چیه عزیز ؟نقل قول:
بابرنامه Warelex Mobiola WebCam
نقل قول:نقل قول:
ممنون از پاسختون
يعني نميشه در Add List آي ديش باشه ولي
نتـونه بهم PM بده
منظورتون از ایگنور انتخاب گزينه Delete هست ديگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ؟
فقط راهش همينه ؟ :11:
سلام حامد جاننقل قول:
تا وقتی توی لیستتون هست نمیتونید ایگنور کنید...... اول دلیت کنید.... بعد اگه خواستین ایگنور کنید:
Messenger==> Preferences ==> Ignore List ==> Add
;)
ممنوننقل قول:
امين جان شما چه پسر خوبي هستيد :20: كه به همه جا سر مي زنيد و به همه كمك مي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میشه ;)نقل قول:
شک کردم که رابین هود نباشم! :38:
سلام يك بوتر خوب مي خوام واسه ياهو 7.5 ترجيحا ياهو بمبر باشه همون كه سفي پ م باز ميكنه تا يارو سيستمش قاط بزنه
سلام دوستان خوب بعد از مدت پنج ماهی که به دلیل برخی مشکلات نتونستم بیام نت حالا اومدم و یه در خواست دارم اگر کسی برنامه stb11.25 که کرک شده و کاملا سالم باشه رو داره اینجا قرار بده بدانلودم ممنون دوستان.
سلام
من یه سوال فنی داشتم
و آن این بود که می خواستم بدونم فایل هایی که داخل آرشیو داخل فلدر خود برنامه هستش که پسوندش دات هست رو میشه باز کرد و خوند؟
با درود.
كسي ميدونه چطوري ميشه براي يك ليست خيلي بزرگ(مثلا 10000 تا) آيدي ياهو در يك زمان pm فرستاد؟؟:21:
آيا نرم افزاري براي اينكار وجود داره؟؟؟:21::21:
با تشكر از دوستان.:10:
با درود.نقل قول:
با اجازه از استارتر تاپيك.
دوست من پس از remove كردن برنامه به پوشه program files در درايو مربوط به ويندوز رفته و پوشه yahoo را
shift+delete كنيد .
سپس نسخه زير را دانلود ونصب كنيد.
کد:http://download.yahoo.com/dl/msgr8/us/ymsgr8us.exe
اگر پس از نصب باز هم مشكل داشتيد از spyware doctor استفاده كنيد .
اگر باز هم جواب نداد درايو ويندوز را format كنيد.و ويندوز جديد نصب كنيد.
نقل قول:
ببخشيد ولي من كد امنيتي رو وارد مي كنم و تاييد مي كنه و مي گه پنجره رو ببند و وارد چت شو. اما وقتي پنجره رو ميبندم فرقي نمي كنه و مثل اولشه .
ورژن 6 دارم
سلام
من اول و آخر پسورد یاهو مسنجرم رو با alt+0160 زدم تا یه هفته هم راحت میتونستم با همین پسورد وارد یاهو بشم ، ولی الان هر کاری میکنم نمیتونم وارد بشم ، اطلاعاتی رو هم که موقع ثبت نام وارد کردم رو ندارم که از اون طریق وارد بشم ، کسی میدونه که باید چیکار کنم ؟
آیا مشکل از استفاده از alt+0160 توی پسورد هست ؟ اگر مشکل از اینه چطوری حل میشه ؟
سلام . چطور میشه عکس در برنامه webmessenger رو عوض کرد ؟ سند تو آل هم نمیشه؟بعضی مواقع صفحه خالی نشون میده دلیلش چیه؟
اگر برنامه خوب وب مسنجر که امکانات بیشتری داشته باشه سراغ دارید معرفی کنید.
سلام
یه مشکل دارم اساسی
وقتی رو سند تو ال یاهو یا اینویسیبل یا اویبل کلیک میکنم مسنجر بسته میشه
دوباره هم نصب کردم بازم نشد
به همه جواب دادن بجز من ایرادی نداره ممنون از توجهتون.
جواب ما هم ندادن ! :19:نقل قول:
بر و بچه ها خسته نباشید ........
سلام
یه مشکل ؟
من یه ای دی تو یاهو ساختم . همه چیزاش هم سالم هست تو روم هم می ره ولی کسی نمی تونه براش ایمیل بفرسته ؟
دلیلش چیه ؟