کدوم نسخه کلاینت رو نصب کردید دوست عزیز؟ اگه از 1459جدیدتره باید از تاپیکش و پست 2 بازی رو دانلود کنید.نقل قول:
شاد باشید:40:
کدوم نسخه کلاینت رو نصب کردید دوست عزیز؟ اگه از 1459جدیدتره باید از تاپیکش و پست 2 بازی رو دانلود کنید.نقل قول:
یونس جون این ورزن v.3.04 از محل سیو بازی هاست ببین چه طوره؟!!!!؟!؟!
کد:http://farshadmo.persiangig.com/N-Gage%20Games%20Save%20Location.txt
خیلی خوبه...! منتهی بزار YOONES :46:نقل قول:
صبر کن جای سیو بقیرو هم بدم بت..
ویرایش:
SIMS 3
2001AACC
POKER
20010859
Dance
2000AFC7
AMF® Bowling: Pinbusters
2000B4BB
شاد باشی:40:
این هم ورژن v.3.05 از محل سیو بازی ها :46: :
3 ساعت روش وقت گذاشتم مخصوصا اون پی سی ورلد بالاش:31:
یونس جون اگه ایراد دیگه ایی هم داره بگو :10:
کد:http://farshadmo.persiangig.com/N-Gage%20Games%20Save%20Location%20v.3.05.txt
بی نقصه...!نقل قول:
خیلی زحمت کشیدی انگار...دستت درد نکنه..!:10:
رفت پست 1
ببینم دوستان
میشه این n-gage رو رو 5800 هم نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز نه..! چون کلاینت 97 هم به کیبرد نیاز داره..!نقل قول:
یونس جون مثل این که فایل محل سیو رو اشتباها به جای اون فایل تکست مربوط به ان82 گذاشتی (توی پست اول) !!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره...الان ردیفش میکنم..!!!
ممنون، شاد باشی:40:
وای این محل سیو ها چه قدر خوشکل شد ...:دی
میگم دیگه ترکوندین ...!
ممنون فرشاد و یونس ...
LEGEND جان اين كلاينت نسبتا جديد N85 براي اجرا اون چنتا بازي كرك شده مشكلي نداره ؟ آيا بايد نسخه اي كرك و اديت شدش باشه !!
کلاینت های جدید از نسخه 1459 به بالا به نسخه ادیت شده one و asphalt احتیاج دارند!نقل قول:
آقا گوشی من اولین بار که n-gage رو نصب کردم خیلی توپ کار می کرداما یه بار مستر ریست همه چی پرید و مجبور شدم دوباره نصب کنم که از اون موقع به بعد نصب می شه ولی بازیها رو نصب نمی کنه . می نویسه kern-exec . چی کار کنم . FAQ رو هم نگاه می کنم می گه از اون فایل txt توی پوشه private هست .
چی کار کنم . اصلاً تو بازی نمی ره . صفحه یه لحظه کلاً سیاه می شه و بعد هم ارور می ده .
علیک سلام!نقل قول:
گوشیت چیه؟ کلاینت ورژن چند داری؟ بازی نصب نمیشه یا اجرا نمیشه؟
سلام legend جان
سرور انجمن برای ما دایل آپ دارها خیلی کنده و هی قطع می کنه
اگه میشه می تونی لطف کنی کلاینت رو روی mediafire آپلود کنی
الان چند باره امتحان کردم اما نشد
لینک رپیدشیر پیدا کردم:نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://rapidshare.com/files/249936763/N-gage_v1.20.1511All-_B_o_d_y_Z_-.sis
ممنون فکر کنم همون انجمن بهتره
اگه مشکل با مستقیم بودنه برو تو رپیدباز مستقیم کن دوست عزیز.نقل قول:
سلام
خواهشا کسی می تونه این کلاینت رو توی mediafire آپلود کنه ما که توی شهرهای کوچیک زندگی می کنیم با این سرعت های آشغال نمی دونین چه زجری می کشیم!!!
برای 1 مگابایت باید 20 دقیقه صبر کنیم
N-gage 1.20 1511 repack
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=23652&d=1246302207
با سلام. من وقتی وارد بازی میشم بعد از چند ثانیه ارور میده و ازش خارج میشه. مشکل از کجاست؟؟؟در ضمن از حالت هک هم خارجه.
گوشی شما چی بود؟ 86؟ خب من رو 86هنوز تجربه ندارم...:10: : دی کدوم بازی رو نصب کردی؟نقل قول:
اره n86. سه بازی رو دانلود کردم یکی اصلا نصب نشد 2 تای دیگه نصب شدن ولی دوباره خارج میشد.
این بازی هارو نصب کردم the one . ProSeriesGolf . Worms World Party v1.00
دی هیچ.
شما یه دور این تاپیک رو مرور کن...بازی هایی که فول میشن یا نمیشن تو پست اول صادق زحمت کشیده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلت با گلف دقیقا" چیه؟ پست 9 تاپیکش رو انجام دادی؟
اره n86 .دی هیچ!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه تا بازی ProSeriesGol . the one . Worms World Party رو نصب کردم ولی ازشون خارج میشد.
ولی الان fifa 09 رو نصب کردم کار کرد.
ممممننون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هاییکه رو گوشیت اجرا میشن و نمیشن رو تو اون تاپیک بزار تا دوستان پست اول رو آپدیت کنند.نقل قول:
آموزش نصب کلاینت روی N97 در پست اول قرار گرفت.
باسلامی دوباره..ببخشید هی مزاحمتون میشم.
بازی the one اصلا نصب نمیشه..بازی golf و worms نصب میشند ولی وقتی اجراشون میکنم بعد از چند ثانیه از بازی خارج میشه و ارور میده..و تنها بازی که کار کرد fifa 09 بود.
ممنون :blush:
اون تاپیکی که گفتم مطالعه کردی؟نقل قول:
Aspalt 3
Block Breaker Deluxe
Fifa 08
Midnight Pool
.
Mile High Pinball
Pro Series Golf
Sims 2 Pets
Snakes
Space Impact
System Rush Evolution
Tetris
World Series of Poker
Brain Challenge
این بازی ها واسه بچه فول اجرا شده...ممکنه رو گوشی جدید شما هم چنتاش بیاد و چنتاش نیاد..! شما اول اینا رو دانلود کن.
خسته نباشید.من 7 تاشون رو دانلود کردم .به غیر از2تا (Aspalt 3 و World Series of Poker) نصب نشد بقیشون نصب شدند و کار کردند.
ممنمون از زحماتتون اقای Legend .:thumbsup:
من n97 دارم همه کارارو که میکنم موقع نصب بازی این ارورو میده file is corrupted delete now?
چیکار کنم؟؟
سلام دوستان
من وقتی میام اخرین ورژن کلاینت رو نصب کنم ارور سرتیفیک میده با این که درست ساینش کردم و محلت فایل cerهم تموم نشده
و هم روی فون مموری امتحان کردم و هم روی رم
چیکار کنم ؟
من n97 دارم موقع ریختن بازی ارور میده نوشته file is currupted چیکار کنم؟؟
با موبایل من که n86 هست میتونم 2 کار انجام بدم شما هم امتحان کن شاید کار کرد ...
اول اینکه تاریخ گوشیت رو عوض کنی (هم سال و هم ماه)
دوم اینکه اگه از نرم افزار rompatcher استفاده میکنی گزینه changeSWIPOLICYPATH رو disable کنی و فقط دو گزینه installserver_fp2 و open4all فعال باشند.
نسخه رسمی رو از خود ساین انگیج دانلود و نصب کن.نقل قول:
همین کار رو بکن دوست عزیز:نقل قول:
شاد باشید:40:نقل قول:
چند روز پيش كه اينترنت گوشي وصل بود
كلاينت 1.21 رو دانلود كردم و بعدشم نصب كردم
ولي وقتي تو برنامه به about ميرم هنوز نوشته 1.20
كسي مي دونه مشكل از چي هست ؟؟؟
دوستان هنوز براي fp2 نميتونين one رو فول كنين!
من خسته شدم از بس اين ادوارد رو پرفكت كردم:دی
نقل قول:
نه هنوز كه خبري نيست اگه خبري بشه يونس جون حتما ما رو مطلع ميكنه:10::40:
N-Gage Installer v1.30.1541 + Patch UnPatch v1.30.1541 By DeltaFoX برای N97 دارها :
: Installer
: Unpatchکد:http://ul.to/gemf94
راستش رو بخوای نفهمیدم ، کجا پست بدم ! :31:کد:http://www.ziddu.com/download/5796931/N-Gage.Patch_UnPatchv1.30.1541_By_DeltaFoX.rar.html
به نام او
سلام علیکم و رحمته الله.
من تازه گوشیمو که n95 8gb باشه به ورژن جدید 31 آپدیت کردم! ( مبارکه!)
n-gage من هم ورژن 1.10 (1318) هست.
میخواستم ببینم که واجبه نسخهورژن 1.30 (1541) رو نصب کنم؟
فرقش چیه؟
اگه فقط از همون بازی های کرک شده استفاده میکنید خیر...ولی اگه بازی های تریل جدید رو دانلود میکنید باید نسخه جدید نصب کنید.نقل قول: