دوست من اگه از نظر کیفیت بخوای یکی از بهترین کیفیتها رو داره ...نقل قول:
ولی اگه از نظر صدا و قردت پخش بخوای زیاد صداش بلند نیست ... به نظر من با این کیفیتی که داره اگه با هدفون استفاده کنی راضیت میکنه
Printable View
دوست من اگه از نظر کیفیت بخوای یکی از بهترین کیفیتها رو داره ...نقل قول:
ولی اگه از نظر صدا و قردت پخش بخوای زیاد صداش بلند نیست ... به نظر من با این کیفیتی که داره اگه با هدفون استفاده کنی راضیت میکنه
دوستان کسی دفتر چه راهنمای فارسی n82 را داره چون دفتر چه راهنمای من نمی دونم فرانسوی یا فنلاندی ؟
اگر دفترچه انگلیسی هم داشته باشید و لینک بدید باز هم ممنون میشوم
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
با عرض سلام به همه ي دوستان.
ميخواستم موضوعي رو مطرح كنم كه اخيرا ذهنم رو درگير كرده و از دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه نظرات خودتونو بهم بگيد راستش من تقريبا 7 الي 8 ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم.
راستش ميخوام بدونم كه گوشي شما هم وقتي دكمه هاشو فشار ميديد به خصوص دكمه ي شماره 5 رو يه صداي خفيف جيريغ جيريغ انگار كه گوشي نو باشه و هنوز كار نكرده باشه رو ميده البته خود دكمه ها اين صدا رو نميدن بلكه پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته اين صدا رو ميده و خوب طبيعي هستش وقتي ميخواي با دكمه ها كار كني با پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته هم تماس داشته باشي حالا ميخوام بدونم كه اين صداي خفيف رو گوشي شما عزيزان هم داره و آيا اين يك چيز طيبعي هست يا نه؟
با تشكر.
يا حق.
باسلام ببخشيد مي خواستم راهنمايي ام كنيد گوشي نوكيا n95 8gراتوصيه ميكنيدياn82باتوجه به اينكه كيفيت دوربين برام خيلي مهمه.باتشكرفراوان
آره مال منم این صدا رو داره بیشتر به نظر میاد مال بالا پاییین شدنه زمینه ی صفحه کلیده
برا بعضيها كمي صدا داره ( خيلي كم ) اصلا بهش فكر نكن :10:نقل قول:
اگه کیفیت دوربین برات مهمه ان82 بگیر چون کیفیت عکسش فوق العادست اینو به عنوان کسی که جفتشو داشته و تست کرده می گم.نقل قول:
نوشته شده توسط jahanbanin@gmail.c [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
با عرض سلام به همه ي دوستان.
ميخواستم موضوعي رو مطرح كنم كه اخيرا ذهنم رو درگير كرده و از دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه نظرات خودتونو بهم بگيد راستش من تقريبا 7 الي 8 ماهي ميشه كه اين گوشي رو دارم.
راستش ميخوام بدونم كه گوشي شما هم وقتي دكمه هاشو فشار ميديد به خصوص دكمه ي شماره 5 رو يه صداي خفيف جيريغ جيريغ انگار كه گوشي نو باشه و هنوز كار نكرده باشه رو ميده البته خود دكمه ها اين صدا رو نميدن بلكه پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته اين صدا رو ميده و خوب طبيعي هستش وقتي ميخواي با دكمه ها كار كني با پدي كه زير دكمه ها قرار گرفته هم تماس داشته باشي حالا ميخوام بدونم كه اين صداي خفيف رو گوشي شما عزيزان هم داره و آيا اين يك چيز طيبعي هست يا نه؟
با تشكر.
يا حق.
من فکر کنم همه ی ان82 ها اینجوری باشن....
مال خودمم همینطوره تازه درب باطری هم یه کم لق میزنه که من فکر میکنم جفتش از رو دلایلی مثل نشکستن و هرز نرفتن اینجوری هست یا.....
سلام
يكي از عزيزان توي چند صفحه قبل گفته بود صفحش تاره آيا واقعا همين جوره
و با توجه به اينكه اين گوشي توي بازار كم پيدا ميشه اگه بتونم پيداش كنم تقريبا قيمتش چنده
ممنون ميشم جواب بدين
از نظر تار بودن نسبت به گوشی های هم تراز خودش آره صفحش تاره ولی به نظر من نور صفحش راضی کنندس:31:نقل قول:
و قیمت هم اگر چند پست قبلی را بگردید بچه ها کلی در بارش صحبت کردند
صفحه اش تار نیست فقط نورش کمه که اونم با هک قابل حله....نقل قول:
سلام
يكي از عزيزان توي چند صفحه قبل گفته بود صفحش تاره آيا واقعا همين جوره
و با توجه به اينكه اين گوشي توي بازار كم پيدا ميشه اگه بتونم پيداش كنم تقريبا قيمتش چنده
ممنون ميشم جواب بدين
هک هم به نظر من کار درستی نیست هم به ال سی دی فشار میاره هم مصرف باطری رو بالا میبره.نقل قول:
والا من چون چشمم به این حالت عادت کرده دیگه اصلا نمیتونم با حالت عادیش کنار بیام...(اصلا صفحه رو نمی بینم...!!!)
ولی فکر نکنم به ال سی دی فشار بیاره ...ولی مصرف رو که بعله...!!!
سلام دوستان
میخواستم بدونم بعد از ورژن31 اپدیت جدیدتری برای این گوشی اومده یانه
نه هنوز...نقل قول:
شاد باشی:40:
دوستان چی جوری میتونیم صدای شاتر را بدون هک و این جور چیزا قطع کنیم
به تاپیک زیر برو :نقل قول:
:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322305
با سلام دوستان میخاستم گوشیمو بفروشم میخاستم بدونم الان قیمت آک n82 چقده؟؟؟
بستگی به انصاف طرف داره.
الان حدودا 290 تا 300 هست.
من حتی 280 تومن هم قیمت داشتم
سلام دوستان
میخوام گوشی نوکیا N82 رنگ سیاهش رو بخرم
آیا اصل فنلاند این گوشی رو میشه پیدا کرد؟ کجا؟
اگه نه توضیح بدین که با اصل فنلاندیش تو کیفیت فرق میکنه یا نه
سلام دوستان : قیمت قاب فریم N82 چنده؟
فابریک و اصل اصل باشه..........
salam dooste azazنقل قول:
سلام دوستان : قیمت قاب فریم N82 چنده؟
فابریک و اصل اصل باشه..........
bastegi be ein dare az koja bekhari masalan tabaghe avale alaedin 20-30 bet gheymat midan vali man az tabagheye -2 alaedin be gheymate 10 toman gereftam!!asle asle chin ham hast ke behtar az ein giret nemiad
vali benazare man ye ghabe oragh shode bishtar arzesh dare chon ghabe kamele chini kheyli moshkel dare khososan keyboardesh eftezahe
دوست من فارسی تایپ کنید ...
.
در ضمن به نظر من بهتره همیشه از قاب فابریک گوشی استفاده کنید ... چون قابهای متفرقه هیچ موقع مثل فابریک به خود گوشی چفت نمیشن و این شاید باعث ورود گردو خاک بشه ...
میخوام گوشی نوکیا N82 رنگ سیاهش رو بخرمنقل قول:
آیا اصل فنلاند این گوشی رو میشه پیدا کرد؟ کجا؟
اگه نه توضیح بدین که با اصل فنلاندیش تو کیفیت فرق میکنه یا نه
در ضمن قیمت درستش چنده؟
ممنون
ممنون از نظرتون ، ولی شیشه ای که از خود ال سی دی محافظت میکنه ، هر 2 خارش شکسته شدهنقل قول:
( در اثر باز و بسته شدن زیاد) و میترسم نتونه خودشو نگه داره و از قاب جدا بشه ..........
اینه که پرسیدم ببینم اصلش چند و چه جوریه؟
ممنون از راهنماییهاتون.........
من قيمت رو دقيق نمي دونم دوستان فرموده اند بين ٢٨٠ و ٣٠٠نقل قول:
ولي دنبال فنلاند اصل نباش كه نيست
كيفيت اونهايي كه از علاالدين ميخري هم بد نيست
اگه اصل فنلاند نیست پس چینیه دیگه درسته؟نقل قول:
رو خوده گوشی کجاش مینویسه که Made in کجاست؟
همه گوشیهای موجود در بازار در چین مونتاژ می شن و لیبل می خورن.نقل قول:
پشت گوشی و زیر باطری نوشته که Made in کجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوستان تک وتوکی پیدا میشن که واسه فنلاند باشن مثل گوشی خودم که مشکی هم هست.....
دوست عزيز حتي من هم كه براي محكم كاري كوشيمو سفارش دادم برام جدا وارد كردن هم مطمعن نيستم كه كوشي صد در صد ساخت فنلاند باشه حالا شما با اين اطمينان ميكي كوشيت ساخت فنلانده؟
يه مورد رو بايد بهتون عرض كنم كه حتي كوشيهايي كه تو بازار Europe به فروش ميرسن هم ساخت جين هستند
دیروز از یکی از مغازه ها پرسیدم گفت مال ما اصل فنلاند گوتیشو نشون داد رو لیبلش نوشته بود Made in Finland پس این فروشنده لیبلشو عوض کرده الکی لیبل made in Finland چسبونده جاش، 10 تومن هم گرونتر میگفت
چجوری دروغشو رو کنم؟
اصل فنلاند با مونتاژ چینی فرقی نداره که یا داره؟
همون قطعات فنلاندی تو چین مونتاژ میشه دیگه؟
پشت گوشی شما زیر باتری نوشته Made in Finland ؟نقل قول:
از کجا خریدین؟
دوست عزيز فروشنده ليبل رو عوض نكرده اينا تو خود جين كه توليد ميشن به خاطر اينكه تحت نضارت نوكيا فنلاند هستن ليبل Made in Finland ميخورن ولي از نظر كيفيت فرقي ندارن شما سعي كن بيشتر رو كارانتي كوشي دقت كنينقل قول:
می خواستم بدون گارانتی بخرمنقل قول:
با گارانتی یا بدون گارانتی گوشی ها یکین دیگه
یه سوال :
کی میتونیم منتظر اومدن ورژن بالای 31 باشیم؟
این فریمور 31 تقریباً 2 ماهه عرضه شده ....
.
اگه واقعاً ایرادی ندشاته باشه فکر نکنم زودتر از 2 ماهه دیگه فریموری عرضه بشه
موزیک پلیر گوشیم رو وقتی Refresh میکنم پیغام زیر رو میده:
General : System Eror
اصلا نیمتونه هیچ فایل صوتی رو پخش کنه..........
ریست هم کردم فایده نکرد........................
V 31.0.16
ایراد از کجاست؟
اخه چرا بدون گارانتی؟قیمتش که زیاد تفاوتی نمیکنهنقل قول:
نه بدون گارانتی یعنی یا قاچاقه یا اینکه شخصی وارد کردن در هر حال با گارانتی بهتره.
لطفا قیمت مناسب (پایینترین قیمت) نوکیا N82 اصل تو بازار تهران رو بگید
سلام
من 315 قیمت دارم
قیمت تو علا الدین طبقه های بالا : 290 هزار توماننقل قول:
طبقه اول : 300 هزار تومان