ببین عزیزم تو همون پنجره ای که داری تایپ میکنی قسمتهایی مثل شکلکها یا فونت وچیزای دیگه هست شما اون آیکن که شکل مربع داخلش کوه هست رو بزن بعدش ازت آدرس میخواد که وارد میکنی.
ببین عزیزم تو همون پنجره ای که داری تایپ میکنی قسمتهایی مثل شکلکها یا فونت وچیزای دیگه هست شما اون آیکن که شکل مربع داخلش کوه هست رو بزن بعدش ازت آدرس میخواد که وارد میکنی.
ای رحمت به شیری که خوردینقل قول:
هر قسمتی که متوجه نمیشی میتونی بازم سوال کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینجا جاده اسالم به خلخال هست
نظر بدید ممنون میشم
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
ببین ادرس رو کپی کردم همونجا که گفتی ولی وقتی ارسال کردم چیزی نیومد
اون آدرسی که سایت آپلود بهت داده رو باید وارد کنی.
قدم به قدم اون کارهایی رو که کردی بنویس تا مشخص بشه اشکال از کجاست.
نظر یادتون نره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
نظر یادتون نره
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
از همه دوستان که کمکم کردن ممنونم
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
این عکسهای hs10 هست
سلام این عکس شهریور 89 دریای رامسر
دوستان اگه نظر بدید ممنون میشم همچنین ایرادهام رو بگید
نقل قول:
عکسهای خوبیه
HS10 فوجی ظاهرا بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم کیفیت داره
فقط اون عکس جاده اگر کادر بهتری رو انتخاب میکردید جالبتر بود :5::40:
ممنون قشنگ بودن :20:به شخصه عکس های فوکوس شده و سوژه های نزدیک دوربین رو خیلی دوست دارم :20:نقل قول:
عکس جاده اسالم خیلی زیباست ولی به قول دوستمون کادرت رو میتونی قشنگ تر و تر تمیز تر انتخاب کنی .
مثلا ببین گوشه سمت راست عکس رو .
یه قسمتی از حاشیه جاده تو کادره . اگر اونو نمیگرفتی از اینطرف بازم فضا داشتی برای گرفتن اون سرسبزی و دره های چشم نواز .
یا عکس اون فندق ؟ پایینیه که گذاشتی . اگر فندقتو میکشیدی یکم کنارتر که اون خانومه هم تمامش معلوم باشه خیلی قشنگتر میشد . یه زن و شوهر ! کنار هم در کنار سمبل کشاورزی منطقه مثلا ! یا فندق بیاد وسط عکس و پایین تصویر و ماشین ها و جاده مثل یه مسیر پرسپکتیو قشنگ باشن و از اینجور حرفا !
بازم ممنون از اینکه زحمت کشیدی دوست داشتنی هات رو با ما سهیم میشی :20:
سلام محمد جون
سلامنقل قول:
معلومه hs10 دوربین خوبیه وعکسای خوبی گرفتی اشکالات رو دوستان فرمودند.
موفق باشی.:20:
سلام
اواخر تابستون
f:8
1/200
iso:100
سلامنقل قول:
خیلی عالیه
سلام علی اقانقل قول:
مشکل عکس یکم پرنوریه و ابرها هم کمی اوور شده. ولی فکر کنم ماله همون مانیتورت باشه!
ادیتتا عالیه، و معلومه روش وقت میزاری تا یه چیز کار درست ازآب در آد.
عجب عکسی:18:نقل قول:
خیلی عالیه
سلام دوست عزیز آفرین به تو خوب یادته که مانتیتور کامپیوترم مشکل داره فکر کنم اینو یه سال پیش گفته بودم هنوز مانیتور و عوض نکردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
canon sx 10
f 5\6
sec 1/500
iso 125
عكس قشنگي شده . پس زمينه به خوبي محو شده . كادربندي هم خيلي خوبه . فقط كمي كنترل نور لازمه . اصل عكس هم به همين صورت بوده ؟ به نظر مياد اگه 90 درجه بچرخه مشكلي پيش نمياد :46: . موفق باشي .نقل قول:
چند دقیقه قبلش پفک خورده بودیا نه ؟ آثارش روی انگشت و زیر ناخن هات به وضوح مشخصه :21:نقل قول:
ماکرو
شته
یکیشون داره پشتک میزنه // فکر کنم دیوانه هست :دی
با تشکر از دوستان مخصوصا شما lahij_wb ممنون از نقدتون
اینم حالت عادی خودتون ببینید کجا زوم شده
عکاسش که معلومه کی بوده. ولی اونا انگشتای مبارک من بودن:27: همچنین اون بلوت جات خالی کلی پفک خورده بودیم و تازه کلی تمیزش کرده بودم که این جوری شده بود:13:نقل قول:
حالا انگشتای من رو ول کنید و در مورد عکس نظر بدید.
منم با گوشیم چند تایی عکس گرفتم که از دوربین های شما قشنگ تر هستن ولی حیف که خانوادگی هستن وگرنه میزاشتم. همین پسرخالم میدونه چه عکسایی گرفتم:10:
راستی اینجا فقط عکس های دوربین رو میزارن یا اگه عکس گوشی خوب بود هم میشه گذاشت؟:31:
عکس گوشی هم میشه گزاشت.نقل قول:
در ادامه تصاویر حیوانات خانگی من ! :
varians انگشتو داشته باشششش !!!! :31:
Khozestaniam داداش این خوزستان شمام خیلی شبیه شمال ماستا ! :46: ( حالا جدی عکس هات از کجاست ؟ مکان عکس ها رو هم بگو دادا )
Khozestaniam داداش این خوزستان شمام خیلی شبیه شمال ماستا ! :46: ( حالا جدی عکس هات از کجاست ؟ مکان عکس ها رو هم بگو دادا )[/QUOTE]
سلام کاکا من کی گفتم این عکسها مال خوزستان هست اون جاده و اون کوه مربوط به جاده اسالم به خلخال هست اما اون عکس فندق و انگشتا مربوط به روستای کندوان در اذربایجان هست در ضمن میبینم که اهل آکواریوم هم هستی من در این زمینه ید طولایی دارم
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
سلام کاکا من کی گفتم این عکسها مال خوزستان هست اون جاده و اون کوه مربوط به جاده اسالم به خلخال هست اما اون عکس فندق و انگشتا مربوط به روستای کندوان در اذربایجان هست در ضمن میبینم که اهل آکواریوم هم هستی من در این زمینه ید طولایی دارمنقل قول:
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
با عرض شرمندگی فوکوست روی حلزون خوب نیست
اینم ماکرو در زوم 30X
سلامنقل قول:
دوست عزیز فوکوس شما هم خوب نشده. یا اینکه خاستین برگها رو نشون بدین؟ که بعید میدونم.
اون موقع که میخواست از گل عکس بگیره گل وسط اون فضای سبز بود و ورود هم ممنوع بود:13: برای اینکه همه کادر رو بگیره همه زوم استفاده کرد. نتیجه این شد که می بینید.نقل قول:
حالا میگن گل پشت و رو نداره ولی این یکی انگار داره:31:
خود گل کمی تار شده ولی بقیه محیط به جز گل خول اومده
خودمم نفهمیدم سوژه خود گل بود یا محیط دورش :23:
از باغ پرتقال در مازندران
هيچ ويرايشي انجام نشده و صرفا سايز عكس كم شده
اگزيف: 1/125 - f7 - ISO 80 - FL 100mm
قبوله :20: به دلیل تغییر Position های ! متعدد حلزون جان عجله ای شد !نقل قول:
...
آره چه جووورم ! روانیشم !نقل قول:
Khozestaniam :
میبینم که اهل آکواریوم هم هستی من در این زمینه ید طولایی دارم
! :46: چه بهتر ... ! دس مارو هم بگیر خب ! :46:
بزا ازشون
راستش اول قصدم گل بود بعد دیدم همه عکس فوکوس شده جلو رو میذارن گفتم اینجوری بذارم تنوع بشهنقل قول:
کانن SX210
F : 4
ISO : 80
SEC : 1/500
اینم همون عکس بدون کراپ
دوستان این چطوره؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
البته اینم تحت زوم بوده و بدون ادیت
اگر منظورت خود میوه هاست که من از سیب قرمز بیشتر خوشم میادنقل قول:
ولی اگر منظورت خود عکس که در کل خوبه ولی یکمی نور مناسبتری رو میخواد :5:
سلام
FZ40
f3.6
ISO100
sec1/125+کراپ+ادیت
دوستان نظر بدید ممنون میشم
براي عكاسي از ميوه و اجسام بهتره زمينه سفيد باشه براي ايجاد زمينه سفيد بدون هزينه كافيه چند ورق كاغذ A4 روي زمين و پشت سوژه بذاري بعد از نزديك با تنظيمات مناسب نور و فلاش و كادر بندي مناسب عكس بگيرينقل قول:
ممنون بابت نقدت:10::11:نقل قول:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
خیلی جالبه ولی اگه گل وسط کادر بود فکر میکنم بهتر میشد چون تو این حالت انگار قصد داری سوژه ای رو در سمت راست بصورت تار نشون بدی البته ببخشید جسارت شدنقل قول:
:31: نه این یکی پفک نخورده .... :-))نقل قول:
ولی زومش بیشتر رو انگشتشه تا آقای حلزون