واسه کفش مثل مثال زیر عمل کن:نقل قول:
1750, Umbro\SX Flare\Black White.bin
برو توی قسمت دانلود و سرچ رو بزن
Printable View
واسه کفش مثل مثال زیر عمل کن:نقل قول:
1750, Umbro\SX Flare\Black White.bin
برو توی قسمت دانلود و سرچ رو بزن
دوستان من تویه این تاپیک نگشتم...ازتون خواهش میکنم که برنامه ای واسه تخیر لباس تیمها و یا ایدیت کردن کامل سوکر 8 رو برام بزارین حالا تاپیکی یا سایتی که بشه از اون مستقیم آپشن فایل یا هرچیز دیگه که آخرین نقل و انتقالات توش باشه رو برام بزارین...مرسی.....
نقل قول:
برو به سایت زیر و عضو شو:20:
هر درخواستی داشتی اونجا بگو برات میزارن:10:
www.editbazi.tk
تماروز تو محوطه جریمه میشه با کیبورد انجام داد؟
سلام دوستان
کسی بعد گل زدن تونسته لباس رو در بیاره ؟؟؟ با کیبورد میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا. باید 3 کلید E+Q+Z رو با هم بگیری!!!!!! :19:نقل قول:
من که به شخصه، نمی تونم :13:
نه. این یه شایعه واسه PES2008 بود. :18:نقل قول:
من شنیده بودم که تمامی تماشا چیان بازی PES2008 به صورت سه بعدی هستن.من بازی رو به صورت HIGH و در ریزولیشن 1280*1024 بازی میکنم ولی در بازی هنگامی که به دروازه حریف میرسم تماشاچیان به صورت تابلو هستن و گاهی سه بعدی میشن می خواستم بدونم مشکل از بازیه و باید پتچ خواسی رو نصب کنم یا این که چیز دیگه ای هست لطفا منو راهنمای کنید.البته در هنگامی که گل میزنم همشون سه بعدی هستن ولی در طول بازی گاهی سه بعدی گاهی هم مانند یک عکس مانند تماشاچیان PES2006
کارت گرافیک من HD 3870 X2 هست و رم من 1g
سلام، سما خانم (اگه درست گفته باشم! چون از روی نام کاربریتون میگم.) اول که اومدنتون رو به تاپیک PES تبریک میگم.نقل قول:
در مرحله دوم هم یه توضیح اجمالی در مورد سئوالتون بدم. باید بگم که این خیلی کم ربط پیدا می کنه به بازی، چون در روی حالت High، تماشاچی ها هم طول، هم عرض و هم ارتفاع دارند و 3 بعدی هستن. در حالت Medium فقط طول و عرض دارند و 2 بعدی هستن. در حالت Low هم بدون تماشاچی هست. حالا اینکه چرا برای شما اونطوری هست، باید چند دلیل داشته باشه.
1- جدیدترین DirectX رو نصب کن.
2- درایور کارت گرافیکت رو آبدیت کن.
3- شما CPU رو قید نکردی! :13:
ممنون از جوابت:10:نقل قول:
ترفند دیگه ای بلدی؟
نه متاسفانه. من بازی تمیز انجام میدم و اهل اینجور چیزا نیستم :31::31:نقل قول:
سلام..من یه سوتی دادم در حد مایکل فلپس!! از تو فروم و لینکایی که بچه ها گذاشتن یه آپشن فایل واسه درست کردن اسم تیمها برداشتم که کاش نمیکردم..بردمش توی قسمت سیو کپیش کردم که پیغام داد فایلی با این اسم هست جایگزین کنم؟که من دیوانه گفتم آره..فایل خودم 16 مگ بود این یکی 1.6 مگ..خلاصه به امید تغییر وارد بازی شدم که دیدم به به چه گندی زدم..رفتم توی گالری بعد تراک رکورد دیدم بله 400 تا مسابقه ای که داده بودم سوت شده و قاعدتا بقیشم میتونین حدس بزنین همه ی تیمهای کلاسیک و بازیکنایی که با بدبختی و بردن کاپ آزاد شده بودن از بین رفتن..در ضمن گزینه های دیگه track record مثل هت تریک و 100 برد و... که تیک خورده بود دوباره علامت سوال اومده کنارشون..حالا عزا گرفتم که چه کنم..هیچ راهی نیست این دیوانگیی که کردم رو درست کنم؟جون من اگه میشه کمک بدین که مخم ترکیده
دیگه فکر نکنم راهی باشه...نقل قول:
حداقل اون فایل را اگه پاک میکردی میشد امیدوار بود...
سلام به همگی !!:20:
آقا سه سوال داشتم ! تو قسمت مستر لیگ چطوری میتونم یه FORMATION دلخواه رو همیشه داشته باشم ؟ آخه در حال حاضر قبل از شروع مسابقه باید برم تو set formation و فرمیشن دلخواهم رو تنظیم کنم !! حالا میخوام بدونم راهی هست که بشه فرمیشن دلخواهم رو بصورت default دربیارم ؟
سوال دوم هم اینکه چطوری میتونم ترکیب دلخواه تیم خودم رو بصورت ترکیب defualt دربیارم و دیگه نیازی نباشه قبل از بازی از گزینه change player بازیکنان دلخواهم رو انتخاب کنم ؟
و سوال سوم اینکه تکنیک کشیدن پیراهن حریف موقع دویدن در پشت سر او چجوری انجام میشه ؟ (( من با کیبرد بازی میکنم ))
راستی این بازی ساکر 8 انتهاش چجوریه ؟؟ اصلا انتها داره ؟؟
ممنونم :11:
1- شما برو تو قسمت مربوط به ادیت تیم (توی مسترلیگ). بعد ترکیبت رو بچین و بیا بیرون. بعد یه سیو بزن و تمومه. :27:نقل قول:
2- شما برو به ادیت، ترکیب دلخواهت رو بچین و بعد بیا بیرون و سیوش کن. :27:
3- در حال حرکت دکمه مربع (A) رو بگیر. ولی حتماً باید پیراهن بازیکن حریف بیرون باشه، تا بتونه بکشه. :8:
یا حق. :11:
من یه اپشن فایل از سایت سوکر اکسس دانلود کردم ول وقتی بازی میکنم اگر ژابی آلونسو رو تو ترکیب قرار بدم هنگ میکنه و حتی تو قسمت ادیت بازیکنان هم وقتی روی اون بازیکن میرم هنگ میکنه و میپره بیرون
مشکل چیه؟ چطور حل میشه؟
بیشتر توضیح بده، لطفاًنقل قول:
واسه منم دقیقآ همینطوریه بعضی وقتا 2بعدی میشه علتش چیه ؟؟؟ گرافیکم cpu 3.6 , ram 2gig ,8400Gsنقل قول:
من که امروز بازی رو نیگاه کردم، دیدم تماشاچی های پشت دروازه این حالت رو دارن. این مشکلی نی. ماله همه همینطوره!نقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم لطفا منو راهنمایی کنید
توی تیمی که درست کردم مهاجمها وارد محوطه جریمه نمیشن یا بهتر بگم خیلی دیر وارد میشن مثلا موقعی که از کناره ها حمله میکنم مهاجمها عقب ترن و نمیشه توپ رو روی دروازه سانتر کرد لطفا بگید چطور میتونم بین بازیکنها این هماهنگی رو بوجود بیارم و مشکل رو حل کنم
ممنون
سلام.
این بازی واسه حداکثر چه کارت گرافیکی میخواد؟(باgt 7300 که نشد با 8600 میشه؟)
کی 2009 میاد
دوستان من چطوری میتونم مثل حرکاتی که کامپیوتر با توپ انجام میده بکنم ؟
مثلا وقتی جلوش تکل میزنم به شکل زیبایی با توپ بازی میکنه و منو رد میکنه (مثل حالت یه پا دو پا)
ولی من وقتی توپ رو دارمو میخوام اونو دریبل کنم فقط میتونم خودمو بکشم کنار
اون حرکات رو بلد نیستم
فيفا 09كه اومد
از دوستان کسی میتونه command list بازی که تمام حرکت ها و مهارت ها رو به انگلیسی گذاشته فارسیش کنه اینجا بزاره ؟
بعضی اصطلاحاتش خیلی تخصصی هستش
یکمی هم از ترکیب چینی و مهارت هایی که توی ترکیب چیدن هستش بگید
مثلا یه جا هستش که تاکتیک تیم رو به 3 قسمت A , B , C تقسیم کرده هر تیمی هم یه تاکتیکی داره
یا جایی دیگه هستش که اسم CB overlab داره این یعنی چی ؟
از این قسمت ها زیاد بحث کنید همه اش کل کل شده
27 مهرنقل قول:
ولی تو ایران زودتر میاد که خودتم میدونی چرا....
سلامنقل قول:
اينو كه متاسفانه كسي جواب نداد لطفا بگيد چطور ميتونم اين بازي رو دو نفره بازي كنم
جواب سئوال قبلیتون:
شما مطمئناً ترکیبتون رو بد میچینید، که مهاجما عقب می افتن!
اول بازی، قبل از اینکه تیم ها رو بخواین انتخاب کنید، دیگه. از اونجا باید دو نفره کنید.نقل قول:
ميشه بگي تو كدوم قسمتنقل قول:
ممنون
همون قسمتی که عکس جوی استیک یا گیم پد بازی رو میذاره
27 مهر كه همين چند روز ديگه هست. چقدر زود.نقل قول:
البته تو ايران منظورت اينكه كپيش زودتر مياد:31:
سلام !!:20:
اقا من تو بازی گزینه گزارشگر رو فعال کردم ولی بازی گزارش نمیشه !! چیکار کنم درست بشه ؟؟:41:
دوم اینکه بالاخره این مستر لیگ به کجا ختم میشه ؟؟ اصلا این بازی انتها داره ؟؟
ممنونم:11::11:
شما مطمئن هستید که گزارشکر رو فعال کردید یعنی همان گزینه ی command .نقل قول:
و در رابطه با مستر لیگ شما ابتدا دسته دوم رو تموم میکنید که در حین این بازی جام یا همون کاپ درجه دو را تموم میکنید بعد باید در لیگ دسته یک بازی کنیدودر حین انجام مسابقات لیگ کاپ درجه یک را بازی می کنید.با قهرمانی مستر لیگ به پایان می رسد.
نه عزیزم مستر لیگ پایان نداره
تا ابد ادامه داره و میتونی بازیکن بدی یا بگیری
دوستان من یک سوالی دارم
وقتی در قسمت ابیلیتی ( توانایی بازیکنان ) مثلا سرعت یک بازیکن رو از 80 به 90 تغییر میدیم ،
این سرعت فقط تو لیگ و کاپ و مستر لیگ زیاد میشه
یا در بازیهای دوستانه نیز کار میکنه
توی همه قسمتها کار میکنه
و همه جا سرعتش 90 هست
یک جورایی احساس کردم اینگونه نیست
مگه به ایران نسخه اصل هم میاد؟!!!!!!!! :31:نقل قول:
اگرم بیاد، با گمرک شاید چیزی حدود 50 تومن آب بخوره!!!!:13:
یعنی چی گزارش گر رو فعال کردین؟ مگه تا الان فعال نبود؟نقل قول:
مسترلیگ، انتها نداره!!!
بله. درسته. شما اگر قبل از ادیت ابیلیتی، مستر لیگ رو شروع و سیو کرده باشن، این تغییر همه جا به غیر از مستر لیگ اعمال میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کلاً تغییرات در همه جا به غیر از مستر لیگ (اونم در حالتی که سیوتون رو بخواهین ادامه بدین! اگر از اول مسترلیگ روع شروع کنین، اونجا هم درست میشه.) اعمال میشه.
منظور شما گزینه commentary هست دیگه؟؟نقل قول:
بله ! این گزینه رو فعال کردم ولی گزارش نمیکنه !! :41:
فاشیست راست میگه اگه تو لیگ یک مستر هم قهرمان بشی باز هم ادامه داره.
جاتون خالی امشب یکی از بروبکسو 15 - 4 بردم در واقع سوسک کردم :دی