نقل قول:
ولی من که اینترنت اکسپلورر 9 دارم چرا اینجوریه آخه؟
Printable View
نقل قول:
ولی من که اینترنت اکسپلورر 9 دارم چرا اینجوریه آخه؟
این مرورگر مشابه فایرفیکس و ... است.نقل قول:
محیط ان و دانلود نرم افزار از خود سایت گوگل میتوانید دانلود کنید.
کد:http://www.google.com/chrome/
مرسی دوست عزیز ولی من از اینترنت اکسپلورر 9 استفاده میکنم چرا این مشکل رو دارم؟نقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
یعنی تمام کسایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنن اینجوره؟
من هرچند وقت یکبار که میام چندتایی از تعداد پستام کم شده!!
اول فک میکردم خیالاتی شدم:31:
مثلاً 2 روز پیش 811 تا بود دیروز 809 تا شد
تقریباً 1 ساعت پیش 820 تا بود الان یه دونه کم شده
چرا واقعاً؟!؟!
نقل قول:
خب پست هایی که اسپم یا خلاف قواین پاک میشه دیگه:31:
"بدون اطلاع رسانی به وسیله ایمیل انتخاب کن"نقل قول:
میشه اینی که گفتمو ترجمه کنی؟
شما این کاری رو که گفتمو انجام بده. حل میشه...
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
دوستان جواب دادن...کروم منظورم بودنقل قول:
بله . همه ی کسایی که اینترنت اکسپلورر استفاده میکنن این مشکلو دارن.مشکلش با همون زدن دکمه A حل میشه
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
اگه بدون اطلاع رسانی توسط aqoa پاک بشه یعنی اون تاپیکی که توش پست دادین به انجمن ترش منتقل شدهنقل قول:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
در ضمن ، در عوض در مرورگر کروم اگه بخوای عکسی بذاری یا فونتتو بزرگ کوچیک کنی ، رنگشو عوض کنی . نمیتونی تغییراتو در همون لحظه ببینی...نقل قول:
یعنی کروم یه قابلیت کمتر داره . نه بیشتر
شما وقتی دکمه A رو میزنی تازه میشه عین کروم.اما ما بخوایم نمیتونیم دکمه A رو بزنیم تا بشه عین مال شما!
نقل قول:
سلام
من این گزینه رو زدم
حالا یک مورد
الان که این گزینه رو انتخاب کردم
آیا باید در هر تایپیک که پست می زنم گزینه اشتراک رو بزنم
یا اینکه که لازم نیست
و کلا در هر تایپیک که پست داشته باشم
مشکل حله
چرا نام کاربری بعضی کاربرها با رنگ سیاه نوشته میشه؟
خب حتما همکار انجمن هستندنقل قول:
نقل قول:
اگه بدون اطلاع رسانی توسط aqoa پاک بشه یعنی اون تاپیکی که توش پست دادین به انجمن ترش منتقل بشه
نه... چون خیلی مسئله حساس بود چک کردم!!!همه پستام هست ولی انگار فقط از شماره پست کم میشه:31:
از این به بعد در هر تاپیک پست بدید مشترک میشید.فقط من جدیدا به یه نتیجه رسیدم که با یه پست مشترک نمیشه!باید دو تا پست باشه!نمیدونم چرا؟!نقل قول:
تا الانو بیخیال شو.از این به بعد بازم حواستو جمع کن ببین چی میشه.فکر نکنم مشکلی باشه!نقل قول:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
خواهش میکنمنقل قول:
سلام...من هرچی که پست میدم،میگه اول باید تایید بشه توسط مدیران ولی تایید نمیشه و پستم را نشون نمیده.پس کی قراره که پستهای من را بخونن و تایید کنند؟
سلام
چطوری میشه یک حرف رو بکشیم(از مصدر کشیدن نه کشتن:31:) یعنی من که الان مینویسم سلام میخوام این سین رو بکشم یه چند سانتی بعد حالا لام رو بنویسم.(نمیدونم منظورم رو گرفتین یا نه)
اینطوری:
شــــــــــــــ
شیفت + تــــــــــــــــــــــــ ـــــ
Shift + J
ســــــــلام : دینقل قول:
اره گرفتم :دی
نیگا هر حرفی رو که خواستی بکشی ، شیفت + حرف ( ت ) رو بزن . این یه خط کوچولو :دی میکشه دنباله ی حرفی که میخوای . حالا اگه بخوای چند سانتی متر بکشی :دی باید چند بار ( شیفت + ت ) بزنی .
سلام
یه سوال داشتم
آیا میتوان از آواتار متحرک (Gif) استفاده کرد ؟؟؟
توی این فروم 2تا انجمن متفرقه هست؟ یکی هست که توش پست میدیم یکی هم که زده کارگرا دارن کار میکنن فرق این دوتا چیه؟ جریان دوتا بودنش چیه؟
سلام
من میخوام متنی رو که مینویشم اگه کسی روش کلیککرد لینک بشه به جایی که میخوامن
یعنی رو عنوان کلیک بشه و مستقیم به لینک کورد نظر من میره
مثلا وقتی مینویسم تاپیک کایرا نایتلی کاربر با کلیک رو کلمه کایرا نایتلی به تاپیک مورد نظر هدایت بشه
نقل قول:سلامنقل قول:
گزاشتن لینک فعال مخصوص مدیر و ناظر و ادمین هست .
سلام / اونی که شما و سایر دوستان توش پست میدید متفرقه ی جدید هست که با چهارچوبی متفاوت بازگشایی شده / اونی هم که تابلوی کارگران ... رو داره متفرقه ی سابق هست که به دلایلی مثل شرایط جوی ای که داشت بسته شده .نقل قول:
توی این فروم 2تا انجمن متفرقه هست؟ یکی هست که توش پست میدیم یکی هم که زده کارگرا دارن کار میکنن فرق این دوتا چیه؟ جریان دوتا بودنش چیه؟
سلام ، نه دوستــ عزیــز .نقل قول:
کاربرای عادی نمیتونن از آواتار های متحرک استفاده کنن .
کاربر های عادی که الان آواتارشون متحرک هستشــ قبـل از محدودیـت تغییر ندادن .
موفق باشید!:40:
چرا تگ CODE خراب شده ؟؟؟
اگه یه لینکی رو توش بزاری پاک میشه ...
ولی HTML درسته ...
فقط واسه منه ؟
مثلا:
[HTML]http://forum.p30world.com[/HTML]کد:http://forum.p30world.com
ویرایش : درست شد :10:
با سلام
من توی یه انجمنی غیر از پی سی ورد که هستم که قابلیت قرار دادن لینک در امضا وجود داره.
یه تاپیک زدم،و میخوام توی امضام یه متنی رو بنویسم که هرکی روش کلیک کنه بره به تاپیکی که درست کردم.
اگه ممکنه بگید چطوری باید این کارو انجام بدم.
MER30
کاربرای عادی امکان این کار رو ندارن !
گروه کاربری " کاربر حرفه ای " به بالا میتونن ازش استفاده کنن !
نقل قول:
من که گفتم میشه،شما اگه بلدی فقط طریقشو بگو
نمیشهنقل قول:
شما لینکو بذار.بقیه عادت دارن به این قضیه
عزیز دل برادرنقل قول:
در انجمن پیسی وورد این امکان نیست
شما خوبه خودت داری میگی تو یه انجمن دیگه تونیستی.....
اینجا پیسی وورده . انحمن پروفشنال پیسی وورد . باید یه فرقایی با بقیه ی انجمنها داشتنه باشه دیگه
باید بین کاربر عادی و ناظر فرق باه دیگه.....
دوزاری افتاد؟:31:
ای بابا،شما یه بار دیگه پست منو بخون...نقل قول:
من که گفتم برای یه انجمن دیگه می خوام ولی چون اونجا دوست ندارم از کسی بپرسم،اومدم اینجا پرسیدم:19:
:دینقل قول:
آهان از اون لحاظ
با مرورگر اکسپلورر امتحان کن...روی هر کدوم ازشون وایستی باید یه توضیحی بده...
مثلا روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مینویسه:وارد نمودن عکس
مثل این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این حالت را من هم میتوانم انجام دهم یا اینکه برای کاربر حرفه ای به بالا ممکن است؟
ضمیمه های کوچک.
برای مثال.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6296168&postcount=16
سلام دوست عزیز ، موقـع ویرایشـــ امضــا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون تو انجمن های دیگه براتون فعاله روش کلیک کنی و لینک دانلود و ... رو بـدی و ذخیره کنی .نقل قول:
هر کاربری امضاتون رو ببینــه کلیک کنه وارد آدرســـ تعیین شده میشــه .
موفق باشید!:40:
نقل قول:
سلام دوستان این حالت را من هم میتوانم انجام دهم یا اینکه برای کاربر حرفه ای به بالا ممکن است؟
ضمیمه های کوچک.
برای مثال
خیر، پیوست کردن برای کاربر حرفهای به بالاست :)
سلام .
ایمیلهایی که ما وارد این سایت می کنیم مورد استفاده سایتهای تبلیغاتی قرار میگیرن ؟ من چند ایمیل دادم و دیدم تا وقتی که تو سایتی قرار نمی دادم اصلا ایمیل نداشت اما وقتی تو انجمن گذاشتم از دیشب تا الان نزدیمک 10 ایمیل تبلیغاتی از کرم مو بر تا ژاندرمن توش اومده !
مطالب علمی فرهنگی وپزشکی دراین سایت را چگونه جستجو کنم ؟
:13:
انجمنِ علم، فرهنگ، هنر:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=313
جستجو و Search در Forum --- ایجاد تاپیک و پست ||| راهنما ، نکتهها و ترفندهانقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=483761
سلام.نقل قول:
حميد جان اولا كه كاربر فعالي خيلي مساله ي خاصي نيستش ... اگرم نشدي مهم نيست مهم اينه كه مني كه خيلي به هنر هفتم سر ميزنم ميدونم تو براي اونجا خيلي زحمت ميكشي ...
براي دوستات فعاليت كن حميد جان ... مثل خيلي از كاربرهاي ديگه :20:
اگه احساس ميكني فعاليتت ديده نميشه واسه جاي ديگه ( تالار ديگه ) تو انجمن كه دوست داري و بهش توجه ميشه از سوي مديران اونجا فعاليت كن.
انجمن هنر هفتم یک مقدار اوضاعش آشفته ست ، ایشالله که به زودی بهتر میشه... :46:
دقیقا موافقم ...نقل قول:
مهم اينه كه مني كه خيلي به هنر هفتم سر ميزنم ميدونم تو براي اونجا خيلي زحمت ميكشي ...
هر دو حمید زیاد زحمت میکشند :5:
دستشون درد نکنه :)
سلام دوستان
یه سوال داشتم .
میخوام یه پست بزنم درباره مشخصات انواع هاردهای اکسترنال وسترن درتایپیک مربوطه .
میخوام بدونم امکانش هست که مثل Excel یا word بتونم جدول بندی کنم (تو همون پست) .