نقل قول:
از بابت اینکه به جای کلمه دوربین گوشی نوشتم معذرت می خوام :18:
پس من همین sx10 رو انشاااه تا آخر همین هفته خواهم گرفت:8:
از بابت راهنمایتان ممنون:10::40:
نقل قول:
از بابت اینکه به جای کلمه دوربین گوشی نوشتم معذرت می خوام :18:
پس من همین sx10 رو انشاااه تا آخر همین هفته خواهم گرفت:8:
از بابت راهنمایتان ممنون:10::40:
نقل قول:
من می خوام حداکثر تا 320 هزار تومان هزینه کنم اگه مدلی تو این رنج قیمت میدونید ممنون میشم بهم بگید ، راستی از جواب قبلیتون هم خیلی ممنون .
تو این محدوده ی قیمت به غیر از این مدل یه انتخاب دیگه هم دارین که فوجی F100fd هست.نقل قول:
کیفیت عکس های Ixus 110 تو روز قابل قبوله ولی تو شب نویزش خیلی زیاده. در صورتی که فوجی هم در روز و هم در شب کیفیت خوبی داره (به دلیل اندازه ی بزرگتر سنسور). زومش هم یه ذره بیشتره. تنها کمبودش اینه که فیلمبرداریش HD نیست. ولی کیفیت فیلمبرداریش هم در حد VGA خوبه.
راستی اگه H50 سونی هم بتونین با قیمتی در این حدود پیدا کنین که دیگه خیلی خوبه.
سلام
سونی h50 خوبه یا کنون sx200 ????
این دو دوربین از دو کلاس مختلف هستند و انتخاب بین این دو به نیازهای شما بستگی داره. H50 یک دوربین Super Zoom هست در صورتی که SX200 جزء Compact Super Zoom ها محسوب میشه. البته قیمتشون هم فرق میکنه. با توجه به فاکتور قیمت به نظر من H50 بهتره. ضمنا توجه داشته باشید که H50 کیفیت بالاتری داره و SX200 موقع فیلمبرداری زوم نداره.نقل قول:
از نظر قیمت مهم نیست تفاودت این دو تا با همنقل قول:
زیاد فیلمبرداریش مهم نیست و زوم هم حدودا مهم نیست
فقط کیفیت عکس گرفتنش خوب باشه ؟؟؟ چون می خوام باهاش از فرش عکس بگیرم
اگه میخواین از فرش عکس بگیرین و زوم هم واستون مهم نیست که بهترین انتخاب برای شما پاناسونیک LX-3 هست. از نظر کیفیت بهترین دوربینه. قیمت هم بین 400 تا 450 حدودشه.نقل قول:
از دوستان هیچکس جواب این سوال را نمی دانست؟نقل قول:
دوست عزيز بنده كه G9 داشتم اين قابليت رو داشت و مي شد از طريق يه نرم افزار با استفاده از پورت USB حتي دوربين رو روشن كرد و با اون عكس گرفت و به نظر مياد دوربينهاي ديگه هم اين قابليت رو داشته باشن براي فيلم گرفتن هم وقتي شما تصوير رو در كامپيوتر داشته باشي نرم افزارهايي هست كه اون تصوير رو براي شما ذخيره كنه ولي سوالم اينه كه شما قصد داري يه دوربين ديجيتال رو براي يه سيستم دوربين مدار بسته استفاده كني ؟ اگه همچين قصدي داري هم هزينه رو بالا مي بري هم اينكه عمر سنسور دوربين رو پايين مياري .نقل قول:
تا اونجا که من میدونم چنین قابلیتی به این صورت که شما میگین وجود نداره. به نظر من نیازی هم به چنین کاری نیست. حالا دقیقا نمیدونم برای چی میخواین.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط Gesher
نقل قول:همونطور که دوستمون، samin گفت به نوع کاری که می خواید انجام بدید هم بستگی داره و اینکه چقد میتونید انعطاف صورت بدید (فرضا از نظر محدودیت در مورد usb - آیا میشه به پورت های دیگه فکر کرد؟)نقل قول:
پیکربندی قضیه می تونه اصلا شامل یه دوربین فیلمبرداری (بخصوص مدلهایی که FireWire دارن؛ بعضی کارای سونی فرضاً) و یه کارت capture باشه ؛ یعنی دوربین دیجیتال به کنار ...
ولی مثلا اگه بخواین یه کاربرد ساده تر مثل webcam رو مدنظر داشته باشید؛ تعداد قابل توجهی از دوربین های دیجیتال می تونن این کار رو هم انجام بدن و حتی بعضی هاشون نرم افزار مخصوص واسه این کار هم دارن که کل قضیه رو ساده تر می کنه ... (مثل کارای Canon) ... این نزدیکترین راه حل به پیش فرض شماست
باز یه سطح بالاتر، بعضی از دوربین ها video out دارن که اینجا مجددا نیاز به کارت capture داری تا سیگنال رو به Pc منتقل کنه و حالا اونور با نرم افزارهای مختلف stream رو بگیره .. (یا مثلا بعضی کارای نیکون که اصلا خروجی های پیشرفته مثل HDMI دارن- الان تبدیل hdmi به usb در بازار گیر میاد؛ اما این دفعه بحث سازگاری اش هم مطرحه)
سلامنقل قول:
مرسی از راهنماییتون
اگه بین این دو تا یعنی فقط h50 و sx200 کدوم بهترند واسیه من؟؟؟
ببین دوست عزیز. اگه میخوای از بین این دو تا انتخاب کنی که مسلما H50 کیفیت بالاتری داره. ولی مشکل شما اینجاست که دارین H50 رو با SX200 مقایسه میکنین. دوربین هم رده ی H50 از کنان SX10 هست که از همه نظر نسبت به H50 ارجحیت داره.نقل قول:
البته باز هم گفته باشم تمام این دوربین هایی که صحبتشون شد کیفیت عکسشون از LX-3 پایین تره. مخصوصا برای استفاده ی شما چندان جالب نیستند.
سلام دوستان
بالاخره اون موردي كه نگرانش بودم گرفتارم شد :دي
همون مسئله ي باطري ..
2 شب يه مجلسي بود كه دوربين رو لازم داشتم (همون SX10) ، و 3 بار باطري عوش كردم براش .. باطري هاي آلكالاين Duracell اون باطريهاي معمولي هم كه اصلا حواب نميدن :D
البته مسلما بايد باطري شارژي بگيرم كه ميگيرم .. ميخواستم ببينم چه باطري براش بگيرم ؟ چند ميلي امپر ؟ محدوديتي نداره ؟
با باتری های معمولی که نمیشه نتیجه ی خوبی گرفت. هر چه سریعتر به فکر باتری NiMH باش.نقل قول:
یه نگاهی به دفترچه ش بنداز ممکنه راجع به میلی آمپر و اینا یه چیزایی نوشته باشه. ولی میگن بهترین باتری الان سونیه. البته دقت کن باتری تقلبی نخری. باتری های اصلی سونی که همراه شارژره رنگ شارژرش سفیده.
دوست عزیز جهت باطری شارژی (سونی یا انرژایزر ) بگیر تنها تفاوتی که من بین تقلبی واصلی دیدم نوع اصلی سنگینتر است پس مواظب تقلبی بودن باطریها باش در دفترچه SX10 نوشته که با هربار شارژ می تونی 600 عکس بگیری جالب اینکه من باهربار شارژ تا حدود 730 عکس هم گرفته ام سونی یک نوع باطری دارد که1000 بار شارژ میشه 2000 میلی آمپره سفید رنگ با طرح نارنجی انرژایزر هم 2500 میلی آمپر من هر دو نوع باطری رو دارم و استفاده کرده ام عالیست .نقل قول:
موفق باشی
دوست عزيز يه نمونه از باتريهاي سوني هست كه 2700 ميلي آمپر ساعت جريان دهي داره و به همراه يه شارژر كه قابليت دشارژ و شارژ رو داره فروخته ميشه . اگه بتوني اين مدل رو پيدا كني مشكلت حل ميشه . اگر احيانا موفق نشدي پيدا كني بگو تا آدرس بدم .نقل قول:
ممنون دوستان ..
بعد يه سوال ديگه .. روي دوربين يه جاي ورودي آداپتور ( DC-In ) هست كه توي دفترچش هم هست .. اين به چه درد ميخوره ؟؟
اون ورودي آداپتور براي وقتيه كه شما زياد عكس مي گيري و دوربين رو هم حركت نميدي . در اين حالت مي توني از اون ورودي استفاده كني و نيازي هم به باتري و شارژ مداوم اون نيست . مثل آتليه عكس . فراموش نشه كه اين آداپتور بايد مشخصاتش دقيقا با مواردي كه سازنده تعيين كرده يكي باشه .نقل قول:
سلام ، ببخشید من یه گوشی می خواستم بگیرم تا 500 هزار تومن . می خواستم ببینم گوشی با این قیمت با زوم اپتیکال بالا پیدا می شه ؟:31:
خیلی ممنون
اين تاپيك مربوط ميشه به دوربينهاي ديجيتال . لطفا سوال خودتونو در تاپيك مربوطه مطرح كنيد . :46:نقل قول:
نقل قول:
اها ، يعني مستقيم هست و شار و اينا نميشه فقط از جريان مستقيم استفاده ميكنه درسته ؟..
ممنون
گوشیهای رایج بازار فقط مختصری زوم دیجیتال دارند و زوم اپتیکال ندارند چون اپتیکال نیاز به حرکت عدسی ها داردنقل قول:
البته چند مدل گوشی هستند که زوم اپتیکال دارن (در حد 3 برابر). ولی خب موبایله دیگه. همین دوربین های دیجیتال هم نصف بیشترشون عکساشون مشکل داره چه برسه به موبایل.
شرمنده ، من اشتباهاً به جای کلمه ی دوربین ، گوشی نوشتم .:31:باید این جوری می نوشتم :
دوربین خوب با زوم اپتیکال بالا تا سقف 500 هزار تومن چی هست ؟
خیلی ممنون
آقا قضیه چیه جدیدا همه به دوربین میگن گوشی؟
نکنه امریکا میخواد فرهنگ خودشو به ما تحمیل کنه؟ مگه سر خلیج فارس ما کم گذاشتیم که جدیدا دارن اسم دوربین هم عوض میکنن؟
نه دوست عزيز ربطي به آمريكا و فرهنگ و اين چيزا نداره . اين دوستاني كه اشتباها به جاي دوربين ميگن گوشي كساني هستن كه صبح تا شب با گوشي موبايل كار مي كنن و اصطلاحا گوشي باز حرفه اي محسوب ميشن . به خاطر همين همه چيز رو شبيه گوشي مي بينن . :46:نقل قول:
سلام
دوستان من یه کنون مدل دی 10 گرفتم می خواستم بدونم واقعا این دوربین ضد اب هست می خوام باهاش یه سری عکس از داخل دریا بگیرم :20:
با تشکر از اساتید
بله دوست خوبم اين دوربين هم ضد آب تا عمق 10 متري هم ضد ضربه در صورت افتادن از ارتفاع 1.2 متري و هم ضد يخ زدگي تا دماي 10- درجه هست .نقل قول:
بچه ها ...
لطفاً اگه می شه به من یه دوربین با زوم اپتیکال بالا معرفی کنین .
Canon Sx10 با زوم 20 برابرنقل قول:
Panasonic FZ28 با زوم 18 برابر
تایید میشه. اگه 500 تومن بودجه دارین که SX10 به نظرم بهتره.
نظر اساتید در مورد Nikon D700 چیه؟
اقا چرا از hx-1سوني ياد نميشود .هركي تمام امكانات رو يكجا و دررنج 500تومن ميخواد شك نكنه كه اين دوربين جوابشو ميده .همين قدر بدونيد كه من به جاي عكس ازش فيلم ميگيرم)full hd) بعد تو خونه ازفريمهاي مورد دلخواه خودم عكس ميگيرم البته خيلي كم افت كيفيت داره ولي عكسهاش به اندازه كافي كيفيت داره زوم 20x هم رو كه موقع فيلمبرداري استفاده كنين بدون صداي لنز و باكيفيت فوق العاده استريو ميفهمين زوم يعني چي .امكانات ديگه اش رو هم اگه خواستين با تجربه شخصي خودم بهتون ميگم.
دوست عزيز Nikon D700 يه دوربين حرفه اي فول فريم به حساب مياد كه تقريبا 2.500.000 تومن قيمت داره . شما حاضري براي اين دوربين اين مبلغ رو هزينه كني ؟نقل قول:
در این که HX-1 دوربین خوبیه و توانایی های زیادی داره شکی نیست. ولی اولا قیمتش اگه اشتباه نکنم بالای 500 تومن بود. دوما هم از نظر کیفیت عکس پایین تر از دوربین های با قیمت پایین تر مثل SX10 و FZ28 قرار میگیره.نقل قول:
این روشی هم که شما بهش اشاره کردید (جدا کردن فریم از روی فیلم) کیفیتش خیلی از این که عکس بگیرین پایین تره. علاوه بر این رزولوشن پایین تری هم داره (رزولوشن فول HD در مقابل 9 مگاپیکسل)
در حال حاضر یکی از بهترین دوربین های بازاره. هم کیفیت خوب نویز بسیار پایینی داره و هم این که فول فریمه و هم این که با وجود مشخصات خوبش اختلاف قیمت قابل توجهی با D3 داره.نقل قول:
به نظر شما ها میشه یه دوربین خوب با بودجه زیر 200 تومان برای مصارف خانوادگی تهیه کردش ؟
اگه آره اون دوربین چیه ؟
با این بودجه پاناسونیک LZ10 فکر کنم بشه پیدا کرد. ولی اگه LZ10 یا LZ8 پیدا نکردین یا گرون تر بود کنان A2000 IS هم بد نیست.نقل قول:
مژده مژده مژده...
دوربین های جدید کنان معرفی شد:
G11
کنان تصمیم گرفت با ارائه ی یک دوربین دیگه از سری G و این بار با رزولوشن پایین تر دماغ پاناسونیک رو به خاک بماله! دقیقا ایرادی که dpreview از این دوربین گرفته بود و باعث شده بود نویز عکساش بالا باشه رفع شد.
SX20
باز هم به عنوان پاسخ به رقبا و مخصوصا پاناسونیک FZ28. آخرین دوربین از سری SX مجهز به فیلمبرداری HD و سنسور 12 مگاپیکسلی شده.
S90
سنسور 1/1.7 با رزولوشن 10 مگاپیکسل و لنز 105-28 با دیافراگم 4.9-2.0 و صفحه ی 3 اینچی با رزولوشن 460k
SX120
مدل ارتقا یافته ی SX110 که رزولوشنش به 10 مگاپیکسل افزایش پیدا کرده و تشخیص چهره ش بهبود پیدا کرده.
به نظر شما دوربين Canon S90 مي تونه رقيبي براي Panasonic LX3 باشه ؟ چون سايت dpreview اين دو تا دوربين رو كنار هم قرار داده .نقل قول: