داش روبی دستت درستتتتتتتتتتتتت
داش روبی دستت درستتتتتتتتتتتتت
مخلص آقا رائولم هستیم...نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این قسمت از یو توب سر بزنید بد نیست فیلماش در باره یورو 2008 ته...
در ضمن آهنگ تریکس و فلیکس رو از یوتوب دانلود کردم الان میذارمش...
کد:http://youtube.com/watch?v=E1CR-VP_dtw&feature=related
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو برا داش زیزو گذاشتم البته هر کی خواست برداره خودم از سایت خودمون برداشتم
بزار حجمش که زیاد نیست؟؟ اگه زیاده بگو نامردی نکن :دی:8:
بدترین نامردیها تو دنیای اینترنت اینه که یه فایل با حجم بالا بذاری!!!!!:31:نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارجینالشه مثله اون دیشبی نیست ک شبکه سه اومده بود بند و بساطشو برداشته بود این با زبان اصلی خودشه...
حجمشم 7.67 مگاست با فرمت mp4 .هرکاری کردم کمتر نشد. اگه خواستین بگین به فرمت3gp تبدیل کنم که حجمش به یک گیگا شایدم کمتر برسه...
کد:http://www.4shared.com/file/53731791/696126db/video.html?dirPwdVerified=8e107d17
سلام خوبی - این حجمش چقدره ؟ اگه7.67 مگه پس چرا گفتی اگه تبدیل کنم میشه شاید به یک گیگا برسه -- وای خدای من دانلود 7 گیگ تا دوره بعد جام ملتها طول میکشه......
حجم.............1.63نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/53735503/da4bbf87/video.html?dirPwdVerified=8e107d17
از کجا فعال کنم دوست عزیز:10:نقل قول:
این هم رونالدو رو شامل می شه دیگه !نقل قول:
براساس قانون ۱۷ فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا هر بازیکن زیر ۲۸ سال که به مدت ۳ سال از قراردادش با تیمی را گذرانده باشد می تواند با پرداخت خسارت قراردادش را یک طرفه فسخ کند که روبینیو همچین شرایطی را داراست.
ای ول داش روبی اگه از اینا باز داری بزار
در سمت راست صفحه اون بالاش برو تو تنظیمات کاربر بعد تو ستون سمت راست برو تو ویرایش اختیارات و بعدش در قسمت Private Messaging ایجاد پیغام خصوصی رو تیک بزن و در نهایت پایین صفحه تغییرات رو ذخیره کن.:10:نقل قول:
آقا ... کسی خبر داره که اومدن روبینیو به چلسی تو چه وضعیتیه ؟!!! :33:
هنوز هیچی مشخص نیست البته به اومدن دروگبا به رئال بستگی داره:31:نقل قول:
خبرگزاري فارس: مسئولين باشگاه والنسيا پيشنهاد نجومي بارسلونا براي جذب مهاجم اين تيم را به اميد بالا رفتن مبلغ پيشنهاد مادريد رد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، داويد ويا مهاجم گل زن والنسيا و آقاي گل يورو 2008 ، اين روزها در حال استراحت و سپري كردن دوران مصدوميت خود است؛ اما مشتريان بزرگ او مدام در حال مذاكره با مديربرنامه هايش هستند.
بارسلونا روز گذشته پيشنهادي 24 ميليون پوندي به والنسيا ارائه كرد كه در ساعت هاي اوليه پس از دريافت اين پيشنهاد از سوي والنسيا رسما رد شد.
والنسيا اميدوار است رئال مادريد ارزش اين رد پيشنهاد را دانسته و با مبلغ بالاتري براي به خدمت گرفتن داويد ويا تلاش كند.
خبرگزاري فارس: مدير برنامه مشترك بازيكنان تحت قرارداد با باشگاه چلسي مي كوشد دروگبا را با روبينيو معاوضه كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پيهره فرلوت، وكيل بازيكنان چلسي و مدير برنامه هاي دوم روبينيو گفت: از ديد من، اين يك انتقال بسيار مهم و سرنوشت ساز است و به نفع هر دو طرف (چلسي و رئال مادريد) صورت مي گيرد.
وي افزود: دروگبا ديگر براي چلسي بازي نمي كند و نمي شود از او توقع زيادي داشته باشيم؛ اما روبينيو از انگيزه بالايي براي درخشش در چلسي برخوردار است.
فرلوت عنوان كرد: هر دو بازيكن در پي ميدان جديدي براي تداوم درخشش خود مي گردند. اميدوارم مديران عامل دو طرف در اين معاوضه نهايت همكاري را داشته باشند. به دو طرف هشدار مي دهم كه پروژه دروگبا به جاي روبينيو تنها راه شما است و بايد منطقي باشيد.
:40:
به نظر من از وقتی مورینیو از چلسی رفت دست این دروگبا دیگه تو چلسی به کار نمیره!!!
این معامله آره به نفع چلسیه این معامله... :31:نقل قول:
ممد عزیز خوبی..؟ :10:
حالا شما اینو می گین ..
به نظر من حالا خوب بازی کنه رو سنش حالا می شه یه کاری کرد...
من می ترسم بیاد رئال و بازیش...:13:
مراسم اختتامیه یورو 2008
Enrique Iglesias Can You Hear Me Live Euro 2008 Final Viennaترانه رسمی یورو 2008 را خواننده مشهور 33 ساله اسپانیایی - انریکه ایگلسیاس- خوانده است. این ترانه Can You Hear Me نام دارد
حجم : 1.67
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.4shared.com/file/53826885/2daa3762/vidteo.html?dirPwdVerified=8e107d17
ايول! اگه ميشد عكسي، فيلمي چيزي ازش ببينيم خيلي خوب بود! :31: جاي بكام خالي!!!!نقل قول:
آره راست میگه - میگم روبی جان از بکام چیزی نگفتن خدایی باید بیاد روی همه رو کم کنه یه چن تا گل نازم به اولی کانو بوون بزنهنقل قول:
ايول! اگه ميشد عكسي، فيلمي چيزي ازش ببينيم خيلي خوب بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاي بكام خالي!!!!
حیف که علی دائی از فوتبال خداحافظی کرد وگرنه اونم می بردند ضربه ایستگاهی بزنه...:31:نقل قول:
البته جای ممد نوازی هم خالیه اینجا ... :31:نقل قول:
قربانت....حتما" این کارو بکن...از نظر آموزشی خیلی خوبه ......:31:نقل قول:
ولی واقعا" دستت درد نکنه...
اااانقل قول:
حیف که علی دائی از فوتبال خداحافظی کرد وگرنه اونم می بردند ضربه ایستگاهی بزنه...
اقا مسخره نکنید زشته !!! ..:دی
علی دایی رو برای خط دفاعی بر می دارن !!!!
آخه دیگه هماهنگ شده اسمش رفته تولیست -من میگم احمد رضا خاکپور بره چون تو آمریکا ست راحت با واحد میتونه بیاد سر تمریننقل قول:
اااا
اقا مسخره نکنید زشته !!! ..:دی
علی دایی رو برای خط دفاعی بر می دارن !!!!
یه کار بهترم می تونستند کنند..نقل قول:
علی دائی می رفت پشت توپ. بعد دو تا دستاشو به حالت مثلثی شکل روی کمرش می زاشت بعد یه تمرکز میکرد بعد با سرعت می رفت طرف توپ...حالا نکته کلیدی کار اینجاست!!! بعد از رو توپ می پرید می رفت کنار بعدشم بازیکن اصلیه توپو شوت می کرد.....خوبه....:31:
تا یادم نرفته اینم بگم فیروز کریمی ام می بردند به عنوان مربی ...میرفت کنار زمین دستاشو تکون می داد که علی دائی یا خاکپور یا... خواستند شوت بزنند همه بگند بابا عجب مربی کار بلدی دست اسکولاری رو از پشت بسته .شایدم کریمی رو به عنوان سر مربی یکی از تیم های اروپایی انتخاب می کردند که این ریس فدراسیون ما یکم حال می کرد!!!!
در ضمن بچه ها یه وقت اگه اینا رو به علی دایی یا فیروز کریمی گفتم ناراحت نشینا ...اینا همش یه فکر ه...
طالبی رو هم نامردی کرن نبردن و حق خوری کردن !!!!
من شکایت می کنم!!!!
ببخشید طالبلو!!!
البته باید بگم وحید جان جلال طالبی رو هم اسمشو تو لیست دیدیم به عنوان انالیزور:8::31:نقل قول:
نقل قول:
دیگه کسی نبود ....
برای این که نگن : نزنید به حاشیه این عکسو گذاشتم....
در ضمن علیرضا جان اون عکسی که دیشب گذاشتی من تازه همین چند ساعت پیش دیدم .دیشب نمی دونم چرا عکسو نشون نمی داد.زیرش نوشته بودی"گذاشتم البته هر کی خواست برداره خودم از سایت خودمون برداشتم"
حالا من میگفتم خدایا چی داره می گه خواستم ازت بپرسم یادم رفت.امروز که عکسو دیدم خواستم بگم ممنون..
خواهش میکنم مهدی جان
ولی یادم رفت بگم آقای جلالی به همراه اون نرم افزارش رفته تا بعد از ضربات بشینه بحث فنی راه بندازه
اینو خوب اومدی ...:31:اون دروازبانه اسمش چی بود یادم رفته .دروازبان پگاه.همونی که خودشو به غش می زد اونم بزن تو لیست...تموم شد دیگه ..اون از بازیکنا. این از آنالیزور .سر مربی شم که جور شد .یه جلالی کم بود که اگه خدا بخواد تو اون مسابقه نرم افزارشو یه ورژن می بره بالا .چار تام تماشاچی پیدا می کنیم...علی آبادیم می زاریم تو جایگاه مهمانهای ویژه... بیاد بره از اونجا بازی و ببینه حال کنه (این قدر به این و اون گیر نده)!!! فردوسی پورم بزن تو لیست برای گزارش....به حجازیم یه پست دهن پرکن بده...هواداراش حال کنن.فقط بگو علی دایی جنس لباسای تیمو خوب بزنه تا موقعه بازی شماره هاش یکی یکی در نیان!!!فقط می مونه داور که اگه اونم خواستن یه جوری جورش می کنیم...دیگه نبود....چون مسابقه تو آمریکاست حتما"بچه ها برا رو کم کردن این آمریکاییهام که شده بد بازی نمی کنند...:40:نقل قول:
به امید اون روز:10:
ای ول معلوم شد استقلالی هستی .. آقا یه خیر بد الان با خاکپور داشتم صحبت میکردم گفت ایستگاه اتوبوس و از جلو خونشون برداشتن منم باید تا مترو پیاده بیام واسه همین به کل نمیام حالا موندم این خبرو چطوری به فیروزو بقیه مربی ها بگم آخه گفتن ما در حدی که اسکولاری رو روبینییو حساب باز کرده رو خاکپور حساب باز کردیم....
معلومه استقلالی ها:27:پس حالا که این چور شد قطبییم می یاریم هرچی باشه یه چار پنج تا پیرهن بیشتر از بقیه تو آمریکا پاره کرده زبانشم که به قول آقای تاج توپه توپه .در ضمن این مورد خاکپور رو به هر کی می گی بگو به این فیروز کریمی نگو .یه چیزی به این رییس جمهور آمریکا و شهردار اون شهر می گه ...بنده خدا خاکپورم خونه نشین می کنه. ..می گردیم با بچه ها یه بازیکن توپ تر پیدا می کنیم ...علیزاده چطوره...:13:.شاید به افتخار اون اومدن به جای ضربات ایستگاهی ضربات out زدند اون وقت هم ما می بریم هم اونا یه چیزی یاد می گیرند.این جوری با یه تیر دو نشون می زنیم...:27:نقل قول:
خوبه ولی نظر من رو استاد اسدیه چون با تکنیک در حد رونالدو هست و به هر حال 20 تا پیرهن بیشتر از علیزاده پاره کرده
حالا برو بچ با این عکس حال کنن ما رونالدو زودتر آوردیم نمیدونم چرا اینا انقدر کش میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتی استاد اسدی یاد کعبی افتادم (چه ربطی داشت نمی دونم).یادته چه لگدی به این فیگو زد:31:
اگه اونو بیاریم فیگو به رونالدو قیل بازی هماهنگ می کنه میگه مواظب این داش کعبی باش می زنه ناکارت می کنه اون وقت باید رئالو تو خواب ببینه ها ...
اقا می گم یکی بره تایپیک بزنه رونالدو به رئال اومد .....بعدش این عکس رو بزاره !!!
عنوانش هم به نویسه : رونالدو به رئال امد ! (همراه با عکس ) ...
خیلی با حال می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر خوبیه برا سر کار گذاشتن مردم(فعلا")نقل قول:
یه نفر این کارو کنه اولین پستشو خودم میدم...می نویسم " کارت درسته از مدیریت عزیز می خوام به این تاپیک کار نداشته باشه"