ولی هیچکس قطبی نمیشه.
ای کاش نگهش می داشتن
یا حق.
ولی هیچکس قطبی نمیشه.
ای کاش نگهش می داشتن
یا حق.
دوست عزیز این مقاله رو یکی از دوستام نوشته.نقل قول:
اگه کار یکی از دوستان هستشنقل قول:
حتما از قول من تشکر کن :دی
+
رو جریانات تیم ملی
و
درگیریهاش با قطبی و هی قهر کردنهاش
میتونست بیشتر مانور بده
یعنی میگین نمیتونیم یه مقاله ای خودمون بنویسیم بزاریم اینجا دیگرون بخونن؟ معتبر یعنی چی؟ خب مگه این حرفها غیر معتبره؟ یا حالا اگر منبع دار باشه معتبر میشه؟
قطبی در آخرین مصاحبه در فرودگاه گفت : اگر من میموندم باید خیلی ها از تیم می رفتند بنابراین ترجیح دادم من برم
منظورش کیه کسی میدونه
فکر کنم حمید استیلی رو می گه
خاكپور: مشكلي براي كار كردن كنار استيلي ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي براي كار كردن كنار استيلي ندارم و در مورد حضور در كادر فني، فردا با كاشاني ديدار ميكنم.
محمد خاكپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص حضور در كادر فني پرسپوليس اظهار داشت: مربيگري در اين تيم كار بسيار سختي بوده و با عدم برنامه ريزي مناسب موفقيت در اين تيم امكان پذير نيست.
وي افزود: با توجه به حضور اين تيم در سه جام ايراني و آسيايي از دست دادن زمان، ضرر بزرگي به تيم ميزند و اميدوارم كه پرسپوليس از همين فردا تمريناتش را شروع كند.
مدافع سابق تيم ملي تاكيد كرد: درباره حضور در كادر فني تا به امروز صحبت جديدي با مديرعامل پرسپوليس نداشته و فقط به گفته وي سفرم را به تعويق انداختم؛ اما طبق هماهنگي هاي انجام شده فردا با كاشاني ديدار خواهم كرد.
خاكپور در خصوص همكاري احتمالي با حميد استيلي گفت: سال هاي خوبي با استيلي در پرسپوليس و تيم ملي داشتم. مشكلي براي كار كردن كنار وي ندارم؛ اما هنوز صحبتي در اين خصوص مطرح نشده است.
وي ياد آور شد: با توجه به قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته انتظارات و توقعات از كسي كه هدايت تيم را برعهده گيرد بالا است و اين مورد كار را سخت ميكند. از سوي ديگر كار كردن در چنين تيمي سختي هاي ديگري نيز دارد چراكه پس از شش سال به ليگ قهرمانان آسيا راه يافته است و همه قهرماني آسيا را مي خواهند.
خاكپور خاطر نشان ساخت: تا روز پنج شنبه در ايران خواهم ماند و در صورتي كه اتفاقي رخ ندهد به امريكا سفر خواهم كرد.
جهت پرداخت قسط آخر طلب بازيكنان پرداخت شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك 400 ميليون توماني سازمان تربيتبدني به پرسپوليس
خبرگزاري فارس: سازمان تربيتبدني مبلغ 400 ميليون تومان به باشگاه پرسپوليس پرداخت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مبلغ با درخواست حبيب كاشاني از رئيس سازمان تربيت بدني براي پرداخت قسط آخر طلب بازيكنان و موافقت محمد عليآبادي، به باشگاه پرداخت شد.
كاشاني از مسئولان مالي باشگاه خواست فهرست بازيكنان طلبكار را به وي تحويل دهند
لطفا خارج از موضوع بحث نکنید
مصاحبه قطبی در حاشیه دیدار ایران و امارات: با فراهم شدن شرايط حاضرم به پرسپوليس برگردم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسوليس گفت: در صورت فراهم شدن شرايط حاضرم به تيم محبويم برگردم. به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به العين، افشين قطبي در جريان مسابقه حساس تيم هاي ملي امارات و ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 از جمله حاضرين در ورزشگاه القطاره بود و مسابقه را از نزديك تماشا كرد. قطبي در مورد حضورش در امارات به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: در حال حاضر من در دبي استراحت ميكنم و شايد در روزهاي آينده براي تماشاي مسابقات يورو 2008 راهي اتريش شويم. وي ادامه داد: بعد از بازگشت از اروپا در مورد تيم بعديام تصميم گيري خواهم كرد اگر چه امكان مربيگري در امارات چنادن بعيد نيست زيرا اين كشور امكانات حرفهاي را دارد و كشوري كاملا بين المللي است. قطبي درباره احتمال بازگتش به ايران گفت: به عنوان يك ايراني هميشه در خدمت كشورم هستم و اگر فدراسيون فوتبال ايران مرا بخواهد با كمال ميل حاضرم براي كمك بيايم و اگر شرايط و امكانات فراهم باشد من با افتخار به ايران بر ميگردم. وي افزود: يك ايراني واقعي هميشه براي خدمت به كشورش آماده است و من هرگز نميتوانم از كشورم براي هميشه خداحافظي كنم. دستيار سابق پيم وربيك در مورد احتمال بازگشتش به پرسوليس خاطر نشان كرد: اگر شرايط را برايم فراهم كنند اين امكان وجود دارد كه بار ديگر به تيم محبوبم برگردم. قطبي در خصوص علت اصلي جدايياش از پرسپوليس گفت: من اگر در تيم مي ماندم بايد خيليها پرسپوليس را ترك مي كردند بنابراين براي نجات پرسوليس يك نفر برود بهتر از اين است كه چند نفر بروند. وي افزود: البيته مسايل خانوادگي يكي از دلايل جداييام از پرسوليس بود اما براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا بايد امكانت در سطح حرفهاي براي اين باشگاه فراهم شود.
آخه مگه این استیلی میزاره کسی تو این تیم کار کنه
هر سال به خاطر این آقا مجبوریم مربی عوض کنیم
خاکپور چرا اینقدر پیر شده؟
اون موها رو از کجا اورده؟
حميد استيلي با باشگاه پيروزي (پرسپوليس) به توافق رسيد.
دستيار اول افشين قطبي در فصل گذشته با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: طي جلسات متعددي كه با "كاشاني" مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتم، سرانجام براي سرمربيگريام در تيم فوتبال پرسپوليس به توافق رسيديم.
وي افزود: قرار است، كاشاني براي بستن تيمي قدرتمند در فصل آينده، از امروز شروع به كار كند؛ ضمن اين كه مقرر شد در جلسه آينده هيات مديره كه ظرف امروز يا فردا تشكيل ميشود، حضور يافته و برنامههايم را براي فصل آينده مسابقات به اعضا، ارايه كنم. جلسه هيات مديره قرار بود روز گذشته برگزار شود كه به دليل طولاني شدن جلسه هيات دولت، انجام نشد.
باشگاه پرسپوليس از امروز كار تمديد قرارداد بازيكنان و عقد قرارداد با بازيكنان جديد را آغاز خواهد كرد.
منبع isna.ir
اه
اعصابم خرد شد
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: "استيلي" و "پيرواني" بيشترين راي را در هيات مديره دارند.
فرخزادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي ايسنا ، اظهار كرد: قرار است "كاشاني" مديرعامل باشگاه پيشنهادش را به "سعيدلو" رييس هيات مديره ارايه كند و وي ساير اعضا را در جريان كار و تشكيل جلسه هيات مديره قرار دهد.
وي افزود: حميد استيلي و افشين پيرواني گزينههايي بودند كه در ميان اعضاي هيات مديره بيشترين راي را دارند، اما براي قطعي شدن سرمربي تيم و صدورحكم نهايي براي وي، ظرف امروز يا فردا جلسهاي را بين اعضاي هيات مديره تشكيل داده و كار را تمام ميكنيم.
فكر كنم آخرشم استيلي خودشو به عنوان سرمربي جا ميكنه:41::41:
ای خدا ما چقدر بدبختیم
تا میاد تیم سرو سامون بگیره
باید فوری خرابش کنن
همیشه شادیه پرسپولیس کوتاه مدت بوده
ای بابا
شاید تنها خاصیت انتخاب شدن استیلی این باشه که دیگه تو تیم جنجال نیستش.شرط میبندم اگر هر کس دیگه ای بشه استیلی میشه دستیارش و دوباره تو کل فصل موش میدوونه
دوستان گرامی حالا که دیگه استیلی شد سرمربی بهتره دیگه بر زدش حرف نزنیم
خواه ناخواه سرمربی شده حالا بهتره به نفع پرسپولیس از این شخص حمایت کنیم
تنها راه کم شدن شر استیلی از سر پرسپولیس همینه
که سر مربیش کنن و به محض اینکه یه بازی خراب کرد پرتش کنن بیرون.
حالا دیگه استیلی انتخاب شد ....و ما هوادار ها وظیفه داریم 1 سال حمایتش کنیم(مجبوریم)
تو این یک سال باید به دید یک معصوم و بیگناه نگاهش کنیم...
و داد بزنیم ...حمیــــــــــــد استیلی
شما رو نمیدونم ولی من عمرا برم ورزشگاه استیلی رو تشویق کنم --- اصلا میخواد فرگوسن باشه وقتی آبزیره کاهی بیاد جای جوونمردی رو بگیره -- مصلحت تیم رو فدای خودخواهی خودش بکنه -- تیمم قهرمان کنه بازم تشویقش نمیکنم -- باور کنید تیم دنیزلی هم میتونست قهرمان باشه ولی افسوس .....
من که اصلا نمیرم ورزشگاه چه استیلی چه قطبی چه دنیزلی.نقل قول:
ااااااااااااا اونوقت چرا ؟ :31:نقل قول:
من که اصلا نمیرم ورزشگاه چه استیلی چه قطبی چه دنیزلی.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): مدافع سابق تيم فوتبال راه آهن تهران که با عقد قراردادي دو ساله به تيم پرسپوليس تهران پيوست ، گفت : به آرزويم رسيدم و سفيد امضاء کردم.
به گزارش ايرنا ، "عليرضا محمد" مدافع منتخب ليگ برتر و مدافع سابق تيم راه آهن تهران روز سه شنبه در گفت و گويي با سايت رسمي اينترنتي باشگاه پرسپوليس در خصوص حضورش در ترکيب تيم پرسپوليس تهران اظهار داشت : تيم پرسپوليس را از بچگي دوست داشتم و تمام ديدارهاي اين تيم را در ورزشگاه از نزديک مي ديدم.
آرزو و عشق و علاقه من ، پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس بود و از بازي تمام بازيکنان اين تيم لذت مي بردم و به همين خاطر شرايطي پيش آمد که به تيم محبوبم بپيوندم.
اين بازيکن در مورد قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس گفت : من قول حضور در تيم محبوبم را داده بودم و قبل از تعطيلات با "حبيب کاشاني" مديرعامل باشگاه پرسپوليس دست يا علي دادم و به خاطر حضور وي ، هواداران پرشور و عشق به پرسپوليس به قولم وفا کردم.
عليرضا محمد در مورد اينکه چرا با تيم پرسپوليس قرارداد سفيد امضاء کرده است ، گفت :
براي من فرقي نمي کند ، مهم اين است که من به آرزويم رسيدم و به همين خاطر قرارداد سفيد امضاء کردم تا دينم را به تيم مورد علاقه ام ادا کنم.
وي اضافه کرد : من در تيمهاي فجر سپاه پاسداران تهران ، پيکان ، شهاب زنجان و راه آهن تهران بازي کرده ام و اينک در خدمت تيم پرسپوليس هستم. در ضمن از تيم هاي استقلال اهواز ، پيکان تهران ، سايپا کرج ، استقلال تهران ، سپاهان اصفهان و يک تيم عربي پيشنهادهايي داشتم.
بازيکن جديد تيم پرسپوليس تهران با اشاره به اينکه پست تخصصي اش دفاع چپ و راست است ، در باره فصل قبل گفت : فصل قبل براي من خيلي خوب و مطلوب بود چرا که بازيکن منتخب اين پست معرفي شدم و اکنون مي خواهم با تلاش مضاعف در بهترين شرايط در تيم محبوبم بازي کنم.
ایول به این میگن پرسپولیسی اصیل
استیلی دقیقه 96 سرمربی شد !
کد:http://khabaronline.ir/varzeshi/4-87.3.22_th.jpg
اميدوارم سرنوشت صمد مرفاوي در انتظار حميد استيلي نباشه
نه ....به نظر من حمید استیلی کارش را خوب بلده...چیزی که عامل ایجاد جو متضاد شده ...تقابل اون با قطبی هست
حمید کجا صمد کجا؟
کلا سابقه و سیر تکامل حمید میگه ...موفقیت دور از انتظار نیست....
اما اون چیزی که خیلی مهم هست محبوبیت نزد هواداران هست
چون وقت تلف کردن و حرص خوردنه.نقل قول:
منم حقیقتش زیاد هیجان برام خوب نیست.
فقط میشه امیدوار بود نه؟
تنها نقطه مثبتی که هست اینه که با سرمربی شدن استیلی دیگه تو تیم موش دوونده نمیشه چون خودش به آرزوش رسیده و لازم نیست زیرآب کسیو بزنه.هر چند بعید نیست همین بازیکنایی که باشون هماهنگ میکرد برای کله پا کردن بقیه مربیا خودشو کله پا کنن
نه گمانم بردیا جاننقل قول:
تا بوده همین بوده تا هست همین هست
اقایون حالا که شده بجای بد گفتن بیاین از این به بعد ازش حمایت کنیم
نه داداش من بمیرمم از این مردک شارلاتان حمایت نمیکنم.
مساله اي كه هست اينه كه فعلا حميد استيلي آشنا ترين فرد به شرايط پرسپوليسه و همچنين فكر ميكنم سه يا 4 ساله تو پرسپوليس كمك مربي هستش ( البته زمان دنيزلي نيم فصل دوم اخراج شد ) . همچنين كار با مربيان بزرگ ( مثل آري هان و دنيزلي و افشين امپراطور ) باعث شده تجربه ي خوبي هم داشته باشه . هرچند به امپراطور نميرسه ولي وقتي مادر نيست بايد با زن بابا ساخت ديگه .
فکر میکنم مربی خوبی بشه این استیلی
یادمون نرفته که چه بازیکن گیری حرفه ای کرد همین فصل پیش
بابا جون استیلی هیچی بلد نیست.
با نگاه کردن به کارای قطبی و دیگران که ادم مربی نمیشه.
مساله نگاه كردن نيست . چيزي كه هست اينه كه استيلي مدرك A داره در حالي كه اكثر همدوره هاش مثل دايي و گل محمدي و مدير روستا و ... نهايتا مدرك B آسيا رو دارن اما استيلي دوره اش رو تو هلند گذرونده و A فيفا رو داره نه آسيا . پس يه كم منصف تر باشيم . ( سواي مسائل حاشيه اي)نقل قول:
اقا میگن پرسپولیس داره هادی اصغری را میگیره
خیلی توپ میشه
ایول به کاشانی
ایول پرسپولیس
همونجوری که گفتم من به استیلی امیدوارم نباشیم چیکار کنیم
البته خاکپور هم مدرک مربی گری a امریکا رو داره.
ولی چه فایده چون امریکا فوتبال نداره.