فنهاي ps3 داراي 3 حالت هستند كه بستگي به نوع بازي و مقدار ساعتي كه بازي ميكني داره.....نقل قول:
احتمالا" كنسول شما به حالت سوم رسيده.....مشكلي هم نيست عاديه...:46:
Printable View
فنهاي ps3 داراي 3 حالت هستند كه بستگي به نوع بازي و مقدار ساعتي كه بازي ميكني داره.....نقل قول:
احتمالا" كنسول شما به حالت سوم رسيده.....مشكلي هم نيست عاديه...:46:
دقیقا مثل منی :دینقل قول:
Monitor من HDMI داره و دیگه این دردسر هارو ندارم. الان هم Monitor LG 2261v شده 160-170 تومن که واقعا راضی کننده هست.
جدا شده 170 ؟!!! خیییییلی ارون شده که :41:
سخت افزار هایی که از سیستم های موبایلی بهره میبرند مثل انواع لپتاپ و کنسول های اسلیم به خاطر نوع طراحی که دارند وقتی فنشون برای بیشتر خنک کردن دستگاه گردشش سریع تر میشه صدای پنکه از توشون در میاد !نقل قول:
چیز زیاد مهمی نیست ، دور فن دستگاه رفته بالا همین .
من به خاطر خرید ps3 و دوتا بازی پولم تمام شده و قادر به خرید مانیتور جدید نیستم!نقل قول:
سلام عزیز , نه خواهش میکنم این چه حرفیه .
ببینید حالت Sleeping Mode زمانی رخ میده که هیچ گونه سیگنالی رو monitor دریافت نکنه .
الان هم من فکر میکنم مانیتورتون با کنسول هماهنگی نداره.
مدلش چیه ؟
Monitor من HDMI داره و دیگه این دردسر هارو ندارم. الان هم Monitor LG 2261v شده 160-170 تومن که واقعا راضی کننده هست.
مانیتور من 191EW هست philips و حالا مانیتور با کنسول هماهنگی نداره باید چیکار کرد؟
یه چنتا پست را داشتم میدیدم که یادم افتاد یه چیزی بگم که دور هم باشیم!!:31:
با عدر خواهی از جامعه ps3 داران مخصوصا خودم!:31: باید بگم که :
ps3 به تنهایی مفت نمارزه!
اگه کسی میخواد برای اولین بار کنسول بخره بهتره اول یدونه X360 بخره و بعد پولاشو جمع کنه و در کنارش یدونه ps3 هم بخره!
الان کسایی که از نظر مالی خیلی قوی نیستن و تنها ps3 را دارن واقعا زجر میکشن!
چون خیلی از بازیهای multi که تعدادشون کم نیست و خیلی هاشون هم مخصوصا بازیهای امسال واقعا ارزش بازی کردن دارن رو نمیتونن تجربه کنن.
من خودم قبلا یعنی بیش از 1 سال پیش یه فت داشتم و به خاطره همین گرون بودن بازیهاش با ضرر فوروختمش و به تازگی فقط به خاطر دو تا بازی (HR و Uncharted 2) این کنسول را خریدم و باز هم واقعا میبینم که ارزش این پولارو نداره!
البته این رو هم بگم که این شرایط دلیل اصلیش همون درامد کم خانواده ها در ایران هست و این طور نیست که این کنسول کنسول بد یا ضعیفی باشه.
اگه به کسی بر خورد عذر خواهی میکنم!
100% تاييد ميشه......نقل قول:
ولي شهاب جون براي همه هم اينطور نيست مثلا" با تعويض بازي آنچنان ضرري هم شامل حال طرف نميشه مثلا" من اكثر انحصاري هاي PS3 رو بازي كردم و نه تنها ضرر نكردم بلكه سود هم كردم.....
نقل قول:
خب کسی میخواد یه چیزی بخره اول باید به جیبش نگاه کنه بعد بخره ;)
heavy Rain که کلی آخر داره اون پولی که می دی ارزش تموم کردن و دیدن تمام آخر هاشو داره ! ولی من بشخصه لذتی که از بازی کردن با PS3 حتی تو عنوان های مشترک ! می برم از بازی کردن با ایکس باکسم نمی برم ! نمی دونم چرا کلا پلی سه یه حال دیگه می ده !
دوستان PSN card uk از کجا تهیه کنم ؟
گفتی PSN کارت UK داغ دل منو تازه کردی پیدا کردی منم می خوام ...
بچه ها ... برای online شدن با PS3 چه چیز هایی لازم هست ؟؟ چه خطر هایی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون
خطر چیه مگه 360 ـه که بازی هاش دزدی باشه خطر بن شدن باشه ؟ :34:
1. کابل اترنت یا همون lan یا شبکه خودمون که وصل می کنید پشت کنسول یه سرشم مودم و اکانت می سازید بازی می کنید ساختید هم uae بسازید کارت هاش همه جا پیدا میشه هایپر استار 24 تومن میده
2. کانکشن وایرلس که wep key رو میدید و وصل میشید
برای psn card من دارم از سایت maximum cards میگیرم بهشون میل زدم ببینم با کردیت کارت bank of america میشه گفتن باید بکشی تو paypal از اونجا خرید کنی من نمی دونم چطور باید بکشم تو pay pal کسی بلده ؟
20 پوند رو میده 29 دلار
این جا 41 تومنه !
این اکانت اروپا هم می فروشه :
فعلا که پول ندارم بعدا پول دار شم حتما یه اکانت می خرم من دی ال سی نمی خوام بخرم فقط برای این مینی گیم ها می خوام :)کد:http://shop.dcinpc.com/index.php?categoryID=15
سلام دوستان این جریان آپدیت ps3 چی شد بریم psn یا نه ؟؟؟ البته دستگاه بنده فت هسته .
PSN اد کن فیض ببریم :)نقل قول:
ویرایش : ادت کردم
سلام به همه بازی خورا.یه راهنمایی کامل در مورد خرید PS3 (همراه با قیمت) بهم بدید ممنون میشم.ایا طبقه بندیه خاصی داره؟به چه صورتیه؟ مچکرم
سلامنقل قول:
راهنمایی خاصی نداره!
فعلا دو نوعش در بازار به وفور یافت میشه :
1: اسلیم 120 گیگ حدود 370 تومن
2:اسلیم 250 گیگ حدود 400 تومن
در تکمیل صحبت دوست خوبمون باید بگم که دورو ور ps3 فت رو کاملا خط بکشیدنقل قول:
سلام به همه بازی خورا.یه راهنمایی کامل در مورد خرید PS3 (همراه با قیمت) بهم بدید ممنون میشم.ایا طبقه بندیه خاصی داره؟به چه صورتیه؟ مچکرم
اگه هم فت رو کسی برای کلکسیونش میخواد بخره حواستون باشه 99% فت های بازار دسته 2 تشریف دارن
بعدم یارو با کمال پررویی میگه نه اینا رو مسافر تو چمدون اورده یکی نیست بگه مرد حسابی تو ساک بوده دستش چرا کنار دکمه هاش چرک جمع شده ! :16: :2:
منم دقیقا با چشمای خودم دیدم این موضوع رو که ps3 رو اورده میگه تو کل بازار فقط این نو مونده. ادم دیگه چی بگه؟؟؟؟:41:نقل قول:
اگه هم فت رو کسی برای کلکسیونش میخواد بخره حواستون باشه 99% فت های بازار دسته 2 تشریف دارن
بعدم یارو با کمال پررویی میگه نه اینا رو مسافر تو چمدون اورده یکی نیست بگه مرد حسابی تو ساک بوده دستش چرا کنار دکمه هاش چرک جمع شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این آپدیت آخری رو نصب کرده؟مخصوصا بروبچ آنلاین.
اینکه بعضی کنسولا مخصوصا فت با این آپدیت تعطیل شدن من رو میترسونه آپ کنم:41:
خبر دارین که بعضی ها سیو رو نمیشناسه یا پورت hdmi کار نمیکنه یا خودش روشن خاموش میشه و...
کسی با این آپدیت تلفات داده یا نه؟
والا من که همون روز اول اپ کردم و هیچ مشکلی هم (بزنم به تخته) نداشتم.البته دستگاه بنده slim هست ولی خیالت تخت اگه فایل اپدیت مشکل نداشته باشه و درست دان شده باشه هیچ مشکلی نیست.اگرم میخوای با خود کنسول به نت وصل بشی و اپ کنی که باید دعا کنی 1 وقت برق نره چون بودن کسانی که بخاطر اپدیت ناقص دچار مشکل شدن.اگه سرعت نتت پایین هست که بهترین کار اینه که با pc بگیری بریزی تو فلش و... خلاصه زیاد به دلت بد راه نده.:31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوستان کسی این آپدیت آخری رو نصب کرده؟مخصوصا بروبچ آنلاین.
اینکه بعضی کنسولا مخصوصا فت با این آپدیت تعطیل شدن من رو میترسونه آپ کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر دارین که بعضی ها سیو رو نمیشناسه یا پورت hdmi کار نمیکنه یا خودش روشن خاموش میشه و...
کسی با این آپدیت تلفات داده یا نه؟
رفیق من فت دارم و اپدیت کردم و مشکلی هم پیش نیومد.
میگن مشکل برای کسایی پیش میاد که کنسولشونو تولید جدید هست یعنی سری اخر فت ها. من کنسولومو 14 ماه پیش خریدم و بعد از اپدیت هم مشکلی پیش نیومد.
اینک بگم بعد از اپدیت خراب نمیشه یهو 2 روز بعد صفحه قرمز میده.
باز شايعات زياد شده چرا خخخخخخخخخخخ
------------------------
ميثم بازي چي گرفتي؟
لاست پلتاو گرفتي؟
منم فت دارم آپدیت کردم مشکلی ندارم ،
دوست عزیز موقع دانلود شما کنسول رو از برقم بکشید هیچ مشکلی پیش نمی آد موقع نصب فریم ور اگه برق قطع بشه برا دستگاه مشکل بوجود می آد ! از رو فلشم اگه بریزید موقع نصب برق بره کنسول رو باید منقل کنید ! ولی موقع دانلود که بلافاصله نصب نمی کنه اول دانلود می کنه بعد نصب می کنه همیشه هم قبل از نصب یه دور فایل رو چک می کنه !نقل قول:
نقل قول:
باز شايعات زياد شده چرا خخخخخخخخخخخ
------------------------
ميثم بازي چي گرفتي؟
لاست پلتاو گرفتي؟
سلام علی جان.
شایعه نیست واقعیت داره:41:
فعلا اخرین بازی که بازی کردم GOW3 بوده
رو این حساب 1 برق اضطراری واجب شد را بندازیم . کاره دیگه یهو ....:31:نقل قول:
نقل قول:
رو این حساب 1 برق اضطراری واجب شد را بندازیم . کاره دیگه یهو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه هم نگرانی نداره ولی خوب تابستون شاید یهو برق بره. به نظرم بهترین و کار این هست که در ساعتی که برق کم کصرف میشه اپدیت کنید که استرس نگیرید تازه اپدیت اصلی زیاد طول نمیکشه
توی فروم سایت Playstation.com یه تاپیک هست که یه لیست از کسایی هس که Ps3 شون (متاسفانه)دچار " YLOD " شده.
البته این فقط لیست کسایی هست که تو اون فروم عضو بودن ،ولی خوبه بازم یه آمار کلی بهمون میده.تقریبا این آمار مال هفت ماه گذشتس.
تعداد مدل
250GB = 2120GB = 5
80GB = 144
60GB = 802
40GB = 117
20GB = 37
تعمیر شده = 24
مجموع = 1107
دوست عزیز اینا مشکلشون یه چیز دیگست. بحت ما در مورد صفحه قرمز بود که فقط ps3 های فت دچارش میشننقل قول:
توی فروم سایت Playstation.com یه تاپیک هست که یه لیست از کسایی هس که Ps3 شون (متاسفانه)دچار " YLOD " شده.
البته این فقط لیست کسایی هست که تو اون فروم عضو بودن ،ولی خوبه بازم یه آمار کلی بهمون میده.تقریبا این آمار مال هفت ماه گذشتس.
تعداد مدل
250GB = 2120GB = 5
80GB = 144
60GB = 802
40GB = 117
20GB = 37
تعمیر شده = 24
نه من کاری به بحثای قبل نداشتم.گفتم شاید آمار جالبی باشه واسه PS3 دارا!!نقل قول:
یه لیست از بازی هایی که 1080 رو ساپورت میکنن
کد:http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-3-General/We-Want-1080-Support-for-PS3-games-past-and-future-ReBorn/m-p/29243153#M1543717
سلام دوستان
از این هکر جوان ps3 خبری نیست ؟ من یه مدت از دنیا بی خبر بودم آخرین خبری که ازش داشتم تو یه سایت خوندم که قراره رو فریمور جدید کار کنه.
من که بیشتر دنبال یه راهی واسه بازی پیدا کردنم.چون این طوری که شنیدم واسه آنلاین بازی کردن همیشه باید بعد از اومدن آپدیت جدید پلی 3 رو آپدیت کنیم . به خاطر همین من زیاد دنبال داستان ..ک شدن پلی 3 نیستم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
سلام دوستان
از این هکر جوان ps3 خبری نیست ؟ من یه مدت از دنیا بی خبر بودم آخرین خبری که ازش داشتم تو یه سایت خوندم که قراره رو فریمور جدید کار کنه.
دوست عزیز با اومدن فریم ور جدید دیگه خبری از -- ps3 نیست.
هکر ها تو فریم ویر psp مونده چه برسه به ps3
دوستان سرور های MAG دان شدن برای تعمیر :دی
ضدحال بود خیلی
من می گفتم چرا کانکت نمی شه حالا کی درست می شه ؟!؟
نمی دونم فکر کنم نوشته بود جمعه !
آقا از بین اینا کدومش ارزش پول دادن داره؟؟(اگه هیچکدومشم نداره بگین:20:)
GT 5
Dirt 2
blur
F1 2010
اینایی که نوشتی هیچکدومشون مثل هم نیست شاید تنها وجه تشابهشون این باشه که همشون ماشین سوارین ، به نظر من پلی استشین سه تو ایران یعنی فقط بازی انحصاری .......نقل قول:
نقل قول:
اینایی که نوشتی هیچکدومشون مثل هم نیست شاید تنها وجه تشابهشون این باشه که همشون ماشین سوارین ، به نظر من پلی استشین سه تو ایران یعنی فقط بازی انحصاری .......
کسی که گیمر هست باید همه کنسولا رو داشته باشه و الکی تعصب به خرج نده. و ps3 هم واقعا اگه ادم بخواد همه بازی هاشو بگیره ورشکستگی داره فجیح