درسته كاملا تاييد ميشه .نقل قول:
درسته كاملا تاييد ميشه .نقل قول:
اینو مطمئنی؟!!کیفیت بازی های کامپیوتر کجا و کیفیت بازی های psp کجانقل قول:
شما احتمالا psp تون يا زغاليه يا براي دوره ي قاجاريسنقل قول:
دوست عزیز،ما دو مدل psp بیشتر نداریم fat و slim.رابطه ی این دو تا با هم مثل رابطه ی ps2 و ps3 نیست.کیفیت بازی های این دو مدل psp مثل همه و در هر دوی اینها کیفیت بازی ها از بازی های مشابه xbox 360،ps3 و pc پایین تره.نقل قول:
به نظر من كه كيفيت بازي هاي psp در حد كامپيتره و يا شايد هم بيشترنقل قول:
دوستان تاييد ميكنيد؟؟؟؟؟
نقل قول:
انجور كه من از بازي هاي psp ديدم گرافيك قابل قبولي داشت نه به اندازه بازي هاي كامپوتر!!!!
گرافيك بازي هاي psp در حد بازي هاي 64 مگ كامپيوتر بيشتر نيست!!!با درنظر گرفتن صفحه نمايش كوچك psp!!!
آره واقعا دمش گرمنقل قول:
نه تایید نمیشه! بازی هاش در حد ps2 و بالاترهنقل قول:
بالاخره بعد از 17 ساعت و 17 دقیقه final fantasy :crisis core رو تموم کردم آخرش آدم اشکش در میاد خیلی احساسی میشه شخصیتی که 17 ساعت باهاش بازی کردی میمیره! در کل یکی از بهترین بازی های عمرم بود
سلام به دوستان عزیز
من بازی Splinter Cell: Essentials رو با فرمت CSO دارم ولی دموهای بازی صدا دارن ولی موقعی که وارد بازی و منوها میشیم صدا نداره مشکل از کجاست؟
یه خبر خوب psp در صدر فروش قرار گرفته بیشتر از 400000 فروخته در حالی که ds بیشتر از 200000 فروخته
New for 3.95:
A new option for playing PlayStation® format software has been added. You can now select [Custom] for the assignment pattern under [Assign Buttons].
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
You can now choose either [Quit and Turn Off the PS3™ System] or [Quit Without Turning Off the PS3™ System] after you select [Quit Remote Play].
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات فریم ویر جدید
نه اصلا تاييد نميشه . مثلا psp ميتونه گرافيكي مثله call of duty 4 يا crysis داشته باشه ؟نقل قول:
گرافيكه psp مثله ps2 هست ولي بعضي از بازي هاش از ps2 بهتره .
نه اشتباه ميكنيد گرافيكش از 64 ديگه بيشتره .نقل قول:
ميتوني بازي هايي مثل god of war يا syphon filter logan shadow رو ببيني . گرافيكه اين بازي ها از نسخه ps2 هم بالاتره و در حد 128 كامپيوتر هست شايدم بالاتر .
اقا سلام!میخواستم ببینم که ایا بازیهای کپی رو فقط میشه بر روی psp انلاک شده ریخت؟؟؟چون من هند هستم و اینجا psp حدود 195 هزار تومنه و میترسم بخرم و بازیهای تقلبی و کپی رو نشه روی دستگاه ریخت؟؟؟در ضمن ایا psp غیر از چینی هم داریم؟؟؟؟؟؟اینجا ps3 و psp هندی هم هست و در فروشگاه اصلی سونی به فروش میرن!امروز یه مدل زرد رنگ slim دیدم که نوشته بود limited edition و مغازه دار گقت فقط تعداد معدودی تولید شده به این رنگ و قیمتش 220 هزار تومن بود و فرقش فقط همون رنگ زردش بود!!البته صورتی هم دیدم ولی فقط این زرده لیمیتد ادیشن بود!!نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟بعضی مدلها روی جعبشون نوشته شده p2004 یا p2006 فرق اینها چیه؟؟باید p2008 بخرم؟؟؟؟؟؟؟
چه خبر خوبی.بالاخره ds،psp رو گرفت.واقعاٌ ds استحقاق بودن تو صدر فروش کنسول های پورتبل رو نداشتنقل قول:
A new option for playing Playstation format software has been added؟!؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
چطوری میشه؟کانورترش رو هم دادن؟الکی که نمیشه CD گذاشت تو PSP!ضمنا باید منتظر DAX عزیز باشیم!
نقل قول:
دوست عزيز گرافيك بازي هاي psp مابين ps1 و ps2 قرار داره و ميشه گفت يه سروگردن از ps1 بالاتره ولي به ps2 نخواهد رسيد..!!! نمونه شاهكار سوني GOD 2
گرافيك PSP در 64 است !!!!! اگه هم بالاتره بايد يه بازي با گرافيك GOD2 براش ساخته بشه انوقت حرف شما درسته!!!!
من چند تا بازي ps1 رو تبديل كردم . كدوم قسمت psp بايد بريزم ؟
لطفا یکی جواب منو بدهنقل قول:
تمام عالم و آدم ميگن بازي هاي psp از ps2 بهتره . منم از خودم نميگم . ميتوني مجله بازي كام شماره 15 آذر ماه رو مطالعه كني . توش نوشته كه از نظر گرافيك تو بيشتره بازي ها نسخه psp از ps2 بهتره .نقل قول:
بعضي بازي ها كه cso ميشه اين مشكل رو پيدا ميكنه .نقل قول:
جواب من رو هم کسی نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب حرف شما درسته!!!:10:اما ميشه بگيد گرافيك كدوم بازي PSP به پاي GOD OF WAR 2 ميرسه؟؟نقل قول:
آره بازي هاي كپي رو فقط ميتوني روي psp كپي خور شده بريزي . كپي خ.ر كردنشم زياد كاري نداره ميتوني توي همين تاپيك سرچ كني چون روش كپي خور كردن نوشته شده . psp هاي موجود توي ايران همه چيني هستن و اكثرا 2006 هست . فرقه آنچناني هم ندارند .نقل قول:
درسته god of war 2 يك چيزه خيلي عالي بود . اما اگه دقت كني منم نگفتم تمام بازي هاي psp از ps2 بهتره . گفتم اكثره بازي ها . يعني توي بعضي بازي ها هم ps2 بهتر هست .نقل قول:
تو پوشه گيم بايد بريزي ......نقل قول:
من چند تا بازي ps1 رو تبديل كردم . كدوم قسمت psp بايد بريزم ؟
مرسي جاويد جان .نقل قول:
من تو گيم ميريزم ولي بعدش كجا بازي مياد ؟. چون تمام psp رو گشتم ولي بازي ps1 رو كه ريخته بودم پيدا نكردم .
بریز توی PSP/GAME/Game name/EBOOT.pbp.میاد بغل بازی های خودش و homebrew ها.
مگه بازي هاي ps2 با كامپيوتر فرق داره!!نقل قول:
نميدونم والا بازي هاي ps2 كه از كامپيوتر قشنگتره:19:
درستهنقل قول:
كاملا تاييد ميشه
شما چه گيري به god of war 2 دادي حالا؟؟؟نقل قول:
سلام
من يه سوال داشتم.
يكي اينكه بازي كشتي كج براي psp تا چه ورژني اومده؟؟(2008 اومده؟؟)
و سوال دوم هم اينكه آيا كسي از شما سايتي سراغ داره كه بازي كشتي كج آخرين ورژن رو براي psp به صورت اينترنتي بفروشه.آخه اينجا كه ما هستيم(قم رو ميگم) همه ي بازي هاي psp پيدا ميشه جز كشتي كج.
خيلي جالبه نه؟:31:
2008 شم اومده ..... من دارمش ولي تا حالا نريختم بازي كنم !نقل قول:
سلام
من يه سوال داشتم.
يكي اينكه بازي كشتي كج براي psp تا چه ورژني اومده؟؟(2008 اومده؟؟)
و سوال دوم هم اينكه آيا كسي از شما سايتي سراغ داره كه بازي كشتي كج آخرين ورژن رو براي psp به صورت اينترنتي بفروشه.آخه اينجا كه ما هستيم(قم رو ميگم) همه ي بازي هاي psp پيدا ميشه جز كشتي كج.
خيلي جالبه نه؟
سلام دوستان.
امرز رفتم يک عدد psp slim بخرم.فروشنده ميگفت ورژن ۳.۹۰ ۲۴۵ تومن.منم ۲۶۰ بيشتر پول ندارم.يه ممورى هم ۴۰ تومن به نظر شما ها تا ۱۵ـ۲۰ روز ديگه ميشه ۲۲۰؟
كسى تو اصفهان جايي سراغ داره قيمتش مناسب تر باشه؟اين فيمتى که گرفتم از مغازه 2play توى مجتمع پگاه هست.
ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
هم مموري رو بهت گرون گفته هم psp رو . الان كپي خور شده تهران حدود 225 هست .نقل قول:
بايد صبر كني ديگه . هر چي به زمان امتحان مدارس نزديك تر بشيم قيمتش پايين تر مياد .
نه اشتباه نکن بعضی بازی هاش از 16 بیشتر نمیشه و در حد igi هست در ضمن اصلا مقایسه بین pc و psp کار درستی نیست در حد 128 هم نیست psp فیزیک قوی ای نداره و نمیتونه سایه ها و .. رو مثل pc نشون بده در کل بی خیال این بحث بشیم بهتره!نقل قول:
من این بازی رو تموم کردم یادم نیست این طوری بود یا نه حالا خود بازی مهمه نه منونقل قول:
خیر خوب تر اینکه هفته پیش psp از مجموع کل psp های فروخته شده در ژاپن بیشتر فروخته !نقل قول:
شما فکر کنم کامپیوترت قدیمیه بازی black برای ps2 رو نگاه کنید به نظرتون psp میتونه اونو اجرا کنهنقل قول:
مهدی جان با چه برنامه ای بازی ps1 رو تبدیل کردی
با برنامه psx2psp .نقل قول:
اهه؟سایه ها رو نمیتونه نشون بده؟مگه Silent Hill بازی نکردی؟سایه از اون بهتر میخوای؟فیزیک قوی نداره؟فیزیک از LocoRoco قوی تر؟کلا من نمیگم PSP در حد کامپیوتره و قرار هم نیست باشه،ولی دیگه دلیل نمیشه بهش فحش بدی که!میشه؟نقل قول:
مهدی جان،اگه با popstation تبدیل کنی بهتره.
از جمیع دوستان خواهش میکنم چند تا پست پشت سر هم ندین.