واقعا؟نقل قول:
پس یعنی نیمه دوم های سال 71 با نیمه دوم سال 72 یکی میشه ؟
چون اونها هم میتونن یک سال بمونن
واقعا؟نقل قول:
پس یعنی نیمه دوم های سال 71 با نیمه دوم سال 72 یکی میشه ؟
چون اونها هم میتونن یک سال بمونن
نیمه دوم های 71 ونیمه اول های 72 هر دوتاشون در صورتی که پیش دانشگاهی رو گذرونده باشن فقط میتونن یه سال بمونن، با این تفاوت که نیمه دومی های 71 باید دفترچه اعزام به خدمت رو بفرستند ولی نیمه اولی های 72 لازم نیست این کار بکنند. ولی اگه شما رشتتون فنی باشه، درست نمیدونم چند سال میتونین بمونین. موفق و موید باشیدنقل قول:
سلام، یه سوال از دوستانی که با مقررات نظام وظیفه آشنایی دارند دارم و اونم اینه که منی که متولد نیمه دوم 70 هستم و تاریخ اعزامم برج 10 همین امساله، اگر امسال دانشگاه پیام نور برم و معافیت تحصیلی بخورم و سال بعد روزانه قبول بشم، آیا میتونم در اون رشته هم درس بخونم؟ ممنون از جوابتون
سلامنقل قول:
اگه روزانه قبول بشید ، باید از پیام نور انصراف بدید
مگه امکان تحصیل همزمان در دانشگاه پیام نور و روزانه وجود نداره ؟
سلامنقل قول:
من متولد بهمن 71 هستم .میخواستم ببینم چه موقع باید دفترچه پست کنم.متشکر میشم جواب بدید.:20:
فکر نکنم فرقی بکنه کی بفرستی. من خودم که شرایط شما رو داشتم مهر ماه فرستادمنقل قول:
سلام
من قراره از مهر سرباز معلم شم، می خواستم بپرسم راهی هست در طول این 2 سال سرباز معلمی ادامه تحصیل هم بدم؟ حالا توو هر دانشگاهی
دوستان لطفا همه کمک کنید برام موضوع مهمیه
سلام دوستان
من پدرم 18 ماه کسری میتونه برام بگیره اما مثل اینکه قانون عوض شده و حداکثر 9 ماه کسری میدن.پس اون 9 ماه دیگه چی میشه؟
آقا سلام يه سوال.اينا از سايت نظام وظيفه هست:
نقل قول:
سال احضار= سال تولد + 18
سال اعزام= سال تولد + 19
نقل قول:
6. مشمولان متولد نيمه دوم سال كه در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرك تحصيلي ديپلم فنيوحرفهاي يا كارودانش و يا پيشدانشگاهي را بصورت حضوري دريافت كرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1371 كه سال اعزام قانوني آنها 1390 ميباشد). موعد اعزام اين دسته از مشمولان تا مهر ماه سال بعد از سال اعزام قاوني مشمول به تاخير خواهد افتاد تا امكان شركت مجدد در آزمون دانشگاهها براي آنها فراهم شود.
من متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90 هستم.نقل قول:
3. مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.
سراسري نميخوام برم يعني رشته دلخواه قبول نميشم و آزاد هم شركت نميكنم.پس مرخصي دانشگاه هيچي.
ميخوام ببينم ميتونم بدون اين كه در طول سال برم خدمت كنكور بدم سال بعد (نه اينكه برم خدمت بعد كنكور بدم بعد اگه قبول شدم خدمتو ادامه ندم برم دانشگاه)
اين طور كه فهميدم بايد تا شهريور امسال دفترچمو بگيرم و ثبت نام كنم تا نظام وظيفه تاريخ اعزامو معين كنه سال اعزام هم 91 هست.اما معلوم نيس قبل كنكور يا بعدش...
يعني ممكنه من مجبور شم سال ديگه اول برم سربازي چند ماهي ، بعد كنكور بدم؟
با اطمينان قانون معيني هست در اين مورد كه بيفته بعد كنكور و اعلام نتايج (توجه كنيد سال ديگه سال دوم كنكورمه) ؟
هيچي از اين قوانين سر در نياوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
بعد آيا ميشه رفت سراسري شبانه بعد مرخصي گرفت سال بعد كنكور داد؟
سلام، نه بابا!! شما با توجه به اینکه نیمه اول 72 هستین هیچ مشکل نظام وظیفه ندارید و میتونین یه سال بمونین و لازم به ارسال دفترچه هم نداریننقل قول:
نظام وظیفه فقط میگه اونایی که نیمه دوم 71 هستن باید دفترچه رو بفرستند که در این صورت باز هم تاریخ اعزامشون بعد کنکور 91 می افته
سلام
بچه ها یه سوال تکراری ولی به هر حال شرمنده
اگر کسی بهمن ماه یعنی بعد از نیم سال اول فارغ بشه و مدرکه کاردانی رو بگیره تا چند وقت می تونه دفترچش رو پست نکنه ؟آیا می تونه در کنکور سال بعد کاردانی به کارشناسی شرکت کنه ؟چون کنکورش مرداد هست.آزاد چطور ؟ اون شهریور هستش
سلام
بیش از هزاران بار در همین تاپیک ذکر شده
.
فقط 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید.
از 6 ماه بیشتر بشه ، غیبت میخورید و نمیتونید برید دانشگاه
باید قبل از 6 ماه اقدام کنید و بعدش میتونید کنکور شرکت کنید و در صورت قبولی برید دانشگاه
دوستان سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یکی از دوستان من دانشجوی ترم 1 ازاد هستش یعنی ورودی بهمن 89 درسش هم خوبه
با توجه به اینکه علاقه ای به رشتش نداره میخواد برای کنکور سراسری سال 91 بخونه حالا اگه کنکور 91 سراسری قبول بشه خوب باید از ازاد انصراف بده تا بتونه رشته ی مورد نظرش رو بخونه با انصراف از ازاد باید دفترچه ی اعزام بگیره درسته؟
راهی هست که اگر قبول شد بره سراسری بخونه و سربازی نره؟
تا جایی که میدونم اگه قبل از سپری شدن ۴ ترم انصراف بده میتونه بدون رفتن به سربازی ادامه بده.نقل قول:
تا سال دیگه هم اگه بخونه میشه ۳ ترم.
من خودم هم یه سوال دارم.از این قانون چند بار میشه استفاده کرد؟یعنی میشه یکی دو ترم تو یه رشته بخونه و دو ترم تو یه رشته دیگه؟(جمعا ۴ ترم بشه.)
سلامنقل قول:
بعد از انصراف 4 ماه مهلت داره تا در دانشگاه جدید ثبت نام کنه
اگه بیشتر بشه غیبت میخوره .
البته اگر اولین بار باشه که انصراف میده
فقط یک بار میشه انصراف داد ، چه یک ترم خونده باشی چه 4 ترم
بار دوم باید بره خدمت
نقل قول:
شما میتونید بریید دانشگاه پیام نور یا شبانه بعد یک ترم مرخصی بگیرید و برای سال اتی بخونید که مشمول نشید
سلامنقل قول:
ممنونم از راهنمایی
یعنی دفترچه ی سراسری رو بگیره کنکور بده اگه قبول شد همون موقع هم میشه انصراف داد و رفت سراسری ثبت نام کرد؟
اولین بار هستش که میخواد انصراف بده.
بچه ها این قانونی که فقط یه بار میشه از دانشگاه انصراف بدیم و اگه بخوایم دوباره انصراف بدیم مشمول میشیم رو کجا نوشته ؟ ( چون من سایت پلیس رو نگاه میکردم درباره دو بار انصراف چیزی نگفته بود )
سلام دوستان /.
من 2-3 روز پیش رفته بودم کمیسیون برای تعیین و تکلیف معافی اینا !
که وقتی رفتم دکتر یه نامه به من داد که برو پیش این دکتر و جوابش رو بیارش به نظام وظیفه ! ( دکتر کمیسیون تو کمیسیون )
منم امروز رفتم و نامه هم اوکی شد فردا میبرم به نظام وظیفه تحویل میدم نامه رو ...
ولی من که آروم و قرار ندارم که ! نامه رو باز کردم دقیقا اینو نوشته :
هر دو پرده گوش سالم است براساس دو نوبت ادیومتری و ABR کاهش شنوایی عصبی دو طرفه به میزان 55 در فرکانس های چهار گانه را دارد.
این پرده گوش سالم است دلیلی نشه که معاف نکنند ؟
+ و دکترهایی که قبلا تو بیمارستان معرفی کرده بودند واسه ABR و ... جواب هاشون اینه :
ABR راست 70 و چپ 80 دسی بل
تست شنوایی سنجی معمولی هم 50 -- 55
این اولی که امروز رفتم و بعد از کمیسیون بد به نظر من واجب تره ! چون اگه جواب معلوم بود که دیگه دکتر معرفی نمی کردن دوباره به نظرم !!!
دوستان منتظر جواب هاتون هستم
نقل قول:
در صفحه ی اول همین تاپیک بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني در این مورد توضیح داده شده ، بخونین متوجه میشین
.
ئه...ولي اون دوستمون كه گفتن:نقل قول:
يعني نيازي به اين كارا نيست كه :31:نقل قول:
فرشيد جان به دادمان برس دچار دوگانگي ارزشي شديم :31:
با توجه به اين پستم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6241508&postcount=3691
الان سه تا سوال:نقل قول:
من متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90 هستم.
سراسري نميخوام برم يعني رشته دلخواه قبول نميشم و آزاد هم شركت نميكنم.پس مرخصي دانشگاه هيچي.
ميخوام ببينم ميتونم بدون اين كه در طول سال برم خدمت كنكور بدم سال بعد (نه اينكه برم خدمت بعد كنكور بدم بعد اگه قبول شدم خدمتو ادامه ندم برم دانشگاه)
اين طور كه فهميدم بايد تا شهريور امسال دفترچمو بگيرم و ثبت نام كنم تا نظام وظيفه تاريخ اعزامو معين كنه سال اعزام هم 91 هست.اما معلوم نيس قبل كنكور يا بعدش...
يعني ممكنه من مجبور شم سال ديگه اول برم سربازي چند ماهي ، بعد كنكور بدم؟
با اطمينان قانون معيني هست در اين مورد كه بيفته بعد كنكور و اعلام نتايج (توجه كنيد سال ديگه سال دوم كنكورمه) ؟
- دقيقا اوضاع سربازي امسالم چيه؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90) چه كارهايي بايد بكنم؟تا كي وقت دارم؟(علاوه بر امسال لطفا سال بعد هم بگيد...يعني اگه مثلا سال بعد هم نرم دانشگاه تا كي وقت هست ) و كي اعزام ميشم؟
- آيا براي شركت در كنكور 91 (سال دوم شركت ميشه) لازمه قبلش تو اين فاصله يعني از الان تا سال ديگه دفترچه بفرستم يا نه بدون مراجعه به هيچ جايي و انجام هيچ كاري همين جوري برم كنكورمو بدم و ورود به دانشگاه؟:31: و اگر كاري لازمه تا كي وقت دارم؟
- با مرخصي از دانشگاه شبانه (دولتي) هم ميشه انصراف داد بعد كنكور و سربازي نرفتن يا فقط تو دانشگاه آزاد (غيردولتي) ميشه اين كارو كرد؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی /.نقل قول:
آره اون رو دیدم .
یعنی رسما من معاف میشم یا نه ؟ یه درد و دلی بکنید .
ممنون /.:31:
سلام
من فردا ساعت 3 اعزامم به بیرجند.
امسال کنکور دادم که خدا رو شکر خوب بود .
من فقط میخوام 2 ماه آموزشیمو برم ولی شانسه من انتخاب رشته کنکور افتاده وسط 2 ماه آموزشیه من .
حالا سوالم اینه که به من مرخصی میدن که چند ساعتیو بیام بیرون از پادگان و انتخاب رشته کنم ؟
و اینکه اونجا میذارن خودکارو کاغذ در بیاریم ؟
البته میخواستم بپیچونم که یکی از دوستان گفت غیبت میخوری و دانشگاهت رو هواست . این درسته ؟
با اینکه قبلا هم این خبر رو نوشته بودیم ولی با این حال این خبر رو بخونید::::نقل قول:
محتوای مخفی: متولدین 71 اعزام، متولدین 72 احضار
موفق باشید
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
با شرایطی که شما فرمودید ، معافیت دائم شما 100% هستنقل قول:
پس دیگه نگرانی نداره
نقل قول:
نمیخواد بپیچونی ، خیلی راحت مرخصی بگیر ، بهشون بگو ، مرخصی میدن .
خودکار و کاغذ هم مشکلی نداره که ، راحت میتونی استفاده کنی ازش
.
سلام.
ببخشيد الان طبق اين:نقل قول:
من بايد دفترچه بفرستم كه :41: ...درسته؟نقل قول:
سازمان وظيفه عمومي همچنين اعلام كردكليه اتباع ذكور متولد سال 1372 موظفند در طول سال 1390 جهت رسيدگي به وضعيت مشموليت خود با مراجعه به دفاتر پليس+10 در سراسر كشور، دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي را دريافت و ضمن مطالعه دقيق آن متناسب با وضعيت خود برگههاي مربوطه را تكميل نموده و مدارك لازم را به دفاتر مذكور جهت ثبت اطلاعات تحويل دهند.
يعني بايد برم نظام وظيفه كاراشو انجام بدم بعد اونا ميگن كي اعزام ميشم آره؟
بعد اونوقت چقدر احتمالش هست كه قبل كنكور 91 اعزام بشم؟:19: :41:
تاريخ دقيق اعزام (ماه اعزام) رو ميشه گفت؟(متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90)
راهي هست قبل كنكور اعزام نشم؟چجورياس؟
در ضمن چقدر وقت دارم واسه كاراش تا شهريور تولدم يا تا 6 ماه پس از فراغت از تحصيل كه فكر كنم ميشه آذر؟
خيلي استرس پيدا كردم :41:
ممنون:40:
نقل قول:
تاریخ اعزامتون که میوفته سال 91 ولی اینکه قبل از کنکور هست یا نه ، نیمدونم ، اگه کنکور تیر ماه برگزار بشه ، خب شما میتونید کنکور بدید .
6 ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید ، وقتی برین دفتر پلیس +10 همه چی براتون روشن میشه .
.
شرمنده آخرين سوال : دينقل قول:
كنكور كه تيرماه هست اما منظورتون از "خب شما میتونید کنکور بدید" اينه كه يعني احتمالش هست اعزام قبل تير بيفته و بايد برم سربازي بعد برگردم واسه كنكور مرخصي بگيرم يا اينكه نه كلا طبق قانون اعزام ميفته بعد تير و اول كنكور ميدم و نتايج مياد بعد اگه قبول نشدم اعزام؟
مرسي :11:
سلام
من میخوام از دانشگاه انصراف بدم با فوق دیپلم چون نمیتونم سر کلاس برم.
میخوام بدونم میتونم تو برای کارشناسی برم فراگیر شرکت کنم؟
برای سربازی به مشکل نمیخورم؟؟؟؟؟؟؟
دوست من اصلا نگران نباش منم 18 /5 / 88 اعزام شدم 04 بیرجند حالا نمیدونم شما هم 04 هستی یا محمد رسول ا.. ، ولی در هر صورت اصلا نگران نباش یک هفته قبل از تاریخ انتخاب رشته با سرگروهبا نت هماهنگ کن بهت تو شهری میده بری کافی نت .نقل قول:
حتما با خودت یک دفتر 40 برگ با خودکار ببر لازم میشه . اگر هم بپیچونی با آینده خودت بازی کردی چون فراری محسوب میشی و دانشگاه هم قبول بشی نمیتونی بری .
فقط این موقع سال بیرجند جهنم هست حسابی پدرت درمیاد یا بهتر بگم دهنت سرویس میشه :41:
اما به قول بچه ها چون میگذرد غمی نیست :27: ما هم رفتیم دهنمون سرویس شد و برگشتیم پس بدون استرس برو :5:
میوفته بعد از کنکورنقل قول:
سلامنقل قول:
بعد از انصراف فقط 4 ماه مهلت داری تا هر کاری که میخوای ، انجام بدی ، بعد از 4 ماه اگه دانشجو نباشی و مشمول باشی باید بری خدمت.
.
دوست عزیز این طور که شما میگی نیست !نقل قول:
اگر کسی از دانشگاه انصراف بده یا اخراج بشه ( هیچ فرقی نمیکنه ) حد اکثر 4 ماه وقت داره تا تکلیف خدمتش رو معلوم کنه یا تو این 4 ماه دفترچه اعزام رو پست کنه یا معافی بگیره .
دانشجویان انصرافی یا اخراجی تا زمانی که وضعیت خدمتشون معلوم نشه اجازه شرکت در هیچ گونه کنکور رو ندارند و اصلا هیچ دانشگاهی ثبت نامشون نمیکنه .
دانشجویان اخراجی یا انصرافی حتی اگر برن سربازی و در حین خدمت دانشگاه قبول بشن ترخیص نمیشن !
نتیجه کلی :
کسی که انصرافی و یا اخراجی باشه یا باید بره معافی بگیره یا باید بره کامل سربازی رو تموم کنه تا بتونه دوباره بره دانشگاه .
فقط دانشجویانی که فارغ التحصیل میشن 6 ماه فرصت دارن تا در کنکور شرکت کنن و برن مثلا فوق لیسانس بخونن .
اخراجی بله ، ولی انصرافی نه ، اگر اولین باری باشه که انصراف داده ، 4 ماه بعد از انصرافش مهلت داره تا در دانشگاه دیگه ثبت نام کنه
تا معافیت تحصیلی صادر بشه وگرنه در صورت مشمولی ، باید بره خدمت و خدمت رو تموم کنه و برگرده
بند 3 رو بخونید...کد:http://www.sarbazi.us/?page_id=205
منظور شما از بند 3 این هست :نقل قول:
(( مدت زمان معرفی دانشجویان انصرافی و اخراجی چند ماه می باشد؟
دانشجویان اخراجی ، انصرافی و ترک تحصیل کرده حداکثر ظرف ۴ ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین وضعیت مشمولیت خود اقدام نمایند.))
اگر منظورتون همینه که منم همینو گفتم 4 ماه فرصت داره تا وضعیت خدمتشو مشخص کنه نه این که تو این 4 ماه بره یه دانشگاه دیگه !!!!!!! :18:
من کاملا به این قوانین مسلط هستم و رو هوا حرف نمیزنم دلیلش هم این هست که خودم 3 سال پیش انصراف دادم و تا آخرش رفتم همین عید نوروز خدمتم تموم شد و کنکور 90 شرکت کردم :5:
واسه همین میگم اطلاعت غلط به دوستان داده نشه بنده خدا بره انصراف بده به هوای این که میتونه بره جای دیگه درس بخونه اونوقت تازه بهش بگن نمیتونه :41:
اگر سوالی بود در خدمتم :10:
الان این بند دو و سه دقیقا مثه همه.کد:
۲- مدت زمان معرفی فارغ التحصیلان دوره کاردانی و بالاتر چند ماه می باشد؟
فارغ التحصیلان مقاطع دانشگاهی حداکثر ظرف ۶ ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین وضعیت مشمولیت خود اقدام نمایند.
۳- مدت زمان معرفی دانشجویان انصرافی و اخراجی چند ماه می باشد؟
دانشجویان اخراجی ، انصرافی و ترک تحصیل کرده حداکثر ظرف ۴ ماه فرصت دارند با حضور در دفاتر پلیس+۱۰ نسبت به تعیین وضعیت مشمولیت خود اقدام نمایند.
چطور اونایی که فارق اتحصیل شدن میتونن اما انصرافی ها نمیتونن.
یعنی برای کارشناسی نمیشه رفت یه جای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از نظر شما بین کسی که انصراف داده با کسی که فارغ التحصیل شده فرقی نیست ؟!!نقل قول:
بعدش قانون دیگه ای وجود داره که میگه برای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر میشه و شما الان داری از معافیت تحصیلی دوره کارشناسی استفاده میکنی و اگر انصراف بدی یا اخراج بشی دیگه واسه لیسانس واست معافیت تحصیلی صادر نمیشه این قانون هست اما کسی که فارغ التحصیل شده از دوره کارشناسی میره کنکور ارشد میده و از معافیت فوق لیسانس استفاده میکنه تازه اونم 6 ماه فرصت داره که تو کنکور قبول بشه البته کسایی که فارغ التحصیل بشن اگر در حین خدمت جایی قبول بشن ترخیص میشن اما انصرافی و اخراجی حتما باید سربازی رو تموم کنن بعد واسه دانشگاه اقدام کنند .
با سلام خدمت دوستان
اگه کسی اطلاعات دقیقی داره لطفا به سوال من جواب بده
من چشم چپم نمره اش 6 و چشم راستم 2 می باشد و 4 نمره آستیگماسم دارم(چیزی که دکتر به من گفته ) با این شرایط و اینکه مدرک لیسانسه می تونم معافیت بگیرم یانه
سلامنقل قول:
پست اول همین تاپیک قسمت بخش سيزدهم: بيماريهاي چشم و عوارض بينايي رو مطالعه بفرمایید ، به جواب میرسید
.
سلام من به کمک فوری نیاز دارم الان 5 روزه که لیسانسم رو گرفتم امسال قصد دارم واسه ارشد بخونم به نظرتون کی دفترچه را پست کنم که هم به کنکور ارشد تو بهمن ماه برسم هم از اونور بلافاصله بعد کنکور برم خدمت(بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟)مرسی:20:
شما از زمان فارغ التحصیلی 6ماه فرصت دارین مدرکتون رو پست کنین که میشه تا حدودای دی ماه اونموقع که بفرستین حداقل 5,6 ماه طول میکشه که اعزام بشین پس مطمئنن به کنکور ارشد میرسیننقل قول: