Printable View
من یک شاخه نیلوفر رو البومشو بیشتر دوست داشتم خیلی سنگین تر بود
تو این البوم خرمشهرش که انصافا برام شوک بود باورم نمی شد چاووشی خونده
کلا البومش هم شادتر از قبل شده خش صداشم کمتر شده :دی
با دلتنگیش پرواز می کردم ولی الان زیاد حال نداد این البومش البته هنوز همشو گوش ندادم یکی دو تا مونده :دی
دوستان میشه چند تا عکس قشنگ بذارید ازش
مثل اونایی که تو مصاحبه ش بود و قشنگ افتاده بود یا عکسایی که با عینک ریبون گرفته
تاپیک چرا خوابیده؟
بالا خره بعد از مدت ها بازم به موسيقي با كلام گوش دادم كه اولين انتخابم محسن چاوشي بود
دوست عزیز خبری نیست و بچه ها هم اکثرشون مسافرت هستن فکر کنمنقل قول:
بفرمایید دوست عزیز چند تا عکس براتون اپ کردم شاید بعضیاش و نداشته باشید البته حتما میدونید که محسن چاوشی از عکس فراریه اینا هم چندان با کیفیت نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.myup.ir/image-8601_4BAB9CDD.jpg
کد:http://www.myup.ir/image-AFA3_4BAB9CDD.jpg
اين همه سال كجا بودي :31:نقل قول:
موسیقی با کلام تحریم کرده بود :دی ولی جاذبه اهنربایی سلطان چاوشی باعث شد تحریم بشکونه : دینقل قول:
کد آهنگ های پیشواز محسن چاوشی براي سيمكارتهاي ايرانسل
٣٣١١٠١١ بازار خرمشهر
٣٣١١٠١٢ بازار خرمشهر.قطعه 2
٣٣١١٠١٣ بخون امشب
٣٣١١٠١٤ چهار دیواری
٣٣١١٠١٨ حراج
٣٣١١٠١٩ خنده
٣٣١١٠١٥ دریاچه مرده
٣٣١١٠١٦ دل شوره
٣٣١١٠١٧ دور آخر
٣٣١١٠٢٢ ژاکت
٢٢١٧٢٢ ظهر عطش
٢٢١٧١٧ غدیر خون
٣٣١١٠٢٠ کی بهت خندیده
٣٣١١٠٢١ لولای شکسته
واجب شد برم يك خط ايرانسل بگيرم
آهنگ اسیری نیست ؟
اول با آلبوم ژاکت حال نکردم ولی الان به نظرم قشنگتر شده :دی
من همون روز اومدن اومدن البوم گفتم زود قضاوت نکنید این البوم کم کم جا میفته و همینطورم شد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4687705&postcount=3371
کد: ٣٣١١٠١٠نقل قول:
من لينك ميخوام حوصله گشتنم ندارم لطفالينك بذارين :31:نقل قول:
پشتیه محمد رضا آهاریه؟
بله... :46:نقل قول:
از بابت آلبوم ژاکت براتون متاسف شدم دوستان عزیز
چرا..؟! :13:نقل قول:
کاری به آلبومش و این حرفا اصلا ندارم ..
موهاشو دقت کنید چقدر ساده گذاشته .. حتی ژست گرفتنش هم سادست! انصافا خیلی خوشم اومدش
فقط از دوستان خواهش میکنم برند به عکسهای بقیه خوانندگان درون مرزی یه نگاه بندازند متوجه میشند من چی میگم
حال کنید تریپش رو !!! :5::laughing::laughing:
اصل آبادانی زده ها ...
بچه ها جنوب مخصوصا خوزستان همشون اینجوری تریپ میگیرن موقع عکس گرفتن ! ازجمله خودم ! :31: :31:
حال میکنم که اکثر خواننده هامون جنوبی ان !
محسن چاوشی = خرمشهر
ناصر عبدالهی = بندرعباس
رضا صادقی = بندرعباس
بهنام صفوی = این که دیگه همسایه خودمون بود تا 8-9 سال پیش ! داداشم میگه با همیشه با هم فوتبال بازی میکردیم ! هنوزم بعضی مواقع ( البته خیلی کم ) باهاش در ارتباطه ! همشهری و همسایه خودمون بود ! مادرم عکسش رو داره وقتی که رفته بودن ختنش کنن ! مادرم با مادرش رفته بوده !
آرش ( لس آنجلس ) = خوزستانی
سندی = آبادان
مسعود فردمنش = خوزستان
حال میکنی کوکا !!! :31: :31: :31:
ایول بچه ها جنوب !!!
ایول داش محسن !!!
پاییز که می شد ! دلم میگرفت ! میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسی هایم رو پوشیده باشم !!!
هر روز با آهنگ بندری بازار خرمشهر فاز میگیریم با بچه ها !! خیلی باحال با لهجه اصلیش خونده ! :31: :31:
پيشاپيش از همه ي دوستداران چاووشي عزيز عذر خواهي ميكنم اما بايد به هر حال به اين بحث كاذب خاتمه داد .نقل قول:
دوست عزيز شادمهر زمانيكه از ايران رفت كارش به مراتب مشكل تر شد زيرا يه خواننده ي جهاني بايد همه نوع
طيف مردم رو با آهنگاش ارضا كنه ( چه داخل كشور و چه خارج از كشور ) پس مجبور بود كه آهنگهايي مثل حالا بيا
اينجا رو هم به ملودي هاش اضافه كنه . به اين دليل كه سبك موسيقي كه در غرب رواج داره به مراتب متفاوت تر از
داخل كشورمونه . بالاخره شادمهر پس از يه دوره آزمون و خطا و مشكلات فراواني كه در سر راهش قرار داشت
تونست به يك نگاه خوبي برسه كه مشمول آهنگهاي جديدش ميشه . يكاري كن - سبب - ترس - عادت - تقدير و
... همگي نشعت گرفته از نگرش صحيح و تجربه ي كسب شده از شادمهر در اين 9 سال دوري از وطنه .
شادمهر زمانيكه حالا بيا اينجا رو خوند آلبومي براي مهستي تنظيم و آهنگسازي و نوازندگي كرد كه به جرات
ميشه گفت مرحوم مهستي رو دوباره به اوج برد .
پس من مشكلي به كار شادمهر نميگيرم چون هر وقت حتي يك تك آهنگ هم كه بيرون ميده به اندازه ي چهار تا
آلبوم موسيقي سر و صدا ميكنه . فكر نميكنم كسي تو ايران و خارج از ايران به جز معدودي اين قدرت رو داشته
باشن .
در مورد كاور كردن هم شادمهر مجموعا از حدود 90 ترانه اي كه خونده 4 تاشو كاور كرده كه تنظيم ها و ملودي ها رو با زيركي خاصي عوض كرده و همين باعث شده همون اهنگهاي كاور جزو پرطرفدارترين كارها به شمار بيان
در هر صورت من بحث رو تموم شده مي بينم و از اينكه سرتون رو درد آوردم عذر ميخوام
موفق باشيد
بچه ها
میشه یکی بیاد معنی شعر لولای شکسته رو بگه؟؟؟منظورش چیه این تو؟:31:
شعر کاملش رو من گذاشتم، بخون خیلی واضحه... :46:نقل قول:
کو؟لینک بده...
همیشه منتظرت هستم
خیال می کنم پشت در ایستاده ای و در میزنی
اینقدر این در کهنه را باز و بسته کرده ام که لولایش شکسته است
لولای شکسته در را عوض میکنم
انگار کسی در میزند
در را باز می کنم و در خیالم تو را می بینم که پشت در ایستاده ای
می گویم:
بانو خوش آمدی
ولی تو نیستی
پشت در تنهاییست
در را می بندم و باز دوباره باز میکنم.
ولی هنوز هم نیستی.
اینقدر باز میکنم و می بندم که لولای در دوباره می شکند.
کاش می آمدی
می دانم چشم خسته ام بسته خواهد شد
قلب خسته ام خواهد ایستاد
ولی تو نخواهی آمد
بانو
بانو
بانو جان
تا آخر عمر فقط همین خواهد بود:
من و در و لولای شکسته
و حسرت دیدار تو
فقط همین
این شعر رو از کجا آوردی ؟
آخه محسن چرا نصفه خونده شعر رو ؟
شعریه که کیکاووس یاکیده گفته دیگه...نقل قول:
محسن هم نمی تونسته همشو بخونه...باید روی آهنگ پیادش می کرده...
به هر حال موافقم ، بخش هایی که انتخاب کرده کاملاً مقصود شاعر رو نمی رسونه...
عجب شعری بودا
من مسخره میکردم این ترک رو!قبول کنید که نصفه نیمه خونده و منظور رو نرسونده و مسخره بود یه جورایی
گفته بودید که نظرات رو در مورد آلبوم داخل این تاپیک مطرح کنیم.
محسن چاوشی آلبوم متاسفم رو خیلی خوب کار کرد.
یه شاخه نیلوفر با فروش بالایی که داشت نشون داد هواداران محسن نمیخوان تنهاش بذارن.
ولی ژاکت اونی که باید می بود، نبود. ملودی ها قابل تامله؛ تنظیم ها مناسبه و البته صدای خواننده خوب نیست. خواننده ای در حد چاوشی نباید اینقدر فالش بخونه. البته استانداردها بطور کلی پایین اومده وگرنه قدیم تر ها این مدل خوندن به شکل جدی تقبیح میشد.
سلام به دوستان عزیز :
رضا رشیدپور مجری مشهور تلویزیون در وبلاگش که دو ماهه تاسیس شده و خیلی سر و صدا کرده یه نظرسنجی گذاشته با عنوان کلی خواننده محبوب شما کیه
میتونید در نظرسنجی شرکت کنید که طبق معمول محسن عزیز با اختلاف زیادی اوله
اینم ادرس وبلاگش :
کد:http://rezarashidpour.blogspot.com/
7 سال مهمانتان بودم سینه ام سپر غمهایتان ، قرار است باز هم مهمانتان باشم
با شادیتان شادم خسته نیستم از همیشه محکم تر ، نگرانم نباشید نمی بازم ،
اهوازم - آبادان ، شطم - خرمشهر. عید خرمشهر زیباست شاید سری هم
به بازار خرمشهر زدم راستی یادم رفت بگویم بازار خرمشهر غمگین ترین ترانه من است.
بانو هم با من است دیگر آمده لازم نیست لولای شکسته دررا عوض کنم
عیدتان مبارک
::: محسن :::
ایول به محسن که به فکر طرفداراشه.......
خاکی تر از این خواننده تو دنیا پیدا نمیکنین!!!!!!!!
راستی مدتی نبودم خلاصه تعطیلات عید و مسافرت و ........
عیدتون پساپیش مبارک!!!!
یاد آوری خوبی بود
بچه خرمشهره دیگه !
بچه جنوبه ! مثل خودمونه !
فقط داش محسن و هم محلی خودم بهنام صفوی ...
تقویم سال 89 تقدیم به کل هواداری سلطان چاووشی
امیدوارم به دردتون بخوره!!!
خواننده فقط چاوشی تو ایران تو خارج از مرز هم داریوش
عالی بود! مرسی!:11:نقل قول:
تقویم سال 89 تقدیم به کل هواداری سلطان چاووشی
یه چیزی!
چرا عکسش تو خرداد این شکلیه!==>>>:34:-----:31:
یاعلی
آهنگ جديد و بسيار زيبای گوش بده به اين ترانه با صدای پرهام ابراهيمی
آهنگ و تنظيم : عليرضا ميرزايی / ترانه : سعيده پورمحمد
پرهام ابراهیمی قبلا هم برای سلطان چاوشی یه اهنگ دیگه خونده بود به اسم چاووش :کد:http://www.go2song.com/Music/IRani/89/Farvardin/21/Parham_Ebrahimi/Parham_Ebrahimi__Gosh_Bede_Be_In_Taraneh.mp3
این دومین اهنگی هست که برای سلطان چاوشی خوندهکد:http://www.parhamebrahimi.com/UP/Music/Single%20Track/Chavosh%20(Parham%20Ebrahimi)%20(www.ParhamEbrahmi.com).zip
اینم راهیه واسه معروف شدن!
دقیقا!:46:نقل قول:
ولی انصافا جفت آهنگاش چرت بود!:13:
خداییش ترفند جالبیه اونم وقتی که طرف سلطان چاووشی باشه!!!نقل قول:
نتایج نظر سنجی بزرگ سالانه سایت موسیقی ما از کاربران مشخص شد؛
«رندان مست» و «ژاکت» محبوبترین آلبومهای موسیقی ایران در سال 1388
موسیقی ما – نتایج نظرسنجی سال کاربران سایت موسیقی ما درباره بهترینهای موسیقی ایران در سال 88 مشخص شد. در این نظرسنجی که در ماههای اسفند و فروردین در سایت برقرار بود بیش از 3000 کاربر سایت موسیقی ما از طریق ایمیل و کامنت بهترینهای سال گذشته موسیقی ایران را انتخاب کردند.
لازم به ذکر است کاربران برای شرکت در نظرخواهی حتما لازم بود که علاوه بر نام و نامخانوادگی کامل، ایمیل خود را نیز در قسمت مربوطه وارد نمائید تا ضمن کاهش احتمال تقلب بر اعتبار این نظرسنجی سالانه نیز بیافزایند. لذا نظراتی که به صورت کامنت بدون ایمیل صحیح و همچنین نظرات ایمیلی که بدون نام و نامخانوادگی حقیقی ارسال شده مورد ارزیابی قرار نگرفته است.
بر اساس این نظرسنجی آلبوم «رندان مست» محمدرضا شجریان با کسب بیشترین آرا با اختلاف زیاد با دیگر آلبومهای موسیفی اصیل ایرانی در رتبه نخست بهترین آلبوم موسیقی اصیل ایرانی قرار گرفت. آلبومهای «مایه ناز» سالار عقیلی و «سفر عسرت» شهرام ناظری دیگر آلبومهای موسیقی اصیل ایرانی بودند که در ردههای بعدی قرار گرفتند.
«ژاکت»؛ دومین آلبوم رسمی محسن چاوشی تواست با کسب آرای بیشتر در رقابت با آلبومهای «14» علی لهراسبی، «یکی بود، یکی نبود» رضا صادقی عنوان محبوبترین آلبوم پاپ سال 1388 موسیقی ایران را نصیب خود کند.
هوادارن محسن چاوشی با آرای خود توانستند عنوان بهترین قطعه و ترانه سال را نیز برای آلبوم ژاکت به ارمغانن بیاورند. قطعه «دور آخر» و ترانه حسین صفا در قطعه «بخون امشب» به ترتیب بهترین قطعه و ترانه سال 1388 از نگاه کاربران سایت موسیقی ما شدند. این در حالی است که ترانه قطعه «خدا رو چه دیدی» (ترانه مکرم) از آلبوم «یکی بود، یکی نبود» رضا صادقی با اختلاف کمی در رده بعدی بهترین ترانه سال قرار گرفت. همچنین قطعات «خنده» (آلبوم ژاکت)، «این چه حسیه» (آلبوم زیر بارون)، «سزامه» (آلبوم 14)، «بگو چی شده» (آلبوم یک)، «ساعت 9» (آلبوم ساعت 9) و «مرگ و زندگی» (آلبوم یکی بود، یکی نبود) دیگر قطعات برگزیده کاربران بودند.
همچنین کاربران سایت موسیقی ما در مجموع کنسرتهای سال گذشته رضا صادقی را از دیگر کنسرتها بهتر ارزیابی کردند.
اما عنوان پدیده موسیقی ایران در سال گذشته را بهنام صفوی در رقابت با سهراب پاکزاد و امیر طبری از آن خود کرد. سال گذشته اولین آلبوم بهنام صفوی با عنوان «عشق من باش» منتشر شد که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
سهولت در اخذ مجوز برای آلبوم ها و کنسرتهای موسیقی پاپ و مجوز گزفتن آلبوم دیگری از محسن چاوشی بهترین اتفاق موسیقی ایران در سال گذشته از نظر کاربران سایت موسیقی ما شد
منبع:
کد:www.musicma.com