Re 5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم میخوام . لینک کوووووووووووووووووو
Printable View
Re 5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم میخوام . لینک کوووووووووووووووووو
آقا یکی نمیگه با این پچ کیفیت دموها هم افزایش پیده می کنه یا نه؟ یا کسی می دونه تو نسخه ubi کیفیت دموها چطوره؟
خوب يه خبر خوب واسه اويل بازها :27: :27:
مشكل موس هم حل كرده بيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش پدرم در اومد تو اين فرومها خارجكي تا فايل fix كردنشو پيدا كردم .
اون بدبختها هم مشكل مارو داشتند واسه موس . :D :D
اول از همه اين فايل دانلود كنيد و در مسير اصلي بازي كپي كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اين فايل هم دانلود كرده و در مسير اصلي بازي كپي كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات لازم :
بعد از اينكارها برنامه moaseaim ديگه كار نميكنه وبازي نبايد از روي فايل loader اجرا كنيد
و از روي game .exe اصلي بازي اجرا كنيد و از بازي با موس لذت ببريد .
اينم محض ياد آوري بگم كه با برنامه mouseaim اول كليداي مورد نظرتونو درست كنيد و
save كنيد بعد فايلها رو كپي كنيد و بازي كنيد چون بعدش اون برنامه موس كار نميكنه كه كليدارو درست كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خودم فقط كرك 6.88 مگي دانلود كردم و نصب كردم بازي گرافيكش 180 درجه عوض شده !!!!! :18: :18:
آقا يكي بعد از نصب پچ 70 مگي از بازي عكس بگيره اينجور كه من فهميدم اين پچ 70 مگي واسه محيطهاي سربسته
و داخل اتاقها خوبه /// اگه كسي ميتونه چندتا اسكرين شات بزاره . :5: :5:
البته اونايي كه پچ 70 مگي دانلود و نصب كردن :46: :46:
اگه واقعا اينطوريه خوب خيلي خوبه .
ببخشيد چنين پچي نيست كه كنترل بازي رو مثل Cold Fear كنه ؟
اونطوري خيلي باهال ميشه . منظورم اينه كه راه بري و تير بندازي .
آقايون من هنوز مشكل دارم.نقل قول:
به نظر شما اگه اون پچ رو دانلود كنم بازي كار مي كنه؟
اون پچ فقط براي ارتقاي گرافيك بازيه و ربطي به ارور نداره /نقل قول:
آقايون من هنوز مشكل دارم.
به نظر شما اگه اون پچ رو دانلود كنم بازي كار مي كنه؟
شما درايور كارت آپگريت كن dx 9 هم نصب كن مجدد ببين چي ميشه ...
وقتی پچ رو نصب می کنید گرافیک بالا میره ولی اگه می خواین گرافیک خیلی خیلی بالا بره باید تنظیمات خود کارت گرافیک رو تغییر بدین تنظیماتی مثل antialiasing و anisotropic و vertical sync من antialiasing و anisotropic رو تا آخر زیاد کردم و گزینه vertical sync رو on کردم و وقتی بازی رو اجرا کردم تعجب کردم گرافیک به شدت بالا رفته بود و من تو 5 دقیقه اول فقط اینور اونور رو نگاه میکردم.می خواستم چند تا عکس از بازی بگیرم که نشد چون وقتی اونا رو past می کنم سیاه سفید میشن به هر حال خودتون امتحان کنید و ببیند چی میشه من که خیلی حال کردم و یه بار دیگه بازی رو تموم کردم.
منظورتون از آپگريد چيه؟من ورژن جديد درايور رو دانلود و نصب كردم اما باز هم نشد.:41:نقل قول:
dx9 رو هم نصب كردم اما...
مي شه بگيد چطور و از كجا؟نقل قول:
وقتی پچ رو نصب می کنید گرافیک بالا میره ولی اگه می خواین گرافیک خیلی خیلی بالا بره باید تنظیمات خود کارت گرافیک رو تغییر بدین تنظیماتی مثل antialiasing و anisotropic و vertical sync من antialiasing و anisotropic رو تا آخر زیاد کردم و گزینه vertical sync رو on کردم و وقتی بازی رو اجرا کردم تعجب کردم گرافیک به شدت بالا رفته بود و من تو 5 دقیقه اول فقط اینور اونور رو نگاه میکردم.می خواستم چند تا عکس از بازی بگیرم که نشد چون وقتی اونا رو past می کنم سیاه سفید میشن به هر حال خودتون امتحان کنید و ببیند چی میشه من که خیلی حال کردم و یه بار دیگه بازی رو تموم کردم.
شما که هنوز رو این گیری.همونطور که byebye گفت این پچ فقط براي ارتقاي گرافيك بازيه و ربطي به ارور نداره در ضمن اگه dx 9 و آخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کردی و بازم نشد احتمالا به خاطر اینه که کارت گرافیکت 64 بیته اگه 64 بیت نبود و 128 بیت بود آخرین احتمالی که میشه داد اینه که کارت گرافیکت remark هستش.نقل قول: